- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.761
slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı kızımız geçen gidişimizde de bunda da ısrarla yüzünü göstermedi.dr okadar uğraştı,çikolata da yemiştim ama ohoooo umrunda değil hanım efendinin.rahim boyu aynı,nidilat devam, allah nasip kısmet ederse inşallah 31 mayıs da yani 37+3 de dikiş alınacaksonrası onun keyfine kalmış dedi dr.
doğumu nasıl istediğimi sordu normal dedim,bir aksilik olmazsa epidural normal yapalım ozaman dedi hayırlısı olsun inş.
tabi fikrim değişebilir dedim sancıları görünce o da ozaman gelsin bakarız dedi.çok tırsıyorum ya karından ya aşağıdan kesilcez sanırım kaçarı yok bebişler ve bizim için en sağlıklısı ne ise öyle olsun
kızım 2600 olmuşboyunu söylemedi ama video kaydına baktım bilgilerde pek anlayamadım.baş-popo mesafesi var 39cm diğeri neyle ifade ediliyor bulamadım
şükür bugünlerimize binlerce kere
gurbetçi arada bıçak batar gibi oluyor konuşmuştuk ya lokalse korkma dedi
benimde genelde sağ kasığıma giriyor 3-5 dk sürüyor ama arada oluyor dedim bebek ters bir hareket yapıp ordaki kası zorlamış olabilir çok önemli değil,ama batma tüm karnında oluyorsa o önemli dedi.
bizden bu kadar rabbim 38-39 ları da sizlerle paylaşmayı nasip etsin inşallah ve tüm hamişlerimiz 36-38-40 ları görsün
hamile kalmak isteyenlerin de tez zamanda göbişleri dolsun.yeni bebiş müjdeleri alırız inş. en kısa zamanda taze kana ihtiyaç var artık :)))
slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı kızımız geçen gidişimizde de bunda da ısrarla yüzünü gösterme 'di.dr okadar uğraştı,çikolata da yemiştim ama ohoooo umrunda değil hanım efendinin.rahim boyu aynı,nidilat devam, allah nasip kısmet ederse inşallah 31 mayıs da yani 37+3 de dikiş alınacaksonrası onun keyfine kalmış dedi dr.
doğumu nasıl istediğimi sordu normal dedim,bir aksilik olmazsa epidural normal yapalım ozaman dedi hayırlısı olsun inş.
tabi fikrim değişebilir dedim sancıları görünce o da ozaman gelsin bakarız dedi.çok tırsıyorum ya karından ya aşağıdan kesilcez sanırım kaçarı yok bebişler ve bizim için en sağlıklısı ne ise öyle olsun
kızım 2600 olmuşboyunu söylemedi ama video kaydına baktım bilgilerde pek anlayamadım.baş-popo mesafesi var 39cm diğeri neyle ifade ediliyor bulamadım
şükür bugünlerimize binlerce kere
gurbetçi arada bıçak batar gibi oluyor konuşmuştuk ya lokalse korkma dedi
benimde genelde sağ kasığıma giriyor 3-5 dk sürüyor ama arada oluyor dedim bebek ters bir hareket yapıp ordaki kası zorlamış olabilir çok önemli değil,ama batma tüm karnında oluyorsa o önemli dedi.
bizden bu kadar rabbim 38-39 ları da sizlerle paylaşmayı nasip etsin inşallah ve tüm hamişlerimiz 36-38-40 ları görsün
hamile kalmak isteyenlerin de tez zamanda göbişleri dolsun.yeni bebiş müjdeleri alırız inş. en kısa zamanda taze kana ihtiyaç var artık :)))
slm arkadaslar belki erken bi soru olacak ama özellikle gurbetçi merra uğurum dikiş aldırmaya giderken hazırlıklı mı gideceksiniz yani doğum çantalarınızı falan götürcekmisiniz?ben doktoruma sormayı unuttum da dikişden sonra şu zamanda gelir bebiş falan dediler mi
Masallah merracim , cok sevindim iyi gecmesine. ,bebegin boyunu genelde soylemiyor dr, en azindan dogum konusabiliyoruz sukur, benim dikis alinma tarihi ve dogum sekli belli dgil, farkli bi hastaneye kuvez icin gitmek zorunda kaldim ilgilenmediler 37 olyiim
İnsallh dr uma gideycegim
çoook sağol
sen şimdi kaçıncı haftadasın canım
slm arkadaslar belki erken bi soru olacak ama özellikle gurbetçi merra uğurum dikiş aldırmaya giderken hazırlıklı mı gideceksiniz yani doğum çantalarınızı falan götürcekmisiniz?ben doktoruma sormayı unuttum da dikişden sonra şu zamanda gelir bebiş falan dediler mi
Dun 36 ya girdim merracim , sukur bugunumuze ,
Canım harika haberlerle gelmişsin maşallah maşallahinşallah hersey istediğin gibi olur canım.bebişinin kilosu boyu darısı benım kızıma inşallah.bizde yazarmıyız böyle seyler çok imrendim Rabbim senı ve kızını korusun
[/QUOTE][Korktum simdi bak , hakikaten dikisin hemen sonrasi sanci gelebiliyormuymus: ( o zaman tedarikli olmakta fayda var tabiki
QUOTE=merra1;30431688]evet ben çantamı götürcem canım,dikiş alındıktan sonra biraz bekletiyor belki o ara sancı gelebilir belli olmaz dedi
3 hafta bence çok,ben 1 hafta sonra gidicem zaten haftada bir olmalı hiç olmazsa nst ye girerim içim rahat eder.bence sen de ara bi dr u
[/QUOTE][Var canim takvime gore 21 haziran , 27 sinde kontrol var o gun gel dikis icin kontrolde bakariz dedi , icime sinmedi benim , zaten kuvez var diye mecburiyetten gittim buca ya , o gun hem bucaya hemj de kendi dr katip celebi univ de arayip gitmeyi planliyorum. Ama biraz belirsizlikten dolayi kaygi yaptim acikcasi , bi taraftan da hersey olacagina varir diyorum bole bi psikoloji, zaman azaldikca da farkli kaygilar oluyormus insanda ..
QUOTE=merra1;30431699]maşallah canım
senin takvim varmıydı kusura bakma
senin kontrol ne zaman dikişin alınacağı tarih nezaman belli olacakki
[Cinarli da mi alacak dkisi , sirinyer de muayenehanesinde mi alacak dr un acaba
QUOTE=merra1;30431769]
evet , buca kadin dogumun kuvezi iyi dediler , ben de kardesimin dr una gittim sinasi beye o cok memnun ,ama 60 sn bakiyolar gebelere cok sasirdim , benim durum farkli olunca beklenti de yuksek kaldi tabi , soru sormaya firsat kalmiyor zaten , gectigimiz ptesi yani 35 deyken bugun dogsa kuveze girer mi dedim belki 1 gun dedi o nedenle icim rahatladi en azindan mecbur kalmayacagim diye , ama 1 gun de olsa riske edilmez bi kez daha gidecegim bucaya ,
QUOTE=merra1;30431844]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?