- Konu Sahibi hidennisko
-
- #43.041
maşallah size... dr nizi yazarsanız çok iyi olur gerçekten iyi dr tavsiyelerine ihtiyacımız var hangi ildesiniz?
Mlkyyy canm gecms olsn ne guzel ya yasatack oldktn sonra rabbm yasatiyo iste ins.38i gorursn gunde nasil 12tane nidilt aliyosn ya ben ikitane alsm canm skiliyo doktorn tavsiye etti dimi
Korkunç çarpıntı yapıyor bu nidilat.4 saatte bir 2 kez alıyorum drum kontrolünde.daha sonra pre para geçebileceğini söyledi.inş burdaki herkes görür 38leri
5haftadır binlerce sayfayı okudum..o günden beri hastanede yatıyorum.şeker yüklememi yaptırmaya gittiğimde tesadüfen servilste açılma olduğu farkedildi.24+2de acil serklaj atıldı.buna rağmen açılmam artmaya devam etti 25+2de ikinci defa serklaj yapıldı.ve ben o günden bu yana yatıyorum.çok şükür 28+5olduk çük savaşçı kızımla..yasadıgım üzüntü güvensizlik umutsuzluk anlatılmaz.günde 12 nidilat haftada 1 pruluton depot hergün cleksan0,4 kullanıyorum.burdaki başarıları okudukça ümidim artıyo ve ne kadar doğru dr sectıgımıde görüyorum.Allah yavrularımızı bize bağışlasın..32 34leri görmek tek dileğim...
ben doğum sonrası kürtajda olmuştum ...
25 günden sonra lekelenme seklinde devam etti kanamam..t
am 40.gün tekar adet oldum.
herkeste farklı oluyor tabi..
valal bi değişiklik yok sibel..yürüyuüşe çıkıyorum,evde iş yapıyorum.doğru dürüst oturmuyorum ama bişi yokkk..
kızım aşağı ineceğine yukarı tırmanıyo resmen yaa..ciğerlerimde yani nefes alamıyorum bazen...
zaten ağırlaştım iyice ama kızın gelmeye niyeti yokkk...baskı falan hissetmiyorum..yürürken çok sertleşme oluyor sadece bazen o rahatsız ediyor....
gelmesin gelmesin dedik ama artık zamanı gelsin kuzucuk
Benim erken doğumda 53 gün kesilmedi doğum kontrol hapı kullanmıştım.
bende de oluyordu kalkmıyorsun di mi çok wc ye giderken olurdu...
canım benim oğlumda 13 artı 4 te laparoskopik serklaj yapıldı karından 4 kesi açılarak rahim ağzım kamera görüntüsü eşliğinde dikildi. bu ameliyatta benim 8 sene önceki sezaryen dikişim mesaneme yapışıkmış onu ayırmışlar ve 3 saat sürdü 1 hafta sonda takıldı. Ara ara 3 gün sonra yatak ıslanıyordu portakal kadar. ben acile gittim testte amniyo sıvısı değil dendi yine geliyordu ben dedim herhalde sondadan idrar kaçağı var. 3 gün sonra gittim kontrole meğer amniyo sıvısıymış( kızlar bilir nelerr çektim onlar da çok üzüldüler. yattım dr m ümitli değildi antibiyotik ve serum tedavisi oldum bir hafta kadar yattım o sürede hiç kalkmadım hastanede. sonra kontrol günü dr m doç. dr. Arda lembet(ki git en azından bir kere ) ultrasonu eline aldı besmeleyle ve eğer su kesesi tamir etmediyse keseye yama yapıp su ekleyeceğim son manevra olarak dedi. şükür kese tamir etmiş oğlum bugün 5 aylık oldu şükür...Allah size de nasip etsin. benim de 25 haftalık kaybım var, 2 tane 8 haftalık kaybım... bir de 9 yaşında oğlum daha var...
kaç haftalıktı bu gebelik kaybın? çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın...
Amin...
5haftadır binlerce sayfayı okudum..o günden beri hastanede yatıyorum.şeker yüklememi yaptırmaya gittiğimde tesadüfen servilste açılma olduğu farkedildi.24+2de acil serklaj atıldı.buna rağmen açılmam artmaya devam etti 25+2de ikinci defa serklaj yapıldı.ve ben o günden bu yana yatıyorum.çok şükür 28+5olduk çük savaşçı kızımla..yasadıgım üzüntü güvensizlik umutsuzluk anlatılmaz.günde 12 nidilat haftada 1 pruluton depot hergün cleksan0,4 kullanıyorum.burdaki başarıları okudukça ümidim artıyo ve ne kadar doğru dr sectıgımıde görüyorum.Allah yavrularımızı bize bağışlasın..32 34leri görmek tek dileğim...
Bende cvp vermek istedim cnm...chnb sen kan sulandırıcı kullanmıştın sonra kanaman olunca bıraktın
kanama bitince başlamadın mı tekrardan neden başlamadın...
mthfr677 heterezigot nedeniyle sadece clexan iğne kullanıp bebegine kavuşan var
senin gibi 2 tanesinde sorun olup kullanmadan doğuran var...
clexan ın faydası tuhaf ya muamma biraz doktorlarda bence önlem amaçlı veriyor daha net veriler yok ellerinde...
allah razı olsn canım rabbim ne muradın varsa versin işşallahPaşam arkadasn icin 200 tefriciye okudm soylrmisn
Mlkyyy cnm hos geldin inan cok sanslisin iki defa serlaj ..
Bende ozgur derene gidiyorum hakkimizda hayirlisi...
Efilum cnm benim de ist noktasi kasiliyor benim bazende tamami bazende ozellikle ayagi kalkinca kasiklarimin orasi kasiliyor..
Yani anlayacagin hep kasiliyorum bi hafta sonra 32 olucam insallah 34 u gorurum nidilat icmezsem hic duramam boyle ama ozgur derenin haberi yok burdaki dr kullanmazsan seni cikarmam dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?