- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.281
canım benim moralini bozmadın dimi ne saçma neci bu dr ya öyle şey olurmu tabiki doğum olucaksa olur ama bunlar yapılıabilecek herşeyi denemek bizim doktorlarımnız bu ilaçları veriyor.lmaz rogesteron için de benim dr umda kıllanma yapabilkeceğini söyledi.doğru bu.benim doktorum tüp bebekçi tüp bebeklerde çoğul gebelik çok olduğu için çoğul gebelikte te bu sıkıntı genelde yaşandığı için doktorlar bu durumla sürekli karşı karşıya yani ben inanıyorum boş ver canım allahın izniyle alıcağız bebeklerimizi kucaklarımıza
zemuszemus
arkadaşlar bugün nihayet doğum iznine çıkıyoum,kazasız belasız bitirdim allaha şükür bu dönemi de...
doğum iznine ayrılırken prosedür nedir bilen var mı tek bildiğim doktordan rapor alıp işyerine vereceğim ama gerisini bilmiyorum???
tüm arkadaşlarıma sabır ve sağlık diliyorum doğumu yaklaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizler dünyanın en sabırlı annelerisiniz.en zorları geçtiniz bebekleriniz elinize alınca bütün acılarınızı unutacağınıza eminim.
ben dün dr gittim kızım bade 1070 oğlım cağın 1060 kg olmuşlar teyzeleri.şeker için hemoglabin a 1 c yaptırdım bir şey cıkmadı o testte gizli şekere bakıyormuş.bana şeker hastası değilsin sadece hamilelik şekeri sendeki dedi.
magnezyum suda eritilenden günde 1 verdi.progestanı kes dedi.alttan dikişe o hani acılan garip bir alet varya can yakan onunla baktı.içerde akıntı varmış aslında bende akıntı yok denicek kadar az ama 2 kere 3 gün arayla kullanılacak vajinal fitil verdi.vajinal bir enfeksiyona karşı)
dikişte sorun yok dedi.rahim ağzı uzunluğu 2.6 gibi değişme yok. bu arada collston ampul toplam 4 adet verdi bir şişesi 1 gr.ilk saatte 2 tanesi sonra 12 saat arayla diğer 2 tanesini yaptırıcam.
birde daha 2900 gr.mış
hiç değilse 3000 olsun dedi
salihascım dikişlerden sonra sancı beklenecek
inşallah normal doğum olacak
sofika tabi ki anlatırım
ben daha önce serklaj oldum ve tutmayınca dikişleri aldırmıştım
çok kısa sürmesine rağmen inanılmaz acı duymuştum
o zaman normalde de aşırı sancım vardı
şimdiki daha farklı onun için bende merak ediyorum nelerle karşılaşacağımı
edacıma hayırlı doğumlar
hep dua ediyorum bekleyen isteyen bütün arkadaşlara allah nasib etsin inşallah
deba ayse cınarlı sofika ve unuttugum diğer arkadaslar hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz.sağlıkla inş
ayşe ne yaptın nasılsın canım
ssaslan sende neler neler çekerek doğurdun kızını
örnek alınacak annelerden birisisin
maşallah şimdi 1 yaşını geçmiş
allah analı babalı uzun hayırlı bir ömür nasib etsin
haftaya allah nasib ederse bende aynı şeyleri yaşıcam
nasıl bir ruh halim olur ben bile bilemiorum
onun için eda şimdi neler hissediyor acaba bende çok merak ediyorum
tüm arkadaşlarıma sabır ve sağlık diliyorum doğumu yaklaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizler dünyanın en sabırlı annelerisiniz.en zorları geçtiniz bebekleriniz elinize alınca bütün acılarınızı unutacağınıza eminim.
ben dün dr gittim kızım bade 1070 oğlım cağın 1060 kg olmuşlar teyzeleri.şeker için hemoglabin a 1 c yaptırdım bir şey cıkmadı o testte gizli şekere bakıyormuş.bana şeker hastası değilsin sadece hamilelik şekeri sendeki dedi.
magnezyum suda eritilenden günde 1 verdi.progestanı kes dedi.alttan dikişe o hani acılan garip bir alet varya can yakan onunla baktı.içerde akıntı varmış aslında bende akıntı yok denicek kadar az ama 2 kere 3 gün arayla kullanılacak vajinal fitil verdi.vajinal bir enfeksiyona karşı)
dikişte sorun yok dedi.rahim ağzı uzunluğu 2.6 gibi değişme yok. bu arada collston ampul toplam 4 adet verdi bir şişesi 1 gr.ilk saatte 2 tanesi sonra 12 saat arayla diğer 2 tanesini yaptırıcam.
canım ben memurum 32+0 olduğumda devlet hastanesine gittim rapor aldım raporumda 32 haftalık gebebin doğum öncesi yasal iznini kullanmasında sakınca bulunmamaktadır yazdı dr onu iş yerine verdim başkada bişey yapmadım emekli sandığında böyle ama ssklıysan başka bir şey yapılıyormu bilmiyorum
insallah canim sadece guzel gelismeler yasariz bundan sonra,Allah hepimizin yardimcisi olsun.
sofıka bıtıyor 28,ne mutlu hepımız sag salım doguracagız bebeklerımızı, basaramayan cıkmayacak aramızdan:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?