- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.301
arkadaşlar merhaba,
ben de 16+4 gebeyim. geçen yıl haziran ayında septum ameliyatı geçirmiştim, genelde septum olanlarda rahim ağzı yetmezliği de olur demişti doktorum. benim 14. haftaya kadar ikiz gebelikti ve serklaj şart diyordu drum fakat daha sonra bebeklerden birinin kalbi durdu maalesef. 14+3'te rahim noyu 3 cm çıktı, şimdilik serklaja gerek yok denildi, ama 3'ten 2,5a düşmesi ne kadar sürer acaba? yani 14. haftada 3 cm iken sonuna kadar götürebilirmiyizki gebeliği dikişsiz? siz ne tür deneyimler yaşadınız, ölçümleriniz nasıl çıktı? yardımcı olabilirseniz çook sevinirim. korkuyorumm
canım bebeğinin biri için çok üzüzldüm allahım kalan bebeğini sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşallah benim ölçüm yapılarak teşhis koyulmadı ilk gebelik kaybından dolayı 13. haftada ölçüm yapmaya gerek duymadan dikiş attı doktorum sonrasında her gittiğimde ölçtü ve 37mm 31mm arasında çıktı ve şimdide halan aynı sanada keşke dikiş atılsaydı canım ne olursa olsun risk taşıyan gruptayız bizler çoğumuz gebeliğimizi yatarak tamamlayacağız bazılarımız normal hayatına devam ettiler
sağol canım gerçi kız değil oğlan ama :)
zaman hızla geçip gidiyor ve inanın o zor geçen zamanlar insanın aklından uçup gidiyor
allah tüm isteyenlere yavrusunu kucağına sağlıkla almayı kısmet etsin
edacımdan haber var mı kızlar?
kuzusunu aldı mı kucağına
canım evet sıra şimdi sende allahım sağlıcakla sıkıntısız sorunsuz doğumlar nasip etsin yavrunu sağlıcakla al kucağına geri sayım başladı artık her ay birer doğum gerçekleşecek artık topiğimizde senden sonra sıra zeyhatta allahım hepimize güzel günleri görmemizi nasip etsin inşallah
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN CANIM
Dikişten sonra nasıl ölçüyor, bir de niye ölçüyor dikişe rağmen açılıyor mı? yataraktan kastınız hep yatmak mı yoksa evde, oturarak yatarak fazla ayakta kalmadan geçirmek mi? benim de kalan kısmı evde geçecek sanırım, ama genellikle yatmıyorum oturuyorum.
canım dikişe rağmen kısalma devam edebiliyor o yüzden yinede ölçmek gerekiyor ben hep yatıyorum belli bir müddet küçük wc mi bile yatağımda yaptım yeni yeni wc ye kalkıyorum oturmakta ayakta olmak kadar sakıncalı canım ama senin riskin fazla değildir hepimizin aynı durum olmuyor canım benim dikişten sonra doktorum rahim ağzın çok sağlam değil ne olursa olsun yerçekimiyle alakanı kesmek zorudasın dediği için hep yatıyorum bugün kontrolüm vardı son ay yavaş yavaş kalkarsın dedi
Allah kolaylık versin canımm, neyse yolun sonuna gelmişsin sen en azından. bakalım ben de yarın gidicem belki yine ölçer bakar. seninki benden de iyiymiş aslında 31-37 dedin ya, bakalım bizim durum ne olacak
evet canım hep dua ettim allahım bugünleri göstersin diye şükürler olsun seninde herşey güzel olur canım merak etme yat dinlen fırsat buldukça inan herşey o zaman daha kolay oluyor merak etme allahım senin meleğinide sana bağaşlayacak sağlıcakla hepimiz kucaklayacağız canım
arkadaşlar merhaba,
ben de 16+4 gebeyim. geçen yıl haziran ayında septum ameliyatı geçirmiştim, genelde septum olanlarda rahim ağzı yetmezliği de olur demişti doktorum. benim 14. haftaya kadar ikiz gebelikti ve serklaj şart diyordu drum fakat daha sonra bebeklerden birinin kalbi durdu maalesef. 14+3'te rahim noyu 3 cm çıktı, şimdilik serklaja gerek yok denildi, ama 3'ten 2,5a düşmesi ne kadar sürer acaba? yani 14. haftada 3 cm iken sonuna kadar götürebilirmiyizki gebeliği dikişsiz? siz ne tür deneyimler yaşadınız, ölçümleriniz nasıl çıktı? yardımcı olabilirseniz çook sevinirim. korkuyorumm
selamlar canlarım bizde bugün doktordaydık şeker yüklemesi yapıldı malesef yüksek çıktı haftaya 100 gr lık yükleme yapılacak ama doktor onca yatışa birde kendim baya kilolu hamile kaldım sonuca göre diyete başlıcam bebeğim iyi olsunda artık diyet yaparız
bebişimde 1150 gr olmuş ve gayet iyi gelişimi herşeyi rahim ağzıda kapalı sorun yok allahımıza şükürler olsun allahım sonuna kadar iyi gitmeyi nasip etsin
İnşallah canziciiim, zaten sanırım doktorum artık çalışmama da izin vermeyecek, kalan 5 ayımı kısmet olursa evde geçiricem. şimdilik devamlı yat filan demedi, ama gerekirse yatıcaz tabii boynumuz kıldan ince. senin daha önce erken doğum ya da düşük mü oldu? ondan mı bu kadar tedbir durumları
canzicim herseyin yolunda olmasina cok sevindim,masallah kuzun da buyumushbundan sonrasi da sorunsuz gidecek insallah.Seker yuklemesinden de olumlu sonuc alirsin umarim,diyet derse doktorun yapacksin mecbur az daha sikacaz disimizi bebelerimiz icin.
selamlar canlarım bizde bugün doktordaydık şeker yüklemesi yapıldı malesef yüksek çıktı haftaya 100 gr lık yükleme yapılacak ama doktor onca yatışa birde kendim baya kilolu hamile kaldım sonuca göre diyete başlıcam bebeğim iyi olsunda artık diyet yaparız
bebişimde 1150 gr olmuş ve gayet iyi gelişimi herşeyi rahim ağzıda kapalı sorun yok allahımıza şükürler olsun allahım sonuna kadar iyi gitmeyi nasip etsin
Dikişten sonra nasıl ölçüyor, bir de niye ölçüyor dikişe rağmen açılıyor mı? yataraktan kastınız hep yatmak mı yoksa evde, oturarak yatarak fazla ayakta kalmadan geçirmek mi? benim de kalan kısmı evde geçecek sanırım, ama genellikle yatmıyorum oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?