- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.221
Selam kızlar.
Yarenncimmm.İnşallah herşey gönlünce olur.
Takvim yapmak istemiyorum.Ben sizi sürekli bilgilendiririm.Şu an 18 haftalık olduk.30 u geçersem takvimi yaparım :)
Kızlar rahimağzına doğru sızlama hissediyorum dünden beri.Ara ara gidip geliyor.İkizlerde de bu haftalarda olmuştu.Bikini bölgesinde böyle bir kaç tane iğne batıyormuş gibi oluyor.Benden başka bunu yaşayan var mı normalmi sizce?
merhaba kızlar
benimde bayramdan 1 gün önce serklaj yapıldı ardından kanamam nerdeyse hiç olmadı diyebilirim
ama arada bir rahmimde bi ağırlık hissediyorum sanki aşağı inmiş gibi
edamecrin senle aramızda 1 hafta varmış canım bende 17 haftalığım
ama sen dikişlerin erken attırmıştın
rabbim hiç hiç değilse mart ayına çıkarır bizi inşallah
Kızlar merhaba.Dün geceyi hastane de geçirdim.Şimdi evdeyim.Hafif kasılmalar başlamış.Rahimağzı kapalıydı ve 5cm di.Ama ne yazıkki rahmi uyaran bir şey var ve sancılar başlıyor.
Nidillatta başladık 4 saatte bir.Doktorum bunlar olabilir dedi ama çok korkuyorum.Doktorum hala ümitli bakalım kızlar ne olacak.Canım çok sıkılıyor.Moralim bozuk...
merhaba kızlar
benimde bayramdan 1 gün önce serklaj yapıldı ardından kanamam nerdeyse hiç olmadı diyebilirim
ama arada bir rahmimde bi ağırlık hissediyorum sanki aşağı inmiş gibi
edamecrin senle aramızda 1 hafta varmış canım bende 17 haftalığım
ama sen dikişlerin erken attırmıştın
rabbim hiç hiç değilse mart ayına çıkarır bizi inşallah
Kızlar merhaba.Dün geceyi hastane de geçirdim.Şimdi evdeyim.Hafif kasılmalar başlamış.Rahimağzı kapalıydı ve 5cm di.Ama ne yazıkki rahmi uyaran bir şey var ve sancılar başlıyor.
Nidillatta başladık 4 saatte bir.Doktorum bunlar olabilir dedi ama çok korkuyorum.Doktorum hala ümitli bakalım kızlar ne olacak.Canım çok sıkılıyor.Moralim bozuk...
LİYADORACIMMM. Zaten en çok sana üzülüyorum yazarken.Çünkü gene okuyup telaşlanacak şimdi diyorum.Ama sana güzel haberlerim var ben çok iyiyim.Olurmuş o kadar zaten.Birde galiba kasılma değildi yaaa.Doktorumla bugün görüşücem.Bakalım ne diyecek.Mutlaka bildiririm.
SSASLAN arkadaşım.Bilgilerin için sağol.Nidillat beni hiç yormadı çok rahatım.Zaten o gün bende İshal ağrısından söz ediyordum eşime.Demir hapı kullanmama rağmen 4 kere tuvalete gittim.Birde ateşim çıkmıştı.İdrarda da iltahap görünmüştü.Ne bileyim nedir ne değildir ama şimdilik iyiyim.
2 gündür rahat uyuyorum.
MUMUDİHABACIMM Senin o güzel dualarına çok teşekkür ederim.Bende daha ümitliyim bu sefer.O gece beni muayene eden doktorda 30 u görebileceğime inandığını söyledi.Olayları daha önceden biliyordu çünkü.İnşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için...
ELMUAALLİM den haber yok değil mi???
selam kızlar uzun zamandır bakamadım topiğe ama aklımdasınız
erkenci bebişlerimiz olmuş
güzel haberler de geliyor gibi inşallah en sağlıklı şekilde kucağına alırsın el muallim arkadaşım
edacım sakın stres yapma stres her zaman tetikleyici faktör unutma
bol bol dinlen
nidilat çok iyi bir ilaç ben de kullandım
4 saatte bir yüksek bir doz nefes darlığı gibi birşeyler yaşarsan druna haber ver dozuu azaltıyorlar
beni 4 saatte bir aldığımda çok sıkmıştı
ben 16-17 haftalarımdaydı yanılmıyorsam kasılma sebebiyle 2 günde 7 şişe serum yemiştim
su azalmış gibi görünüyordu kese kasılmış gibi çınarımız içeride sıkışık duruyordu
serum hiç fayda etmemişti sonradan farkettik buna sebep olan benim spastik kolon rahatsızlığımmış
ishal falan gibi bir durumun varsa ishal sırasında bağırsakların kasılmasına sebep olan madde rahimin kasılmasına sebep olan maddeyle aynıymış drum öyle demişti
bilgi olsun diye anlattım
bol bol su içmeye çalış ve kesinlikle dinlenmeye özen göster canım
senden iyi haberlerini bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?