- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.761
canım mantar enfeksiyonunu ihmal etme çünkü hamilelikte kesinlikle enfeksiyonlar erken doğum riski zaten bizim rahim ağzından dolayı öyle bir riskimiz var birde o eklenmesin mutlaka tedavi ettir canım sonra daha çok ilerliyor ve fitil falanda çare olmuyor benim ilk erken doğumumda vardı çok çekmiştim canım geçmiş olsun
ne güzel ikinizede allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin allahım bizleride sıkıntıda koymasın sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
birde serklaj olalı 1,5 ay oldu ama benim şimdi bir kaç gündür vajinada sızlama ve ağrı oluyor acaba dikişten dolayımıdır diyorum bilgisi olan yada aynısı olan varmı
aynen salihascım saatleri sayardım resmen zaman geçsin diye inanmasınız uykum olmasa bile zorla uyurdum çok şükür bizde 4.5 aylık olduk.. Rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin
sağol canım.allahım inş.sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.opuyorumnanaktansızlamalar benimde olurdu ama gaz sancısı oluyor genelde canım.yani serkilajdan dolayı değil o tür ağrılar.önemli olan kasılmaların olmaması.ne güzel ikinizede allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin allahım bizleride sıkıntıda koymasın sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
birde serklaj olalı 1,5 ay oldu ama benim şimdi bir kaç gündür vajinada sızlama ve ağrı oluyor acaba dikişten dolayımıdır diyorum bilgisi olan yada aynısı olan varmı
Hastanede yatıyorum gözlem amaçlı..Şimdilik bir sorun yok..sevgiler herkese...
canım mantar enfeksiyonunu ihmal etme çünkü hamilelikte kesinlikle enfeksiyonlar erken doğum riski zaten bizim rahim ağzından dolayı öyle bir riskimiz var birde o eklenmesin mutlaka tedavi ettir canım sonra daha çok ilerliyor ve fitil falanda çare olmuyor benim ilk erken doğumumda vardı çok çekmiştim canım geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.niye tamammen kesildiki canım stres yorgunluk çok etkili.bizde gectik ek gıdaya eylül tatlı gıdaları seviyor da sebze çorbasını yedirmek baya sorun yaratıyor.kiloları da nasıl atarız hiç bir fikrim yok sen birseyler yapıyomusun.salihascım bende çok yedim kilo göbek o biçim doğumdan sonraki halimden daha fazla kilo aldım ama malesef sütüm yok 1 aydır tamamen kesildi sadece mama yiyor ek gıdaya geçtik yavaş yavaş( keşke olsa çok uğraştıyo böyle birde hastalandı 10 gündür iştah denen bişe yok
Arkadaşlar vajinadaki ağrı gaz sıkıntısı da olabilir.Çünkü bende vajina da sızı hissederdim.Ama anca bu aya gelince bunun gaz olduğunu anlayabildim.Çünkü her ağrıyı dikişe bağladım.Bildiğim kadarıyla dikişin atıldığı yerde sinir olmadığı için ağzı sızı hissedilmiyor.Öyle olsa dikiş atıldıktan sonraki süreçte çok ağrı hissetmemiz gerekirdi.ayrıca rahimağzının da makata doğru baktığını unutmayalım.Dikişe baskıyı vajinaya doğru hissedemeyiz diye düşünüyorum.
Mantar veya enfeksiyon için hiç bir şey kullanmadım şu ana kadar çok şükür.
Abdominal serklaj içinde daha dirençli olduğunu duymuştum.
25 haftalık bir meleğinde yaşamasına çok sevindim :)
Arkadaşlar vajinadaki ağrı gaz sıkıntısı da olabilir.Çünkü bende vajina da sızı hissederdim.Ama anca bu aya gelince bunun gaz olduğunu anlayabildim.Çünkü her ağrıyı dikişe bağladım.Bildiğim kadarıyla dikişin atıldığı yerde sinir olmadığı için ağzı sızı hissedilmiyor.Öyle olsa dikiş atıldıktan sonraki süreçte çok ağrı hissetmemiz gerekirdi.ayrıca rahimağzının da makata doğru baktığını unutmayalım.Dikişe baskıyı vajinaya doğru hissedemeyiz diye düşünüyorum.
Mantar veya enfeksiyon için hiç bir şey kullanmadım şu ana kadar çok şükür.
Abdominal serklaj içinde daha dirençli olduğunu duymuştum.
25 haftalık bir meleğinde yaşamasına çok sevindim :)
liyadoracım çok sevindim canım
seni korkuttum diye çok canım sıkılmıştı
ama şimdi çok güzel şeyler yazabiliyorum sana
HAFTALARDIR DİKİŞE KADAR RAHİM AĞZIİ AÇIK AMA GEBELİĞİME DEVAM EDİYORUUUUUUM
yani diyeceğim şudur ki dilişe kadar açılması gerçekten problem değilmiş
yani daha erken haftada da açılsa gebeliğin sonlanmasına sebeb değil arkadaşım
bu da seni korkutmasın
ve bize daha sık yaz
seni çok merak ediyorum
liyadoracım çok sevindim canım
seni korkuttum diye çok canım sıkılmıştı
ama şimdi çok güzel şeyler yazabiliyorum sana
HAFTALARDIR DİKİŞE KADAR RAHİM AĞZIİ AÇIK AMA GEBELİĞİME DEVAM EDİYORUUUUUUM
yani diyeceğim şudur ki dilişe kadar açılması gerçekten problem değilmiş
yani daha erken haftada da açılsa gebeliğin sonlanmasına sebeb değil arkadaşım
bu da seni korkutmasın
ve bize daha sık yaz
seni çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?