- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.841
Kızlar size bişey sorucam.takıntılarımdan kurtulamıyorum Dr.lar bile artık çok cevap vermıyo verdıgı cevaptan bıle soru bulduğumdan :)şimdi benım bebiş 33+6.ama karın cevresi femuru 31 haftalık kafa uyumlu.gelişimi 2hafta geri.şimdi organ gelişimide mi geri?yanı akcıgerı falan 34 gibimidir?kılomuz 2ye yakın.dopplerim iyisuyum iyi bebek hareketım ıyı nıyegerı anlamıyorum canımı sıktılar yıne her pazartesı olduğu gıbı
Canım valla ne diyeyim zaten diken üstündeyiz hep. Benim bu şekile geldiğinde normal çıkmamıştı ne yazık ki. Ama benim az değil baya fazla geliyordu günde belki 5-6 çamaşır yetiştiremiyordum. Benim haftalık bakılıyor tahlillere kan idrar sancı alttan kültür alıyorlar hem akıntı çeşidi için hemde enfeksiyon. Senin neden bir ay ki yanlış okumadıysam. Bugun gene ebe gelecek eve.
Bu şikayetleri ilk ultrason çeken dra söylediğimde bana normalde olabilir olmayadabilir demişti, bazı hamileliklerde sanırım bu akıntı normal. Sen genede şansa bırakma işini.
Kızlar size bişey sorucam.takıntılarımdan kurtulamıyorum Dr.lar bile artık çok cevap vermıyo verdıgı cevaptan bıle soru bulduğumdan :)şimdi benım bebiş 33+6.ama karın cevresi femuru 31 haftalık kafa uyumlu.gelişimi 2hafta geri.şimdi organ gelişimide mi geri?yanı akcıgerı falan 34 gibimidir?kılomuz 2ye yakın.dopplerim iyisuyum iyi bebek hareketım ıyı nıyegerı anlamıyorum canımı sıktılar yıne her pazartesı olduğu gıbı
Canım su gibi akıntın varsa Dr.una söylemelisin bence.bu enfeksiyondan doğurunca kurtulacakmıyız acep????:)
Eceberen canim oncelikle ikizlerin icin allah sabir versin benim bildigim kadariylada enfeksiyon riskli gebelikte bende izmirdeyim ve doktorum namik demir ulasmak cok zor oluyor ama hastaneye gidince oradaki diger doktorlar ilgileniyor canim bendede su gibi akinti geliyor arada daha dikisim atilmadi insan korkuyor bu akintilardan dikkat et kendine[/QUOT
merhaba umudum, demek sende namık hocadasın, evet ulaşmak zor ama dediğin gibi allahtan diğer doktorlar ilgileniyor,
rahatlıyor insan. ama namık hocada çok tonton. canım bu akıntı gerçekten benide çok fazla korkutuyo. senin kayıbın varmı yoksa önlem amaçlımı atılıcak dikiş??. allah bebeklerimizi sağ,sağlim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh..
ECEBEREN HOŞGELDİN....İNŞALLAH BEBEĞİNİ SAĞSALİM KUCAĞINA ALIRSUIN..bende endokrin hastasıyım...tiroid bezim az çalışıyor hipoparatiroidi ....rocaltrol 0,5 mg ve OSTRAM 1000 mg kalsiyum alıyorum...hamile olduğumda rocaltrola gerek görmüyodu hormonlardan kaynaklı ...onu kullanmıyodum...bende 4. hamileliğimi aralıkta kaybettim...
senin bebek nasıl geri bilmiyorum ama kilo iyi bence normal yani benim de 31 haftalıkken 1600 dü,33. haftada da hadi 1800-1900 olsun sen de 2 ye yakın yazmışsın zaten...organ gelişimi hakkında bir fikrim yok
peki tsh ın kaçken başladın bu doza canım?şimdi ne cıkıyor testlerde?
teşekkür ederim arkadasım bilgilerin için..seni doktor tavsiyeleri listemize ekliyorum eger bizimle devam etmek istersen diger bilgilerini de ver hamilelerimiz listesine de ekleyeyim.
Namık bey iyi doktor diye duydum güzel seçim yapmıssın...
evet canım banyonu ne kadar seyrek yapsan okadar iyi olur bencede..
Canım sanırım gerilik kilodan değil bende netten araştırıyorum normal sınırlarda.ama karın öevresı ve uyluk kemiği haftasıyla uyumlu degıl kafası uyumlu.bu durumda rahımiçi gelişme geriliği diyolar.amaaaan doktor olucaz yakında:)sen nasılsın canım bebiş hberleri mükemmelçok rahatlamışsındır yatmaya devammı
Gunaydin canlar..
Ece beren his geldin..
Kayiplarin icin cok uzgunum ama suan namik demire gidiyomusun.o dr iyi ...
Umudum cnm bencede kesede sorun yoktur tas catlasin bi corba kasigi kadar sanirim..
Bence enfeksiyondandir sanirim sende eskiden gecmeyen bi enfeksiyon vardi bence ihmal etme rahim agzini yumusatmasin dikis icin bir an once kultur verdir ve ilac kullan ..
Hos benim dr akintim var dedigim an fitil veriyordu tahlil yapmadan yine soyle ve profesorler unutkan oluyor bu
eskidenki enfeksiyonunu devamli hatirlat tedbirini sen al yinede..
Ben gece gram uyku uyumadim allahim bir bacaklarim agiriyordu anlatamam en sonunda bi bezle bagladim kan akimini yavaslattim agrisi biraz gecti o zaman uyumusum.esimde hic uyumadi disi agiriyordu...
Garibim mahvoldu valla yuruyusu degisti kocamin hali kalmadi valla bu cadi dogsaydi hayirlisiyla su adamdan isleri devralsaydim ...
Sağol arkadaşım.Allah kimseye yaşatmasın..Bende troid hapı içtim.2.hamileliğimde..aslında tsh ım çok yüksek değil.2,9 larda falandı.oyüzden euthrox 25mg başladık..Hamile kalmadan önce..Hapı içmeye başlaınca tsh ım 2.2 ye falan düştü.Sonra hamile kaldım.Biraz zaman geçti tsh 3 e çıkınca doktorum (kadın doğumcu)Hapı 25 mgdan 50 mg a çıkardı..Akabindede inanılmaz bir çarpıntım başladı..Sonra da kalbi durdu kürtaj oldum..Sende aynı ilacı içiyorsun..Hiç çarpıntın oluyormu?Kürtajdan sonra 25mg a indirdim..ve çarpıntım azaldı.Ama devam ediyor.Hiç böyle bir şikayetin oldumu?Birde yaptırdığın pıhtılaşma tahlillerini yazbilirsen çok sevinirim...
clexan ile fraxparine arasında bir fark varmı?[/Q
canım benimde 3 lerdeydi ama 87,5 dozda başlattı doktor. şimdi 1.19 falan. çarpıntım evet oluyo ama herzaman ve çok rahatsız edici değil. hamile olmadan öncede ben günde 50 mg. içiyodum. fakat bu çarpıntıyı bana doktor troid olduğu için yani troid hastalarında olur demişti. birde clexan ve fraxparine arasında fark varmı bilemiyorum.. galiba iki,side aynı ama firma farkı olabilir
şükür bugünümüze canım
kasılmalar devam ediyor nidilata dayanıyorum ben de, 2 hafta sonra dikiş alınacak inş. ozaman kadar bebeğim karnımda uslu uslu durur sonrasında artık rahatlayacağım nidilata veda edeceğim inş.:)
inş senin kuzunun geriliği önemsiz bişeydir ve biran önce toparlar sağlıklı ve zamanında doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?