- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.261
ben de yarın dikişleri aldırmaya gidecem
dua edin emi kızlar
desteğiniz için sağolun kızlar
bugün dr a gittim progestron ve magnezyumlarımı yazdırmak için benim yakınımdaki devlet hastanesine daha önce bir kaç kez de orda ilaçlarımı yazdırmıştım
bu dr u ilk kez gördüm hiç bir ilacımı yazmadı aksine kullandığım ilaçalrın hiçbir işe yaramadığını bebek doğarsa doğar bunların faydası yok dedi progestron bebekte kıllanma yapıyormuş magnezyumda bebekte gevşeklik yapıyormuş ne demekse 33. haftaya gelmişsin doğur dedi bana düşünebiliyormusunuz doğsada yaşarmış o bir dr olarak dahada geciktireceği yerde
adama peki be 20. haftamda gelseydim bu sorunla siz bana hiçmi bişey yapmayacaktınız hiçmi bir tedavi önermeyecektiniz dedim bana yapmazdım doğum olacaksa olur hiç bişey engel değil dedi
sofikacım bugün 28 haftalık olmuşsun sıra 30 da inşallah darısı diğer arkadaşlarımın başına
çayı günlük bir bardak çok az demli içiyorum canım ama bu aralar türk kahvesine aşeriyorum sanırım hergün bir fincan içip telvesinin tadını alana kadar içiyorum
canım benim moralini bozmadın dimi ne saçma neci bu dr ya öyle şey olurmu tabiki doğum olucaksa olur ama bunlar yapılıabilecek herşeyi denemek bizim doktorlarımnız bu ilaçları veriyor.desteğiniz için sağolun kızlar
bugün dr a gittim progestron ve magnezyumlarımı yazdırmak için benim yakınımdaki devlet hastanesine daha önce bir kaç kez de orda ilaçlarımı yazdırmıştım
bu dr u ilk kez gördüm hiç bir ilacımı yazmadı aksine kullandığım ilaçalrın hiçbir işe yaramadığını bebek doğarsa doğar bunların faydası yok dedi progestron bebekte kıllanma yapıyormuş magnezyumda bebekte gevşeklik yapıyormuş ne demekse 33. haftaya gelmişsin doğur dedi bana düşünebiliyormusunuz doğsada yaşarmış o bir dr olarak dahada geciktireceği yerde
adama peki be 20. haftamda gelseydim bu sorunla siz bana hiçmi bişey yapmayacaktınız hiçmi bir tedavi önermeyecektiniz dedim bana yapmazdım doğum olacaksa olur hiç bişey engel değil dedi
ben de yarın dikişleri aldırmaya gidecem
dua edin emi kızlar
arkadaşlar bugün nihayet doğum iznine çıkıyoum,kazasız belasız bitirdim allaha şükür bu dönemi de...
doğum iznine ayrılırken prosedür nedir bilen var mı tek bildiğim doktordan rapor alıp işyerine vereceğim ama gerisini bilmiyorum???
bircan hadi hayırlısı canım dikişlerin alındıktan sonra normal doğumumu bekliyceksin.
edacım tam tarih bellimi.benim 37+3te gercekleşmişti doğum.
zeyhat sende baya ilerlemişsin canım.drunda söylediklerine kulak asma bence.
deba ayse cınarlı sofika ve unuttugum diğer arkadaslar hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz.sağlıkla inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?