- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.121
Merhaba arkadaŞlar ben fazla aranıza katılamıyorum. Pek bİlgİsayar baŞında oturamıyorum. Bİlmİyorum hatırlarmısınz ama eylul ayında maalesef 23 haftalık erken doĞum yaptım ve bebeklerİmİ kaybettİm. TÜp bebekle olmuŞtular. Şuan doktorum bana glokafage galİba tam olarak hatırlamıyorum ama o İlacı verdİ ve ocak ayına kadar bebek dÜŞÜnmeyİn dedİ. Sİzİn daha Önceen baŞınızdan geÇmİŞtİr. Bende polİkİstİk over sendromu var tÜp bebekten sonra normalyolla hamİle kalınabİlİr mİ. Beklememİz gereken sÜre normal mİ. Ve bursada sgk İle anlaŞmalı tÜpbebek merkezİ varmı. İlk tedavİyİ brÜksel de olmuŞtum ama Şİmdİ bursaya taŞınıcaz ve bİraz daha uygun bİr tedavİ İstİyoruz tabİİ yİne emİn olamazsak brÜkselde yaptırıcaz. Bİrde serklajın fİyatı nedİr. Bana yardımcı olurmusunuz. Çok teŞekkÜr ederİm.
hakı gunaydın canım.............nasılsın
canım üçlu test yapılmıyokı cogullara gerek yok cunku net sonuç cıkmıyo............nıye senın aldılarkı.........genel ultrasın yetrlı oluyo..............ıkılı üçlu testler olmuyo cogıullara..............dr la konuş...........ınş hersey ıyı gıder...............ıkı kız ..........cok guzel masallah............valla bu yıl kız senesımı.................cok kız var....................saglıkla gelsınler hepsı
sağol hakicim. yaşım 28. ne kadar ne etkilidir bilmiyorum. iki senedir uğraşıyoruz işte bizimde yavrularımız olsun diye inşallah mevlam bizede hayırlısıyla nasip eder. ilk tüp bebek tedavimizdi bu arada . ama sonunda böyle üzücü bir sonuçla karşılastık. hayırlısı. şuan kontrole gittiğim doktor jimerde jale hanım. ama tedaviye başlarsak ne olur nasıl olır bilmiyorum. ama serbülent beyin ismini baya duydum. sağol bilgilerin için. herkese iyi günler.
Arkadaşlar merhaba.Bugün çok moralim bozuk uyandım.Karnımda sertlik hissediyorum.Normal bir durum mu anormal bir durum mu bilmiyorum. bugün sürekli ağlamaklıyım.Daha 15.haftaya başlıyorum ve bu kasılmalar nerden çıktı bilmiyorum.Yalancı kasılmalar diye bir şey varmış o oluyor herhalde.Bugün doktoruma gidicem.Sizde de böyle bir şey oluyomuydu kızlar?Uff Allahım bir 30.haftayı görsemmm
arkadaslar merhaba,
ben de serklaj lıyım ve 22.haftadayiz, insalllah saglıkla dünyaya gelir bebegim.Doktor serklaj oldugu için cok fazla yürüyüş, ev işi yapmamami istiyor, suanda sorun yok ama asıl 24.hafta sonrasında cıkabilirmiş sorun bebek iyice buyudugu için.
Şimdiye kadar 6 kg aldim, hamilelik kac kg ile tamamlanması normal,bileniniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?