- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.161
kızlar
ben bu gün hapşırdım ama galiba kendimi sıktım hapşırınca karnımın alt tarafına sanki sancı gibi bir şey sonrada hafif hafif ara ara sanki ağrı oluyor karnımın alt tarafında bişey olmaz değilmi.:çok üzgünüm:
bende yaptırmıştım iğneyi 26. hhaftada
2 doz yapıldı
kalan 2 dozu acil durum için saklayalım demişti
etkisi geçici mi bilmiyorum
kızlar doğum tarihide belli oldu gibi
1 mayıs
ama kızım dönmedi gitti
sezeryan olucak
rahiim ağzı yetmezliğinin tek güzel yanı kolay doğum olması
ne yazıık ki değerlendiremiyorum
herşeyin hayırlısı
bu arada bende dikişi deniyorum
yatmıyorum
bakalım ne olcak diye
ki biliyosunuz benim yalnızca dikiş tutuyor bebeğimi
ama bir sıkıntı yok çok şükür
dün nst de çok az sancımda çıktı
38 i doldurmaya çalışıyoruz
ooof çok karışık oldu
aklıma ne gelirse yazdım
2 doz yapıldı
1 mayıs
ama kızım dönmedi gitti
sezeryan olucak
herşeyin hayırlısı
yatmıyorum
bakalım ne olcak diye
ooof çok karışık oldu
aklıma ne gelirse yazdım
igne konusunda haklisin canim,benimde okudugum kadariyla 24.haftadan itibaren yapiliyormush,ama her doktor farkli biliyorsun bircok konuda hemde.Bende daha once rahim ameliyati oldum ve konizasyonumu yapan doktor daha o zaman doguracagin zaman sezeryan olacaksin mecburen demisti,yirtilma riski olabilir demisti.Ama bu doktorum beni cok sasirtti,konizasyonun cok iyi yapilmish,normal dogurmanda hic bir sakinca yok dedi.Hayirlisi artik,dogum zamanini gorelim de sezeryan yada normal artik takmiyorum kafama.
2 doz yapıldı
1 mayıs
ama kızım dönmedi gitti
sezeryan olucak
herşeyin hayırlısı
yatmıyorum
bakalım ne olcak diye
ooof çok karışık oldu
aklıma ne gelirse yazdım
sağlıkla kucaklayalım da nasıl doğarlarsa doğsunlar..ister sezaryan ister normal..
Hayırlısı hepimiz için..Benim kasılmalar arttı ...Nidilatı ve adalatı düzenli kullanıcam artık..Karnım nasıl da sivirliyor birden....:çok üzgünüm: Bebekler de çok hareketli..Kazasız atlatsam şu hamileliği........:Saruboceq:
bana 34. haftaya dek proluton depot yapılacak ama bir dr ikiz hamilesi bir arkadaşa hem de tüp bebek onun da..3. aydan itibaren kestirmiş prolutonu..kızın lekelenmesi başlamış..başka bir dr proluton önerince gitmiş yaptırmış 2-3 gün sonra anca öyle geçmiş lekelenmesi..arkadaş da şimdi iyice araştırdım haftada bir ben de yaptırcam ne olur ne olmaz diyor..
dayanın kızlar riskli zamanları atlatmamıa az kaldı allahım sağlıcakla bebişlerimizi bizlere bağaşlasın inşallahh her geçen gün bebeklerimizin yaşama şansları artıyor bende sezeryan olucam rahim ağzına yakın miyomum var doktor normal sakıncalı olabilir bu kadar kıymetli bebeği riske atmayalım dedi bende tamam dedim
arkadaslar simdi doktordan geldim,bu doktor benim serklajimi yapan doktor,agrilarimdan bahsedince alttan da muayene yapti,elle de aciklik var mi diye bakti,su anda iyi gibi ama iyi ki serklaji yapmisiz dedi.Magnezyum disinda ilac verip vemem konusunda cok dusundu,sonunda vermemeye karar verdi.Ciger gelistirici igneyi sordum,su anda daha erken,2 hafta sonra yapilabilir dedi.Surekli yatacaksin,su onumuzdeki 3 haftayi atlat ondan sonrasini hafta hafta kar sayacaz dedi.Bebegimin durumu da iyi cok sukur.Dogum seklini sordum yine,ben normal dogurmaman icin bir sebep goremiyorum su anda ama dikis alinirken buna da karar vericez kesin olarak dedi(bu doktorun sezeryan karsiti oldugunu basindan beri biliyorum gerci).Allahim yardim etsin,bebeklerimizi sag saglim zamaninda doguralim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?