- Konu Sahibi hidennisko
-
- #30.181
hastane pedlerine turnusol kağıdı koyup takip ettiler..Renk değiştiriyor o kağıt.Ben kaybettim arkadaşım ama sen sakın beni baz alma..serklaj işlemim acill olarak yapıldı ve çok geçti.Fitildendir bence..Ama sulu bişey..Akıntı gibi değildi benimki..İçin rahat etmyorsa doktora git.Ama bence büyük ihtimal fitildendir..
kızlar ben geldim :) perşembe günü bornova şifa hastanesinde serklajım yapıldı.maşallah diyeyim ekip ve hastane personeli diyabetim konusunda bilgili ve bir o kadar da ilgililerdi,operasyon sonrası çok ağrım oldu,ağrı kesici iğneyle ancak rahatladım,kanama yok denecek kadar azdı,şuanda da yok şükürhergün clexane 0,4 iğne,haftada 1 proluton depot ve ayda 1 penadur penisilin iğnesi vurulacakmışım,şimdi evdeyim bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra
bu arada şu clexane a yarın başlayacağım nasıl vurulacağımı anlatmadılar,içinde göbekten yazıyor başka yere dde vuruluyor mu?
inş öledir canım benim cok saol sanada cok gecmiş olsun hazırlandım bekliorum öle bide fitildendir dalga alan gecerlerse diye....son olarak süreklimi gelio su oldugu zaman yoksa ara aramı
Bazılarınınki birden geliyormuş.Benimki ara ara gelmişti..Nasıl anlatayım..İdrarını yapmaya başladın 2 sn yapıp tuttuğunu düşün.1-2 dakika sonra gene aynı his..4-5 gün böyle sürdü..Sendedemi yetmezlik var.Operasyon falan mı geçirdin yoksa doğuştanmı?İlk bebeğinmi?
aynen canım bırde 182 den randevu alınıyordu 2 aydır saglık bakanlıgı rısklı gebelıgı kaldırmıs randevusunu sabah 7 de gıttım dusun 9.5 ta muyahaneye gırdım anca sınır oluyorum rabbım yardımcımız olsun aynı dr degıl her gıttıgımde ayrı dr oluyor karından olcturuyorum hep sende gule gule kullan pantolonunu canım sorunsuz ılerlesın ınss haftalarımız sende cok ıyı gıdıyorsun masallahh
arkadaslar 2hafta önce serklaj olmustum hatırlarsanız enfeksiyon için vajinal fitil kullanıyorum haliyle akıntıda artıs oluyo ama bu aksam biraz fazla sıvı akıntım gelio acaba suyum falanmı gelio diorum su geldigini nasıl anlarım akıntıdan nasıl ayırt ederim lütfen acil cvp korkuyorum:18::18:
ya fitilde akıo onunla beraber ama ekstra sıvı seklinde akıo az az ne yaptın peki böle olunca suan ne durumdasın ne ypıldı dr a gitmşsindir illaki 2gün önce dr daydım hersey yolundaydı suyu falan süper dedi dr acaba 2günde sorun olusabilirmi ki ya elazıgdayım ben oldugum yerde devlet hastanesi var suan için en yakın orda ilgilenirlrmi gitsem dikişte var yanlıs bişey yaparlarsa diye korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun. Canım ben havasını aldırmadan kolumun dirsekten beş parmak yukarısına dik bir şekilde hızlıca batırtıp vurduruyorum...kızlar ben geldim :) perşembe günü bornova şifa hastanesinde serklajım yapıldı.maşallah diyeyim ekip ve hastane personeli diyabetim konusunda bilgili ve bir o kadar da ilgililerdi,operasyon sonrası çok ağrım oldu,ağrı kesici iğneyle ancak rahatladım,kanama yok denecek kadar azdı,şuanda da yok şükürhergün clexane 0,4 iğne,haftada 1 proluton depot ve ayda 1 penadur penisilin iğnesi vurulacakmışım,şimdi evdeyim bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra
bu arada şu clexane a yarın başlayacağım nasıl vurulacağımı anlatmadılar,içinde göbekten yazıyor başka yere dde vuruluyor mu?
sağol canım,peki bu iğne insülin iğnesi gibi mi?
inş öledir canım benim cok saol sanada cok gecmiş olsun hazırlandım bekliorum öle bide fitildendir dalga alan gecerlerse diye....son olarak süreklimi gelio su oldugu zaman yoksa ara aramı
tüpbebek benimki canım bu 3.gebeliğim ama yasayan yok ilk kez bunda 17haftayı gördüm cok tedirgin oluyorum haliyle.bu trasferden önce histereskopi ameliyatı oldum yapısıklık ve perde için orda cıkmıstı yetmezlik o yüzden dikiş atıldı ama işte 2gün önce suyu cok iyi demişti bebekte sorun yok demişti
Arkadaşım büyük geçmiş olsun..Hayırlısıyla atlattın..İnşallah bundan sonrasıda göz açıp kapayıncaya kadar geçecek.Bir bakmışsın bebeğin kollarında.
Progestan hap vermemiş sanırım.Evde yatıyorsun herhalde..Doktor anlattımı ne yapacağını..Yatacakmısın bir süre?Birde serklajını en son gittiğin prof.yaptı değilmi?
Duyaydın iğneleri proloton ve cleksanı rapora bağlat...
proluton da mı rapora bağlanıyor?
ya canım bir de ben dik durmakta zorlanıyorum karnım geriliyor gibi geliyor normal mi ki,hoca fırtına gibi geldi gitti sorularıma yazmama rağmen bunu sormadım,tedirgin oldum
Evet canım bağlanıyor proloton da. Dr abartmış 30 kutu yazmış bana... Cleksanı da 3 aylık yazmış rapora bağlarlarsa sağlık ocağında da yazdırırsın. bu arada sağlık ocağınla irtibatta ol...
Canım ayakta dik durmakta mı? Ben de zorlanmıştım ama benim 4 yerde karnımda kesi vardı ve sezaryenden beterdi. Yatarken de hiç oturur gibi değilir arkamda yastıkla kaykılmış vaziyetteyim ...
kime bağlattın rapora,arda beye mi?
canım tabi senin durumun daha ağırdı,ben de paranoyak oldum önüme gelene karnımı elletiyorum sert mi diyeen zorlu süreç başladı
Yok yok Hataydaki dr m sağ olsun rapora bağladı burada da ben üsküdar devlet hastanesinde bir kadın doğumcuya hem tahlil yaptırıyorum hem de ilaç yazdırıyorum...
ben istanbula doğru yola çıkıyorumm
öpüyorum hepinizi
duyaydını çok merak ettim, inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri buraya yazar
Kızlar azönce bebıslerımın yanından cıktım cok sukur ıyıler goz dr gelmıs bı sıkıntı yok demıs sımdılık cok sukur allahım uzun saglıklı omur nasıp etsın
Masallah miniklerimize
Cok guclu bebekler onlar
Bu yolun sonuna buyumus ve saglikli bir sekilde varicaklar.
Belki sana garip gelicek ama benim icin cok ozel bebekler onlar
ne bileyim iste oyle
Simdi sira sofika da
Bakalim kismet belki bebegini gormekte nasip olur
arkadaslar 2hafta önce serklaj olmustum hatırlarsanız enfeksiyon için vajinal fitil kullanıyorum haliyle akıntıda artıs oluyo ama bu aksam biraz fazla sıvı akıntım gelio acaba suyum falanmı gelio diorum su geldigini nasıl anlarım akıntıdan nasıl ayırt ederim lütfen acil cvp korkuyorum:18::18:
kızlar ben geldim :) perşembe günü bornova şifa hastanesinde serklajım yapıldı.maşallah diyeyim ekip ve hastane personeli diyabetim konusunda bilgili ve bir o kadar da ilgililerdi,operasyon sonrası çok ağrım oldu,ağrı kesici iğneyle ancak rahatladım,kanama yok denecek kadar azdı,şuanda da yok şükürhergün clexane 0,4 iğne,haftada 1 proluton depot ve ayda 1 penadur penisilin iğnesi vurulacakmışım,şimdi evdeyim bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra
arkadaslar lütfen bilgisi olanlar fikir verrebilirmi aksam tekrar tekrar peceteye sildim ılık ılık akıntı oldu ama anlayamadım ne old biraz gelmeye devam etti az az suan gelmio gibi okadar cok akıntılarla cebelleşiyorumki inanın anlayamıyorum su mu sızdı yoksa içerisinimi temizliyo fitil anlatırmısınız biraz lütfen ayrıca devlette bakıyolarmı dr um elazıg merkezde özel bi hastanede suan yok zaten oraya gidemem lütfen cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?