- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.721
serklaj kaçıncı haftada yapılmıştı
benimde ilk çocuğum 35 haftada doğmuştu hiç problem olmamıştı aynen tanı konulmadığı için2. gebeliğimde26hafta 3 günlük erken doğum yaptım küvezde 3 gün yaşadı 1130 gr doğmuştu şimdi tekrar 9 aydır deniyoruz ama psikolojim bozuldundan kalamıyorum
arkadaslar bende yarın 23. haftama giricem inşallah, her hafta doktora gidiyorum,gecen hafta gittigimde sanırım calısmana ızın verebılırım rahim acık fakat dıkıslerınde kısalma yok cok ıyı tuttu dedı cumartesı gunu bellı olacak fakat kafam okadar karısık kı calısırsam bırsey olur mu normalde gunde 1 2 saat dolasmama ızın verdı ve zaten ıstede sureklı oturuyorum benım gıbı serklaj olupta sonra calısmaya baslayan var mı,bır de cok sıvı sarı renklı akıntım var her geldıgınde suyum mu gelıyor dıye turnusol kagıdı ıle bakıyorum allaha sukur sımdıye kadar bunu yasamadım ınsallahta yasamam ne olur yazın arkadaslar umuda o kadar ıhtıyacım var kı anlatamam,hepimiz icin dua edicem bugun kımse bu tedırgınlıgı panıgı ve hayal kırıklıgını yasamasın
salihasçım mumudihabacım yağmurcancım
iyim arkadaşlar çok şükür
bu hafta 30 u dolurucaz inşallah
hep yatıyorum
çok daraldım ama şükrediyorum
inşallah 40 a görelim
aslında hergün giriyorum topiğe
ama kimse yok ki
günlerce yeni bir şey yazılmadı
yağmurcancım tosunumuz en kısa sürede iyileşecek inşallah
sen hiç üzme kendini annesi
mumudihabacım sende bir yenilik var mı canım
sevindim edacım 30 gördük ya çok şükür 36 dan sonra artık yavaş yavaş kalkarsın bende bunalıma girmiştim ama hepsi geçiyo hele bi doğsun sen o zaman gör :)) seni nasıl yoracak :)))
sağlıklı olsunlarda yorsunlar ben yaramaz diye kızıyodum günlerdir hasta yaramaz olsun hasta olmasın diyorum ...
mumu sen neler yapıyosun cnm ?
arkadaslar bende yarın 23. haftama giricem inşallah, her hafta doktora gidiyorum,gecen hafta gittigimde sanırım calısmana ızın verebılırım rahim acık fakat dıkıslerınde kısalma yok cok ıyı tuttu dedı cumartesı gunu bellı olacak fakat kafam okadar karısık kı calısırsam bırsey olur mu normalde gunde 1 2 saat dolasmama ızın verdı ve zaten ıstede sureklı oturuyorum benım gıbı serklaj olupta sonra calısmaya baslayan var mı,bır de cok sıvı sarı renklı akıntım var her geldıgınde suyum mu gelıyor dıye turnusol kagıdı ıle bakıyorum allaha sukur sımdıye kadar bunu yasamadım ınsallahta yasamam ne olur yazın arkadaslar umuda o kadar ıhtıyacım var kı anlatamam,hepimiz icin dua edicem bugun kımse bu tedırgınlıgı panıgı ve hayal kırıklıgını yasamasın
Arkadaşlar merhabalar
Benim de rahmimde septum(perde) vardı.Ameliyat oldum .Ve sonrasında tüp bebkle hamile kaldım.Ama 17.haftada rahim ağzı yetmezliği nedeni ile bebeğimi kaybettim.Birdahaki deneme de rahim dikilecekmiş.
Benzer şekilde yaşayıp ta (septum ,sonra da rahim ağzı dikimi v. b.) çocuğunu sağ salim kucağına alan var değil mi?Deneyimleriniz nasıldı?Paylaşırmısınız?
Anlayacağınız biraz moral bulmak istiyorum.
Bir de sürekli yattınız mı?
Sevgili edamecrin senin adına da çok sevindim.İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.
Sevgili uzayyy İnşallah sen de hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.Ve de hamile diğer arkadaşlar,inşallah hepiniz hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Ve de bende.....İnşallah...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?