- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.101
ya kızlar ben bebişlerime alış veriş için sabırsızlanıyoeum.ama hep 28 bitsin diye düşünüyorum siz ne yaptınız alış veriş yada odasını hazırladınımı.birde ben ikizlerime araba sizce nasıl almnalıyım....bilmiyorumkismile
gerçi ben alamıyacağım sadece internetten beyeneceğim ama olsun
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız edacım masallah sana bu gıdısle 40 haftayı goruceksın masallah sana zeyhat sen nasılsın canım 31 olmussun ......buarada lıyodora nerde kızlar merak edıyorum ayyy anne olunca gelmıyen salıha ve dıger arkadaslar nerelerdeler....benım ıcın dua edın kızlar lutfen hamıle nın duası kabul olur bılıyorsunuz dua edın hamıle kalıyım bıran once yaza dogru tupe gecıcez ama kendılıgınden gelır ınsallah ne olur dua edın:Saruboceq:
evet allah izin verirde bir terslik olmazsa 30 nisan da izne çıkacağım 31. haftamda,tabi çalışmak çok iyi geldi 6 hafta evde yatmak beni delirtmişti,ondan sonrasını da çalışarak bi şekilde idare ettim çok şükür zaman zaman zor oldu ama,ben ille de yatmak zorunda kalmadığıma binlerce kez şükrediyorum zaten allah yatan arkadaşlarıma sabır versin ne kadar zor ve dayanılmaz birşey olduğunu o kadar iyi biliyorum ki her aklıma geldiğinde allahtan onlar için sabır diliyorum
ya kızlar ben bebişlerime alış veriş için sabırsızlanıyoeum.ama hep 28 bitsin diye düşünüyorum siz ne yaptınız alış veriş yada odasını hazırladınımı.birde ben ikizlerime araba sizce nasıl almnalıyım....bilmiyorumkismile
Ben bir tek bebek şekerleri ısmarladım internetten..Kız ve erkek bebek şekeri..Çünkü içimde en çok buna heves vardı..Haftaya çarşambaya kargolayacaklarmış..Sanırım haftaya cumaya elimde olur..Zaten o zaman da 26.haftamız doluyor,27 haftalık oluyoruz...
canım yatmak zor gerçekten ben tam 3 ay hiç kalkmaksızın sadece dr kontrollerine dışarı çıktım halan yatmaya devam ediyorum ama allahım öyle bir sabır verdi ki hiç sıkılmadım yattığıma üzülmedim bilmiyorum allahım çok büyük ya dağına göre kar veriyor sonunda dünyanın en güzel varlığına sahip olma düşüncesi yolumu kısalttı ve zamanın çabucak geçmesini sağladı halen zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama şu zamandan sonra yaz gelmeye başladığı için biraz daha zor olabilir ama olsun seneye yavrumla bunun acısını çıkaracağım yazın gezeceğiz birde ben 3 ay sonra kalkacağımı biliyorum ya hep yattağa mahkum olan insanlar var onları düşündükçede insana sabır geliyor canımm
doğru söylüyorsun canım,allah dağına göre kar veriyor çok haklısın,senin de 25 olmuş maşallah belki doktor 28 den sonra yavaş yavaş izin verir kalkmana
teşekkürler kızlar
40 ka kalmaz doğum diye düşünüyorum ama
hayırrlısı tabii
bu gün 37 yi bitiriyoruz
bebeğin hazırlıklarına gelince 28 i beklemekte fayda var tabii diyorum ben
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız edacım masallah sana bu gıdısle 40 haftayı goruceksın masallah sana zeyhat sen nasılsın canım 31 olmussun ......buarada lıyodora nerde kızlar merak edıyorum ayyy anne olunca gelmıyen salıha ve dıger arkadaslar nerelerdeler....benım ıcın dua edın kızlar lutfen hamıle nın duası kabul olur bılıyorsunuz dua edın hamıle kalıyım bıran once yaza dogru tupe gecıcez ama kendılıgınden gelır ınsallah ne olur dua edın:Saruboceq:
kızlar merhaba, çok üzgünüm bu aralar birtek beni sizler anlayabilirsiniz, eltimin hamileliğini öğrendim cumartesi günü ,üzülüceğimi biliyordum ama bu kadar kötü olacağımı bilmiyordum, bilemiyorum üzüntüm hamile kalması değil, biz ilk evlenendik benim ailemde ,yani kısacası benim ailem torun sevgisini bende yaşayacaktı ve ben ilk bebeğimi kaybettiğimde kızkardeşimin hamileliğini öğrendim, ne yazıkki ilk torun sevgisini kızkardeşimde yaşadılar eşim bana üzülme bizim ailede bizimkiler torun sevgisini bizimkinde yaşarlar dediydi ve ben geçen sene ikinciye hamile kaldım ne yazıkki onuda 5 aylıkken kaybettim çok üzüldüm acılar çektim tam bu zamanlar atlattım derken eltimin hamile haberini aldık cumartesi günü anlayacağınız bu şansımıda kaybettim ve ağlayarak yazıyorum kızlar beni kimse anlamıyor sende hamile kalırsın daha yaşın genç diyorlar ama olay o değilki iki ailede de ilk evlenen biziz ve o torun sevgisini ben yaşatamadım ve çok üzülüyorum ,hamile kalma korkusunu bir kenera bıraktım şimdi bu üzüntüyle savaşıyorum.Dün ilk defa karşı karşıya geldik ve hamileliğinin nasıl geçtiğini soramadım bile ,kendimden nefret ediyorum ama elimde değil.
mrb canım umarım beni hatırlamışsındır,seni çok merak ediyordum evimde intrnt olmadığı için takip edemiyorum.maşallah canım 37yi bitirmişsin çok çok sevindim Allah seninde çektiklerinin karşılığını çok şükür verdi ne güzel bebişine kavuşmaya çok azkaldı,hatırlarsan bende çok çekmiştim üç bebeğimi kaybetmiştim ama sonunda benimde bi kızım oldu şimdi 10aylık çok huysuz ve yaramaz ama dünyalara değer,inşallh kucağına aldığın günleride görürsün cinsiyeti ne merak ettim...sevgiler canımteşekkürler kızlar
40 ka kalmaz doğum diye düşünüyorum ama
hayırrlısı tabii
bu gün 37 yi bitiriyoruz
bebeğin hazırlıklarına gelince 28 i beklemekte fayda var tabii diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?