- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.741
canım bende yatıyorum canım çalışmama izin vermedi hatta açılma alanda yok allaha şükürle olsun senin açıklıkta varmış canım o yüzden riske atma derim ben zaten heyet raporu alabiliyorsun rahim ağzı yetmezliği nedeni ile çıkart bence acaba diye soru işaretin kalmasın kafanda derim ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor canım oturmakta çok faydalı değil en güzeli yatmak canım
salihasçım mumudihabacım yağmurcancım
iyim arkadaşlar çok şükür
bu hafta 30 u dolurucaz inşallah
hep yatıyorum
çok daraldım ama şükrediyorum
inşallah 40 a görelim
aslında hergün giriyorum topiğe
ama kimse yok ki
günlerce yeni bir şey yazılmadı
yağmurcancım tosunumuz en kısa sürede iyileşecek inşallah
sen hiç üzme kendini annesi
mumudihabacım sende bir yenilik var mı canım
arkadaslar serklaj sonrasi enfeksiyon riskimiz cok artiyor,sonucta orda yabanci bir madde var.Sizden ne siklikla suruntu alinip test ediliyor mantar ve enfeksiyon icin,farkli sitelerde farkli seyler okuyrum.
benden hiç alınmadı ama bana doktorum numis med verdi devamlı yıkıyorum onla lavabo sonrası ve her gün çamaşırmı değiştiriyorum şuana kadar hiç bir sıkıntım olmadı allaha şükür
selam kızlar
gecen sene bu günlerde izmir yolcusuydum.19 martta serkilajım olmuştu.şimdi kızım altı aylık oldu neredeyse.çok şükür.........zaman ne cabuk gecti diyicem ama hamileliğimi düşününce saatleri sayardım.ama şükür tüm hamile arkadaşlar sizlere ümit olsun istedim bu yazdıklarım inş.hepiniz sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi.
aynen salihascım saatleri sayardım resmen zaman geçsin diye inanmasınız uykum olmasa bile zorla uyurdum çok şükür bizde 4.5 aylık olduk.. Rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin
insallah sonuna kadar da hic bi sikintimiz olmaz.Bende benzer bir losyonla yikiyorum ve camasirimi cok sik degistiriyorum,bazen gunde 2 defa ama yine de hafif bir kasintim var.Bunun normal olmadigindan eminim,buyuk ihtimalle yine mantar nuksetti.Yakinda kontrolum var bakalim kendi doktorum ne diycek.
ne güzel ikinizede allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin allahım bizleride sıkıntıda koymasın sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
birde serklaj olalı 1,5 ay oldu ama benim şimdi bir kaç gündür vajinada sızlama ve ağrı oluyor acaba dikişten dolayımıdır diyorum bilgisi olan yada aynısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?