- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.101
mrb kızlar biz kızımızla artık evimizdeyiz.uzun zamandır evimden uzak olunca alışmaya çalışıyorum.
mumu canım nasılsın neler yapıyorsun.
QUOTE]
iyiyim cnm sen nasılsın dinlenme döneminin biran önce bitmesi için gün sayıyorum
yılmak yorulmak yakışmaz değilmi mücadeleye devammmmmlmaz:
mis kokulu bebeğini uzaktan uzaktan öpüyorum malum hastalıklar salgınlar çok fazla yaşıyoruz uzak durmak en güzeliŞeniz
hakicim hayırlısıyla inş bu mücadeleyi kazananlar listesinde sende olacaksın:Saruboceq:YAĞMURCN yazını okudum beni eski günlerime götürdü bende 23 haftalık oğlumu kaybetmiştim 2 yıl önce şimdi ise senin yaşadıklarının tam tersini yaşıyorum sanki 16 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim 12.haftada serklaj yapıldı ama aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın diyorum
bursada hangi dr gidiyorsun serklajını kim yaptı
malum aynı şeyleri yaşadığımız için bizede yol gösterici olabilir
dr memnunmusun cnm birde çok mu soru sordum kusura bakma cnm
mumudihaba ses çıkadı cnm sen neler yaptın ???
iyiyim cnmmmmmm yusuf bora yı çok çok öpüyorum :ecrin_bebek:
annelik zormuymuş yoksa yaşanası bir duygumu gerçekten en çok bu duyguyu merak ediyorum biliyormusun
ve annemle benim aşkım gibi bir aşk yaşamak istiyorum bende evladımla
msn den söyledim ama birkez daha söyleyeyim bana dua ettiğin için cnm çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar cıcı anneler.................hayırlı cumalar
SAOL CNM sanada ve herkezlerde hayırlı olsun bu güzel günler
kaydirigubbakcemile5
ben dinlenmedeyim cnmolurmu canım ne kusuru ben soranus tüp bebek merkezine gidiyorum dr.serbülent orhaner çok memnunum tecrübeli dr.ama çok yoğun sürekli koşturuyor birde orası özel tüp bebek dışında devletle anlaşması yok biraz tuzlu ama indirim yapıyorlar
senin durumun nasıl
ahhhhhh cnm küçük annesi daha inş öğrenecek herşeyi sende endişe etmeden büyüteceksincnm arkaşım mumudihaba her zamn dualrımdasın bizde sana teşkkürederiz teyzemiz yusuf bora m da seni öpüyormuş :)) mis miss... Annelik gerçkten zormuş ama bir o kadar da güzel...hamilelikte zaten o duygu başlıyor sende bilirsin doğunca bi o kadar daha zor muş yine Allah başka dertler vermesin. Boğazına kustupu takılıyo ömrümden ömür gidiyor bende ağlıyorum ıkınıyo sıkınıyo gaz çıkarmıyo zor yaa merak etme sende yaşayacaksın bu duyguyu..
cnm seni çok çok iyi anlıyorum ama stres yapmamaya çalış sürekli dua etBu geceyi sabah edemicektim iyi ki varsınız.
Arkadaşlar ben bgün doktora gittim olur o kadar o problem değil dedi.Bunlar bizi korkutmuyor dedi ama beni korkutuyor.Kasılma önleyici olarak progeston hormonunu içeren progestan hapını kullanıyorum.Daha önceki hamileliklerimde pre par kullanmıştım.progesteronu günde 400mg alıyorum.Ama kafayı çizmek üzereyim.Bugün bir ara artık ölmem gerektiğine karar verdim.Ne kadar zormuş.İnşallah bunu atlatırım.Doktorum hiç endişelenmedi ama ne yazık ki ben doktorlara hiç güvenmiyorum.Ay kızlar ne olur beni burda yalnız bırakmayın.1 saat öncesi tekrar hastaneye gidiyordum neredeyse.
???
Merhaba arkadaŞlar ben fazla aranıza katılamıyorum. Pek bİlgİsayar baŞında oturamıyorum. Bİlmİyorum hatırlarmısınz ama eylul ayında maalesef 23 haftalık erken doĞum yaptım ve bebeklerİmİ kaybettİm. TÜp bebekle olmuŞtular. Şuan doktorum bana glokafage galİba tam olarak hatırlamıyorum ama o İlacı verdİ ve ocak ayına kadar bebek dÜŞÜnmeyİn dedİ. Sİzİn daha Önceen baŞınızdan geÇmİŞtİr. Bende polİkİstİk over sendromu var tÜp bebekten sonra normalyolla hamİle kalınabİlİr mİ. Beklememİz gereken sÜre normal mİ. Ve bursada sgk İle anlaŞmalı tÜpbebek merkezİ varmı. İlk tedavİyİ brÜksel de olmuŞtum ama Şİmdİ bursaya taŞınıcaz ve bİraz daha uygun bİr tedavİ İstİyoruz tabİİ yİne emİn olamazsak brÜkselde yaptırıcaz. Bİrde serklajın fİyatı nedİr. Bana yardımcı olurmusunuz. Çok teŞekkÜr ederİm.
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:hakımızda hayırlısı
ben dinlenmedeyim cnm
bazen tekrar hamile kalmayı düşünmüyorum bazen de çok çok azimli oluyorum
hayırlısıyla geçsin bakalım şu günler
canım hiç karamsar olma ben 2 yıl bekledim maddi imkansızlıklardan dolayı çok zor bir dönemdi allah kimseyi zorda bırakmasın
Arkadaşlar merhaba.Bugün çok moralim bozuk uyandım.Karnımda sertlik hissediyorum.Normal bir durum mu anormal bir durum mu bilmiyorum. bugün sürekli ağlamaklıyım.Daha 15.haftaya başlıyorum ve bu kasılmalar nerden çıktı bilmiyorum.Yalancı kasılmalar diye bir şey varmış o oluyor herhalde.Bugün doktoruma gidicem.Sizde de böyle bir şey oluyomuydu kızlar?Uff Allahım bir 30.haftayı görsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?