- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.201
asırı kanam sonucu hayatı tehlıkeye gırdugım ıçın dr acıl amelıyata aldı ............serkajla hıçbı sıkıntım yoktı .............kısmet bu demekmış ınş kucama alırım ınşşşşşşşşşşşş
selam..................ben gecen hafta dogurdum..............malesef bebışler bayramı gecırmeye dayanamadı kuvezdeler..............cok kuçukller dua edın ınş
asırı kanam sonucu hayatı tehlıkeye gırdugım ıçın dr acıl amelıyata aldı ............serkajla hıçbı sıkıntım yoktı .............kısmet bu demekmış ınş kucama alırım ınşşşşşşşşşşşş
cok gecmis olsun yazilarinizi takip ederdim okuyunca sasirdim allah saglikli bir sekilde eve gelmelerini nasip eder durumlari nasil ?asırı kanam sonucu hayatı tehlıkeye gırdugım ıçın dr acıl amelıyata aldı ............serkajla hıçbı sıkıntım yoktı .............kısmet bu demekmış ınş kucama alırım ınşşşşşşşşşşşş
geçmiş olsun yağmurcum..yazık olmuş laptopa..
bugün merkezi aradım 11 yumurtadan 9u işleme alınabilmiş ve 5i döllenmiş onları takip ediyoruz dedi çarşamba saat 12ye transfer günü verdiler inşallah o zamana kadar 5i de sağlıklı bölünür ve kaliteli olurlar..
canım benim dualarım seninle alah bebişlerine sağlık versin.sanada cok geçmiş olsun.asırı kanam sonucu hayatı tehlıkeye gırdugım ıçın dr acıl amelıyata aldı ............serkajla hıçbı sıkıntım yoktı .............kısmet bu demekmış ınş kucama alırım ınşşşşşşşşşşşş
merhaba kızlar herkesin iyi olmasına sevindim.. edacım kaç haftalık oldun kendine takvim yap bence hep beraber takip edelim..
kızlar benim transferim oldu bugün ikinci günüm.. pazaretsiye kadarda izin aldım işten..ama hala bir belirtim yok inşallah bebeklerim bana tutunur bu sefer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?