- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.201
ya kizlar dunden beri surekli camasirim islaniyor,fakat ben normalde de cok terliyorum zaten ve terledigimi dusundum.Aklima acaba suyum da mi geliyor diye gecti ara ara ama daha once de bu tarz islakligim oludugundan pek ustunde durmadim.Simdi ara ara yine islaniyor ve cok telas ettim ,anlayamiyorum ter mi,akinti mi,nedir bu.Forumda bir takim pedlerden yada bi preparattan bahsedilmis evde kendimiz de anlayabiliyomusuz,amniyo sivisi olup olmadigini,simdi ariyorum bulamadim.Bilen arkadaslar yardimci olsun ne diye isteyecem ben bunu eczaneden.Yardimmm.
canım senin daha da az kaldı inşalla önce eda sonra bircan sonra sen ,uzayy,sofika,deba ve ben sırayla bebişlerimizi sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde kucağımıza alacağız inşallahh
turnusollü kağıt yada ped diye duymuştum bende eczaden alıp rengine göre su olup olmadığı belli oluyormuş inşalalh terdir
fitil kullanıyormsun
tesekkur ederim zeyhatcim,bende umuyorum ki ter ama emin de olamiyorum tabii ki.Fitil dune kadar kullaniyordum,yeni bitti yani.Su anda sanki bi sey yok gibi,insallah sabaha kadar da olmaz,olursa once eczaneden sorucam bakalim var mi o kagittan,yoksa doktora yine.
tesekkur ederim zeyhatcim,bende umuyorum ki ter ama emin de olamiyorum tabii ki.Fitil dune kadar kullaniyordum,yeni bitti yani.Su anda sanki bi sey yok gibi,insallah sabaha kadar da olmaz,olursa once eczaneden sorucam bakalim var mi o kagittan,yoksa doktora yine.
doktora bir sorsan iyi olur bence canım..bilmiyorumkismile
bende fitil kullanımına başladıktan sonra gelmeye başladı hatta ayağa kalkınca falan pat akıyordu ilk zamanlar suyum geliyor sanmıştım hatta öyle geliyorduki iç çamaşı gecelik çarşaf altından aleze geçiyordu fitilde böyle yapabiliyor
ama biizm durmuzda olan hastalar için hiç bir şey ihmale gelmez dr una sormalısın çünkü bana her şikayeimde dr um suyun geldiğini hissediyormusun diyor önemli bir konu
evet zeyhatcim,fitil kullanirken aynen anlattigin gibi oluyor,ama su anda fitil kullanmiyorum.Dun gece bir miktar pecete koydum ic camasirima,biraz bekledim.Pecete kuruydu ama cevresi su gibiydi,demek ki terliyorum,su vajinadan gelmiyor.Bunu gorunce rahatladim bayag,sabah uyaninca da camasirim kupkuruydu.Nasil bu derece terlerim,surekli pamuklu giyiyorum anlamiyorum.Annem de telas etti,insanin bir tek apis arasi mi terler diye.Ama sanirim ben biraz kilo aldim ve bacaklarim birbirine degmeye basladi,o da terletiyor galiba. :kedi:
Off psikolojim bozuldu valla,Allahin izniyle su 2-3 hafta bir gecsin sag saglim ya.Cok tesekkur ederim kizlar tekrar. a.s.
sevindim canım dr a gititiğinde gene hatırlat bir baksın
evet zeyhatcim,fitil kullanirken aynen anlattigin gibi oluyor,ama su anda fitil kullanmiyorum.Dun gece bir miktar pecete koydum ic camasirima,biraz bekledim.Pecete kuruydu ama cevresi su gibiydi,demek ki terliyorum,su vajinadan gelmiyor.Bunu gorunce rahatladim bayag,sabah uyaninca da camasirim kupkuruydu.Nasil bu derece terlerim,surekli pamuklu giyiyorum anlamiyorum.Annem de telas etti,insanin bir tek apis arasi mi terler diye.Ama sanirim ben biraz kilo aldim ve bacaklarim birbirine degmeye basladi,o da terletiyor galiba. :kedi:
Off psikolojim bozuldu valla,Allahin izniyle su 2-3 hafta bir gecsin sag saglim ya.Cok tesekkur ederim kizlar tekrar. a.s.
masallah ayse kocaman olmussunuz
aranızda benim gibisini gören oldu mu arkadaşlar acayip kaşınıyorum yaa
35. haftada başladı 2 haftayı geçti devam ediyor
bütün vucudumu kapladı döküntüler
dr ilaç ve losyon verdi fayda etmedi
bu salı da acilde serum verdi ama nafile
ölüyorum yaa ölüyorum kaşınan yerler bi de kabuk bağlıyor üstüne tekrar kaşınıyor kanıyor
çok berbat durumdayım
ilk defa görüyorum böyle bişey
tam rahatladım korkularım bitti derken bu başladı
şu hamilelik keyfi neymiş bilemedim ya
Merhaba arkadaşlar,benim de bu sabah kontrolüm vardı..İki bebeğim de 1000 gr civarı olmuşlar,birinin boyu 34 cm,birinin boyu 35 cm..İkisinin de kafası aşağıda..Toplam 2 kilolar ..Önce kızın kafası aşağıdaydı,erkek de artık dönmüş..Yüzlerini göremedik..Şimdilik herşey yolunda..26 +6 günlüğüz bu gün...
Merhaba arkadaşlar,benim de bu sabah kontrolüm vardı..İki bebeğim de 1000 gr civarı olmuşlar,birinin boyu 34 cm,birinin boyu 35 cm..İkisinin de kafası aşağıda..Toplam 2 kilolar ..Önce kızın kafası aşağıdaydı,erkek de artık dönmüş..Yüzlerini göremedik..Şimdilik herşey yolunda..26 +6 günlüğüz bu gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?