- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.841
sizede kocamann bi masallah hayırlı haberini beklyoruz bol bol hurma ye yürü bebis gesin insallah özelden mesaj atmıstım bana doğumda dua eder misin diye ama masallah hala dogmadı
aminn canm insallah ama dr nası bu sekilde konusabiliyo 34 lere getiririm falan diye sasırdım dogruu buradan beni bile rahatlattı ki seni düsünemiyorum ama bi dr un bu kadar rahat olması beni cok yanıltıyor ve önceki dr um oyleydi ne yazıkkı bu sekilde konusmlrı resmen güvence verme tmm olabilir desinler benimkide beni cok korkutuyor ama beni sürekli birileri orlayacak oyle olunca daha basarılı oldugumu hissediyorum yoksa relaxım diğer gebeliğimde dr gel demdikçe gitmezdim mesela insanların yasadıkları da karakterini bile etkiliyormus suan resmen korku dolu bi insan oldum ki ben hiç böle deildim her gece kabus görüyorum
Dogum yapan arkadasimiza hayirli ugurlu olsun. Bahar masallah iki gun sonra kollarinda artik. Darisi basimiza...
Kizlar ben yine dertliyim bu kasilma nasil bisey rahimin alt bolgesinde baloncuk patlar gibi biseyler hissediyorum. Bide sol kasigima bicak saplanir gibi oluyo 5-10sn suruyo geciyo... Kuyruk sokumumda da agri var. Arda bey kasilma hissedersen endol kullan dedi ama bunun zarari varmis diye duydum. Birde surekli kullanima uygun degil.
Rahmimde bu pitirtilari hissediyorum bebek nasil tekme atar kasilma nasil bisey biri bana.anlatsiin... 17+2 haftalik hamileyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebekleri olan arkadaşları tebrik ederim,ALLAH analı babalıbüyütsün. Benm kaybım olalı tam 3 gün oldu.aklımı binlerce soru kemiriyor.hala rahim ağzı yetersizligi olduğuna inanamıyltum eğer öyleyse ilk kızım nasıl oldu gayyette hareketliydim.benim bu gebeliğimde çok ağır grip geçirdim 1,5 ayda atlatabildim.aşırı öksütük ve kusmalarım vardı ondan dolayımı acaba bunda hunileşleme oldu-kesemde belki enf incelmişti??? sağlklı bir gebelik geçirip sonrakinde böyle ray tanısı konulan başka varmıdır acaba???
Sevgili dostlarım,
yvrularımız melek de olsa şu an yanımızda da olsa hepimiz anneyiz yolumuz buraya düşmüşse bir kere. Hepinizin anneler gününü kutluyorum...
normal doğum yapmak istiyordum ama hayırlısı... isim isim dua edcektim zaten ismini yazan arkadaşlara ve sana ayrıca tüm bebek bekleyen annelerimize ama sezeryan olacak galiba yine girmeden dua edeceğim inşallah . Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıkla kavuşalım
aminn inşallah cümlemizn tabi insan bazen iyi seyler duymayada cok ihtiyacımız varbilmiyorum sadece güzel olanlara inanmak istiyorum şu anda bebek düşünüyoruz ama hep kuşku kurgularım var kısmet diyeceğim gittiğim dr prof hakkında iyi şeyler duyuyorum ona inanmak istiyorum tabiki önce Allah sonra o elimden birşey gelmiyor sadece elimden geleni yapacağım allah büyüktür bizlerede acısın muradlarımızı kursaklarımızda bırakmısın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?