- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.141
arkadaslar merhaba,
ben de serklaj lıyım ve 22.haftadayiz, insalllah saglıkla dünyaya gelir bebegim.Doktor serklaj oldugu için cok fazla yürüyüş, ev işi yapmamami istiyor, suanda sorun yok ama asıl 24.hafta sonrasında cıkabilirmiş sorun bebek iyice buyudugu için.
Şimdiye kadar 6 kg aldim, hamilelik kac kg ile tamamlanması normal,bileniniz var mi?
aysa ınş sıkıntı olmaz canım benımde serkaj var ama dr hıç kısıtlamadı ama ben genelde ıoturdum uzandım...........hafıf ışler yapıyorum ecvde cıkmıyorum dısarı..............ama 24 e kadar arasıra cıktım.........27 doldu bugun...........valla sıu ana dek 16 kılo aldım dr bısey demıyo..............tabı benım üçüz ...........saglıkla gelsınlerde ...............ıyı bak kendıne hıç tedırgın olma bende gercı hep tedırgınım...............ama moralle gıdıcez
canım
bi"sorun yok müdahale edilecek dedi
magnezyum daha ileri haftalar için düşünüyo sanırım
daha 15 i bitirmedim
birde dikkat ettim gaz sıkıntsı olunca
sabahları uyanınca (idrarara sıkışık olduğum için galiba)
bu sıkıntıla r gidince 10 dakika sonra rahatlıyorum
progestan kullanıyorum
magnezyum alsam mı kendi kafama göre
(doktorum duysa bana bakmaz artık)
ona güvenmemi ve sorgulamamamı istiyor
ah bide psikolojimi bilse
Canım kacıncı haftanda dikiş atıldı sana,bundan önceki hamileliklerini ben kaçırmışım galiba biraz anlatabilirmisin? bebegini nasıl kaybettin kaçıncı haftanda suyun geldi?
mumudihabacım beni sen çook ii anlarsın
çok tedirgini ve yorgunum
bu stresi kaldıramıyorum ki arkadaşım
birde yalnızım evde
kasılmadan ödüm kopuyo
sen kasılma önleyici ne kullandın arkadaşım
gerçi senin kasılma ile ilgili sıkıntın yok ama
fusbor cok sukur ıyıyım ama hep tedırgunlık var tabı................oncekı ıkızdı bırını problem cıktı sonlandırdılar dıgerı enfeksıyon kaptı hıç kanamam durmadı sonra durdu bu kez su kaybettım bebegun bulundugu kesede su azaldı ve bıtış nokt geldı 23. hafta sancılarımarttı ve sezeryanla doguım yaptum bı hafta yasadoı bebegım cok zor ..........rabbım kımseye bı daha yasatmasın...........ınş bu kez bebışlerım saglıkla gelır..........bende cok zor basladım tedavıye ınsan unutamıyo..........dr unut dedı bunda olmıcak kendıne moral ver dedı.............ınşşşşşşş sende topralan bu kez hersey guzel olur ınş....
canım, benim ilk gebeligim.Dr.rahim agzını duzenli kontrol ediyordu, ve 12.haftada bir miktar kısalma gordu ve garanti altina almak için dilkiş atti 13.haftamda.Suan 22.haftadayım, dr.işe ve rutin hayatıma devam edebilecegimi ama kendimi yormamam, egzersizden ve agir ev işinden kacinmam gerektigini soyledi. Ben de işten cıkar cıkmaz eve gelince hemen yatar pozisyona geciyorum.Bu arada bebegin daha iyi oksijen ve besin alabilmesi için sol tarafınıza yatar vaziyette dinlenilmesini tavsiye etti.TV.izlerken bile sol tarafıma yatip oyle izliyorum.Suanda bebek henuz dikişe baskı yapmadi ama asıl 24.haftalarda agirlaşmaya baslarmiş ve o zamandan sonra dikişlerimi de kontrol edecek, açılma olup olmadıgını..
0fff çok tedirginim
kaslma mı değil mi bilmiyorum ki
hafif gerginlik oluyo
progesteron yeterli değil demek ki
ne yapıcam bilmem
ilacı kendim alıp mı kullansam
cok geçmiş olsun güzelim.allah tamamına erdirsin.kucağına sağlıkla al inşallah.ben toplam 6 kilo almıştım hamilelikte gebelik sekeri cıktığı için diyet yaaptım.ama acısını doğumdan sonra öyle cıkardımki hala kilo veremiyorum.sütüm az olduğu için durmadan yedim.kiloyu boşver .verilir zamanla.arkadaslar merhaba,
ben de serklaj lıyım ve 22.haftadayiz, insalllah saglıkla dünyaya gelir bebegim.Doktor serklaj oldugu için cok fazla yürüyüş, ev işi yapmamami istiyor, suanda sorun yok ama asıl 24.hafta sonrasında cıkabilirmiş sorun bebek iyice buyudugu için.
Şimdiye kadar 6 kg aldim, hamilelik kac kg ile tamamlanması normal,bileniniz var mi?
aysa ınş sıkıntı olmaz canım benımde serkaj var ama dr hıç kısıtlamadı ama ben genelde ıoturdum uzandım...........hafıf ışler yapıyorum ecvde cıkmıyorum dısarı..............ama 24 e kadar arasıra cıktım.........27 doldu bugun...........valla sıu ana dek 16 kılo aldım dr bısey demıyo..............tabı benım üçüz ...........saglıkla gelsınlerde ...............ıyı bak kendıne hıç tedırgın olma bende gercı hep tedırgınım...............ama moralle gıdıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?