- Konu Sahibi hidennisko
-
- #43.001
merhaba kızlar,
uzun zamandır giremedim buraya şöle bi geçmişe bakayım dedim ama yine kopmuşum baya sayfalar çok ilerlemiş. dikişi alınan arkadaşlar var allahım bu gunleri hepimize göstersin harika haberler bunlar. erken doğum yapan arkadaşımız var inşallah bebeği sağ sağlim cabucak yuvasına kavuşur.
chnb geçmiş olsun diş ağrısı çok fena benm hamileliğim sürpriz olduğu içn diş kontrolune gidemedim çok korkuyorm o yuzden görümcen e buyuk geçmiş olsun.
gurbetçii seninle aramda 6-7 hafta vardı ne guzel riskli haftaları çoktan atlattın inş 40 haftaları görürüz hepbirlikteismini hatrlamdğm arkadaşlar vardı 20 li haftalarda olan nasıl geçiyor hamilelik sürekli yatıyormusunuz? ben bukonuda kendimi çok kötü hisediyorum neredeyse hiç yatamıyorm arda bey kontrollerde herşey yolunda dedikçe saldım baya oğlum da yurume evresinde surekli arkasındayım dur durak bilmiyor yardımcımız ew işlerine anca yetişiyor ben surekli oğlumla ilgilenmek zorunda kalıyorm. 26. haftaya girdim bu hafta çarşamaba gunu arda beyde kontrolum var.. en son rahim buyum 37 mm idi.. bakalım bu hafta kaç çıkacak.. eskiden bebeğin kilosunu merak ederdim şimdi ise rahim boyunu :) bide kızlar şu kasılmayı nasıl anlıyorsunuz? ben oğlumda açılmam oldu anlamadım suyum geldi bana göre herşey normaldi dr şuanda kasılman var dediğinde bile anlamıyordum.
kızlar facete grup kursak nasıl olur? ben buraya pek alışkın değilim face hep açık ama kk a pek giremiyorum
Doktr bana norml hayatna donebilirsn surekli yatmkta iyi degl dedi ne zaman biraz fazla harekt etsm kasiliyorm nereye kadar gideck bilmiyorm rabbme sigindm insaallah erken dogm olmz
geçmiş olsun canım,görümcen tez zamanda iyileşsin inş
geçmiş olsun canım ben de geçen hafta 15 nisana randevu alımştım dişçiden.hamilelik filan olursa sorun olmasın diye.bi de bizim okula yeni açılan bi hastaneden geldiler 65 liraya check up yapıyolarmış kısa bi süre için indirimli.ben de eşim ve kendime randevu aldım ancak 4 mayısa.kadın doğuma da çarşamba gidicem.bu aralar dr.dan çıkamıcaz:)
bu arada şu aynı anda farklı kişilere cvp yazma işini yeni çözdüm de son sayfaları epey işgal ettim kusuruma bakmayın artık
cnm senın kasılman olduğunda en erken ne zaman endol kullanmaya baslamıştım
çok net anlamasamda sanıyorum bugün kasılmam oldu korkudan gözümden iki damla yas geldi
dr aradım bol sıvı tuket ve istırahat et dedı kanaman yoksa endişe etme artarsa gel dedı
sonra ferah la konuştum aynı seylerı tavsıye ettı
sımdılık bıraz daha iyiyim ama endişe edıyorum
Canım geçmiş olsun kalp delikmi yoksa anne karnında açık kalmasıı gereken Doğunca kapanması gereken bi damar var o mu kapatmamıştı. Benim büyük oğlumuzda öyleydi. Minimal kaldı ameliyat yapmaya gerek yok dendi.
Mumu Benim senin haftanda basladi kasilmalarim hala suruyor ben vajinal progestan ve magnezyum oliyordum o haftada beni rahatlatti gercekten 30 dan sonra daha siddetli ve sik oluyor rabbim yardimcimiz olsun...
Izmir sahra kac kilo dogdu cnm
Allah bebeişine şifa versin inşallah kısa sürede toparlar evinize dönersiniz sağlıcakla.....
sağol canım doğunca kapanması gereken damar var o kapanmadı 3 günlük ilaç uyguladılar oğlumda hemen kapanmıştı ama kızımda malesef işe yaramadı inşallah dediğin gibi olur canım
canım 1900 doğdu ama malesef 1600 kadar düştü şimdi tekrar kilo almaya başladı iki gündur bir kaç gram aldı şükürler olsun
Canim kalple ilgili sorunlari neden olusmus,bisi dedi mi dr lae,ultrasonda anlasilmiyo di mi?genelde pihti onleyici igne asprin kullanimi yapiyor diye okumum bi yerde,ne kadar dogdru bilmiyomtabi
canım ben en son memleketteyken konştm 1 ayı geçmiştir yeni dogum etmişti bebek sarılıktı ben ararım bugün işşallah konşrum gelir burya sen merak etmeKizlar duyaydin dogum yapti unuttu bizleri hic girdigi yok bebisi nasil acaba gorusen konusan varmibirde ben enyi cok merak ediyorum girmiyor hic en son kanamam var demisti insallah bebisine birsey olmamistir
gunaydin kizla:)
Kutlu dogum haftaniz mubarek olsun rabbim nebiler nebisinin yuzu suyu hurmetine evlatlarimizi bize bagislasin insallah ..
Izmirsahra cnm kilosu iyi insallah o damarda kapanir mudahaleye gerek kalmaz ..
Metal abla bir dr edasiyla anlatmisin:))
O kadar cok korkuyorum ki bebegimin kuveze girmesinden hep ruyamda erken doguruyorum
30 dan sonra rahatlanir diyorlar bende tik yok aksine daha cok evhamliyim gunler uzun gecmiyor rabbim.sabir ver bana..
kızlar ikinizde şamarlakmak istiyorsunuz galiba şaplak geliyor heGurbetci bende sendn farkli degilm sirekli kasiliyorm ve erkn yapmktn korkuyorm seni yine hastane var yakinlrda galiba bide haftn cok yaklsti bundn sonra girmz insaallahta girse bile onlem amacli girerer ben 38den once nezaman dogm yaparsm yapaym mutlaka beni baska yere gondereck burasi ilce yeni hastane yeni doktr zaten dogmdn korkuyorm cok skintili olack insaallah bak az kaldi sık disini erken olmick insaallah ben daha bugun 29agirdm rabbime sukur bugunlede bor zamanlr hayaldi
sabah namaznda cok korktm genelde ben uyaninca bebegm uyanr abdest alirkn olmasada namz kilarkn mutlaka tekmelrdi acelyle kalktm abdest aldm namz kildm bebegmde hic harekt yok karnm yumusack gece endol almstm karnimi oksadm harekt ettm banamisn demiyo aglicm yarm saat ugrastm tik yok cildiracm annemi uyandirp hastaneye gidelm dicm ama aklmdn nelr gecmkyo yarm saattn sonra birkac kipirdadi rahtladm zor bir surec geciriyorz rabbm sonunu guzel versn
İcim sizladi ben seve seve okurm pasa rabbm yardimcisi olsn istedign kadar yazabilirsn hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?