Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çok sevindim iyi haberlerle gelmişsin kızınada sanada maşallah benimde 28 mayısda alıncak dikişim en son 10 mayısda gittim kontrole 28 mayısa kadar 18gün ara olmuş oluyo sence bu arada gitmelimiyim doktorum gelmene gerek yok dedi ama hani son zamanlarda haftada gidiliyo diye biliyoruzya sen gidicekmisin dikişten önce

Masallah merracim , cok sevindim iyi gecmesine. ,bebegin boyunu genelde soylemiyor dr, en azindan dogum konusabiliyoruz sukur, benim dikis alinma tarihi ve dogum sekli belli dgil, farkli bi hastaneye kuvez icin gitmek zorunda kaldim ilgilenmediler 37 olyiim
İnsallh dr uma gideycegim

slm arkadaslar belki erken bi soru olacak ama özellikle gurbetçi merra uğurum dikiş aldırmaya giderken hazırlıklı mı gideceksiniz yani doğum çantalarınızı falan götürcekmisiniz?ben doktoruma sormayı unuttum da dikişden sonra şu zamanda gelir bebiş falan dediler mi

Slvy88 /canim daha oncet dikis aldiran arkadaslarda canta almadi, akisina birakiyolar.

çoook sağol
sen şimdi kaçıncı haftadasın canım

evet ben çantamı götürcem canım,dikiş alındıktan sonra biraz bekletiyor belki o ara sancı gelebilir belli olmaz dedi
3 hafta bence çok,ben 1 hafta sonra gidicem zaten haftada bir olmalı hiç olmazsa nst ye girerim içim rahat eder.bence sen de ara bi dr u

darısı ve daha ileri haftalar seninde başına gelsin inşallah :))

[Korktum simdi bak , hakikaten dikisin hemen sonrasi sanci gelebiliyormuymus: ( o zaman tedarikli olmakta fayda var tabiki

QUOTE=merra1;30431688]evet ben çantamı götürcem canım,dikiş alındıktan sonra biraz bekletiyor belki o ara sancı gelebilir belli olmaz dedi
3 hafta bence çok,ben 1 hafta sonra gidicem zaten haftada bir olmalı hiç olmazsa nst ye girerim içim rahat eder.bence sen de ara bi dr u[/QUOTE]

[/QUOTE]

evet canım,dikiş alındığında açıklıkta olabilir ozaman eve yollamam dedi

[Var canim takvime gore 21 haziran , 27 sinde kontrol var o gun gel dikis icin kontrolde bakariz dedi , icime sinmedi benim , zaten kuvez var diye mecburiyetten gittim buca ya , o gun hem bucaya hemj de kendi dr katip celebi univ de arayip gitmeyi planliyorum. Ama biraz belirsizlikten dolayi kaygi yaptim acikcasi , bi taraftan da hersey olacagina varir diyorum bole bi psikoloji, zaman azaldikca da farkli kaygilar oluyormus insanda ..

QUOTE=merra1;30431699]maşallah canım
senin takvim varmıydı kusura bakma
senin kontrol ne zaman dikişin alınacağı tarih nezaman belli olacakki[/QUOTE]

[Cinarli da mi alacak dkisi , sirinyer de muayenehanesinde mi alacak dr un acaba

QUOTE=merra1;30431769][/QUOTE]

evet canım,dikiş alındığında açıklıkta olabilir ozaman eve yollamam dedi[/QUOTE]

[/QUOTE]

aa sende izmirdeydin:))
bucada hangi hastane hangi dr

[Cinarli da mi alacak dkisi , sirinyer de muayenehanesinde mi alacak dr un acaba

QUOTE=merra1;30431769]

evet canım,dikiş alındığında açıklıkta olabilir ozaman eve yollamam dedi[/QUOTE][/QUOTE]

muayenehanede acil müdehale odası var ,orda alacak dikişi biraz yatırcak,sancı açılma varsa çınarlıya yollucak oda arkadan gelecek
ay heyecan yaptım
rabbim ogünlere hayırlısıyla ulaştırsın inş.

evet , buca kadin dogumun kuvezi iyi dediler , ben de kardesimin dr una gittim sinasi beye o cok memnun ,ama 60 sn bakiyolar gebelere cok sasirdim , benim durum farkli olunca beklenti de yuksek kaldi tabi , soru sormaya firsat kalmiyor zaten , gectigimiz ptesi yani 35 deyken bugun dogsa kuveze girer mi dedim belki 1 gun dedi o nedenle icim rahatladi en azindan mecbur kalmayacagim diye , ama 1 gun de olsa riske edilmez bi kez daha gidecegim bucaya ,

QUOTE=merra1;30431844][/QUOTE]

bucada hangi hastane hangi dr[/QUOTE]

[Okuyunca ben de heyecan yaptim simdi masallah amin , yaninda esin yada yakinin olur tabi moral destek olur hem , dr guzel planliyor bence , allah rast getirsin insallah
UOTE=merra1;30431873]evet canım,dikiş alındığında açıklıkta olabilir ozaman eve yollamam dedi[/QUOTE][/QUOTE]

muayenehanede acil müdehale odası var ,orda alacak dikişi biraz yatırcak,sancı açılma varsa çınarlıya yollucak oda arkadan gelecek
ay heyecan yaptım
rabbim ogünlere hayırlısıyla ulaştırsın inş.[/QUOTE]

bucada hangi hastane hangi dr[/QUOTE][/QUOTE]

evet duydun şinasi beyi,hastanedende memnun kalan arkadaşlarm var
küvezi ben de sordum bişey diyemem 40.haftada da olsa bütün bebeklerde %10 küveze girme ihtimali olabilir dedi.
bebeğin durumuna bağlı,küvezi sil aklından ve hangi dr da dikişini aldıracaksan ona git kontrole 37 de alıyorlar genelde yoksa rahimi yırtabilir dedi

uğurum
rabbim hepimize kolay güzel rahat bir doğum nasip etsin
bebişlerde sağlıklı sıhhatli olsun inş.
sadece eşim olsun istiyorum yanımda daha onları konuşmadık,hastanete yollarsa arar haber veririz sanırım
rabbim o günlere çıkarsın hayırlısıyla çok da plan yapmamak lazım eşim kendini kaptırma daha 2 haftan var havaya girme aynen yatışa devam diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…