- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.921
Oğlum da dikiş yoktu . Bilmiyordum ray olduğumu suyum geldi doğdu. Kızım da dikiş vardı yatıyordum gelişim geriliği yüzünden kalp atışları yavaşladı 34 de mecbur doğum oldu. Yatmak malesef zor ama imkansız değil sabret inş herşey Güzel olur.
benim doktorumda bir kaç yıl öncesine kadar bu tür sıkıntılarda hemen serkaja başvurduklarını ancak şu anda son çare olarak düşünüyoruz dedi.Vajinal alınan progestanın rahim agzını sertleştirdiğini ve çok etkili olduğunu her kontrolümde vurgular.İnşallah sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın belki hiç kasılma yaşamayacaksın ve süreç daha iyi ilerleyecek
evet haftalar ilerlerken detaylı ultrasona kadar geldik ve hersey gayet guzel cıktı. bebegım saglıklı cok sukur. bnm ra uzunlugum 3,5 tan 4 e cıkmıs. hunılesmem ve kasılmam vardı dıger gebelıgımde bu haftalarda. cok sukur bunda ne hunılesme ne kasılma hıcbısey cıkmadı. dr um tedbır amaclı nidilata basladı. kasılmanı bekleyemem dedi . bu arada mevcut bır ıdrar yolu enfeksıyonum var antıbıyotık kullanıyorum. dogum haftam yaklastı ve ben kurmaya icat cıkarmaya basladım. rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah. :18:
evet haftalar ilerlerken detaylı ultrasona kadar geldik ve hersey gayet guzel cıktı. bebegım saglıklı cok sukur. bnm ra uzunlugum 3,5 tan 4 e cıkmıs. hunılesmem ve kasılmam vardı dıger gebelıgımde bu haftalarda. cok sukur bunda ne hunılesme ne kasılma hıcbısey cıkmadı. dr um tedbır amaclı nidilata basladı. kasılmanı bekleyemem dedi . bu arada mevcut bır ıdrar yolu enfeksıyonum var antıbıyotık kullanıyorum. dogum haftam yaklastı ve ben kurmaya icat cıkarmaya basladım. rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah. :18:
Su an 11 h 3 g olduk dun asiri bi kanama yasadim aglayabaglaya hastaneye geldik çok şükür aciklik yok bebekte silinti yok ama 2.5 mm kanama bölgesi var hastanede yatiyorum kanama azaldi biraz daha ama o bölge yüzünden birden bosald i bi ara yine hepimiz tüm besleyenler sağ salim bebeklerimize kavusalim inşallah hic kimsenin kucagini bos birakip evlat acisiyla sinamasin güzel allah im amin
Canım öncelikle ayrıntılı ultrasonunda bi sıkıntı çıkmadıgına sevindim.Ne güzel doktorun önlemini almış.Benimde ra uzunlugum 2.6 dı dikiş atılcaktı ama o gün ölçen doktor 3.2 dedi.Ben pek inanmadım allaha şükür üstünden 10 haftadan fazla geçti bir sıkıntı olmadı.Yarın tekrar ölçülecek inş incelme yoktur.Benim merak ettigim Bu ra uzunlugu kendi kendine yüksele biliyormu?
tuğba idrar yolu enfeksiyonu için ne kullanıyorsun...
bende de var. crp de yüksekti vjihex verdidoktor.
benim ray 4 ten 3.7 ye dümştü en sson. sende dikiş var mı? bu arada 20. hftadayım ben...
nildilatı kaç saatte bir kullanacaksın...
Allah uzun ömürler versin evlatlarınıza. sizinde mi dikiş vardı ona rağmen mi erken doğum oldu? ahh ahh hep yatıyorum iyice bunalıma girdim ama sanki günler geçmiyoçok teşekkür ederim ayrıca ilginize..
canım benim 3,5 tu uzamıs. ama ben devamlı progestan ve daha sonrasında proluton kullandım onun etkısı oldugunu dusunuyorum. ınsallah sorunsuz kucagına alırsın bebegını :)
Kizlar Vajinadan ölçümü kaç haftalikken başladiniz bide kac haftalikken doktrlariniz progstrn verdi yada baska ne kullanmaya basladiniz ben suan 8 haftlk hamileym bende dikis attrcam ama simdilk dktr bisey vermedi dusuk tehlikem var igne pruloton depot verdi haftada bir. bilgilerinize simdiden teskkrler burdan insan psikolojik destek alms oluyo kafa dagiliyo iyki varsnz:)
Su an 11 h 3 g olduk dun asiri bi kanama yasadim aglayabaglaya hastaneye geldik çok şükür aciklik yok bebekte silinti yok ama 2.5 mm kanama bölgesi var hastanede yatiyorum kanama azaldi biraz daha ama o bölge yüzünden birden bosald i bi ara yine hepimiz tüm besleyenler sağ salim bebeklerimize kavusalim inşallah hic kimsenin kucagini bos birakip evlat acisiyla sinamasin güzel allah im amin
Cnm benim oğlumda suyum geldi 30 haftada 31 de doğdu. Hiç kalkmadan yat bol su ic . Allah yardimcin olsun
Kızlar benim de 19. Haftada serkülaj yapıldı. Dün 22. Haftamda suyum geldi ve bebeği düşürdüler. Daha önce de anomali yüzünden 16. Haftada düşük yapmıştım ama onda servikal açıklık yoktu. Doktor bi sonraki gebelikte 12. Haftada dikiş atıcaz dedi. Napıcamı şaşırdım. 12. Haftada anomali testleri ve ölçümleri başlıyo ben onla mı uğraşıcam yoksa dikiş attırmakla mı? Kafayı yemek üzereyim. Çevremde böyle şeyleri tek yaşayan benim millet önce doğum kontrol hapı kullanıyo sigara içiyo sonrada canları her istedğinde patır patır doğuruyo. artık insanların bana acıyarak bakmasından sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?