- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.361
Arkadaşlar merhaba,
geçen salıdan beri üniversite hastanesinde yatıyordum.bu gün taburcu oldum.rahim ağzındaki kısalma yüzünden korktuğum için.hiç bir kasılma,kanama yaşamadım çok şükür..deü den namık demir di doktorum..izmirli hiç bir arkadaşa tavsiye etmem..adam kent hastanesinde gayet ilgili ama deü de hiç ilgilenmiyor doğru dürüst.hep asistanları ile iş görüyor.sabah viziterine gelmiyor pek..ayrıca sadece kent hastanesinde doğum yapıyor.deü de asla yapmıyor.küvez için de hiç bir girişimde bulunmuyor,hastasını sahiplenmiyor.kent hastanesinde kapıya kadar geçiriyor nedeyse ama....yani iki çalıştığı yerde hastalara yaklaşımı çok çok farklı.....çok mutsuz oldum açıkçası gördüğüm ilgisizlik ve umursamazlık yüzünden...
bu arada 69 kilo ile hamile kaldım.şu an 80 kiloyum.yani yarın 29. haftam doluyor ve 30. haftaya girerken toplam 11 kilo aldım ikiz hamileliğimde..sadece karnım şiş duruyor ve henüz çatlak falan yok çok şükür...
Arkadaşlar merhaba,
geçen salıdan beri üniversite hastanesinde yatıyordum.bu gün taburcu oldum.rahim ağzındaki kısalma yüzünden korktuğum için.hiç bir kasılma,kanama yaşamadım çok şükür..deü den namık demir di doktorum..izmirli hiç bir arkadaşa tavsiye etmem..adam kent hastanesinde gayet ilgili ama deü de hiç ilgilenmiyor doğru dürüst.hep asistanları ile iş görüyor.sabah viziterine gelmiyor pek..ayrıca sadece kent hastanesinde doğum yapıyor.deü de asla yapmıyor.küvez için de hiç bir girişimde bulunmuyor,hastasını sahiplenmiyor.kent hastanesinde kapıya kadar geçiriyor nedeyse ama....yani iki çalıştığı yerde hastalara yaklaşımı çok çok farklı.....çok mutsuz oldum açıkçası gördüğüm ilgisizlik ve umursamazlık yüzünden...
bu arada 69 kilo ile hamile kaldım.şu an 80 kiloyum.yani yarın 29. haftam doluyor ve 30. haftaya girerken toplam 11 kilo aldım ikiz hamileliğimde..sadece karnım şiş duruyor ve henüz çatlak falan yok çok şükür...
çok meraketik canım seni.boşver sen ve bebeklerin iyi olsunda .durumun nasıl kasılma yok iyi ilaç ne verdiler...dr ne dedi.zemuszemus
arkadaşlar ben şuan 8 haftalık hamileyim .doktorum 10 haftanın sonunda dikişi atmak istiyor çok mu erken acaba.birde muayenehanede serklaj olacağı için yatırmayacak aynı gün çıkaracak bir sıkıntı olmasından korkuyorum aynı gün eve dönen varmı aranızda
kızlar mrb. 32 haftalık hamileyiim.size bi sorum olacak AĞDA yapmanın bi zararı varmıdır? Erken doğuma falan neden olurmuki?yada siz nasıl yapıyorsunuz.jilette kullanmak istemiyorumm.sizlere bi sorayım dediim..
Arkadaşlar merhaba,
Ayse gecmis olsun,herseyin yolunda olmasina cok sevindim,insallah hic bi sorun yasamadan daha buyuk haftalari da gorucez.Doktorun tavrini da takma hic,ayni doktor ozelde ve devlette farkli tavir icinde olabiliyor.Bu arada hastanede yattigin surece ne tur ilac ve serum verildi biliyor musun,hic kasilmam olmadi demissin,acaba daha guclu bi sey mi veriyolar.
arkadaşlar ben şuan 8 haftalık hamileyim .doktorum 10 haftanın sonunda dikişi atmak istiyor çok mu erken acaba.birde muayenehanede serklaj olacağı için yatırmayacak aynı gün çıkaracak bir sıkıntı olmasından korkuyorum aynı gün eve dönen varmı aranızda
kızlar mrb. 32 haftalık hamileyiim.size bi sorum olacak AĞDA yapmanın bi zararı varmıdır? Erken doğuma falan neden olurmuki?yada siz nasıl yapıyorsunuz.jilette kullanmak istemiyorumm.sizlere bi sorayım dediim..
doktordan geldim canım şimdi. rahim ağzını 1cm olarak ölçtü. 34. haftadan sonra ilacı kesecekmiş. hiç kalkma dedi. artık ne zamana kadar giderse, allaha emanet. canım inşallah sende diğer arkadaşlarda sağlıcakla bebeklerimizi kucagımıza alırız. herkese duacıyım.
Canım sadece 1 gün yatağa bağlamak amaçlı serum verdiler,ertesi gün çıkarmalarını istedim çünkü zaten hep yatıyordum,bol su içiyordum ve sadece wc ye kalkıyordum.serum zaten çok yavaş akıyordu..anca 1 gün içinde bitecek gibi ayarlanmıştı.içinde de hiç bir ilaç falan koymadılar..28. haftayı doldurduğumdan beri hiç kasılma yaşamadım .Psikolojik mi bilemiyorum.Umarım doğuma dek yaşamam...Ayse gecmis olsun,herseyin yolunda olmasina cok sevindim,insallah hic bi sorun yasamadan daha buyuk haftalari da gorucez.Doktorun tavrini da takma hic,ayni doktor ozelde ve devlette farkli tavir icinde olabiliyor.Bu arada hastanede yattigin surece ne tur ilac ve serum verildi biliyor musun,hic kasilmam olmadi demissin,acaba daha guclu bi sey mi veriyolar.
canzicim hayirlis olsun 28.haftaniz.Allahin izniyle 35 i de gorucez insallah.
cevaplarınıza çok teşekkür ederim .doktor yetmezliğin çok ileri dikişi erken atalım diyor ama ben anestezi bebeğe dokunurmu diye korkuyorum 10 hafta daha erken gibi geliyor
ayşe meraktan çatladım,haber alamayınca senden.... akannehir
çok şükür iyisiniz...
bir kaç hafta daha sabreder inşallah yeğenlerim.... zemuszemus
iigeceler kızlar sizleredanışmak istediğim şeyler var yazılarınızı okudum allahım hepimize yardım etsin...11 haftalık hamileyim geçen sene 18 haftalıken bebeğimi kaybetim sorun ne olduğu anlaşılamadı sonraki muayenelerde hiç bir sorun çıkmadı şimdiki doktorum bu hamilelikte sana serklaj uygulamaz lazım dedi tamm dedik herşey bebeğim için aynı acıyı yaşamamak için.ama tanıdık yurtdışında olan kadın doğumcu arkadaşımızda kesinlikle yaptımayın dikiş sırasında doğum olabilio kese yırtılabilio fazla riskli bi durum dedi çok korkuorum kime inanmalıyım ne yapmalıyım bilmiorum....yorumlarınızı bekliorum sizlere doktorunuz ne dedi bu risklerden bahsetimi kötü tecrübe yaşayan taandıklarınız varmı...
Canım 10 gün hastanedeydim.dün akşam üstü taburcu olduk..şimdilik iyiyiz çok şükür opuyorumnanaktan
yok daha doğum yapmadım.mesajını şimdi gördüm msn deki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?