Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

herkes doktor olamıyor canım milyonlarca gebe var bu iki ilacı kullanan ben sadece progestanın meme kanseri yapma riskinin yüksek olduğunu biliyorum onun içinde doğum sonrası konrtrollerimizi yaptırdıkmı tamamdır canım sen boşver o manyağı ben o ilaçları içince rahatlıyorum valla ister pisikolojik ister gerçek sonuçta beni rahatlatıyor

dünden beri adama sayıp duruyorum ben bu kadar zaman ilacı kullanmışım zaten olan olmuştur kötü etkisi varsa ne diye kafamı karıştırıyorsun sen erken doğum riski olan bir hastayı kaderine terkediyorsan nerde senin dr luğun kimse hastaneye gidip dr lardan medet ummasın o zaman

allah kimseyide böyle dr lara düşürmesin

sofikacım bugün 28 haftalık olmuşsun sıra 30 da inşallah darısı diğer arkadaşlarımın başına

çayı günlük bir bardak çok az demli içiyorum canım ama bu aralar türk kahvesine aşeriyorum sanırım hergün bir fincan içip telvesinin tadını alana kadar içiyorum

edamecrin senin adına çok mutluyum ve heycanlıyım azcık gün kaldı inşallah minik kuşunu sağlıkla kucağına alacaksın insan şimdi saatleri bile sayar :)

sagolasin canim ,cok sukur 28 olduk,Allahin izniyle hepimiz de daha buyuk haftalar gorucez insallah

sorma cay kahve benim de cok canim cekiyor,arada bende esimin bardagindan iciyorum

bircan hadi hayırlısı canım dikişlerin alındıktan sonra normal doğumumu bekliyceksin.

edacım tam tarih bellimi.benim 37+3te gercekleşmişti doğum.

zeyhat sende baya ilerlemişsin canım.drunda söylediklerine kulak asma bence.

deba ayse cınarlı sofika ve unuttugum diğer arkadaslar hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz.sağlıkla inş

edacım yarın sanırım doğum
bebişini hayırlısıyla kucağına aldığının haberini bekliyoruz artık canım

EDACIM canım büyük gün geldi yarın zorlu yolun sonuna geldin ve güzel minik kızın kucağında olacak allahım sıkıntısız sorunsuz doğum nasip etsin inşallah herşey çok güzel olur iyi haberlerini alırız canım
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN

canım benim moralini bozmadın dimi ne saçma neci bu dr ya öyle şey olurmu tabiki doğum olucaksa olur ama bunlar yapılıabilecek herşeyi denemek bizim doktorlarımnız bu ilaçları veriyor.lmazrogesteron için de benim dr umda kıllanma yapabilkeceğini söyledi.doğru bu.benim doktorum tüp bebekçi tüp bebeklerde çoğul gebelik çok olduğu için çoğul gebelikte te bu sıkıntı genelde yaşandığı için doktorlar bu durumla sürekli karşı karşıya yani ben inanıyorum boş ver canım allahın izniyle alıcağız bebeklerimizi kucaklarımıza
zemuszemus

edacım,bütün sıkıntıların karşılığını alacağın gün geldi,bu yazıyı okuduğunda minik bebeğin seninle olacak,milyonlarca kez tebrik ediyorum seni bu zorlu dönemi başardığın için darısı hepimizin başına inşallah

arkadaşlar bugün nihayet doğum iznine çıkıyoum,kazasız belasız bitirdim allaha şükür bu dönemi de...
doğum iznine ayrılırken prosedür nedir bilen var mı tek bildiğim doktordan rapor alıp işyerine vereceğim ama gerisini bilmiyorum???

merhaba canım

çok şükür.presedür o kadar evrağı teslim et hastane ve iş yerin ssk yta gönderiyor sen bir şey yapmıyorsun.ama iş yerine sor maaşın tammı yatıyor elden aldığın yani acık ksım varsa onu yine elden alıcaksın.maaşını normalde bankaya yatırıyorlardır şimdi bankaya yatan ksımını ptt den alıcaksın ama kesintili olarak.
zemuszemus

tüm arkadaşlarıma sabır ve sağlık diliyorum doğumu yaklaşan arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizler dünyanın en sabırlı annelerisiniz.en zorları geçtiniz bebekleriniz elinize alınca bütün acılarınızı unutacağınıza eminim.

ben dün dr gittim kızım bade 1070 oğlım cağın 1060 kg olmuşlar teyzeleri.şeker için hemoglabin a 1 c yaptırdım bir şey cıkmadı o testte gizli şekere bakıyormuş.bana şeker hastası değilsin sadece hamilelik şekeri sendeki dedi.
magnezyum suda eritilenden günde 1 verdi.progestanı kes dedi.alttan dikişe o hani acılan garip bir alet varya can yakan onunla baktı.içerde akıntı varmış aslında bende akıntı yok denicek kadar az ama 2 kere 3 gün arayla kullanılacak vajinal fitil verdi.vajinal bir enfeksiyona karşı)
dikişte sorun yok dedi.rahim ağzı uzunluğu 2.6 gibi değişme yok. bu arada collston ampul toplam 4 adet verdi bir şişesi 1 gr.ilk saatte 2 tanesi sonra 12 saat arayla diğer 2 tanesini yaptırıcam.

edamecrin evet canım dikişler cuma günü alınacaktı
ama bizim tarih durmadan değişiyor
dün gittim dr bu seferde ağrın sancın yok madem
o zaman 1 hafta daha dursun dedi
hafta sonu şehir dışındaymış
doğum o zamana gelirse kötü olur dedi

birde daha 2900 gr.mış
hiç değilse 3000 olsun dedi

salihascım dikişlerden sonra sancı beklenecek
inşallah normal doğum olacak

sofika tabi ki anlatırım
ben daha önce serklaj oldum ve tutmayınca dikişleri aldırmıştım
çok kısa sürmesine rağmen inanılmaz acı duymuştum
o zaman normalde de aşırı sancım vardı
şimdiki daha farklı onun için bende merak ediyorum nelerle karşılaşacağımı

edacıma hayırlı doğumlar

hep dua ediyorum bekleyen isteyen bütün arkadaşlara allah nasib etsin inşallah

ssaslan sende neler neler çekerek doğurdun kızını
örnek alınacak annelerden birisisin
maşallah şimdi 1 yaşını geçmiş
allah analı babalı uzun hayırlı bir ömür nasib etsin

ilk gün çok sinirlendim ama artık öenmsemiyorum öyle vurdumduymaz bir admaın söyledikleri hiç öenmli değil benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…