- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.881
bebegim 28-6 14 da dogdu 1095 gram 36 cm dogdu düşün bri havlu kenarı degilbebegim en son geçen ay götürüdgümde 4740 gram 56 cm geldi 6 aylık düzeltilmiş 3 aylık canım salı kontrolümüz var önemli olan kilo degil bebegin cigerleirnin gelişmesi ardacık bana 8 doz ciger geliştirici vurdu hastaneden çıktıgında 2 kilo 40 gramdı 48 cm idi
rabbim beni mutlu etti işşallah sizleride eder canım
benimde 2 kaybım var geçmiş sayfaları okuyorum kaç zamandır daha chnb yi dün doğurttum
ama dun gece aklıma takıldın acaba bebeği oldumu ne durumda dıye sabah bu msjı görünce çok mutlu oldum
allah bağışlasın evladını mutlulugunuz huzurunuz daim olsun
darısı başıma inşallah
kızlar magnesium pozitive kullanan var mı?
suda mı eritiliyor ,hap olarak mı içiliyor?
Arda beye mgnezyum isteyince bunu verdi ısrarımla.
Demek dün doğurdum:)) Darısı başına. Hey gidi günler. Şimdi oğlum 1.5 yaşında oldu. 2-3 gündür bakıcımızdan burada yerel kullanılan "abovv" kelimesini öğrenmiş deyip duruyor:)) Allahım sizlere de nasip etsin bu mübarek cuma günü hürmetine. Amin...
Amin canım bende görürüm inşallah bebeğimi kucağıma aldığımı buyuttuğumu
3 ayım kaldı ama beklemek zor gelıyor artık oyalanmaya çalışıyorum
dondurucuyu full doldurmayı düşünüyorum annem bakıcak bana hamileyken eşim sefil olmasın
haftaya çarşamba z.kamil de randevum var jinekolojiden aldım randevuyu acaba dahiliyemi bakardı :44: bilmiyorumki
zaman çabucak aksın herşeyin hayırlısı inşallah
ben 25. haftalarda hap olarak kullandım mağnezyum pozitiveyi...
merhabalar ben aranızda yeniyim..su an serklajin war.20 haftalik hamileyim.ama son kontrolde drum.acilma olduğunu soledi.diktigimiz yer tutuyo dedi.bu dikis goturcekmi bilmiyorum.allah.yardimcimiz olsun.gecen yil bir kaybim war 18 haftalik.. ;((((
merhabalar ben aranızda yeniyim..su an serklajin war.20 haftalik hamileyim.ama son kontrolde drum.acilma olduğunu soledi.diktigimiz yer tutuyo dedi.bu dikis goturcekmi bilmiyorum.allah.yardimcimiz olsun.gecen yil bir kaybim war 18 haftalik.. ;((((
Kizlar cumartesi doktora gittim. 17+3 te , rahim agzi uzunlu 4cm cikti gene Arda bey dikis yok dedi:-(
Bende kasilma icin ilac istedim zorla magnezyumu aldim. Daha kullanmadim ama. Nildilati bile.vermiycek gibi sorar sormaz internet doktorculugu yok dedi. Bebegim icin guzel konustu bu bebegin yiycek ekmegi var dedi Allahim insallah ama su eski sayfalari okuyunca uzuluyorum dikissiz gidenlerin sonu husran olmus genelde o yuzden burayada pek girmiyorum.
Pasam senden bahsettik kulaklarin cinladimi kiz. Arda bey sevgiyle cok ugrastik dedi. Birde gecen hafta 430gr bir bebek dogmus 25.haftada bir haftadir yasiyor dedi. Allah sabir.versin hala.aklimda bebecik. Benim psikolojim iyi degil icim bunaliyo daha.o kadar cok var ki 18.haftadayim en az 10 hafta.daha.gecmeli
Kizlar duaniza desteginize ihtiyacim var kizim olacak bu arada... İnsallah amin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben igne falan kullanmıyorum.baska bir dr.magnezyim werdi.ona basladim.aynen bende yemek we wc icin kalktim hep.perşembeden beri sadece wc.dus bile almiyorum dogru duzgun.hep silinmece.peki bi ray boyu dedigin uzayan biseymi.nasil oluyoBeninde küçük oğlumda 20. Haftada ray boyum sıfır sadece dikiş tutuyordu ondan önce zaten sadece Wc ve yemek için kalkıyordum. O haftadan sonra sadece Wc için kalktım günde 5 Lt su içtim. Haftada bir proloton iğne oldum. 10 günde bir ayakta 5 dak. Ilık duş aldım. Ve bol dua ile hamd olsun bir ay sonra ray boyum 1,5 cm olmuştu. Benim çok kasılmam olduğu için 32. Haftada dikişim kaydı. 10 gün hastanede yatarak tam 34. Haftayı doldurduğum gün oğlum doğdu. Hamd olsun şimdi 15 aylık.
Beninde küçük oğlumda 20. Haftada ray boyum sıfır sadece dikiş tutuyordu ondan önce zaten sadece Wc ve yemek için kalkıyordum. O haftadan sonra sadece Wc için kalktım günde 5 Lt su içtim. Haftada bir proloton iğne oldum. 10 günde bir ayakta 5 dak. Ilık duş aldım. Ve bol dua ile hamd olsun bir ay sonra ray boyum 1,5 cm olmuştu. Benim çok kasılmam olduğu için 32. Haftada dikişim kaydı. 10 gün hastanede yatarak tam 34. Haftayı doldurduğum gün oğlum doğdu. Hamd olsun
Teşekkürler.birazda olsa sewindim..hangi hastaneye gidiyordun.söyleyebilirmisin...
ben igne falan kullanmıyorum.baska bir dr.magnezyim werdi.ona basladim.aynen bende yemek we wc icin kalktim hep.perşembeden beri sadece wc.dus bile almiyorum dogru duzgun.hep silinmece.peki bi ray boyu dedigin uzayan biseymi.nasil oluyo
evet ray yatmaya bağlı olarak uzayabiliyor.Benim 23 te kasılmalarım oldugunda 27 mm kadar inmişti 27 haftada gittiğimde tekrar 33mm e çıkmış şimdi 28. haftadayım.Seninde değişir birde enfeksiyon için chnp arkadaşımızın dediği gibi iç çamaşırı giymiyorum ben çok faydasını gördüm.Tavsiye ederim.
Beninde küçük oğlumda 20. Haftada ray boyum sıfır sadece dikiş tutuyordu ondan önce zaten sadece Wc ve yemek için kalkıyordum. O haftadan sonra sadece Wc için kalktım günde 5 Lt su içtim. Haftada bir proloton iğne oldum. 10 günde bir ayakta 5 dak. Ilık duş aldım. Ve bol dua ile hamd olsun bir ay sonra ray boyum 1,5 cm olmuştu. Benim çok kasılmam olduğu için 32. Haftada dikişim kaydı. 10 gün hastanede yatarak tam 34. Haftayı doldurduğum gün oğlum doğdu. Hamd olsun şimdi 15 aylık.
Metal 34 haftalık doğan bebeğin küvezde ne kadar kaldı?
Ben geçen hafta gene kasılmalardan dolayı hastanede yattım.rahim ağzım iyice incelmiş 1,5 cm yok artık ve hunileşme de baya görünüyor.31+4 günlüğüm doktor 34 ü görelim diyor.Tahminen o zamandan sonra doğar zaten diyor.Şükürler olsun bu kadar zaman ilerledik ama moralim de iyi değil çok korkuyorum.Ağrılarım var,kasılmalar ilaca rağmen saatte 2-3 kere oluyor.Doktor bu kadar ince görmemiştim rahim ağzını senin dedi muayenede de %40 effase 1 parmak açıklığında dedi.
Metal 34 haftalık doğan bebeğin küvezde ne kadar kaldı?
Ben geçen hafta gene kasılmalardan dolayı hastanede yattım.rahim ağzım iyice incelmiş 1,5 cm yok artık ve hunileşme de baya görünüyor.31+4 günlüğüm doktor 34 ü görelim diyor.Tahminen o zamandan sonra doğar zaten diyor.Şükürler olsun bu kadar zaman ilerledik ama moralim de iyi değil çok korkuyorum.Ağrılarım var,kasılmalar ilaca rağmen saatte 2-3 kere oluyor.Doktor bu kadar ince görmemiştim rahim ağzını senin dedi muayenede de %40 effase 1 parmak açıklığında dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?