- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.701
arkadaslar bana da carsamba gunu serklaj yapildi,iki gun hastanede yattim dun eve geldim dinleniyorum simdi.Fakat hala adet sancisi gibi agrilarim oluyor,erken dogum sancisi diye cok korkuyorum.Aranizda bu islem sonrasi bu tarz agri duyan oldu mu ve ne kadar surede gecti,cevaplarsaniz cok memnun olurum.
arkadaşlar bu benim ikinci hamileligim ilk bebegimi 16 haftalık hamileyken kaybettim.Bu hamileliğimde 17 haftada serklaj oldum simdi 21. haftadayım sureklı yatak istirahati verdi doktorum,bende işlemden sonra ağrı çok olmadı ama erken doğum riskim cok yuksek cunku rahim agzım acık bebegi tek tutan sey dikis maalesef yatıyorum ve bekliyorum ve de dua ediyorum cunku artık yapacak birsey kalmadı.ınternette arastırırken aslan pencesı dıye bır bıtkı buldum dusuk rıskı ıcın cok faydalıymıs rahim kaslarını kuvvetlendiriyormus,doktorum kullanabilirsin dedi sizde istersenız doktorlarınıza danısın .Allah hepimizin yardımısı olsun.
cok tesekkur ederim arkadaslar.Doktorum fazla aciklama yapmadi aslinda.Bu islem rahim icin buyuk bir tramvadir,agri olmasi normal dedi.Ben forumda diger arkadaslarin hemen islerine geri donmus agri sizi pek hissetmemis olmasi dolayisiyla acaba bende mi sorun var diye korktum.Kasilma olmasin diye ilac zaten gebeligimin basindan beri iciyorum,ekstra hic bi sey vermedi.Bugun islemden sonra 4.gun ve agrilar nispeten azaldi cok sukur,insallah sorunsuz olur bundan sonrasi.
Samyeli,su anda Turkiye'de bulunmuyorum ve islem ucretsiz yapildi,Turkiye'de nerde nasil kaca yaparlar hic bir fikrim yok,baska arkadaslar umarim yardimci olur sana bu konuda.
Canzi gecmis olsun,insallah bebelerimizi sag saglim ve dedigin gibi vakitleri gelince kucaklarimiza aliriz.
kızlar bişey var aklıma takılan;laparoskopi ameliyatımdan sonra doktorum bana rahim ağzı gereğinden kısa hamile kaldığında serklaj yapmamız gerekecek demişti..12.haftalık muayenede rahim ağzı ayet normel cıktı (başka dr görmüştü) şimdi asıl kendi dokorum galiba bu cuma gününe gün verecek serklaj için ,sizce yapması herşey yolundayken şimdilik normalmi???
merhaba
bende geçen hafta serklaj oldum...
uyumam uyanmam toplamda 40 dakika sürdü
uyandığımda adet sancısı gibi sancılarım oldu
4. günde kanamam olunca korkup dr gittik tekrardan. dikiş yerlerinden gelmiş bebekler iyiydi şükür..
progestan ve magnezyum kullanıyorum.
şimdi işe başladım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?