Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım şimdi zor zamanlardasın inş. geçecek ama sabır sabır sabır...
en zoruda 16-30 arasıydı benim için stresden öleceğimi düşündüm nefes alamıyordum resmen
ama rabbime binlerce kere şükürler olsun geçti o günler,senin de geçecek inş. ve rabbim bukez 38-39-40 ları göstersin ve evladını sağlıklı sıhhatli kucakla inş. canım hepberaber

şuan evde yanlızım ve mesajını okurken yüzümde kocaman bir gülümseme oldu kendi kendime şapşal oldum:)))
hayali bile bukadar güzelse o günleri yaşamak nasıl olur bilemem inş.hep birlikte görelim o şanlı günleri:)
mulbery,sibel yazıyordu ya gene doğurmadım bu kızın gelmeye niyeti yok mu diye bizlerde yazalım inş.

İnsallah canim yeminle stresten panikten herkese saldirir oldum birde nasil olur korkusu siz sukur atlattiniz darisi bizlerin basina doktoruma guveniyorum ama gurbetcinin dedigi gibi proflar yogun bazen kafasi karisiyor gibi bende hep mudahale ediyorum iyice icime sininceye kadar gecen bana sen benimi dinliceksin kafana goremi takilcaksin dedi ama sonra kendi testlerimin eksik oldugunu farketti simdi artik dinliyor beni bakalim artik herseyin hayirlisi

denizz teşekkür ederim iyi dileklerin için ama malesef bende yataktayım sadece wc ve banyo için kalkıyorum..

benimde ikizlerde acil serklaj 19. haftada yapılmıştı. 45 gün hastanede tokoliz tedavisi nuygulanmıştı. haklısın rahat edemezsem,devam ederse hemen gidicem zaten...

senin 28 olmana yani azıcıkda olsa rahatlamana az kalmışş... 38 ler olsun inşallahhh..

Şimdi ebe gitti bende hemen sana yazıyorum. Senin için sordum az az olursa sorun değil olabilir, senden de gelebilir dedi. Çok gelirse o zaman problemimiz. İçini ferah tut.

Mlkyyy ; Canim kolay degil , hastanede etkiliyor olabilir ama onun da artisi hemenn mudehale ve kontrol altindasin canim , inan ev de de olsan zaman zor geciyor ve kaygilar oluyor , dusunmemeye calis detaylari ,

Canım psikolojım bozuldu sanırım benımyarın hastane odasındaki 70,gunum.eve gitsem çözüm olurmu bılemıyorum.

Mrb arkadaşlar.Allah Efulimin yardımcısı olsun.İnşallah doğum durur ve bebek zamanında gelir.Eceberen hoş geldin.Allah yardımcın olsun.Benim böbrek ağrılarım az az başladı.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Arkadaşlar sızden bır ıstegım var arkadasımın bebegı var 35 gunluk.2 gundur yogun bakımda doktorlar hıc umutlu degıl ama allah dan umut kesılmez.sızden ıstegım lutfeeeeeeeeeeeeen cooook coook dua edın bebege.hamile arkadaslar hamılelerın duası kabul olur derler dualarınızı beklıyorum.

Canım psikolojım bozuldu sanırım benımyarın hastane odasındaki 70,gunum.eve gitsem çözüm olurmu bılemıyorum.

Canim hastane odasıda mahvediyor insanı. Bizde başta çıkmayalım kalalım sonuna kadar daha iyi olacaksa demiştik. Drlar evin daha iyi geleceğini söylediler. Gerçektende evde daha rahatım, tek kalmama rağmen gün boyu. Tehlikeli bir durum yoksa düşün istersen, bana iyi geldi.

Canım inşallah göreceğiz 28ler 30ları 40lara kadar
Sende bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah Allah'ın izniyle. ne güzel bak erkendende problemi bulup çözüyorsunuz. Ne yapalım bizde yata yata geçirelim sonumuz güzel olsunda. Arada isyan etsekte :/
Bende burada mlkyyy yi buldum peşinden gidiyorum hikayesi bana yakın 30 küsürlerde

İnşallah kaderimizde sağlıkla bebeklerimizle olmakta var.

Son düzenleme:
MERRA afulim hastanedemi??? anooooooo!!!! inşallah doğurmaz yaaaawww...doğursa bilem haftası iyiydi galiba....kaçtı haftası onun???? maraştan doktormu çıkar yaaa?? kanamasınamı sebep olmuşlar....... NE ÇEKTİYSEK O DOKTORLARDAN ÇEKTİK ZATEN...öööfffff

ECEBEREN 1.si 1 haftalık kendiliğinden düştü..septum ve miyomlar vardı....ameliyat oldum miyomları aldırıyım septumu düzelttşireyim dedim...miyomları almış fakat septumu düzeltmemiş....bende sanıyomki düzeltti..TAMAM HERŞEY NORMAL DEDİ GEÇİŞTİRDİ..

2.sine hamile kaldım oda 2,5 aylık kalbi durdu kürtaj oldum...
sonra 3.süne kaldım 20 haftalıkken birden kese patladı suyu boşaldı erken doğumla kaybettim....

sonra doktora gittim doktor ameliyatla septumu düzeltti epey derin bir septumum varmış...meğer kesmemiş doktor ilk hamileliğimdnen sonra...

neyse..artık hamile kalabilirsin dedi göbekten iğne olcen dedi pıhtılaşma çıktı...bu seferde bana DİKİŞ ATTIRCAN DEMEDİ..ben 4. hamileliğimde devlet hastanesindeki doktor beni uyardı tesadüf git attır dedi..attırdım 14.haftamda...ama kolay dikiş atılmış..meğer daha garantili dikişler varmış..burda öğrendim onuda...neyse herşey güzel gidiyo dikişle...çalışıyorum evden işe işten eve...AAH AHH YATSAYDIM BELKİ DURURDI BÖYLEMİ OLURDU..YATMADIĞIM İÇİN Bİ GECE BİRDEN KANAMAYLA HATANEYE GİTTİM SUYU GELDİ BEBEK İNDİ AŞAĞIYA HAYDİİ DOĞUMA ...buda gitti...EŞEKLİK BENDE..YATMADIM....AAHH YANARIM ONA YANARIM AAAHHH..e doktorlarda ne gerek var yatmana dedi hep..yatmayla alakası yok dedi durdu...ahh diyeydi çalışmayacaksın yatacaksın yoksa kaybedersin diye diyeydide işi bırakaydım....aaahhh ahhhh ŞİMDİYE BU AY DOĞUMUM OLMUŞTU.....

GURBETCİ geçer inşallah....sabııırrrr...

eceberen
malesef hoşgeldin canım,keşke herşey güzel olsaydı da buralara yolun düşmeseydi ama imtihan dünyası...
rabbim kimseciklere evlat acısı yaşatmasın
sen şuan kaç haftalıksın canımm

evet canım maleeseff hoşbulduk:)))

bizimde sıavımız buymuşş..

ben 19 haftayı bitirdim hayırlısıyla inşalalhh

canımm yaa ne çoook şey yaşamışsın..... allahımm bir daha yaşatmasın.... bak dikişte olsa pıhtılaşmada çok büyük engel gerçekten

bende göbekten vuruldum bu zamana kadar ama artık karnım acımaya başladığı için kola,bacağa geçtik...

ah o doktorlar... benimde tüp bebekle olan ikizlerde 16. hafta kıntrolünde doktor dedi herşey iyi,güzel yolunda.. seyahat edebilirsin,denize bile girebilirsin dedi. 18. hafta kanama. 19 da dikiş oldu ama.. olmadı işte.....

peki canım şimdi hamile olursan işini bırakıcakmısın. gerçi yatmak şart gerçekten.... allahımm hepimizin yardımcısı olsun

canımm nede güzell yazmışsınnn.......

arada isyan oluyo gerçekten.. millet kocasını koluna tgakmış ne güzel karnını gere gere geziyo,fotolar çekiliyoo

biz yatakta(( ama olsun dimi bebek içi,n herşeye değerr

slm kızlar ben eskılerı okuyayım derken kafayı yıcem sanırım hepınız en eskıler okudunuzmu eskılere yetıseyım derken sıze yetısemıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…