Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım su gibi akıntın varsa Dr.una söylemelisin bence.bu enfeksiyondan doğurunca kurtulacakmıyız acep????:)

Mlkyy , bu kadar detaya girme bence ve takma ultrason olcumleri net veri degil , + , - olabiliyor , akciger gelisimine kesin bisi diyemiyorlarmis zaten , bebek ve su iyi masallah,kilo da iyi canim ..

Hangi hamilelik hesaplayıcıyı kullanıyorsunuz ? Kk bir gün geç geliyor. 1 gün bile ne kadar değerli :)) kurtulmak istiyorum 26. Haftamdan )

Canim aradim doktoru daha benim cok ufak 9 hafta yeni bitti doktor bu haftalarda kesenin cok suyu yok dedi normal akintidir o dedi bu haftalarda bebekle ilgili bir sikinti olsa kanamayla atar zaten dedi artik canim diken ustundeyiz valla benimde iki tane kaybim var psikolojik olarak cok yiprandim allah hepimize bu guzel duyguyu yasatsin insallah

Canım psikolojım bozuldu sanırım benımyarın hastane odasındaki 70,gunum.eve gitsem çözüm olurmu bılemıyorum.

Canim bence organ gelisimi 34 gibidir benim erkek kardesimde cok ufak dogdu geriydi ama 9 ayi tamamlamisti dogdugunda tam iki kiloydu ama masallahi var simdi

Gunaydin canlar..
Ece beren his geldin..
Kayiplarin icin cok uzgunum ama suan namik demire gidiyomusun.o dr iyi ...
Umudum cnm bencede kesede sorun yoktur tas catlasin bi corba kasigi kadar sanirim..
Bence enfeksiyondandir sanirim sende eskiden gecmeyen bi enfeksiyon vardi bence ihmal etme rahim agzini yumusatmasin dikis icin bir an once kultur verdir ve ilac kullan ..
Hos benim dr akintim var dedigim an fitil veriyordu tahlil yapmadan yine soyle ve profesorler unutkan oluyor bu
eskidenki enfeksiyonunu devamli hatirlat tedbirini sen al yinede..
Ben gece gram uyku uyumadim allahim bir bacaklarim agiriyordu anlatamam en sonunda bi bezle bagladim kan akimini yavaslattim agrisi biraz gecti o zaman uyumusum.esimde hic uyumadi disi agiriyordu...
Garibim mahvoldu valla yuruyusu degisti kocamin hali kalmadi valla bu cadi dogsaydi hayirlisiyla su adamdan isleri devralsaydim ...

senin bebek nasıl geri bilmiyorum ama kilo iyi bence normal yani benim de 31 haftalıkken 1600 dü,33. haftada da hadi 1800-1900 olsun sen de 2 ye yakın yazmışsın zaten...organ gelişimi hakkında bir fikrim yok

kızlar efulim ile görüştüm
dün sancı ve kasılmayla hastaneye gitmiş,1 cm açıklık olduğunu görünce küvez aramışlar dr lar doğum olabilir diye ve maraşa ünv.hastanesine göndermişler ambulansla.şuan hastanede sancı ve kasılma azalmış baya endişeliydi.dr açılmaya bakarken biraz kurcalamış kanaması olmuş ama sonra kesilmiş.hastanedeki drlardan pek memnun değildi uamele çok hoş değilmiş.
herkese selamı var bol bol dua istiyor.inşallah kuzusu daha onunla kalır

hoşbulduk canım teşekkür ederim.....

4. hamilelik çok üzüldüm gerçekten bunu yaşamayan anlamaz. başın sağolsun allah birdaha yaşatmasın ama sebep yokmu peki canım neden ya..bundan sonra alınıcak bir önlem varmı peki??

senin bebek nasıl geri bilmiyorum ama kilo iyi bence normal yani benim de 31 haftalıkken 1600 dü,33. haftada da hadi 1800-1900 olsun sen de 2 ye yakın yazmışsın zaten...organ gelişimi hakkında bir fikrim yok

Canım sanırım gerilik kilodan değil bende netten araştırıyorum normal sınırlarda.ama karın öevresı ve uyluk kemiği haftasıyla uyumlu degıl kafası uyumlu.bu durumda rahımiçi gelişme geriliği diyolar.amaaaan doktor olucaz yakında:)sen nasılsın canım bebiş hberleri mükemmel çok rahatlamışsındır yatmaya devammı

ben teşekkür ederim.. ben buradaki paylaşımların çok destek olduğunu düşünüyorum... başka hangi bilgiyi vereyim. kız bebek

mesela benim bebeğim.. bir kızım olmasınıda çok istiyordum:)) inşallahh allahımm nasip eder.. hepimizinkini tabii..

bu arada tsh 3 lerdeydi ilk hamile olduğumda. şimdi 1.19 du sanırım en son.. cuma günü bir daha yapılıcak 1 ay olucak çünkü ozaman net yazarım

Efulimin Allah yardımcısı olsun inşallah bıraz daha dayanır.efulımle ben kendımız başlatıyoruz bence sancıyı.çok takıyoruz kafaya.benim 2cm açıklık var sonrası dikiş.hiçbsy olmaz inşallah allahın izniyle.dualarım seninle..halasınada üzüldü haklı olarak kızcagız

şükür bugünümüze canım
kasılmalar devam ediyor nidilata dayanıyorum ben de, 2 hafta sonra dikiş alınacak inş. ozaman kadar bebeğim karnımda uslu uslu durur sonrasında artık rahatlayacağım nidilata veda edeceğim inş.:)
inş senin kuzunun geriliği önemsiz bişeydir ve biran önce toparlar sağlıklı ve zamanında doğar

Canim benim butun enfeksiyonlarim gecti suanda bildigim kadariyla enfeksiyon yok idrar kulturu yeni yaptirdim onemli birsey yoktu ama vajinal kultur yaptirmadim onumuzdeki hafta gidecegim doktora ozaman soyleyim hem vajinal kultur yapsin demi hemde kanda crp diyordunuz galiba onada baksin birde tsh kontrolum var zaten valla ne zor bizim icin hamilelik sende canim sik disini cok az kaldi kizina kavusmana sukur bugunlerine bizde o gunleri gorelim insallah

eceberen
malesef hoşgeldin canım,keşke herşey güzel olsaydı da buralara yolun düşmeseydi ama imtihan dünyası...
rabbim kimseciklere evlat acısı yaşatmasın
sen şuan kaç haftalıksın canımm

Uslu uslu durur annesi.dikişin alınacak ilacı bırakacaksın sonra hergun buraya yazacaksın yahu sıcak duş aldım yürüyüş yaptım ne zaman gelecek bu kız diye inşallah.anneciğinin karnında 40haftasını tamamlayıp sağlıklı sıhhatli dogsun inşallah ve böyle güzel haberleri ben ve dıger hamile arkadaşlarımda yazar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…