Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Maşallah BarekAllah 39-40 görecek bu kız Allah'ın îzmiyle.

Merra cnm ne guzel haberler masallah size nazar boncugu yapamiyorum telden dolayi masallahhhhhh....
Bi dahaki kontrolun ne zaman gez falan dedimi peki..

canım maşallah bebişin 27 günlük olmuş.allah uzun ömür versin
onun kokusu,bir gülüşü,evdeki sesi tüm çektiğin zorlukları unutturmuştur ne güzel
rabbim evlat hasretini çeken tüm arkadaşlara ve bizlere de bu duyguyu nasip etsin

gözün aydın canım.zaten + - 1 hafta normal kabul ediliyor
rabbim 38-40 ları göstersin inş.

slm kızlar herkes iyidir umarım.

ara ara giriyorum mumudan haber alan varmı nasıl hiç göremedim yazmıyor mu?

o fesat insanlar hayatımız her evresinde olacak malesef.hamileyken bebeğini besleyemiyorsundur,çocu doğunca senin sütün yetmiyor,ramıyor derler biraz büyüsün çok yüz veriyon böyle çocuk mu yetişir,okula gitse falancanın çocuğu sınıf birincisi sizinki kaçıncı,evlense damadı küçümserler falan falan.........
amaaaaaaaan çok da tındı herkes dalgasına baksın diyebilmek zor ama ruh sağlığımız için en güzeli sanırım yoksa üstüne atlayıp parçalayasım var o insanları :)))

Bide ilaclar ne zaman kesilecek??

dikiş alınıncaya kadar devam nidilata,onun dışında kalsiyum ve demir içiyorum
gez falan demedi ama ben çıkışda biraz sahil turu attım:)
bidaha 31 mayısada gel dikiş için dedi ama rahat edemezsen 1 hafta sonra çık gel kafana göre takıl dedi:)

Son düzenleme:
Kizlarrrrrr bende sızın gibiyim 1 aydır sadece yatak, tuvalet, hastane, ev (
Daha 3 ayım var (

Sizin ne güzel bitiyor :))

kaderimiz bu , 7. haftadan beri raporluyum yatıyorum, 25. haftadan sonra çok sıkı yatak istirahati dedi serviks kısaldığı için
hamdolsun bu günlerimize sen de göreceksin inş. hepbirlikte 38-40 ları yaşarız inş

Canim bunlar için hiç moralini bozma. Ben çok insanı çıkardım bu süreçte etrafımdan. Evet ne yazik ki Allah korusun bebeklerimizi kaybetsek bundan mutlu olacak fesat ınsanlar var. Küçücük bedenden ne ıstıyorlarsa. Bende rahmimi kendim açmışım, iyi zamanlarımdayken arkadaşlarımla gezip tozduğum için böyle olmuş. Ne yazık kı bunlar hep erkek tarafının fesatlığı. Allah'tan kocalar iyi :)) hiç sallamıyorum bunları, benim zilliyle geçireceğim zamanları düşünüyorum. Onlara inat hiç evde durmuycaz :))

canım ne güzel anlatmışsın duygularını.yeterki anlar sağlıklı olsun,mutlu olsun herşeye değer.bi kere öpüp sarıldımı,annecim dedi mi dünyalara değişilmez
rabbim herkese nasip etsin

Ne kadar içten ne kadar sıcak cümleler..laf olsun diye tesellide degıl tam yasanmış..Allahım banada bu cumlelerı kurmayı nasip etsin.aynı yollardan geçtiğim birinden bunları duymak içimi ısıttı.Allah razı olsun Rabbim senı evlatlarına bagıslasın uzun ömürler versin hepinize...

Canım harika haberlerle gelmişsin maşallah maşallah inşallah hersey istediğin gibi olur canım.bebişinin kilosu boyu darısı benım kızıma inşallah.bizde yazarmıyız böyle seyler çok imrendim Rabbim senı ve kızını korusun

Looooo norüyonuuuzzz....

Maşallah herşey yolunda....şöle hızlı hızlı geçtim sayfaları....iyi aman kötü bi havadis yok....

Anam bi yorulmuşuz.....piknik yaptık kocacımla...sonra kayalıklara çıktık...fotoğraf çekindik...ee hadi dedik. Bi iskeleye gidek baktık millet balık tutuyor oltalarımız arabanın arkasındaydı haydii bizde balık tuttuk...

Sonra tuttuğumuz balıkları diğer tutan kişilere verdik....hiç uğraşamam valla balık temizleme pişirmeyle :))

resimleri facebooka bastım...anamlar merak ediyo...yükle diyolar bende hepicini yükledim...sizde bakın...

Neyse dondurma yiyecem ben...hadi görüşürük

Canım haklısın bu süreçte herkesın ne olduğunu gayet ıyı anladım.kara günde belli olur dost.Allah kimsenın diline düşürmesin.biz bebişlerımızı kucağımıza alalımda dımı.benim eşimde tek tek tek sorunum ayağa kalkmama laf etmesi:))gecevsessızce kalkıyorum wcye gidiyorum offf ya yınemı çişin geldi diye avaz avaz bagırıyo:)))çiş bile suc yahu napım tekmeledıkce bebegım gelıyo yanı:)

Gördüm gördüm fotoları maşallah becerikli hatun seni:)nelerde yapmış kocasına çok hamarat görunuyodun:)afıyetler olsun.bebişe kadar ye iç gez fink fink:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…