- Konu Sahibi hidennisko
-
- #45.901
Eceberen,yaptırdığın pıhtılaşma tahlillerini yazabilirsen müsait olduğunda çok sevinirim.
MERRA GURBETCİ kizlar 37 bittimi sizin ayy heyecanlandim cok az kaldi buarada regrete hic gozukmuyor bu aralar ses ver regrete
Svlyy cnm sen bugun 36 bitirdin 37 gun aliyorsun ..
Ben ve merrada yarin 36 bitirip 37 gun alicaz insallah ...
Umudum cnm kokmuyorsun da pek cok kasiniyorsun hele sacin berbat bence dikisten once kestir dr sor oyle ben kisa kestirdim ama uzadilar geri bende sizi opuyorum cnm:)
Saftunc cnm nasilsin arayi actin:)
gurbetçi 36 bitiyor demişsin bugün ben 36+0 ım yani 36 bitmişmi oluyo bende 36ya giriyorum diye düşünüyodum
Kızlar ya son adetin ilk günü 19 Kasım 2012 ise bugün tam olarak kaçım ben ya. Her yerin hesabı ayrı ayrı:44:
Canim ben yazacagim ama daha sonuclarim cikmadi ondan yazamiyorum yoksa aklimdasin ayrica sen universite hastanesine gitsen genetik bolumune ben kardiyavaskuler risk paneli(12mutasyon) baktircam desen hemen bakarlar canim bilgin olsun
kızlar biz 36 yı bitirmiyoruz,giriyoruz yaw kafam karıştı
Umudum biliyorum canım yazacağını..Doktorlarınız aynı ya o yüzden sordum eceberene..Gerçi tahlilleri namık bey istememiştir belki.Bursada işler o kadar kolay değil canım.yazmıyorlar tahlilleri hemen..En az 3 kayıp olması gerekir diyorlar..Çok uğraştırıyorlar.
yok canım bugün 35 in son günü :) 35+6
Ben haftada bir yapiyorum çok mu ?
Merhaba arkadaşlar 2011 agustosun da 23+4 haftalık oğlumu doğumda kaybettim şuanda hamileyim tekrar allah nasip ederse erkek olucak cuma günü randevumda doktorum ahım agzımın 5 cm oldugunu ahim agzı yetmezliği bulunmadıgını söyledi . dogumuma giren doktor bana rahim agzı yetmezliğimin oldugunu söylemişti şimdi hangisine inanacagımı bilmiyorum çok zor durumdayım darmadagın hersey sanki mutlu olmaya calısıyorum ama bebeğime bişey olacak korkusu beni benden alıyor
Umudum mlkyy hesaplarimiz ayniymis ..
Mlkyye bu arada ben bebegime kurani kerim dinlettim bi ara oda iyi geliyormus gelisimi icin istersen
Tabletine indir dinlet ..
Ben gece yatmadan once actim kulaklikla dinlettim hep meryem suresi dinlettim bilgin olsun istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?