- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.241
Kullanıcı panelinden yeni gelen mesajlara bakarken yeni mesajını görünce ellerim titreyerek açtım bu topiği..İyi olduğunu okuyunca rahatladım şimdi ama ağlıyorum yine de....mafoldumben
Arkadaşım.Spastik kolon hastalığının belirtilerini bana anlatabilirmisin?
Ben liseden beri gaz ve kabızlık sorunları yaşıyorum ama ishal olmuyorum.özellikle de inanılmaz gaz oluyorum ve karnım patlayacak gibi oluyor ve ayıp ama ben gaz çıkarmakta da çok sorun yaşıyorum.Genelde çıkaramıyorum.Bu yüzden doktoro da gitmiştim üniversitedeyken ama teşhisi hatırlamıyorum.Hastaneye gittiğimiz gecede hemşire karnıma baktığında bu nassıl bir gaz demişti ki ben ona gaz demiyorum o beni rahatsız etmiyor.Genelde gazım olduğu zaman karnımda o sertlik oluyor.
Bu hastalığın doğum sancılarına nasıl bir etkisi var tetikleyen br şey mi? Doktorunun ssana verdiği bilgileri bana anlatır mısın?Bununla ilgili bir ilaç kullandın mı?
Ama canım benim ben çok üzülüyorum seni böyle etkilediğimi düşününce.Güzel arkadaşım benim tek derdim rahimağzı yetmezliği olmayabilir.Sen bu kadar çok üzülürsen o bebişler ne yapacak... Birde arkadaşım benim hislerim inanılmaz güçlüdür.Ben şunu çok iyi hissediyorum.SENİN BEBEKLERİNE DE BENİM BEBEKLERİME DE HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK.Bak gör bz bunu kutlamasını yapıcaz.Lütfen çok güçlü ol.Biz çok güçlü olmak zorundayız.Ben bazen keşke tek derdim rahimağzı yetmezliği olsa diyorum.Doktorda geçen gece aynı şeyi söyledi.Tek sorun bu olamaz dedi.Lütfen kendine çok güzel moral ver mutlu ol bebişler şu anda karnımızda...
Birde bilmiyorum ama galiba nidillat beni rahatlattı.
Eşim bende de bundan şüphelenmişti,
spastik kolondan çok gaz oluyor du ama ishal yoktu....
Araştırayım bari ben de bu konuyu...
Arkadaşım.Spastik kolon hastalığının belirtilerini bana anlatabilirmisin?
Ben liseden beri gaz ve kabızlık sorunları yaşıyorum ama ishal olmuyorum.özellikle de inanılmaz gaz oluyorum ve karnım patlayacak gibi oluyor ve ayıp ama ben gaz çıkarmakta da çok sorun yaşıyorum.Genelde çıkaramıyorum.Bu yüzden doktoro da gitmiştim üniversitedeyken ama teşhisi hatırlamıyorum.Hastaneye gittiğimiz gecede hemşire karnıma baktığında bu nassıl bir gaz demişti ki ben ona gaz demiyorum o beni rahatsız etmiyor.Genelde gazım olduğu zaman karnımda o sertlik oluyor.
Bu hastalığın doğum sancılarına nasıl bir etkisi var tetikleyen br şey mi? Doktorunun ssana verdiği bilgileri bana anlatır mısın?Bununla ilgili bir ilaç kullandın mı?
LİYADORACIMMM. Zaten en çok sana üzülüyorum yazarken.Çünkü gene okuyup telaşlanacak şimdi diyorum.Ama sana güzel haberlerim var ben çok iyiyim.Olurmuş o kadar zaten.Birde galiba kasılma değildi yaaa.Doktorumla bugün görüşücem.Bakalım ne diyecek.Mutlaka bildiririm.
SSASLAN arkadaşım.Bilgilerin için sağol.Nidillat beni hiç yormadı çok rahatım.Zaten o gün bende İshal ağrısından söz ediyordum eşime.Demir hapı kullanmama rağmen 4 kere tuvalete gittim.Birde ateşim çıkmıştı.İdrarda da iltahap görünmüştü.Ne bileyim nedir ne değildir ama şimdilik iyiyim.
2 gündür rahat uyuyorum.
MUMUDİHABACIMM Senin o güzel dualarına çok teşekkür ederim.Bende daha ümitliyim bu sefer.O gece beni muayene eden doktorda 30 u görebileceğime inandığını söyledi.Olayları daha önceden biliyordu çünkü.İnşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için...
ELMUAALLİM den haber yok değil mi???
teekkürler arkadaşlar
bu arada dün dokora gittim
ilaçları bitirince bırakmamı istedi
yalnızca progestana devam edicem
hiç bir sıkıntı yok dedi
rahim gerilebilir
ağrı olur
bunlar zaten doğal dedi
bu haftalarda kasılma elle anlaşılamazmış
gelecek haftalar için söylenecek hiç bir şey yok
oluruna bırakıp beklemektenbaşka çare yok dedi
nidilatı sizce bırakmalımıyım ben
teekkürler arkadaşlar
hiç bir sıkıntı yok dedi
rahim gerilebilir
ağrı olur
bunlar zaten doğal dedi
canım sürekli yatıyor musun?
Canım ihmal etme,muhakkak git dr una...kızlar bi de dikiş yaptırdığımdan beri bende arada bir kokusuz beyaz avuç içi kadar su geliyor zaman zaman
bebeğin suyu mudur diye endişeleniyorum
yarın dr gidiyorum kontrol günüm zaten
edamecrin send e hiç olmadı mı böyle bişi
teekkürler arkadaşlar
hiç bir sıkıntı yok dedi
rahim gerilebilir
ağrı olur
bunlar zaten doğal dedi
yanımda annem kalıyor önceleri ona bazı ufak tefek şeylerde yardım ediyordum ama 1 haftadır yatmıyorum da ama sürekli oturuyorum canım neden sordun ki
Edacım ben şu an normal tüp bebek dr uma devam ediyorum.ılk 3 ay dolunca bana serklaj yapıcak kendisi ve tanıdığı ve güvendiği başka bir yüksek riskli gebelikler uzmanına yönledireceğini söyledi..Eğer kanaman olursa proluton depot iğne yaptır ve yatışa geç dedi..Şimdilik herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür..:Saruboceq:bircancım öyle bir su hatırlamıyorum
ama kahve bir akıntı gelmişti
bebeğin suyu olduğunu sanmama
dikişten hemen sonra önce su kesesi kontrol ediliyor
bi şey olsa görünürdü
her gebelik farklı geçiyor sonuçta
akıntnda artmış olamaz mı
liyadoracım ben iğne yaptırmıyorum
vajinadan alıyorum
günde 2 kere 200 mg
doktor iğne yada hap farketmez doktorun tercihi demişti
bu arada ben dikişten beri yatıyorum
eski gebeliğimde prepar kullanmıştım
bi işe yaramadı
nidilatıda bırakıcam
liyadoracım senin doktorun nasıl bir tedavi düşünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?