Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
gunaydın kızlar............yagmurcum evet zor ama dedıgın gıbı cokda guzel ınan sevgılerı olmasa kımse cekmez rabbım sevgulerını koyuyo anne yuregıne................mumu canım ınşşşşşş dı nlen ve karar ver ınş vaktı gelmıştır umuda açılırsın canım...............
eda ben druma ınş guvenıyorum onbeste bı gıdıyorum.............rahımagzımda sorun yok oncekı gebelığım 23 haftalık erk dogum ama sebep enfeksıyon.........yınede tedırgın olduk ve üçüz ols ıçın serkaj oldum bana serkajdan sonra bı hafta endol kullandım baska bısey vermedı sımdıde magnezyum ıçıyorum bazen benımde oluyo kasılmalar gercekten cok tedırgın yapıyo ama sık ve duzenlı degılse takma canım.............gunde ıkı üç olması normal dıyo............ama magnezyum ıyı gelduı .........27. haftamdayım ınş tamamına ererız ..............rabbım herkesı sevındırsın...............hafza nerde bu arada onunda az kalmıştı...............herkese guzel bı pazar................

canım senin yaşadıklarını bende yaşadım çok zor allha sığınınca sabrını veriyor yaşın küçük değilse bence bekleme her ay daha çok bunalıma giriyorsun ben bursada soranusa gidiyorum dr.serbülent orhaner çok deneyimli tedavi ücretleri hemen hemen her yerde aynı ben serklajı 1.500 tl yaptırdım

hakı gunaydın canım.............nasılsın

iyiyim canım dün kontrolümüz vardı şimdilik herşey normal gidiyor 3lü test için kan aldılar kandanmı bakılıyor birde iki kızımız olacağını öğrendik çok mutluyuz allahıma şükürler olsun allah kimsenin ellerini boş bırakmasın

canım üçlu test yapılmıyokı cogullara gerek yok cunku net sonuç cıkmıyo............nıye senın aldılarkı.........genel ultrasın yetrlı oluyo..............ıkılı üçlu testler olmuyo cogıullara..............dr la konuş...........ınş hersey ıyı gıder...............ıkı kız ..........cok guzel masallah............valla bu yıl kız senesımı.................cok kız var....................saglıkla gelsınler hepsı

eee niye kan aldılar o zaman genel ultrason yapıldı herşey iyiydi ben kendimi hiç kız annesi olarak düşünmemiştim rüyamda bile erkek görüyordum belkide tek kız olduğum içindir çin takvimine görede erkek çıkıyordu garip ve hoş bir duygu seninki 2 kız bir erkekmi

olsun bakalım sonuç ne olucak cok takma...............genel ultrason 20 lı haftalarda olucak............benım üç kız..........

sağol hakicim. yaşım 28. ne kadar ne etkilidir bilmiyorum. iki senedir uğraşıyoruz işte bizimde yavrularımız olsun diye inşallah mevlam bizede hayırlısıyla nasip eder. ilk tüp bebek tedavimizdi bu arada . ama sonunda böyle üzücü bir sonuçla karşılastık. hayırlısı. şuan kontrole gittiğim doktor jimerde jale hanım. ama tedaviye başlarsak ne olur nasıl olır bilmiyorum. ama serbülent beyin ismini baya duydum. sağol bilgilerin için. herkese iyi günler.

canım jale hanımı tanımıyorum ama evet serbülent beyin jimerin tüp bebek bölümünü aldığını biliyorum ama serbülent çoook deneyimli bir dr.çok yoğun olmasa birde biz onunla başladık sonuna kadar onunlayız inşallah sanada tavsiyem tedaviye başladığın yerde gebelik kontrollerini devam ettir en iyi onlar anlıyor bizim psikolojimizi

edacım merhaba canım, bana doktorum dikiş atıldıktan sonra kasılmalar için hiç ilaç vermemişti canım ,ben kasılmalar olacağını bile bilmiyordum 18. haftada bebeğimi erken doğurunca yaşadıklarımı düşündüm kasılmalarım olduğunu anladım şimdi Maraşta Amerikadan gelen ve bu konu üzerine Amerikada çalışmış olan riskli gebelikler doktoruna gittim, bu konuda gerçekten uzman, bir dahaki hamileliğimde dikişten sonra kasılmalar için mutlaka ADVIL denilen ilacı kullanmam gerektiğini söyledi.

Doktoruna mutlaka sor canım çünkü kasılmalar olursa vücut kendini doğuma hazırlarmış,lütfen benim yaşadığım cahilliği yaşama çünkü ben yaşadığım şeyin kasılma olduğunu bile bilmiyordum maalesef , aradan zaman geçince ve buradaki yazıları okuyunca yaşadığım şeyin kasılma olduğunu anladım Allah böyle tecrübe yaşatmasın insana.

Allah sabır versin canım yaşadıkların çok zor ,inşallak yağmurcan ve diğerleri bibi kucağına alırsın bizde burdan tebrik ederiz canım seni.

bende aynen fusborun dediği gibi ilk bebeğimde kasılma olduğunu bile anlamamıştım rahim büyüdüğü içindir deyip deyip geçiştirdim hep benimki de 19 haftada başlamıştı
edamecrin canım benim inşallah heşey çok güzel olur
zaten doktorlara bel bağlamak yanlış ben bunu anladım güvendik güvendik sonuç??????????????
onun için tek çaremiz sadece allaha güvenip dua etmek

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum siteye, tedavi hazırlıklarım başladı.. bugün iğnelerime başladım hayırlısyla.. ayrıca kilo almamak ve metabolizmamın çalışması içinde spora başladım çarşamba gününden beri spor salonuna kaydoldum eşimle gidip her akşam iki saat spor yapıyorum.. . inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere..
edacım korkularında çok haklısın ama bu kadar stres yapmakta senin için çok sakıncalı..Allahın dediği oluyor biliyorsun ne yapsakta boş..ınşallah Rabbim bu sefer yavrunu sana bağışlayacak hayırlısıyla öyle düşün hep canım..
diğer gün sayan hamişlerimizinde Allah yardımcısı olsun..Fizercim sıra sendeydi galiba ne kadar kaldı acaba..El-muallim maşallah...Allah nazarlardan saklasın..
yağmuş ve tuğbacık nerelerde bebişler çok uyraştırıryor galiba annelerini..sizleride öpüyorum kızlar kendinize çok iyi bakın....

hayırlı olsun yarencim bende seni merak etmiştim yazdım hatta nerelerde diye neyseki tedavi aşamasındaymışsın hadi bakalım inşallah bu sfer hayırlı haberler getirirsin .. sporde iyi yapmışsın en azından stres de gider

gunaydın kızlar..............sagol yarencım ........ınş hersey gonlunce olur cok ıyı myapmışsın spor ıyı gelır ınş
yagmurcn nasılsın...........oluşun nasıl byuyuo..........buyudukce daha tatlı oluyo dımı...............ıyı bak bebıse.............herkes ıyı baksın kendıne burda baska hamış kım ..........
..............

arkadaslar merhaba,

ben de serklaj lıyım ve 22.haftadayiz, insalllah saglıkla dünyaya gelir bebegim.Doktor serklaj oldugu için cok fazla yürüyüş, ev işi yapmamami istiyor, suanda sorun yok ama asıl 24.hafta sonrasında cıkabilirmiş sorun bebek iyice buyudugu için.
Şimdiye kadar 6 kg aldim, hamilelik kac kg ile tamamlanması normal,bileniniz var mi?

aysa ınş sıkıntı olmaz canım benımde serkaj var ama dr hıç kısıtlamadı ama ben genelde ıoturdum uzandım...........hafıf ışler yapıyorum ecvde cıkmıyorum dısarı..............ama 24 e kadar arasıra cıktım.........27 doldu bugun...........valla sıu ana dek 16 kılo aldım dr bısey demıyo..............tabı benım üçüz ...........saglıkla gelsınlerde ...............ıyı bak kendıne hıç tedırgın olma bende gercı hep tedırgınım...............ama moralle gıdıcez

canım hayırlısı. yaa benim doktorum sana serklaj yaptıktan sonra işine de devam edebileceksin dedi. sana sürekli yatcan mı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…