- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.781
uğurum
rabbim hepimize kolay güzel rahat bir doğum nasip etsin
bebişlerde sağlıklı sıhhatli olsun inş.
sadece eşim olsun istiyorum yanımda daha onları konuşmadık,hastanete yollarsa arar haber veririz sanırım
rabbim o günlere çıkarsın hayırlısıyla çok da plan yapmamak lazım eşim kendini kaptırma daha 2 haftan var havaya girme aynen yatışa devam diyor:))
Acil durum kritigi yada durum kritigi biz de yapmadik , ben de esim olsun istiyorum , ortaligi velvleye vermeye geek yok stres yapar ben de cunku, amin ruyamda
Bi uyaniyorum bebek dogmus yattigim yataga. Yata yata yatarken dogurmusum yani inaniyorum ki bu kadar sabir ve ozveriye rahat dogum olacaktir , rabbim bizi uzmez/, meleklerimize rahatlikla kavusuruz insallah
mlkyy arkadşım hç efkarlanma senin en güzel günlerin..
ben olsam kötü seyleri atardım kulağımın ardına belki demesi kolaydır canım ama sen şimdi yavrunu düşün..
onu kucagına alacağını,başardığını..
ben bile burdan nasıl heyecanlanıyorum bilsen
Merraa canım güzel haberlerle gelmişsin
çok sevindim..dikiş alınmasına ne kaldı ay ne güzel
ayyy inşallah
ben aslında eşim dışında sadece annemi isterim ama kaynanam da eksik kalmaz aslında en iyisi doğumdan sonra haber vermek ya da tam doğumun son evresinde
fikrim değişmezse normal doğurmak istiyorum dr da epidural yaparız dedi,bağıra bağıra doğurmak istiyosan eve ebe yollayım dedi
bakalım bağırttırmadan doğurtabilcekmi :)))
rabbime binlerce kere hamdüsenalar olsun bugünleri hayal bile edemiyorken şimdi yaşıyorum
oo saat 2 olmuş bende kaçar bukadar hayal yeter:)))
bir arkadaşım vardı ünv.de muzip bişey,dua ederken Allahım sen konuyu biliyorsun amin derdi :))))))))) aynen amin
Canım onlar senin nasil bir mucize yaşadığının farkında değiller,takma diyecem ama olmuyor sana tavsiyem lohusaliginda bu insanlardan uzak dur emin ol tek basinada bakabilirsin bebegine beni cok bunaltmislardi bebeğim 2800 doğdu aslında normal ama okadar cok kucuk zayıf minik dedilerki benide inandirmislar halbuki doktorlar hemşireler normal oldugnu söylüyordu emzirirsin doymuyor derler,mama verirsin niye mama veriyorum derler,mama alan cocuk soyle olur emmeyen bebek böyle olur,anneliğim beğenmezler sırf morel bozmak icin konuşurlar anlamıyorum sanki kendileri hiç doğurmamış hepsi mükemmel anne bı kötüsü sensin bir daha doğurursam cok uzaklara gitmek istiyorum,sana tavsiyem kaç bu insalardanEn en en kötusu bu durumumdan mutlu olan insanlar var etrafımda..sancın varmı doğum yakınmı sorusuna hayır dediğimde düşen suratlar..mükünün kızının yasayıp yasamayacagı belli olsunda begendıgım elbıseyı alırım dıyenıde unutmucam.ben 100gram olsa umut dolarken ay ben 4kılo doğurdum sen beceremıyosun dıyenler..ya sen bu durumu bıraz abartmıyomusun dıyenler.bebegın gelişmemesınde benı suçlayan esımın yakınları..böyle durumda ınsan kendısınden başka kımsenın olmadığını anne babanın bıle bıyere kadar olduğunu anlıyo..kusura bakmayın kızlar çok efkarlandım bi an.
MLKYY canım ben neler yaparım neler bi görsen..inşallah ankaraya tayinim çıksın da ankaralıları sizleri ağırlarım bi gün evimde
bebişlerinizle....haaa bide etrafını takma... ..iktiret gitsin..... bunlar halden anlamazlar...anca biz birbirimizi anlarız burda....
MERRA1 çok güzel haberlerle gelmişsin bacım....tu tu tuu 41 kere maşallah..kaşı biyerlerini nazar değmesin....
SVLY88 sanada maşallah sende gelmişsin sona doğru.... ayy ne güzeeelll darısı başıma yarabbiimmmAMİN...
UĞURUM77 hay maşallah sanada...varmı kaybın öncelerden seninde??
EFULİMDİ demi hemşerim olan.... nasılsın hastanede yatıyosun hala demi??? ne oldu kasılmaların canım??
GURBETCİ nerde aldı kız o pijamaları sana CHNB .....buluştunuz mu???? kıs bide sen hep öyle ayaklar havada yastıkların üstğündemi yatıyodun paso...???ağrıtır öyle yatmak uzun bi sürede ondan didim...
KIZLAR EZBERLEDİM RUMUZLARI YAVAŞ YAVAŞ HAAAA
Hepsini koyarım:)allahım sana ikiz kız nasip eder inşallah annesı gıbı fıstık gıbı olurlar
Ayy fuzuli,mulkyy bende susluyum :))
Esim senden cok cektim insallah kiz sana cekmez diyor:))
Yazik kiz adamlarimiza:))
Bende mevlut kiyafetlerine bakiyorum ayyy cok sekerler bide ben tek kizim bu yuzden kiz cocuklarina bayiliyorum sukur rabbim bana kiz cocuk nasup edecek insallah ...
Benim feysete bi arkadas var keceden harika seyler yapiyor kizima yaptiriyim artik bak istersen ilay bilgili adi
En en en kötusu bu durumumdan mutlu olan insanlar var etrafımda..sancın varmı doğum yakınmı sorusuna hayır dediğimde düşen suratlar..mükünün kızının yasayıp yasamayacagı belli olsunda begendıgım elbıseyı alırım dıyenıde unutmucam.ben 100gram olsa umut dolarken ay ben 4kılo doğurdum sen beceremıyosun dıyenler..ya sen bu durumu bıraz abartmıyomusun dıyenler.bebegın gelişmemesınde benı suçlayan esımın yakınları..böyle durumda ınsan kendısınden başka kımsenın olmadığını anne babanın bıle bıyere kadar olduğunu anlıyo..kusura bakmayın kızlar çok efkarlandım bi an.
Canım Allah'ın izniyle yavrunu kucağına aldığında hepsini unutacaksın.
2006 yılında ilk oğlumda 25 haftada acil dikiş uygulandıktan sonra bende hastanede yattım tam 7 hafta. Bu süre içinde ayaklarım kalçamdan 45 derece kalkık bi şekilde hiç ayağa kalkmadım Wc dahil hepsini yatakta yaptım. Haftada bi kadın doğum polikliniği ne gidip oğluma bakılıyordu. O poliklinikte hastanenin yanında ek ünitede idi. On adım da gidiliyor. Ben sedye ile ayaklar yine havada sırf güneş göreceğim hava teneffüs edeceğim diye seviniyordum o gün gelince çocuk gibi sevinîyor en yeni pijama ve başörtümü o güne saklıyordum. Dıları çıkıyorum kolaymı on adım dada gidilse üç sedye boyuna olsa şükürdü. Bi gün farklı bi kapıdan acil den götürdüler sırf daha çok güneş göreyim diye 20 adım:)
Unuttum canım
Daha oğlum iki yaşındayken ken kardeş istedik. Bu gebeliğimde kendimî hazırladım yatacağım hiç dışarıdakilere imrenmeyeceğim neden ben demeyeceğim diye İnan daga kolay oldu. Her Wc gittimde şükür ettim. Hamd olsun buraya kalkkabiliyorum diye.
Daha oğlumun15 çıkmadan unuttum tüm çektiklerimi.
Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun.
Yatalım sonu güzel hamd olsun. Hele bide bebeğin yoğun bakıma girmeden sonuca ulaşıyorsan çifte kavrulmuş oluyor mutluluk.
Rabbim dileyen tüm canlara tez zamanda sağlıklı bi gebelik ve zamanında yavrularını kucağına almayı nasip eylesin.
Looooo norüyonuuuzzz....
Maşallah herşey yolunda....şöle hızlı hızlı geçtim sayfaları....iyi aman kötü bi havadis yok....
Anam bi yorulmuşuz.....piknik yaptık kocacımla...sonra kayalıklara çıktık...fotoğraf çekindik...ee hadi dedik. Bi iskeleye gidek baktık millet balık tutuyor oltalarımız arabanın arkasındaydı haydii bizde balık tuttuk...
Sonra tuttuğumuz balıkları diğer tutan kişilere verdik....hiç uğraşamam valla balık temizleme pişirmeyle :))
resimleri facebooka bastım...anamlar merak ediyo...yükle diyolar bende hepicini yükledim...sizde bakın...
Neyse dondurma yiyecem ben...hadi görüşürük
slm kızlar herkes iyidir umarım.
ara ara giriyorum mumudan haber alan varmı nasıl hiç göremedim yazmıyor mu?
Umudum cnm cok sevindim iyi olmana bende bemiks c
kullaniyorum ama ben hamilelik oncesinde yani 4 ay once basladim kullanmaya bide folbiol pihtilasmadan dolay ikisini bir doguma kadar kullan dedi..
Chnb ablacim sukur bu gunumuze bu gun gorkem dr aradim durumumu.anlattim nerden nereye dedi kendiside cok sevindi artik korkma 36 tamamla premature olmaz onada az kaldi dedi artik dogum haberini vermek.icin ararsin dedi kendiside cok yardimci oldu bana saolsun:)
Kizlar bi hafta sonra ilaclarimin hepsi kesilecek pazartesi son defa proluton vurunacam ..
Darisi sizlere olsun insallah kizlar inan hep sizin icin dua ediyorum yarabbim.bunlarda benim gibiydi umutsuz olucakmi diye onlarada nasip et diye gercekten icten soyluyorum dilde degil..
Başın saolsun arkdaşım...inşallah hamilesindir
aminnnn.ne güzel haberler bunlar.bebişinde büyümüş demek..umudum oğluşun mu olacak acaba
aminnnnn güzel dualarına canım
demek prulotonda sona geldin ay ne heyecanlı...
aminnnn arkadasım
Canım rahatlamana sevindim. Bak bebek de büyümüş, maşallahdarısı milkky nin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?