- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.061
kaç canım değerin. bakteri görülüyormu
ben sana dr dan duyduğumu yazıyorum canımben de ne olur ne olmaz diye yaptırıyorum.kaşıntı yanma ağrı yok..ama dr akıntım olduğunu söyledi..bu idrar yolları enfeksiyonu da rahim ağzını açıyormuş duyduğuma göre...
ben sana dr dan duyduğumu yazıyorum canım
idrar yolu enfeksiyonu sancıyı tetikliyor sancıda malum ondan dolayı dikkat edilmesi gerekiyormuş.ama sonuçta takip vce tedavisi yapıldığı sürece rahat ol dedi dr um
benim hedefim 35 hafta..ikizler için gayet makul bence..:)
40 gun kalmı canım o zaman soyle bebislere az kalmıs uslu dursunlar insallah rahat bi40 gun gecer opuyorumnanaktan
kızlar sıkı takipcinizim elim kalbimde acıyorum topigi her gun sizin icin cok onemli ben 31 haftalık dogum yaptım enfeksiyon sebebiyle kese delindi neyseki kızıma 15 gunde kavustum insallah hepiniz 34 u devirir 38 de dogum yaparsınız o minik bebisler kuvezde kalmasın hemen annelerinin sıcacık kucagına gelsin insaallah hep dua ediyorum kuvezler olsun ama ihtiyac olmasın
sağol arkadaşım
allah a şükür almışşsın kucağına sağsağlim bebeğini
ama ne enfeksiyonudu biliyormusun .ya idrar yolu yada vajinal olabilir ama peki sen bunlarl ilgili bir tetkik falan yaptırmıştıydın yada dr un istemişmiydi. nasıl takip ediyordun .bizimde atladığımız bir şey olmasın
Benim bildiğim normal arkadaşım
Normal canım..5-6 yı geçince lokosit o zaman enfeksiyondan şüphe ediyorlar.
NORMAL canım meraklanma ben de 10-12 çıktı 1 hafta agumnetin kuıllabdım 8-10 olmuş ama dr um buna bile tekrR ilaç vermedi hafta sonu tekrar yaptıracağım
Merhaba uzaycığım bende bu hafrta dr gideceğim
cumartesi.24 *5 olduk canım allahın izniyle.
benim gecen hafta idrar yolu enfeksiyonum tekrarladı dr agumentin 1000 mg verdi bu pazar bitti dün tekrar idrar verdim8-1o lokosit çıktı dr aradım bütün hamillelerde idrrar yolu enfekssiyonu olur meraklanma bu değerde sana tekrar ilaç vermiyeceğim geldiğinde tahlili yenileyip bakacağız dedi.bu sabah sanki kasıklarım ağrıyor.bende meraklanıyorum tabi.
ya işte sonuçta ne kadarda bilsekte tetikjteyiz korkuyoruz.rahim normalde genişlediği için ağrı olabilir yada idrar yolunda sorun olabilir ama sonuçta seninde tahlişlin temiz çıkmış rahat ol canım.dr gittiğindede sor.Canim bende de ozellikle sabahlari kasik agrisi oluyor,bende suphelenip idrar tahlili yaptirdim temiz cikti ama bu agrinin sebebi ne acaba,meraklanmakta haklisin,en ufak bi degisiklikte yuregimiz agzimiza geliyor benneyaptımki
evet sevgili zeyhat banada bolcasu iç ama soğuk olmasın dedi.üşüme dedi ayaklarını özelikle koru dedi.benimde ilk kıslama tespit edilince idrar yoluna bakıldı o yapmış olabilirmi diye. İdrar ve kültür testi yapıldı. İdrarda bakteri görüldü ama kültürde üreme olmadı. Dr umda kültürde üreme olsaydı kaslmayı o yapmış olabilridi dedi. Eğer kültürde üremeniz yoksa sadece bakteri pek sorun yaratmıyor sanırım. Ama genede bir kutu alfasilin içmemi istedi.
Bolca su için idrra yollarını çok iyi temizliyor hatta ılık içmek daha faydalıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?