- 18 Nisan 2007
- 404
- 3
- 316
- 39
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.161
canım, benim ilk gebeligim.Dr.rahim agzını duzenli kontrol ediyordu, ve 12.haftada bir miktar kısalma gordu ve garanti altina almak için dilkiş atti 13.haftamda.Suan 22.haftadayım, dr.işe ve rutin hayatıma devam edebilecegimi ama kendimi yormamam, egzersizden ve agir ev işinden kacinmam gerektigini soyledi. Ben de işten cıkar cıkmaz eve gelince hemen yatar pozisyona geciyorum.Bu arada bebegin daha iyi oksijen ve besin alabilmesi için sol tarafınıza yatar vaziyette dinlenilmesini tavsiye etti.TV.izlerken bile sol tarafıma yatip oyle izliyorum.Suanda bebek henuz dikişe baskı yapmadi ama asıl 24.haftalarda agirlaşmaya baslarmiş ve o zamandan sonra dikişlerimi de kontrol edecek, açılma olup olmadıgını..
kızlar bugün doktora gidecem serklaj için gün alıcam ve muhtemelen hafta içi olacak
şimdiden gözyaşlarım durmuyor günde bir öğün mutlaka ağlıyorum
iki kere serklaja alındım ama acil olarak apar topar olduğu için bişey anlamamışım meğerse bu sefer bile bile gitmek daha çok korkutuyor beni
sizler nasıl bi psikoloji içindeydiniz serklajda
canım hıç stres yapma .............ınsan bıraz gergın oluyo ama ınan olup bıtıyo............bende cok heyecan yaptım.........amelıyat hanede oldum bıde orası ınsanı gerıyo............narkoz alınca bıttı hersey uyandım odama getırdıler agrım benım oldu baya ama kımı okuduysam agrı olmamış agrı kesıcı verıyolar zaten dort saat kadar yattım orda sonra eve geldımaz kanama oluyo ıkı gun fılan ..........sen zaten daha once olmuşsun .........hıç tedırgın olma hersey bebışler ıçın ...........yetrkı ıyı olsunlar canım...................
doktorum sağolsun bu sefer beni rahatlattı çok basit bi operasyon zaten 5 dakikalık bişey 1 gün kalır hastanede sonra evine gidersin dedi
ben öncekinde 10 gün kaldığım için çok gözüm korkmuştu
ayın 25 inde gidiyorum inşallah bu sefer olacak inanıyorum
herkeste buna inansın bu çok önemli
Kızlar merhaba.geçenlerde hafif bir akıntı geldi ve gece yarısı hastaneye gittik.akıntı normalmiş.Tam o sırada da karnım taş gibiydi NTS ye girdim.Kasılma zannettiğim şey bebeğimmiş.En güzel yanı da gece hastaneye gittiğimizi öğrenen doktorum sabah beni aradı ve ne yaptığımı sordu.İlk defa bir doktor beni aradı.Kendimi ve bebeğimi çok önemsenmiş hissettim.Sonra o da baktı birşey var mı diye hiç bir sorun yoktu çok ükür.Sonra benimle çok güzel bir şekilde konuştu çünkü ben sakinleştirici kullanmmak istedim.bu stresi kafamda halletmem gerektiğini söyledi.Ne ümit verdi ne de ümitsiz konuştu.Bundan sonra yalnızca beklicez dedi.Unutma ki her nortmal hamilelinde başına her an bir şey gelebilir.Hiç kimse hiç bir gebeliğe garanti veremez dedi.Gereken her şeyi yapıcaz dedi bir de yanımda olacağını çok ciddi bir şekilde bana hissettirdi.
Kızlar hepinize teşekkürler.
Bademcimm bu arada sen neler yapıyorsun?
slm canım çok geçmiş olsun hayırlısıylan bebeğini kucana alırsın inşallah bende 4 hamileliğimde serklaj olmustum ve gercekten diger hamileliklerime göre sorunsuz bir hamilelik gecırdım dıyebilirim keske dıgerlerınde drlar anlasaylardıda onlardada olsaydım okadar cile cekmezdım şimdi bebişim 1 yasında sağlıkla aldım kucagıma allahıma binlerce kez şükür sende insaallah alırsın ayrıca hııc stres yapma zaten narkozu verıyolar hıc bısey anlamıyosun bile.ayrıca şöyle düşün sonunda yavrun rabbimin izniylen kucağında olcak ve herseye degecek cok gecmiş olsun
canım hayırlısıylan al bebeğini kucana
sağol canım benimde bu üçüncü zaten
hepimiz için hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?