Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

turnusollü kağıt yada ped diye duymuştum bende eczaden alıp rengine göre su olup olmadığı belli oluyormuş inşalalh terdir
fitil kullanıyormsun

canım senin daha da az kaldı inşalla önce eda sonra bircan sonra sen ,uzayy,sofika,deba ve ben sırayla bebişlerimizi sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde kucağımıza alacağız inşallahh

inşallah hepiniz önce 28 sonra sonra 30 lu haftaları görürsünüz zaten 28 i görnce çok rahatlayacaksınız ve diğer haftaalr su gibi akıp gidecek

turnusollü kağıt yada ped diye duymuştum bende eczaden alıp rengine göre su olup olmadığı belli oluyormuş inşalalh terdir
fitil kullanıyormsun

tesekkur ederim zeyhatcim,bende umuyorum ki ter ama emin de olamiyorum tabii ki.Fitil dune kadar kullaniyordum,yeni bitti yani.Su anda sanki bi sey yok gibi,insallah sabaha kadar da olmaz,olursa once eczaneden sorucam bakalim var mi o kagittan,yoksa doktora yine.

doktora bir sorsan iyi olur bence canım..bilmiyorumkismile

bende fitil kullanımına başladıktan sonra gelmeye başladı hatta ayağa kalkınca falan pat akıyordu ilk zamanlar suyum geliyor sanmıştım hatta öyle geliyorduki iç çamaşı gecelik çarşaf altından aleze geçiyordu fitilde böyle yapabiliyor

ama biizm durmuzda olan hastalar için hiç bir şey ihmale gelmez dr una sormalısın çünkü bana her şikayeimde dr um suyun geldiğini hissediyormusun diyor önemli bir konu

edamevrin nerdesin seni dün rüyamda gördüm doğum yapıyormuşsun topiğe haber geliyrmuş edamecrin sezeryana girdi diye :)

doktora bir sorsan iyi olur bence canım..bilmiyorumkismile

evet zeyhatcim,fitil kullanirken aynen anlattigin gibi oluyor,ama su anda fitil kullanmiyorum.Dun gece bir miktar pecete koydum ic camasirima,biraz bekledim.Pecete kuruydu ama cevresi su gibiydi,demek ki terliyorum,su vajinadan gelmiyor.Bunu gorunce rahatladim bayag,sabah uyaninca da camasirim kupkuruydu.Nasil bu derece terlerim,surekli pamuklu giyiyorum anlamiyorum.Annem de telas etti,insanin bir tek apis arasi mi terler diye.Ama sanirim ben biraz kilo aldim ve bacaklarim birbirine degmeye basladi,o da terletiyor galiba. :kedi:
Off psikolojim bozuldu valla,Allahin izniyle su 2-3 hafta bir gecsin sag saglim ya.Cok tesekkur ederim kizlar tekrar. a.s.

sevindim canım dr a gititiğinde gene hatırlat bir baksın

canım benim rhatladığına sevindim bende bir ara öyle takmıştım kafayı suyummu geliyor falan diye ama akıntıların çoğalması normalmiş benimde apışaram hep terli ıslak yattığımız için hep bacaklarımız birbirine değiyor birde ben hep gecelik giyiyorum o yüzden terlememm normal oluyor

Merhaba arkadaşlar,benim de bu sabah kontrolüm vardı..ıki bebeğim de 1000 gr civarı olmuşlar,birinin boyu 34 cm,birinin boyu 35 cm..ıkisinin de kafası aşağıda..Toplam 2 kilolar ..Önce kızın kafası aşağıdaydı,erkek de artık dönmüş..Yüzlerini göremedik..Şimdilik herşey yolunda..26 +6 günlüğüz bu gün...

aranızda benim gibisini gören oldu mu arkadaşlar acayip kaşınıyorum yaa
35. haftada başladı 2 haftayı geçti devam ediyor
bütün vucudumu kapladı döküntüler
dr ilaç ve losyon verdi fayda etmedi
bu salı da acilde serum verdi ama nafile
ölüyorum yaa ölüyorum kaşınan yerler bi de kabuk bağlıyor üstüne tekrar kaşınıyor kanıyor
çok berbat durumdayım
ilk defa görüyorum böyle bişey
tam rahatladım korkularım bitti derken bu başladı
şu hamilelik keyfi neymiş bilemedim ya

edacım doğumumuz belki de aynı güne denk gelir
bu kadar beraber bekledikten sonra..
benim de dikişler cuma günü alınacak

ah ah aynı dertten bendede var 2 haftadan fazla kaşındım 3 dr a gittim anlamadılar en son cildiyeci bir prof a gittim kurdeşen olmuşum kullandığım ilaçlar ciğerini yormuş olabiliri dedi en çok bunun üstünde durdu ayrıca gebeliğe bağlıda gelişiyormuş stres çok etkiliyormuş e bizde pek sakin değiliz dr ancak doğurunca geçer dedi ilaçlar çok rahatlattı bıraktım bir ara şimdi gene kaşınmaya başladım atakalrı çok kötü oluyor şu an heryerim yara elelrim karnım bacaklarım yara olunca rahatladım en azından artık acıyor kaşınmıyor bu bile iyi :)

maşallah gayet iyiler 1 kilonun üstüne çıkınca daha hızlı kilo alıyorlar ne şanslısın biri kız biri erkek allah sağ salim doğmalarını nasip etsin inşallah

oh maşallah canım benim az kaldı.maşallah.

bende dün 100 mg şeker yüklemesi yaptırdım arkadaşlar dr.evet şeker problemimiz var dedi 2ooo kalorilik örnek diyet listesi verdi.
birdendün ben idrar yaptırdım 6-7 lokosit az bakteri görüldü yazıyordu dr lokosit yüksek değil ama bakteri görülüyorsa agumentin 1000 liğe başla dedi ve takrar idrar kültürü yaptır dedi yaptırdım pzt alıcam.işallah bu antibiyotiklerin bizlere bebişlerimize zararı olmaz
bizde 26*2 olduk teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…