- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.801
slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı kızımız geçen gidişimizde de bunda da ısrarla yüzünü göstermedi.dr okadar uğraştı,çikolata da yemiştim ama ohoooo umrunda değil hanım efendinin.rahim boyu aynı,nidilat devam, allah nasip kısmet ederse inşallah 31 mayıs da yani 37+3 de dikiş alınacaksonrası onun keyfine kalmış dedi dr.
doğumu nasıl istediğimi sordu normal dedim,bir aksilik olmazsa epidural normal yapalım ozaman dedi hayırlısı olsun inş.
tabi fikrim değişebilir dedim sancıları görünce o da ozaman gelsin bakarız dedi.çok tırsıyorum ya karından ya aşağıdan kesilcez sanırım kaçarı yok bebişler ve bizim için en sağlıklısı ne ise öyle olsun
kızım 2600 olmuşboyunu söylemedi ama video kaydına baktım bilgilerde pek anlayamadım.baş-popo mesafesi var 39cm diğeri neyle ifade ediliyor bulamadım
şükür bugünlerimize binlerce kere
gurbetçi arada bıçak batar gibi oluyor konuşmuştuk ya lokalse korkma dedi
benimde genelde sağ kasığıma giriyor 3-5 dk sürüyor ama arada oluyor dedim bebek ters bir hareket yapıp ordaki kası zorlamış olabilir çok önemli değil,ama batma tüm karnında oluyorsa o önemli dedi.
bizden bu kadar rabbim 38-39 ları da sizlerle paylaşmayı nasip etsin inşallah ve tüm hamişlerimiz 36-38-40 ları görsün
hamile kalmak isteyenlerin de tez zamanda göbişleri dolsun.yeni bebiş müjdeleri alırız inş. en kısa zamanda taze kana ihtiyaç var artık :)))
UĞURUM septum bendede var....bende kestirdim...kestirdikten sonra rahim filmi çektirdinmi..son halini biliyonmu rahminin...ben çektirdim merak ettim..gerçekten düzelmişmi diye...yumurtanın ucu kadar üstte var..hepsini almadım rahim delinir felan dedi...Hatta FACEBOOKTA grubumuzada yükledim filmi...yaa seninde varsa rahim son filmin yüklermisin grubumuza....karşılaştırmak istiyorum.bu arada acıların geride kalmış...kavuşuyorsun bebeğine negüzel..darısı bizlere....
GURBETCİ ne diyosun sen yahu....hep o şekil ayaklar havada 24 saat yatılırmı ay...bende sanıyorumki sağına soluna normal yatıyomuşunuz gibi sanıyodum...abooooo...AY TIRTIM YAAAA ooofffbölemi yatcem bende ....:18::18::18::18::18::18:YAVRUCUM BU ARADA SÜTLAÇ YAPTIM...üstüne dondurma koyup yiyecem.....ah olsaydında ikram etseydim....12 kase sütlaç çıktı tencereden kim yiyecek bunlarıııı
FUZULİ şaplakmı...yahu şeplakta neymiş ayolşaplağın alası bende ...vurdunnu sümsük gibi yapışacan duvara yavrucum senin ora nere? .merak ettim şinci??? çöl möl diyon ya ?? paşa heral danteline gömüldü... bende bilmiyom
BU ARADA AKŞAM YEMEĞİNE YOĞURT ÇORBASI----YUMURTALI YEŞİL FASULYE KAVURMASI ---SALATA---BUZ GİBİ KARPUZ YAPTIM...
SAHİLDE GÜNEŞİN BATIŞINI İZLEYEREK YİYECEZ...GÜNEŞİN DENİZDEN DOĞUP DENİZDEN BATTIĞI TEK YER BURASIYMIŞ TÜRKİYEDE....MUHTEŞEM MANZARA OLUYOR HER AKŞAM...
hadindidi görüşürk .... görüşürük...
denizcim ben de burdayım:)işleri bitirdim ohh şimdi rahatım ama hafif karın ağrısı gibi bişiler var,bugün yumurtlama günüm ondan mı ki!yrn da okul yok, 19 mayıs tatili çok mutluyum.sen ve bebiş de yatın bakalım bi daha bu kadar yatamıcaksınız dinlenin iyice ohhh:)Bugün pazar diye mi kimse yok ya :)) bir ben miyim yatağa ve bilgisayara gömülü :))
evet uğurum acılar unutulmuyor,hiç yaşanmamış sayılmıyor ve arada bi benim de bebeğimi kaybettiğim aklıma gelince kötü oluyorum ama elbette devamlı bunu düşünmüyo insan.ama düşündüğü zamanda seni anlayacak insanlar olması iyi geliyor,yaralar daha çabuk iyileşiyor.iyi ki böyle bi yer var.bazen düşünüyorum hepimiz böyle parti gibi bi yerde bir araya gelsek,kimi zaman dertleşsek, kimi zaman kahkahalar atsak…Sahbamus , septumun ilk hali Y harfi seklindeydi gordugumde sok olmustum,operasyon sonrasini ultrasonda gordum ve diger filmde az bisi birakiyorlar zaten o onemli degil rahimde yapisiklik olmamasi onemli, operasyon sonrasi gebe kalmak icin uzun ara vermemekte fayda var, filmler duruyor ama sonra ilgilenebilirsem yazarim , hareketler sinirli cunku , ama bu yola cikinca gerisi geliyor inan, acilar geride kaliyor ama unutulmuyor tabi , allah hepimize unutturacak kadar guzellikler yasatsin , darisi basina olsun insallah , bu arada kizlar yemek olayini buraya yazma diye saplak yersin demisler , malum yatiyoz herseyi her an yaptiramiyoruz ondan canimiz cekmesin diye , yoksa gunahi senin olur)
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim,
2011 temmuZ ayında 4. denememde sahip olduğum ikizbebeklerimi rahimağzı yetmezliğiyüzünden 23. haftada kaybettim.
çok zor geçen günlerden sonra bir mucize oldu ve şubat ayında doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. 12. haftamda
dikişim atıldı. progesteron,magnorm,gyno ferro sanol,bemiks ilçları kullanıyorum ve evde sürekli yatıyorum. sadece tuvalet ve banyo i
için kalkıyorum. 19. haftamdayım. hergünüm korkuyla geçiyor. benim hamileliğin başından beri akıntım vardı. fkat geçen hafta
geçen hafta akıntıda aniden bir artış olunca korktum doktorda kongredeymiş,onun yerine başka bir doktor baktı enfefsiyon dedi ve biokadin verdi 3 gündür kullanıyorum ama akıntı devam. esas doktor kontrolümüzde 2 hafta sonra. bildiğim kadarıyla enfeksiyonlar
da erken doğuma sebep oluyormuş. zaten ayda bir kerede idrar tahlili ve kültürü yaptırıyorum..
bu enfeksiyon acaba dikişede zarar verirmi. hamilelşiğinde benim gibi vajinal akıntı ve enfeksiyon geçiren varmı acaba??
Merhaba
Benımde akıntım hiç bitmedi. Bu yüzden gitmiştim doktora rahîm açılmaya başlamış dediler. Bebeğe ya da anneye zarar veriyor diye bılıyorum. Enfeksiyonlarında çeşidi var sanırım.
eceberen hg arkadaşım..Allah bebeğini kucagına almayı nasip etsin..
benmde eylülde 22 haftalık kaybım oldu ama henüz hamile kalamadım...
burda öğrendiğim kadaryla enfeksiyon erken doğumu tetikliyor ama dikişe bir zararı yok..
bu arada nerde yasıyorsun istanbuldaki doktorun kim?
serklaj kaçıncı hafta atıldı?açıklık kısalma varmıydı?
simdiden teşekkür ederim.
ayy çok korkuyorum ama cuma günü gittiğimde alttan muayene etti. ayrıca rahim boyunu ölçtü. açılma olsaydı görmezmiydi acaba
ama akıntı ürkütücü gerçekten kaybettiğim bebeklerdedeböyle olmuştu akıntı fazlalaştıktan sonra açılma başlamıştı.
peki sizin açılma varmı şuan?? 26 haftalıksınız galiba.. allah sağlıkla kucağımıza nasip eder inşallahh.. bir hafta daha bekleyip tekrarmı gitsem acaba?? izmirde yaşıyorum. namık demir doktor çok övdüler rşiskli gebelik uzmanı diye ona gidiyorum. ayrıca kan pıhtılaşması ve troid var.onlar içinde şğne ve ilaç kullanıyorum yaşımda 35
Arkadaşım çok geçmiş olsun.inşallah 38li haftalara ulaşırsın.Kan pıhtılaşmam var demişsin..Hangi sonuçlarında problem var..Birde troidim var demişsin..Hangi ilacı ve kaç mg kullanıyorsun?Bende 23 haftalık ve 15 gün öncede 9 haftalık kaybettim..Pıhtılaşman var dedi doktor o yüzden soruyorum..
teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldum..
seninde başın sağolsun..çok zor bişey yaşamayan anlamaz asla..inşallahh en kısa zamanda hamile olursun..
izmir'deyim ben dr. namık demir. 12.haftada dikiş atıldı açılma yoktu ama kısalma başlamıştı...
sürekli yatıyorum işte annem bakıyor bana gündüzleri. akşamda eşim geliyor. banyo yapmayada korkuyorum
doktor yap diyor ama ben çok seyrek yapıyorum... işte benim durumum böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?