- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.961
Hic bisey yapilmadi canim ya ozaman verdikleri raporda ileri derece azalmis amniyon sivisi diyordu benim suyum geldi ama emr mi ray mi bilemiyorum ray olsa bebek rahimde durmaz asagi iner diyorlar ama benimki duruyordu önümüzdeki hafta ölçülecek rahim agzi 12. Hafta da birde protestan ne ise yariyor tam olarak
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Merhaba herkese
bu gün zeynep kamile gittim tahliller için.Dr a durumumu anlattım önce pi pisikoloğa gitmemi önerdi
hangi tahlilleri yaptığını söylemedi :44: 2 tüp kan alındı, genetiğe gitmemi söyledi ordada yapılacak 3 test varmış.rahim filmi çektirip çektirmediğimi sordu
bukadarmı dedim tıp bukadar bennucum dedi
hayırlı olsun akadaşım güzel haberlere azkaldı...
Teşekürler canım önümüzdeki hafta giticem inş bi sorun olmaz
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu arada biz geçen hafta bu forumdan 2 arkdaşla İskenderunda buluştuk herkese tavsiye ederim.
bu kişilerden birisi bendim, çok güzel bir gündü.aynı kaderi yaşadığın arkadaşlarında konuşup dertleşmek çok iyi geliyor, terapi gibi geldi chnb :) ayaklarına sağlık
canım merhaba öncelikle hemşerimsin bende uşaklıyım ama burdurdayız iş gereği...senin durumun pek ray gibi değil bende arkadaşlara katılıyorum...mehmet akif şanlı var biliyosundur sana tavsiye ederim ben kendisiyle sadece telefonda görüştüm durumumu olduğum yerde doktor bulamasaydım ona gelecektim hiç gittinmi bu doktora bilmiyorum ama riskli gebelik takibi yapıyormuş görüşmeni tavsiye ederimm...Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın inşllahh..
Ben 34 de hala kullanıyordum ama erken doğum yaptım. Dikiş varsa alınana kadar bekle bence.
Geçmiş olsun cnm öncelikle. Emr (erken membran) suyun gelmesi yaşadığım tecrübeler doğrultusunda bir sebep değil sonuç. Neden Emr olur oncelikle ray var ise , miyom var ise , enfeksiyon var ise, doğuştan şekil bozukluğu var ise ... Bunlar Emr sebep olur. Her Emr olanda bebek aşağı inmez ki ben emr olduğumda henüz yerinde idi oğlum bir hafta sonra sancı ile indi. Her ray olanda sancısız olmuyor açılma veya doğum en büyük örnek benim çatır çatır sancı çektim. Ilk hamileliğinin sorunsuz geçmedi seni ray dan uzaklaştırmasın ama umarım yoktur.
merhaba arkadaşlar 21 haftalık ikizlere gebeyim. En sn muayenede rahim ağzım 20mm ölçüldü. Doktor ikiz gebelik olduğu için dikiş önermedi. Şu anda evde istirahatteyim. İkiz gebelik yaşayıp dikiş attıran var mı aranızda. Çok korkuyorum. Yatarak ne kadar devam edebilir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?