Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
dedigin gibi kuvez olayi bebegin durumuna da bagliymis , o zaman kontrolun oldugu hafta kesin dikis alinir benimde , ben kendi dr umun almasini istiyorum aslinda , cunku operasyonumu da yapti , ama kuvezleri olmadigi icin yonlendirdi beni , en azindan muayene olursam durumumu yorumlayip mudehale eder diye dusunuyorunm ,

evet duydun şinasi beyi,hastanedende memnun kalan arkadaşlarm var
küvezi ben de sordum bişey diyemem 40.haftada da olsa bütün bebeklerde %10 küveze girme ihtimali olabilir dedi.
bebeğin durumuna bağlı,küvezi sil aklından ve hangi dr da dikişini aldıracaksan ona git kontrole 37 de alıyorlar genelde yoksa rahimi yırtabilir dedi[/QUOTE]

Acil durum kritigi yada durum kritigi biz de yapmadik , ben de esim olsun istiyorum , ortaligi velvleye vermeye geek yok stres yapar ben de cunku, amin ruyamda
Bi uyaniyorum bebek dogmus yattigim yataga . Yata yata yatarken dogurmusum yani inaniyorum ki bu kadar sabir ve ozveriye rahat dogum olacaktir , rabbim bizi uzmez/, meleklerimize rahatlikla kavusuruz insallah

mlkyy arkadşım hç efkarlanma senin en güzel günlerin..
ben olsam kötü seyleri atardım kulağımın ardına belki demesi kolaydır canım ama sen şimdi yavrunu düşün..
onu kucagına alacağını,başardığını..
ben bile burdan nasıl heyecanlanıyorum bilsen

Merraa canım güzel haberlerle gelmişsin
çok sevindim..dikiş alınmasına ne kaldı ay ne güzel

ayyy inşallah
ben aslında eşim dışında sadece annemi isterim ama kaynanam da eksik kalmaz aslında en iyisi doğumdan sonra haber vermek ya da tam doğumun son evresinde
fikrim değişmezse normal doğurmak istiyorum dr da epidural yaparız dedi,bağıra bağıra doğurmak istiyosan eve ebe yollayım dedi
bakalım bağırttırmadan doğurtabilcekmi :)))
rabbime binlerce kere hamdüsenalar olsun bugünleri hayal bile edemiyorken şimdi yaşıyorum

çoooook sağol canım
evet allah nasip ederse 13 gün sonra dikiş alınacak şafar sayarım artık:))
biz de inş. bebek pışpışlarken senin yazdıklarınla sevineceğiz

esimin ailesi istanbulda gelene kadar anca olur o anki hissiyatina bakarsin canim , ama normal istemen iyi bence toparlanmak anlaminda , ben tam bilemiyorum neyin uygun dogum sekli olabilecegini ama mumkunse normal isterim , sukur hakikaten bugunumuze , nazar boncugu bilmem ama yaptigimi dusun mrracim

oo saat 2 olmuş bende kaçar bukadar hayal yeter:)))
bir arkadaşım vardı ünv.de muzip bişey,dua ederken Allahım sen konuyu biliyorsun amin derdi :))))))))) aynen amin

Canım onlar senin nasil bir mucize yaşadığının farkında değiller,takma diyecem ama olmuyor sana tavsiyem lohusaliginda bu insanlardan uzak dur emin ol tek basinada bakabilirsin bebegine beni cok bunaltmislardi bebeğim 2800 doğdu aslında normal ama okadar cok kucuk zayıf minik dedilerki benide inandirmislar halbuki doktorlar hemşireler normal oldugnu söylüyordu emzirirsin doymuyor derler,mama verirsin niye mama veriyorum derler,mama alan cocuk soyle olur emmeyen bebek böyle olur,anneliğim beğenmezler sırf morel bozmak icin konuşurlar anlamıyorum sanki kendileri hiç doğurmamış hepsi mükemmel anne bı kötüsü sensin bir daha doğurursam cok uzaklara gitmek istiyorum,sana tavsiyem kaç bu insalardan

MLKYY canım ben neler yaparım neler bi görsen..inşallah ankaraya tayinim çıksın da ankaralıları sizleri ağırlarım bi gün evimde
bebişlerinizle.... haaa bide etrafını takma... ..iktiret gitsin..... bunlar halden anlamazlar...anca biz birbirimizi anlarız burda....

MERRA1 çok güzel haberlerle gelmişsin bacım....tu tu tuu 41 kere maşallah..kaşı biyerlerini nazar değmesin....

SVLY88 sanada maşallah sende gelmişsin sona doğru.... ayy ne güzeeelll darısı başıma yarabbiimmm AMİN...

UĞURUM77 hay maşallah sanada... varmı kaybın öncelerden seninde??

EFULİMDİ demi hemşerim olan.... nasılsın hastanede yatıyosun hala demi??? ne oldu kasılmaların canım??

GURBETCİ nerde aldı kız o pijamaları sana CHNB .....buluştunuz mu???? kıs bide sen hep öyle ayaklar havada yastıkların üstğündemi yatıyodun paso...???ağrıtır öyle yatmak uzun bi sürede ondan didim...

KIZLAR EZBERLEDİM RUMUZLARI YAVAŞ YAVAŞ HAAAA

KIZLAR HAMİŞLER HAMİŞ OLMAYANLAR ... sizleri FACEBOOKTA grubumuzda hikayelerinizi yazmaya davet ediyorum.... yatanlar için iyi bir zaman değerlendirme....siz yazın grupta duvara ben BELGE OLUŞTURURUM...

BİDE VARSA RAHİM FİLMLERİNİZİ YÜKLER MİSİNİZ GRUBA??? ben yükledim karşılaştırma yapmak istiyorum...

Sahbamus saolasin, var malesef benim ikiz kaybim var cok basindaydi gebelik, septum oldugumu anladim ve gecen yil septum operasyonu sonrasi su an bugune ulastim , 3 seneye yakin korkudan dr a bile gitmedim sonra bi arkadasimin destegi ile cesaretlendim , umarim seninde gonlune gore gelisir , biraz cesaret , biraz sabir yoluna girer Allahin izniyle,

Gunaydin:)
Sahba aynen hep sirt ustu ayagimin altinda kini gordun zaten...
Yemek yerkende soluma yattim..
Kizlar kimin karni kuculmus bide asagi inmis ..
Benim karnim kuculdu ve asagi inmis...
Benim dikiste 4 haziranda alinacak ..
Dikisi aldirmaya giderken dogum cantami goturecem rabbim o zamani gosterir insallah...

Hepsini koyarım:)allahım sana ikiz kız nasip eder inşallah annesı gıbı fıstık gıbı olurlar

amin canım; nasıl biliyorsun ikiz takıntımı :) akrabalarımızın var ikiz kızları, bıcır bıcır... seninki de konuştukça için eriyecek inşallah.

süslü anneler sizi hele biraz da büyüsün, aklı ermeye başlar o zaman görürüm ben sizi. arkadaşlarımın hep kızları var. Hepsi de artık pembe ve tül görmek istemiyoruz diye söyleniyorlar.

hikayelerimiz hep aynı canım; sözde baş sağlığına geldiklerinde bile neler söylediler. yüzüme söyledikleri buysa arkamdan neler diyorlar acaba dedim. vah vah sen şimdi yatacak mısın hep, çok da bulantı çekmiştin boşa gitti hepsi filan dediler. La havle çeke çeke oturdum; oğullarım ölmüş millet ne derdinde? boş ver kuzum; senin bebeğin, senin hayatın. anne baba bile anlayamaz bizi. Allah tan eşlerimiz anlayışlı; ben en çok buna şükrediyorum.

ne güzel yazmışsın. Eşim de geçen gün" Yaşımız genç, birden fazla çocuğumuz olmaz mı?" diye sordu. bir tane doğurursam öp de başına koy, dedim. ama senin yazdıklarını okuyunca acaba biz de o günleri görür müyüz dedim. şu an çooooooooooooook uzak görünse de umut işte

kız paşa olsaydı yerdin şaplağı hamişlerin canı çeker, anlatma öyle ballandıra ballandıra...benim gibi medeniyetin ve doğal güzelliklerin hiç uğramadığı yerler de yaşayanlar var ben ne yapayım; bildiğin çöl buralar. bu arada paşa nerelerde yahu? merak ediyorum artık. senin haberin var mı?

Sagol canim iyiyim sukur bende bemiks folbiol ve folio kullaniyorum nekadar kullanacagimi bilmiyorum ama canim

Canim vallA hop oturup hop kalkiyorum birsey olmasin diye buyumus sukur oglan kiz farketmez yeterki hepimiz kavusalim bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…