Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım, benim doktorum öyle bir önlem almıştı.Senin doktorunun ne düşündüğünü bilmiyorum.Ama hepsinin tarzı farklı oluyor.

şimdilik bir ohh daha çektim
allaha şükür hiçbişey yokmuş suyu gayet yerinde akıntı da normal dedi dr.
bu arada bi kızım olacakmış:))

yok ne kadar erken olursa o kadar iyi bence de...bakalım dr um ne diyecek...

canım bende serklajın erken olmasını istedim
15. hafta çok geç olmaz mı demiştim dr
ama erken olmasının da geç olması kadar riskleri olduğunu söylemişti
sebebini de bebek büyüdükçe daha iyi tutunduğu için biraz daha büyümesi iyi olur diye belirtmişti
edamecrinin de dediği gibi her dr görüşü farklı oluyor

arkadaşlar bugün 12.günümdü testimi yaptım 42,93 çıktı gebelik var ama değerim biraz normalin altında sağlıklı bir gebelik olması için iki gün sonra ikiye katlaması gerekiyormuş..bu değerlere yakın çıkıp sağlıklı gebelik elde eden duydunuzmu tüp bebekte arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum internette.. sadece birkaç kişi buldum ben..

canım inşallah ii haberlerini duyarız....
bizde geçen hafta denedik. bakalım ayın 24 ünü bekliyorum....

yarencim güzel haberlrini alıcaz inşallah
sabırlı ol canım
kelebekçim hoşgeldin
yatmak zor ama zaman geçiyor işte
samyelicim hadi inşallah canım
liyadoracım sen nasılsın

şimdilik bir ohh daha çektim
allaha şükür hiçbişey yokmuş suyu gayet yerinde akıntı da normal dedi dr.
bu arada bi kızım olacakmış:))
canım gözünaydın kızın olacak demek.sağlığının yerinde olmasınada cok sevindim.:ecrin_bebek:

oh be ne güzel gözün aydın sen ,inan emin olk,i bu deger katlanıcaktır.kaydirigubbakcemile5

edamecrin ve badem sizlerin güzel haberlerinizi almak cok güzel.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…