- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.741
slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı kızımız geçen gidişimizde de bunda da ısrarla yüzünü göstermedi.dr okadar uğraştı,çikolata da yemiştim ama ohoooo umrunda değil hanım efendinin.rahim boyu aynı,nidilat devam, allah nasip kısmet ederse inşallah 31 mayıs da yani 37+3 de dikiş alınacaksonrası onun keyfine kalmış dedi dr.
doğumu nasıl istediğimi sordu normal dedim,bir aksilik olmazsa epidural normal yapalım ozaman dedi hayırlısı olsun inş.
kızım 2600 olmuşboyunu söylemedi ama video kaydına baktım bilgilerde pek anlayamadım.baş-popo mesafesi var 39cm diğeri neyle ifade ediliyor bulamadım
şükür bugünlerimize binlerce kere
gurbetçi arada bıçak batar gibi oluyor konuşmuştuk ya lokalse korkma dedi
benimde genelde sağ kasığıma giriyor 3-5 dk sürüyor ama arada oluyor dedim bebek ters bir hareket yapıp ordaki kası zorlamış olabilir çok önemli değil,ama batma tüm karnında oluyorsa o önemli dedi.
bizden bu kadar rabbim 38-39 ları da sizlerle paylaşmayı nasip etsin inşallah ve tüm hamişlerimiz 36-38-40 ları görsün
hamile kalmak isteyenlerin de tez zamanda göbişleri dolsun.yeni bebiş müjdeleri alırız inş. en kısa zamanda taze kana ihtiyaç var artık :)))
merhaba kızlar herkes iyidir inş.karguneşi doğum yapmış allah sağlık sıhhat versin kaç defa girdim geçmişi okuyup bişeyler yazayım diye ama benim zilliye sensör takılı sanki oturduğum anda ağlamaya başlıyo resim yükleyecektim ama beceremedimneyse artık sarılığımız geçti şükür yeni yeni kilo almaya başladı minik kızım daha bi düzenimiz yok gece gündüz birbirine karıştı zombi gibiyim valla ama yinede çok güzel bi duygu uyusun diye dua ediyorum uyuyuncada özlüyorum uyansında kucağıma alayım diye başını bekliyorum allah hepinize yaşatsın inşallah ben kaçayım hepinizi öptüm fırsat buldukca yazarım yine
Kizlar hepiniz cok sagolun cok yardimci oluyorsunuz bana mlkyy doktoru aradim direk senin dedigini dedi idrarda keton bakalim gitti hastaneye neyseki negatif cikti serum taktilar baya uzun surdu serumlar simdi daha iyiyim birde bebegim geriydi biliyorsunuz gununu yakalamis masallah insallah kucagimada alirim allah isteyen tum arkadaslara versin
En en en kötusu bu durumumdan mutlu olan insanlar var etrafımda..sancın varmı doğum yakınmı sorusuna hayır dediğimde düşen suratlar..mükünün kızının yasayıp yasamayacagı belli olsunda begendıgım elbıseyı alırım dıyenıde unutmucam.ben 100gram olsa umut dolarken ay ben 4kılo doğurdum sen beceremıyosun dıyenler..ya sen bu durumu bıraz abartmıyomusun dıyenler.bebegın gelişmemesınde benı suçlayan esımın yakınları..böyle durumda ınsan kendısınden başka kımsenın olmadığını anne babanın bıle bıyere kadar olduğunu anlıyo..kusura bakmayın kızlar çok efkarlandım bi an.
Bide ilaclar ne zaman kesilecek??
Kizlarrrrrr bende sızın gibiyim 1 aydır sadece yatak, tuvalet, hastane, ev(
Daha 3 ayım var(
Sizin ne güzel bitiyor :))
Maşallah BarekAllah 39-40 görecek bu kız Allah'ın îzmiyle.
En en en kötusu bu durumumdan mutlu olan insanlar var etrafımda..sancın varmı doğum yakınmı sorusuna hayır dediğimde düşen suratlar..mükünün kızının yasayıp yasamayacagı belli olsunda begendıgım elbıseyı alırım dıyenıde unutmucam.ben 100gram olsa umut dolarken ay ben 4kılo doğurdum sen beceremıyosun dıyenler..ya sen bu durumu bıraz abartmıyomusun dıyenler.bebegın gelişmemesınde benı suçlayan esımın yakınları..böyle durumda ınsan kendısınden başka kımsenın olmadığını anne babanın bıle bıyere kadar olduğunu anlıyo..kusura bakmayın kızlar çok efkarlandım bi an.
Canım Allah'ın izniyle yavrunu kucağına aldığında hepsini unutacaksın.
2006 yılında ilk oğlumda 25 haftada acil dikiş uygulandıktan sonra bende hastanede yattım tam 7 hafta. Bu süre içinde ayaklarım kalçamdan 45 derece kalkık bi şekilde hiç ayağa kalkmadım Wc dahil hepsini yatakta yaptım. Haftada bi kadın doğum polikliniği ne gidip oğluma bakılıyordu. O poliklinikte hastanenin yanında ek ünitede idi. On adım da gidiliyor. Ben sedye ile ayaklar yine havada sırf güneş göreceğim hava teneffüs edeceğim diye seviniyordum o gün gelince çocuk gibi sevinîyor en yeni pijama ve başörtümü o güne saklıyordum. Dıları çıkıyorum kolaymı on adım dada gidilse üç sedye boyuna olsa şükürdü. Bi gün farklı bi kapıdan acil den götürdüler sırf daha çok güneş göreyim diye 20 adım:)
Unuttum canım
Daha oğlum iki yaşındayken ken kardeş istedik. Bu gebeliğimde kendimî hazırladım yatacağım hiç dışarıdakilere imrenmeyeceğim neden ben demeyeceğim diye İnan daga kolay oldu. Her Wc gittimde şükür ettim. Hamd olsun buraya kalkkabiliyorum diye.
Daha oğlumun15 çıkmadan unuttum tüm çektiklerimi.
Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun.
Yatalım sonu güzel hamd olsun. Hele bide bebeğin yoğun bakıma girmeden sonuca ulaşıyorsan çifte kavrulmuş oluyor mutluluk.
Rabbim dileyen tüm canlara tez zamanda sağlıklı bi gebelik ve zamanında yavrularını kucağına almayı nasip eylesin.
Merra harika cnm masallah..
Denizz cnm seninde az kalmis cnm 4 hafta daha gecsin artik ohh dersin az kaldi cnm dayan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?