Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba arkadaşlar pek giremiyorum.takib etmeye çalışıyorum açtığım an benim minik vıyaklamaya başlıyo.hamiş arkadaşlar ilerlemiş çok şükür kötü haber yok.herkes mutlu sona ulaşıcak inşallah.

Alsays'cım doktorunun ismini alabilirmiyim canım, hangi hastanede ve hangi yakada doktorun,eşime ilk gebeliğin olduğunu ve doktorunun ilk gebelik olmasına rağmen seninle nasıl ilgilendiğini anlattım her ihtimale karşı doktorunun ismini almaya karar verdik canım.Eğer sakıncası yoksa yazabilirmisin.

kızlar bugün doktora gidecem serklaj için gün alıcam ve muhtemelen hafta içi olacak
şimdiden gözyaşlarım durmuyor günde bir öğün mutlaka ağlıyorum
iki kere serklaja alındım ama acil olarak apar topar olduğu için bişey anlamamışım meğerse bu sefer bile bile gitmek daha çok korkutuyor beni
sizler nasıl bi psikoloji içindeydiniz serklajda

canım hıç stres yapma .............ınsan bıraz gergın oluyo ama ınan olup bıtıyo............bende cok heyecan yaptım.........amelıyat hanede oldum bıde orası ınsanı gerıyo............narkoz alınca bıttı hersey uyandım odama getırdıler agrım benım oldu baya ama kımı okuduysam agrı olmamış agrı kesıcı verıyolar zaten dort saat kadar yattım orda sonra eve geldımaz kanama oluyo ıkı gun fılan ..........sen zaten daha once olmuşsun .........hıç tedırgın olma hersey bebışler ıçın ...........yetrkı ıyı olsunlar canım...................

neden üzülüyorsunki canım sevin bence erkenden müdahale yapıldığı için hiiç stres yapmadan serklajını yaptır sonrada hamileliğinin tadını çıkar

canım inan ağrı sancı olur diye hiç korkmuyorum onlar nasıl olsa geçer bebişimi kucağıma alım yeter o bana

doktorum sağolsun bu sefer beni rahatlattı çok basit bi operasyon zaten 5 dakikalık bişey 1 gün kalır hastanede sonra evine gidersin dedi
ben öncekinde 10 gün kaldığım için çok gözüm korkmuştu
ayın 25 inde gidiyorum inşallah bu sefer olacak inanıyorum
herkeste buna inansın bu çok önemli

Edamecrincim bir dr hamile bayan arkadaş günde 3 magnesium diasporalın kasılmaları azalttığını,6 magneisum diasporalın de tedavi edici özelliği olduğunu ancak dr kontrolünde kullanılması gerektiğini söyledi...

slm canım çok geçmiş olsun hayırlısıylan bebeğini kucana alırsın inşallah bende 4 hamileliğimde serklaj olmustum ve gercekten diger hamileliklerime göre sorunsuz bir hamilelik gecırdım dıyebilirim keske dıgerlerınde drlar anlasaylardıda onlardada olsaydım okadar cile cekmezdım şimdi bebişim 1 yasında sağlıkla aldım kucagıma allahıma binlerce kez şükür sende insaallah alırsın ayrıca hııc stres yapma zaten narkozu verıyolar hıc bısey anlamıyosun bile.ayrıca şöyle düşün sonunda yavrun rabbimin izniylen kucağında olcak ve herseye degecek cok gecmiş olsun canım hayırlısıylan al bebeğini kucana :1hug:

Kızlar merhaba.geçenlerde hafif bir akıntı geldi ve gece yarısı hastaneye gittik.akıntı normalmiş.Tam o sırada da karnım taş gibiydi NTS ye girdim.Kasılma zannettiğim şey bebeğimmiş.En güzel yanı da gece hastaneye gittiğimizi öğrenen doktorum sabah beni aradı ve ne yaptığımı sordu.ılk defa bir doktor beni aradı.Kendimi ve bebeğimi çok önemsenmiş hissettim.Sonra o da baktı birşey var mı diye hiç bir sorun yoktu çok ükür.Sonra benimle çok güzel bir şekilde konuştu çünkü ben sakinleştirici kullanmmak istedim.bu stresi kafamda halletmem gerektiğini söyledi.Ne ümit verdi ne de ümitsiz konuştu.Bundan sonra yalnızca beklicez dedi.Unutma ki her nortmal hamilelinde başına her an bir şey gelebilir.Hiç kimse hiç bir gebeliğe garanti veremez dedi.Gereken her şeyi yapıcaz dedi bir de yanımda olacağını çok ciddi bir şekilde bana hissettirdi.

Canım inşallah sağlıkla devam eder ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..Ben AdaEge badem bu arada..opuyorumnanaktan

moral çok önemli kızlar tabi haklısınız bizim gibi acı yaşayanlar ne kadar moralli olabilir diyene bak 9 ayı kendime zehir ettim şimdi çok pişmanım keşke hamileliğimiz tadını çıkarabilseydim... Neyse geride kaldı o günler inşallah sizin içinde geride kalacak Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tüm gebe arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…