Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
iyi bayramlar kızlar hamişlerden haber yokmu ya biz doğurduk topic duruldu

Yarenim buralardaydım da laptopum çalındı eve hırsız girdi malesef bi süre giremicem nete şimdi ablamdan takılyıorum sen nasılsın neler yaptın cnm ??????

selam..................ben gecen hafta dogurdum..............malesef bebışler bayramı gecırmeye dayanamadı kuvezdeler..............cok kuçukller dua edın ınş

asırı kanam sonucu hayatı tehlıkeye gırdugım ıçın dr acıl amelıyata aldı ............serkajla hıçbı sıkıntım yoktı .............kısmet bu demekmış ınş kucama alırım ınşşşşşşşşşşşş

İnşallah aminnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam..................ben gecen hafta dogurdum..............malesef bebışler bayramı gecırmeye dayanamadı kuvezdeler..............cok kuçukller dua edın ınş

ah cnm kuzucuklar acele mi ettiler

hayırlı olsun cnm inş hayırlısıyla tabiki kucağına alacaksın

kaş haftalık doğdular sağlık durumları nasıl

Sanırım 29+2 de dogum yaptı biri makineden çıkmış maşallah dualarımız uç prenses ve anneleriyle

muallim Rabbim yardımcın olsun.........inşllh hayırlısıyla sağlıkla toparlanır bebişlerin........sende içini rahat tutmaya çalış çok dua et...........Allah güle oynaya kızlarınla birlikte evinize dönmeyi nasip etsin.........:Saruboceq:

el muallim geçmiş olsun canım.. Rabbim bebişerini sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda yavrularını eve götürmeyi nasip etsin..
yağmurcum sanada geçmiş olsun inşallah hırsız çok zarar vermemiştir evinize..bende merak ediyordum nerelerde bu kız diye..
benimde bugün yumurtalarım toplandı 11 tane çıktı yarın öğlen 12de arayıp kaç embriyomuz olmuş, ne zaman transferimiz olucak öğrenebileceğiz..

yarencim sadece laptop gitti ...
bu arada iyide yumoşun olmuş inşallah sağlıklı embriyo sonrada sağlıklı bebiş olurlar cnm güzerl haberlerle gel cnmmmm

cok gecmis olsun yazilarinizi takip ederdim okuyunca sasirdim allah saglikli bir sekilde eve gelmelerini nasip eder durumlari nasil ?

el muallim geçmiş olsun canım yaa
şüphesiz zor günler geçiriyorsundur
29 haftalık doğmalarına rağmen yaşamaları güzel
rabbim bundan sonrası için de yardımcınız olsun da kocaman kalabalık bi aile olun inşallah

geçmiş olsun yağmurcum..yazık olmuş laptopa..
bugün merkezi aradım 11 yumurtadan 9u işleme alınabilmiş ve 5i döllenmiş onları takip ediyoruz dedi çarşamba saat 12ye transfer günü verdiler inşallah o zamana kadar 5i de sağlıklı bölünür ve kaliteli olurlar..

Canım inşallh bu sefer herşey güzel olucak, :Saruboceq:

el muallim canım ya ,eminim bebekler iyi olacaktır. Kuzucuklar annesine nasıl sıkı sarıldıysa hayatada öğle sarılacaklar bak görürsün.

kızlar ben iyim
giremiyorum ki siteye
ne olmuş bu kk ya
el muallimi yeni öğrendim
inşallah her şey güzel olucak

yarencim hadi inşallah
bismillah dedin bakalım
canım benim kalbim dualarum seninle

lydoracım
ikizmiş senin yaa
bak tatlım benim yaşadıklarımın seni tedirgin ettiğni biliyorum
ama her gebelik farklı
bir kere benimkiler tek yumurta ikiziydi
ve bir bebeğim büyüyor ama bu arada diğerinin de kanını alıyordu
bu nedenle küçük kızım küçük kalmıştı
plesentaları ortaktı
sancının gelme sebebi sanırım buydu
dikişte hiç sorun yoktu
problem rahim ağzı değildi
yani bizim durumlarımız çok farklı
bu nedenle sıkma canını
ayrıca progesteronu araştırmışssındır
benim doktorum prepar vermişti
ama profesör progesteron iğnesi yaptır demişti
ben güvenmedim ona va yaptırmadım
şu anda vajinadan progestan hapı alıyorum
diğer ilaçları kullanmıyorum
bakalım ne olcak

ama o kadar stresliyiiim ki anlatamam
çıldırıcam zannediyorum bazen
bana dua edim kızlar en az 32.haftayı göreyim
ne olur

slm kızlar benimde rahim ağzı yetmezliğim var ama doktorum geç farketti ve dikiş için geç kalınmış olduğunu söyledi 5,5 aylıkken söyledi ve beni eğitim araştırma hastanesine yönlendirdi gittim ve asistan doktorlarla karşılaştım ve bana dediki bebeğin rahimine çok yakın dedi ultrasonda ve bana yüzde bir yaşama şansı demezmi ozaman sanki başımdan kaynar su dökülmüş oldu ve moralim sıfıra indi müthiş üzüldüm sonra özel bir hastanede bir doktor buldum yaşlı bir kadın tecrübeli alttan muayene yaptı ve korkma sakın dedi bebeğin büyüdükçe sıkıntın olabilir ağırlıktan dolayı dedi ayakta fazla durmayacağımı yürümemem gerektiğini kendimi fazla yormamam lazım olduğunu söyledi ve ogünden beridir kendime dikkat etmeye çalışıyorum allah razı olsun doktorumdan şimdi 31 haftaya geldim şükürler olsun rabbime bol bol dua ediyorum günümde doğurabilmem için demek istediğim hiç moralimizi bozmayalım inanalım herşeyin güzel olacağı için güzel düşünelim güzel olsun inş.

merhaba kızlar herkesin iyi olmasına sevindim.. edacım kaç haftalık oldun kendine takvim yap bence hep beraber takip edelim..
kızlar benim transferim oldu bugün ikinci günüm.. pazaretsiye kadarda izin aldım işten..ama hala bir belirtim yok inşallah bebeklerim bana tutunur bu sefer..

canım benim dualarım seninle alah bebişlerine sağlık versin.sanada cok geçmiş olsun.

inşallah bebişlerin tutunacaktır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…