Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bu aralar herkes çekildi diye bende pek girmez oldum siteye
haklı olarak kiminin bebeği oldu kimisi serklaj oldu vakit olmuyordur tabi
şu an ben 13. haftamdayım kendimi çok iyi hissediyorum ama zaten bu dönemler hep böyle geçiyor sıkıntılar sonra başlıyor
haftaya serklaj için gün almaya gidecez bakalım nolacak

yağmurcum bebek yeni doğduğunda hiçbişey vermeden bir çay kaşığı asidi alınmış maden suyu verilirse gazı olmuyor diyor biçok kişi ama doğru mudur gerçekten ya da zararı olur mu bilmiyorum
gerçi senin için geçerliliği kalmadı bu durumun ama doğum yapacak arkadaşlara faydalı olabilir
doğruysa tabi

eeeeee hastaneden maden suyumu ıstıcez ........hemsıreler ızın vermezkı............bence bıkac damla zararı olmaz...............nasıl verecez onu dusunmek gerek..................bırcan ınşşşşşşşşş serkajın ıyı gecer...........

canım mumu sagol sende canım............ıyı bak kendıne...............rabbım bu guzel duyguyu tum arzu edenlere nasıp ets ınş

hakicim hayırlısıyla inş bu mücadeleyi kazananlar listesinde sende olacaksın:Saruboceq:

bursada hangi dr gidiyorsun serklajını kim yaptı

malum aynı şeyleri yaşadığımız için bizede yol gösterici olabilir

dr memnunmusun cnm birde çok mu soru sordum kusura bakma cnm

olurmu canım ne kusuru ben soranus tüp bebek merkezine gidiyorum dr.serbülent orhaner çok memnunum tecrübeli dr.ama çok yoğun sürekli koşturuyor birde orası özel tüp bebek dışında devletle anlaşması yok biraz tuzlu ama indirim yapıyorlar
senin durumun nasıl

Arkadaşlar merhaba.Bugün çok moralim bozuk uyandım.Karnımda sertlik hissediyorum.Normal bir durum mu anormal bir durum mu bilmiyorum. bugün sürekli ağlamaklıyım.Daha 15.haftaya başlıyorum ve bu kasılmalar nerden çıktı bilmiyorum.Yalancı kasılmalar diye bir şey varmış o oluyor herhalde.Bugün doktoruma gidicem.Sizde de böyle bir şey oluyomuydu kızlar?Uff Allahım bir 30.haftayı görsemmm

selam eda...............kasılma ıcın cok erken canım........yırmılı haftalarda olur genelde dınlen bolbol..........yorgunlukta yapar bazen..........dra sor magnezyum ıyı gelıyo gereklı gorurse verır zaten 20 den sonra mutlaka verecek ben gunde ıkı kez alıyorum..............ınş 30 ları gıoruruz ...........ınş uzulme hep ıyı duşun...............onemlı bısey yoktur bence..............

eda mutalaka gecikmeden dr söyle serklajdn sonra genelde oluyormuş sen ilaç kullanmıyormusun kasılma önleyici sık olammasıda önemli bende de ufak ufak olmuştu 17 haftdan itibaren Allah tan sorun çıkmadı hatta açıklıkta vardı 17 hafta Allah' ın işi serklajsız son haftaya geldik darısı başınıza

cnm arkaşım mumudihaba her zamn dualrımdasın bizde sana teşkkürederiz teyzemiz yusuf bora m da seni öpüyormuş :)) mis miss... Annelik gerçkten zormuş ama bir o kadar da güzel...hamilelikte zaten o duygu başlıyor sende bilirsin doğunca bi o kadar daha zor muş yine Allah başka dertler vermesin. Boğazına kustupu takılıyo ömrümden ömür gidiyor bende ağlıyorum ıkınıyo sıkınıyo gaz çıkarmıyo zor yaa merak etme sende yaşayacaksın bu duyguyu..

Bu geceyi sabah edemicektim iyi ki varsınız.
Arkadaşlar ben bgün doktora gittim olur o kadar o problem değil dedi.Bunlar bizi korkutmuyor dedi ama beni korkutuyor.Kasılma önleyici olarak progeston hormonunu içeren progestan hapını kullanıyorum.Daha önceki hamileliklerimde pre par kullanmıştım.progesteronu günde 400mg alıyorum.Ama kafayı çizmek üzereyim.Bugün bir ara artık ölmem gerektiğine karar verdim.Ne kadar zormuş.ınşallah bunu atlatırım.Doktorum hiç endişelenmedi ama ne yazık ki ben doktorlara hiç güvenmiyorum.Ay kızlar ne olur beni burda yalnız bırakmayın.1 saat öncesi tekrar hastaneye gidiyordum neredeyse.
YAĞMURCAN arkadaşım benimde daha önceki hamileliklerimde olmuştu 17.haftada üstelik ikizlere hamileydim ama ne yazık ki ben son haftaları göremedim.Siz hangi ilaçları kullanmıştınız???

Merhaba arkadaŞlar ben fazla aranıza katılamıyorum. Pek bılgısayar baŞında oturamıyorum. Bılmıyorum hatırlarmısınz ama eylul ayında maalesef 23 haftalık erken doĞum yaptım ve bebeklerımı kaybettım. TÜp bebekle olmuŞtular. Şuan doktorum bana glokafage galıba tam olarak hatırlamıyorum ama o ılacı verdı ve ocak ayına kadar bebek dÜŞÜnmeyın dedı. Sızın daha Önceen baŞınızdan geÇmıŞtır. Bende polıkıstık over sendromu var tÜp bebekten sonra normalyolla hamıle kalınabılır mı. Beklememız gereken sÜre normal mı. Ve bursada sgk ıle anlaŞmalı tÜpbebek merkezı varmı. ılk tedavıyı brÜksel de olmuŞtum ama Şımdı bursaya taŞınıcaz ve bıraz daha uygun bır tedavı ıstıyoruz tabıı yıne emın olamazsak brÜkselde yaptırıcaz. Bırde serklajın fıyatı nedır. Bana yardımcı olurmusunuz. Çok teŞekkÜr ederım.

ben dinlenmedeyim cnm

bazen tekrar hamile kalmayı düşünmüyorum bazen de çok çok azimli oluyorum

hayırlısıyla geçsin bakalım şu günler
ahhhhhh cnm küçük annesi daha inş öğrenecek herşeyi sende endişe etmeden büyüteceksin

cnm seni çok çok iyi anlıyorum ama stres yapmamaya çalış sürekli dua et

hiç kalmadan yatmaya devam et biliyorum çok zor

ama sonunda sen meleğini kollarına alacaksın hayırlısıyla

geçmiş olsun cnm RABBİM tekrarını yaşatmasın

ben BURSA tüp bebekte yaptırdım dr danda çok memnum doğum evinde çalışıyor ayrıca

serklaj için hiç üçret ödememiştim hastanede olduğu için

prof dr ve acıbadem hst 3600 tl olduğunu söylemişlerdi burdak arkadaşlar

inş herşey hayırlısıyla gölünce olur

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:hakımızda hayırlısı

hayırlısı inş cnm

edacm bende dr güvenmiyorum hatta başka dr gittim zkmaile moralim bozulmuştu dr da kızmıştı ne kurcalatıyosun gibilerinden çok kontrollü gittik biz 2 hfttada bir haftada bir rahim boyu ölçülüyordu sürekli ve sadece 20 haftada kadar crinone jel kullandım tabi ben sürekli yattım 26 lı haftalardan sonra bahçede oturdum evde mutfağa vs gezdim.. bunun haricinde 9 ayın 7 ayı yatarak geçti diyebilirim.

günaydın el muallim aynı zamanda herkese günaydın bugün güzel bir gün olur inşallah

canım geçmiş olsun kasılmalar bendede çok oluyor dr kalsiyum magnezyum eksikliğinden olur dedi birde rahim büyüdüğü için oluyormuş ama benimki ikiz sen genede takip et süresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…