- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.861
Canim benim butun enfeksiyonlarim gecti suanda bildigim kadariyla enfeksiyon yok idrar kulturu yeni yaptirdim onemli birsey yoktu ama vajinal kultur yaptirmadim onumuzdeki hafta gidecegim doktora ozaman soyleyim hem vajinal kultur yapsin demi hemde kanda crp diyordunuz galiba onada baksin birde tsh kontrolum var zaten valla ne zor bizim icin hamilelik sende canim sik disini cok az kaldi kizina kavusmana sukur bugunlerine bizde o gunleri gorelim insallah
Eceberen canim oncelikle ikizlerin icin allah sabir versin benim bildigim kadariylada enfeksiyon riskli gebelikte bende izmirdeyim ve doktorum namik demir ulasmak cok zor oluyor ama hastaneye gidince oradaki diger doktorlar ilgileniyor canim bendede su gibi akinti geliyor arada daha dikisim atilmadi insan korkuyor bu akintilardan dikkat et kendine[/QUOT
merhaba umudum, demek sende namık hocadasın, evet ulaşmak zor ama dediğin gibi allahtan diğer doktorlar ilgileniyor,
rahatlıyor insan. ama namık hocada çok tonton. canım bu akıntı gerçekten benide çok fazla korkutuyo. senin kayıbın varmı yoksa önlem amaçlımı atılıcak dikiş??. allah bebeklerimizi sağ,sağlim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh..
canim maalesef iki tane kaybim var ilki kucuktu 5haftalik falan dediler pihtilasma ilac kullaniyordum birde ondan gelismedi bebek ikincisi 5aylikti canim aniden sanci ve acilma ozaman baska doktora gidiyordum sonuc bebegim cennette suan namika cok guveniyorum bana kesin dikis dedi atmazsak yine durmaz dedi 12. Haftada dikis atilcak ama iletisim zor oluyor namik hocayla biraz asik suratli gibi soru sormaya cekiniyorum simdi ben cumartesi gunu ordaki hemsire kiza sordum namik hocanin attigi dikislerden hic basarisiz oldugu olan varmi diye hic yokmus ama mcdonald tarzi dikis atiyormus galiba sana ne tarz dikis uygulandi mc donaldmi schilkord mu benim gonlum schilkordtan yana buradaki arkadaslar daha iyi korudugunu dusunuyor rahime daha yakin noktadan ustten atiliyormus haftaya gidince namik hocaya ikili test yapilcak guzel cikarsa ikili test konusacagim bu dikis konusunu cunku cok yiprandim birdaha kayip yasamak istemiyorum en son 28 kasimda bebegimi kaybetmistim bunuda kaybetmek istemiyorum hic cocugum yok maalesef ne cok yazdim valla
Uslu uslu durur annesi.dikişin alınacak ilacı bırakacaksın sonra hergun buraya yazacaksın yahu sıcak duş aldım yürüyüş yaptım ne zaman gelecek bu kız diye inşallah.anneciğinin karnında 40haftasını tamamlayıp sağlıklı sıhhatli dogsun inşallahve böyle güzel haberleri ben ve dıger hamile arkadaşlarımda yazar inşallah
canım şimdi zor zamanlardasın inş. geçecek ama sabır sabır sabır...
en zoruda 16-30 arasıydı benim için stresden öleceğimi düşündüm nefes alamıyordum resmen
ama rabbime binlerce kere şükürler olsun geçti o günler,senin de geçecek inş. ve rabbim bukez 38-39-40 ları göstersin ve evladını sağlıklı sıhhatli kucakla inş. canım hepberaber
Yok yok sizden büyük bir akrabam hamile benden iyi maşallah
Troid bendede var uygun ilacı alınca sorun olmaz sanırım.
Bana 22.haftada acil serklaj yapıldı. Şükür şimdilik bir sıkıntım yok gibihaftaya bir randevum var bende merakla onu beklıyorum inşallah bir şey çıkmaz.
Burdan arkadaşların yazdıklarından okuduğum kadarıyla bazı Dr lar açılmayı fark edemeyebiliyormuş. 3-4 dra gideni okumuştum. İçinizi ferah tutun korkutmayım sizi. bana drum akintı çiş gibi gelirse hastaneye gel demişti. Kafanıza takılırsa aman gidip tekrar bir görünün sonra bizim gibi sadece yatakta yaşamayınrahat bir hamilelik geçirirsiniz umarım.
canim maalesef iki tane kaybim var ilki kucuktu 5haftalik falan dediler pihtilasma ilac kullaniyordum birde ondan gelismedi bebek ikincisi 5aylikti canim aniden sanci ve acilma ozaman baska doktora gidiyordum sonuc bebegim cennette suan namika cok guveniyorum bana kesin dikis dedi atmazsak yine durmaz dedi 12. Haftada dikis atilcak ama iletisim zor oluyor namik hocayla biraz asik suratli gibi soru sormaya cekiniyorum simdi ben cumartesi gunu ordaki hemsire kiza sordum namik hocanin attigi dikislerden hic basarisiz oldugu olan varmi diye hic yokmus ama mcdonald tarzi dikis atiyormus galiba sana ne tarz dikis uygulandi mc donaldmi schilkord mu benim gonlum schilkordtan yana buradaki arkadaslar daha iyi korudugunu dusunuyor rahime daha yakin noktadan ustten atiliyormus haftaya gidince namik hocaya ikili test yapilcak guzel cikarsa ikili test konusacagim bu dikis konusunu cunku cok yiprandim birdaha kayip yasamak istemiyorum en son 28 kasimda bebegimi kaybetmistim bunuda kaybetmek istemiyorum hic cocugum yok maalesef ne cok yazdim valla
canımmm çooooooookkkk haklısınn kayıp çok ama çok zor bende ikizlerimi 6 yıl uğraştıktan sonra 4. tüp bebek denemesinde elde etmiştim. benimde 5,5 aylıkken melek oldular.. benim dikişte mcdonald.evet bazen çok soru sorunca namık hoca sanki biraz surat asıyo gibi.. bakalım senin istediğin dikiş tarzına ne diycek hoca?? birde ben banyo bize zararlı diye biliyorum .. ama bana ısrarla istediğin kadar yap diyo.. sanada öylemi diycek acaba?? canım inşallahh sağ salim kavuşuruz bebeklerimizee
Canım psikolojım bozuldu sanırım benımyarın hastane odasındaki 70,gunum.eve gitsem çözüm olurmu bılemıyorum.
Canım psikolojım bozuldu sanırım benımyarın hastane odasındaki 70,gunum.eve gitsem çözüm olurmu bılemıyorum.
denizz teşekkür ederim iyi dileklerin için ama malesef bende yataktayım sadece wc ve banyo için kalkıyorum..
benimde ikizlerde acil serklaj 19. haftada yapılmıştı. 45 gün hastanede tokoliz tedavisi nuygulanmıştı. haklısın rahat edemezsem,devam ederse hemen gidicem zaten...
senin 28 olmana yani azıcıkda olsa rahatlamana az kalmışş... 38 ler olsun inşallahhh..
eceberen
malesef hoşgeldin canım,keşke herşey güzel olsaydı da buralara yolun düşmeseydi ama imtihan dünyası...
rabbim kimseciklere evlat acısı yaşatmasın
sen şuan kaç haftalıksın canımm
MERRA afulim hastanedemi??? anooooooo!!!! inşallah doğurmaz yaaaawww...doğursa bilem haftası iyiydi galiba....kaçtı haftası onun???? maraştan doktormu çıkar yaaa?? kanamasınamı sebep olmuşlar....... NE ÇEKTİYSEK O DOKTORLARDAN ÇEKTİK ZATEN...öööfffff
ECEBEREN 1.si 1 haftalık kendiliğinden düştü..septum ve miyomlar vardı....ameliyat oldum miyomları aldırıyım septumu düzelttşireyim dedim...miyomları almış fakat septumu düzeltmemiş....bende sanıyomki düzeltti..TAMAM HERŞEY NORMAL DEDİ GEÇİŞTİRDİ..
2.sine hamile kaldım oda 2,5 aylık kalbi durdu kürtaj oldum...
sonra 3.süne kaldım 20 haftalıkken birden kese patladı suyu boşaldı erken doğumla kaybettim....
sonra doktora gittim doktor ameliyatla septumu düzeltti epey derin bir septumum varmış...meğer kesmemiş doktor ilk hamileliğimdnen sonra...
neyse..artık hamile kalabilirsin dedi göbekten iğne olcen dedi pıhtılaşma çıktı...bu seferde bana DİKİŞ ATTIRCAN DEMEDİ..ben 4. hamileliğimde devlet hastanesindeki doktor beni uyardı tesadüf git attır dedi..attırdım 14.haftamda...ama kolay dikiş atılmış..meğer daha garantili dikişler varmış..burda öğrendim onuda...neyse herşey güzel gidiyo dikişle...çalışıyorum evden işe işten eve...AAH AHH YATSAYDIM BELKİ DURURDI BÖYLEMİ OLURDU..YATMADIĞIM İÇİN Bİ GECE BİRDEN KANAMAYLA HATANEYE GİTTİM SUYU GELDİ BEBEK İNDİ AŞAĞIYA HAYDİİ DOĞUMA ...buda gitti...EŞEKLİK BENDE..YATMADIM....AAHH YANARIM ONA YANARIM AAAHHH..e doktorlarda ne gerek var yatmana dedi hep..yatmayla alakası yok dedi durdu...ahh diyeydi çalışmayacaksın yatacaksın yoksa kaybedersin diye diyeydide işi bırakaydım....aaahhh ahhhh ŞİMDİYE BU AY DOĞUMUM OLMUŞTU.....
GURBETCİ geçer inşallah....sabııırrrr...
Canım inşallah göreceğiz 28ler 30ları 40lara kadar
Sende bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah Allah'ın izniyle.ne güzel bak erkendende problemi bulup çözüyorsunuz. Ne yapalım bizde yata yata geçirelim sonumuz güzel olsunda. Arada isyan etsekte :/
Bende burada mlkyyy yi buldum peşinden gidiyorum hikayesi bana yakın 30 küsürlerde
İnşallah kaderimizde sağlıkla bebeklerimizle olmakta var.
canımmm çooooooookkkk haklısınn kayıp çok ama çok zor bende ikizlerimi 6 yıl uğraştıktan sonra 4. tüp bebek denemesinde elde etmiştim. benimde 5,5 aylıkken melek oldular.. benim dikişte mcdonald.evet bazen çok soru sorunca namık hoca sanki biraz surat asıyo gibi.. bakalım senin istediğin dikiş tarzına ne diycek hoca?? birde ben banyo bize zararlı diye biliyorum .. ama bana ısrarla istediğin kadar yap diyo.. sanada öylemi diycek acaba?? canım inşallahh sağ salim kavuşuruz bebeklerimizee
Canim allah sabirlar versin bana banyo ile ilgili birsey soylemedi daha dikis olmadigi icin herhalde benim iki hafta once kanamam oldu siki yatak istiharati verdi yatiyorum bende simdi kanama gecmis dikisten sonra calismaya baslayabilirsin dedi bende dedim dalgami geciyor acaba ben dedim calismiyorum ve surekli yatacagim bakici tuttum dedim okadar abartmaya gerek yok dedi sana ne diyor yatmakla ilgili birde ozel olmazsa dikisten kac para aliyor canim sen hic sordunmu mc donald atiyorya acaba baska bir teknikmi kullaniyor bu dikisi atarken sonucta bunu herkes atiyor basit dikis diye geciyor ama namikta hic kayip olmamis bunu atarken muhakkak baska bir teknik gelistirmistir diye dusunuyorum
evet canım maleeseff hoşbulduk:)))
bizimde sıavımız buymuşş..
ben 19 haftayı bitirdim hayırlısıyla inşalalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?