Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Eceberen,yaptırdığın pıhtılaşma tahlillerini yazabilirsen müsait olduğunda çok sevinirim.

Canim ben yazacagim ama daha sonuclarim cikmadi ondan yazamiyorum yoksa aklimdasin ayrica sen universite hastanesine gitsen genetik bolumune ben kardiyavaskuler risk paneli(12mutasyon) baktircam desen hemen bakarlar canim bilgin olsun

Svlyy cnm sen bugun 36 bitirdin 37 gun aliyorsun ..
Ben ve merrada yarin 36 bitirip 37 gun alicaz insallah ...
Umudum cnm kokmuyorsun da pek cok kasiniyorsun hele sacin berbat bence dikisten once kestir dr sor oyle ben kisa kestirdim ama uzadilar geri bende sizi opuyorum cnm:)
Saftunc cnm nasilsin arayi actin:)

Canim benim sacim birde asiri yagli birgun yikamayim dersin bir ay yikamamissin simdi yaz geldi kokusma ihtimali daha yuksek aman esimi gonderirim yan odaya kendi kendime koksamda olur )yeterki bebis dursun gerci bana namik dikisten sonra ise baslayabilirsin dedi dedim dalga geciyor acaba bende dedim ne isi ben yataktan cikmam okadar abartma dedi

Canim ben yazacagim ama daha sonuclarim cikmadi ondan yazamiyorum yoksa aklimdasin ayrica sen universite hastanesine gitsen genetik bolumune ben kardiyavaskuler risk paneli(12mutasyon) baktircam desen hemen bakarlar canim bilgin olsun

Umudum biliyorum canım yazacağını..Doktorlarınız aynı ya o yüzden sordum eceberene..Gerçi tahlilleri namık bey istememiştir belki.Bursada işler o kadar kolay değil canım.yazmıyorlar tahlilleri hemen..En az 3 kayıp olması gerekir diyorlar..Çok uğraştırıyorlar.

Benim iki kaybim var hemen yapti universite hastanesi ama bir ay oldu daha cikmadi sonuclar heryerde farkli oluyor demekki eceberenin elinde vardir sonuc o yazsin cikinca bende yazarim

Ben haftada bir yapiyorum çok mu ?

Canım ben 25 26 27de hiç banyo yapmadım eşim sacımı yıkadı.28e gırınce bı raharlık genışlık geldı nedense haftada bir banyoya başladım bı gecen izin vermedı Dr.lar ıkı hafta yapamadım.çok uzun surmuyosa ılıksa su sakınca olmaz bence.ama enfeksıyon için gün aşırı bel altı temızlıgı yapıyorum vajen ph dengeleyıcı+sirkeli suyla.

Umudum mlkyy hesaplarimiz ayniymis ..
Mlkyye bu arada ben bebegime kurani kerim dinlettim bi ara oda iyi geliyormus gelisimi icin istersen
Tabletine indir dinlet ..
Ben gece yatmadan once actim kulaklikla dinlettim hep meryem suresi dinlettim bilgin olsun istedim:)

Öncelikle basın sag olsun bu bebeğini sag salim zamanında kucağına alırsın inşallah.drun nasıl net tanı koymuskı 2,trımestr kaybın var.şöyle söylıyım benım 20,haftada 4cmküsürdü 24te 1.9kusur cme indi.12,haftd falan hep normaldı.bana acil serklaj yapıldı açıklık kısalık yumuşama mevcutken.biliyosundur koruyucu serklaj kadar başarılı degıl.37de dikiş alınacak dıye kısras yok nereyebkadar giderse....takıp ettırmenı başka dr.ada danışmanı önerırım.

tamam canım dinletırım bende:)annem meryem ve fetih suresı okuyo bana devamlı.bide dinlettiriyim kızıma

Kırılcak bişey yok canım.merak etme.Anladım ne demek istediğini.Beğendim yazını ama görmedin demekki.Herşey yolunda.Bende öpüyorum seni canım.

Kızlarsize bir şey soracağım.Çok şükür 28+4 haftalık olduk.Şimdiye kadar Balim'a pek biir şey almamştık.Bakıyorduk internetten,katologlardan ama elimiz varıp da alamıyorduk.Eşim bebek mağazalarından çıkmaz oldu.Alt üst takım almış ama kısa kollu.Kısmetse kızım yaz bebeği olacak.Uzun mu alsaydı pek bilemedim.Benden daha deneyimlisiniz fikir verirseniz çok mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…