- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.401
sevgili canzi sen bir de bildiğim kadarı ile hiç kalmıyorsun ben tuvalete yemege 3-4 günde bir oturarak banyoya kalkıyorumcanım çok haklısın bende geçen yan daire kayınvalidemin dairesi eşim dediki gel geçelim masada hep beraber yemek yiyelim bende tamam dedim geçtim ama sonra içime bir pişmanlık oldu dedim kalkmadım kalkmadım şimdiden sonra dişimi sıkmam lazım asıl şimdi ağırlaştık daha riskli dolaşmamız neyse şimdi hiç kalkmadan dinlenmene bak tatlım az kaldı sıkalım dişimizi
dr um ikiz hamileliğe göre aldığın kilo hiç çok değil ,gayet iyi kilo alımın dedi..
sevgili canzi sen bir de bildiğim kadarı ile hiç kalmıyorsun ben tuvalete yemege 3-4 günde bir oturarak banyoya kalkıyorum
canım sen benimle hemen hemen aynısın gün olarak bebeğin kaç kilo, sen kaç kilo ile hamile jkaldın şimdi kaç kilosun .aklıma takıldı ayşe geçen yazmış 29 haftada 11 kilo almış ben bu hafta şeker çıktığı için diet listesine başladım ama ne diyet lahmcun bile yeim vallahi.ama ben 1 kilo geriledim .bebekler kil olamıştır dimi.
arkadaşlar ben uzayy ı çok merak ediyorum galiba 32 haftdadaydı emin değilim gecen gün sezeryanla alınıcaktı bebeği ya nasıl oldular acaba ...
Çıkmıyorum canım bir tek mobilya işi için yatarak gittim ordada yattım onun dışındaki alınıcakları da bilgisayarda liste yaptım her şeyin detaylarını son bir kaç senedir doğum yapanlara danıştım ürün model ve kullanım tavsiyelerine göre lidteyi düzeltiyorum.bebeklerimin hastanede allah kısmet ederse verecğim şekerleri ve mevlüt şekerlerinide eminmönünden aldıttım yattığım yerde hazırladım yaptım bitti bile .artık onların sağlıkla doğacağı günleri bekliyorum.
sen ne yaptın iyimisin dr gittinmi.güzel haberlerini bekliyorum
Canım protein alısanız siz değil bebeğiniz kilo alır demişti dr..evet bencede iyi canım epki sence kilo vermek normalmi ben bu hafta 1 kilo verdim bakıyorum bu haftaya göre kilo normal ama ben kilo almassam bebeklerim alır dimi
evet canım ben hiç kalkmıyorum ne yapalım bunlarda gececek canım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsalmış canım yeterki bebeklerimiz sağlıcakla noksansız kusursuz bir şekilde kucağımızda olsun
ben 81 kilo ile hamile kaldım tombul hamile yaniiii 27+1 de gittim 87 idim bebeğimde 1150 gr dı canım bende de şeker çıktı canım bir haftadır yediklerime dikkat ettim bu sabah tartıldım 85,4 gr çıktım bende kilo vermişim canım senin gibi tedirgin oldum ya bebeğimde almadıysa zaten erken doğma riskimiz var birde zayıf olursa yaşam onun için daha zor olur diye üzüldüm eşimde yok bebek almıştır merak etme falan dedi ama işte insan yinede üzülüyor 28 mayısta randevum var o zamana kadar merak edicem artık
yarın şeker testimin 100 grlık yapılacak onun sonucu normal çıkarsa sadece dışardan katkılı şekeri kesip yolumuza devam edicez bakalım canım
sofikacım ewt aynen dedeiğin gibi şimdi araştırmalara başşladık istanbulun en i doktorlarını bulduk bu konuda uzman onların fikri yapılmasından yana eyer böle bi sıkıntı varsa bunun yapılması gerekli diolar inş hayırlısıyla bnde sizler gibi atlatırım 28lr 35 lri görmek kısmet olur...ayın yirmisine gün vermişti doktorum 13 haftalık olcak bebiş sanırım uygun zaman siz kaç haftalıkken cyaptırdınız....
arkadaşlar ben uzayy ı çok merak ediyorum galiba 32 haftdadaydı emin değilim gecen gün sezeryanla alınıcaktı bebeği ya nasıl oldular acaba ...
evet bencede iyi canım epki sence kilo vermek normalmi ben bu hafta 1 kilo verdim bakıyorum bu haftaya göre kilo normal ama ben kilo almassam bebeklerim alır dimi
canım ben tüp bebek hastasıyım ikiz bebeklerim olucak allah kısmet ederse 16. haftanın sonunda acılma olmadn ama karına baskı yapılarak rahim agzının yarı yarıya düştüğünü gören dr um o gün serklaj yaptı isyersen görüş medikal park b.evler hastanesi dr. latif Küpelioğlu show tv de de sabah herşey sağlık için programındaki dr daha önce medicana hastanesindeydi .geröekten çok hastası var bende tavsiy e üzerine gitmiştim.ilk tüp bebek denemede allahında onayı ile hamile kaldıım.herşey gönlünce olsun dikkat et kendine
sonunda bende aldım kızımı kucağıma
geçen perşembe dikişlerim alınddı çok kolay oldu dikişlerin alınmasını hissetmedim bile
sonra dr seni eve böyle gönderemem her an doğurabilirsin hastaneye yetişemezsen diye korkuyorum biz suni sancıyla doğumu yaptıralım dedi
sabah 10 dan gece 11 e kadar sancı çektim doğum da biraz zor oldu
hayatımda çektiğim en tatlı acıydı ama...
sancım normal gelseymiş bu kadar zor olmazdı diyor herkes suni sancı olduğundan zor olmuştur diyorlar
kızım doğduğunda üstünü giydirir giydirmez kucağıma verdiler
herşey çok çok güzeldi
anne olmak zaten çok güzel ama eşini baba yapabilmek daha da güzel...
geçen perşembe dikişlerim alınddı çok kolay oldu dikişlerin alınmasını hissetmedim bile
sonra dr seni eve böyle gönderemem her an doğurabilirsin hastaneye yetişemezsen diye korkuyorum biz suni sancıyla doğumu yaptıralım dedi
sancım normal gelseymiş bu kadar zor olmazdı diyor herkes suni sancı olduğundan zor olmuştur diyorlar
herşey çok çok güzeldi
Canım protein alısanız siz değil bebeğiniz kilo alır demişti dr..
canzicim haftasına göre iyiymiş bence bebeğinin kilosu..hamilelik başlangıcı fazla olan hamileliler hamileliklerinde fazla kilo almıyorlar diye biliyorum..ayrıca gebelik şekeri olan annelerin bebeklerinin kilosu az değil aksine fazla olur haftasına göre...
herşey çok çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?