- 19 Temmuz 2012
- 26
- 0
- 86
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.881
canımm nede güzell yazmışsınnn.......
arada isyan oluyo gerçekten.. millet kocasını koluna tgakmış ne güzel karnını gere gere geziyo,fotolar çekiliyoo
biz yatakta(( ama olsun dimi bebek içi,n herşeye değerr
Şimdi ebe gitti bende hemen sana yazıyorum. Senin için sordum az az olursa sorun değil olabilir, senden de gelebilir dedi. Çok gelirse o zaman problemimiz. İçini ferah tut.
Merhaba arkadaşlar 2011 agustosun da 23+4 haftalık oğlumu doğumda kaybettim şuanda hamileyim tekrar allah nasip ederse erkek olucak cuma günü randevumda doktorum ahım agzımın 5 cm oldugunu ahim agzı yetmezliği bulunmadıgını söyledi . dogumuma giren doktor bana rahim agzı yetmezliğimin oldugunu söylemişti şimdi hangisine inanacagımı bilmiyorum çok zor durumdayım darmadagın hersey sanki mutlu olmaya calısıyorum ama bebeğime bişey olacak korkusu beni benden alıyor
Merhaba arkadaşlar 2011 agustosun da 23+4 haftalık oğlumu doğumda kaybettim şuanda hamileyim tekrar allah nasip ederse erkek olucak cuma günü randevumda doktorum ahım agzımın 5 cm oldugunu ahim agzı yetmezliği bulunmadıgını söyledi . dogumuma giren doktor bana rahim agzı yetmezliğimin oldugunu söylemişti şimdi hangisine inanacagımı bilmiyorum çok zor durumdayım darmadagın hersey sanki mutlu olmaya calısıyorum ama bebeğime bişey olacak korkusu beni benden alıyor
Umudum cnm ben ve merra gunumuz ayni yarin.36 bitiyor 37. Haftaya giriyoruz Allahin izniyle darisi bu topikteki herkese evet son bi hafta sonra artik dogsa dahi premature olmayacaklar insallah:))
Yeni gelen arkadas hos geldin kaybin icin cok uzgunum..
Dogumunda suyunmu geldi yoksa agrisiz bi sekilde acilmanmi oldu ikisi cok onemli ..
ECEBEREN canim banyo ile ilgili sunu soyleyim birde buradaki arkadaslar cok az banyo yapiyo 20gunde bir falan ve kisa sureli ayakta yapiyorlar bilgin olsun
Ayy umudum agzindan bal damliyor sekerparem:)))
Kizin 40i cikinca izmire gelicem senide gormeye geliriz teyzesi:))
Unutma senin bebisin sekerlerini yiyicez
...
Rahim agzi 5 cm duyunca direk aklima BADE geliyor:)))canim cok opuyorum seni sen anladin ne demek istedigimi:)))))
Ben haftada bir yapiyorum çok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?