Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bugün 34+4 de oğlum spinal c/s ile dünyaya geldi.Şu an küvezde kalıyor.Durumu iyi diyorlar ama sanırım biraz kalacak orada.Lütfen bizim içi dua edin teyzeleri.

Son düzenleme:
Bugün 34+4 de oğlum spinal c/s ile dünyaya geldi.Şu an küvezde kalıyor.Durumu iyi diyorlar ama sanırım biraz kalacak orada.Lütfen bizim içi dua edin teyzeleri.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza da gelir inşallah dualarımız sizinle. Suyun mu geldi neden oldu doğum?

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza da gelir inşallah dualarımız sizinle. Suyun mu geldi neden oldu doğum?

Sabah şiddetli sancılarım başladı.Doktora gittiğimde %80 effase 5 cm dim ve ağrılarım sıklaşmıştı.Yenidoğan doktoru küçük olduğu için sezaryen önerdi.Demin ayağa kaldırdılar ama sancıdan kalkamadım,nasıl kalkacağım bilmiyorum,hiçbir anne adayını korkutmak istemem ama çok sancım var,hiç kalkamayacakmışım gibi geliyor.

Son düzenleme:

Malesef ilk gün oluyor o sancı. Gaz çıkınca azıcık rahatlanıyor benim öyle oldu. Benim 2. sezaryendi. Akşam hemşireler gezdirirken acı içinde başbakan demek biliyor boşuna demiyormuş normal doğurun demiyormuş diye diye geziniyordum koridorlarda:)) Ama sonraki günler iyi oluyor. İnşallah çabucak geçer...

Gaz çıkarabildim ama ayağa kalkıp üç adım anca attım maalesef.Doktor mutlaka yürüyeceksin dedi ama ancak üç adım işte.
Bir de süt meselesi var.Yarın süt vermeyi deneyeceklerini söylediler.3 saatte bir hastane pompasıyla pompalıyorum ama 3-4 damla dışında süt gelmiyor.Yarın mama verirler herhalde

Kizlar bugun saat 1 de randevum var "pelvik renkli doopler" cekilecek.ama hala ne oldugunu anlayamadim gebelikteki renkli ultrasonla aynimiki

dualarım seninle canım ... biran önce de iyileşirsin sen de bebeğin de toparlanır... ama bol bol süt yapan yiyeceklerden ye sütün gelir inşallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla en kısa zamanda kucağına yanına alırsın inşallah , haftan iyiymiş çok kalacağını sanmam , o yanına gelince ağrın sızın kalmayacak inşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun. Benim kızımda 34 de doğdu bol bol sütünü sağ. Biberon ile ver onu versinler. Ben de spinal oldum berbat bir ağrı. Ama yürümeye gayret et.

Canım sende antepteydin sende öğretmendin eğer görürsen mesajımı irtibata geçebilirmiyiz senle?
530 402 72 92
canım ben de hatırlıorum seni..bu genetik anomaliyle ilgili konuşmuştuk sanırım senle..evet çok şükür 2 yılın sonunda kucağıma aldım oğlumu..allahım herkese nasip etsin inşallah..numaranı kaydediyorum..müsait bi zamanda ulaşıcam sana.yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..

ilaçlarla ilgili yazıcaktım ama doğum yapmışsın arkadaşım.hayırlı olsun.allahım sağ salim küvözden de çıkmasını nASİP etsin inşallah..sütünü mutlaka sağ ver bebeğine..ilk hemen herkesin damla damla geliyo zaten..ben önce pompa da akıl edemedim..elimle çay kaşığına biriktiriodum damla damla..o ilk süt çok çok kıymetli..mama verseler de sen sütünü sağıp arada vermeye devam et çünkü sütüm artsın diye beklersen asla artmaz..sütün artmasının tek mantığı bol bol su içmek ve memeyi boşaltmak..allahım tez zamanda kavuştursun bebeğine..

merhaba arkadaşım..ben tekil gebelikle dikiş yaşadım ama bir arkadaşım vardı aynı senn gbi ileri haftada ikiz gebeliğinde acil dikiş atılmıştı..şu an bebekleri 2 yaşına gelmiştr sanırım..tabi detayları bilmiorum..ikiniz arasında muhakkak farklar vardr..o yüzden doktoruna güvenmelisin..en iyisi budur sanırım..inşallah sağ salim alırsın yavrularını kucağına..

Humana stil tea tavsiyeederim...

Biz de bugün dil altı bağı vardı onu kestirdik oğlumun. Ayrıca anestezi almışken sünnet de ettirdik. Sünnet yeri ağrıyor ağlıyor o zaman da dil altı kesiği acıyor(

Ben memorialde doğum yaptım çocuk dr si farketmedi. benden sonra orada doğum yapan buranın kurucusu hideniskonun kızında da varmış onun fark ettiler ama çocuk dr leri farklı idi. Ve ben antakyaya döndükten sonra her ay özele götürdüm kimse farketmedi. Kim fark etti bilin? Bakıcı teyzemiz. Doğum sonrası lütfen hatırlatın kızlar o zaman kolay oluyormuş.

herkese merhabalar doğum yapanlara hayırlı olsun bekleyenlerde tez zamanda sağlıkla kucağına alırlar inşallah. benim tunam 1 aylık olmak üzere o kadar çok vaktimi alıyorki forumu okusam da sık yazamıyorum ama sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. benim oğlanın gaz sorunu va r baya. ilaç kullanmayalım dedik ama ağlamalarına kıyamıyorsun çok ağlıyor bebeğim o yüzdem nurse harveys verdik hafifletti ama geçme gibi bir durum bizde olmadı. gece uykusuzluğu en çok yoran şey ama herşeye değiyor. inşallah herkesden güzel haberleri alırız

ay canım benim sen bir kitap yaz bence :) yaşadıkların hep ibretlik, çok geçmiş olsun bu arada , ALLAH başka hastalık vermesin , yerime öp yakışıklı arda beyi

arkadaşlar merhaba
Dün arda beye gittim. Rahim boyum toparlanmış 3,3 cm olmuş. Arda bey dikişe gerek yok dedi takip edecek. Arkadaşlar dinlenmek çok önemli, ben rapor aldım evde yattım. Progeston almaya başladım.3 günde baya iyi gelmiş. Arda be 2 cm olsaydı dikiş atardım dedi. Benim durumda olan ikiz anneleri olursa diye yazıyorum. Çoğu doktor yanaşmıyor ikizlere diiş atmaya ama arda bey baya cesur bu konuda. İnşallah tekrar kısalmaz :)

Tekrar geçmiş olsun. Arda beyin gazete haberinde de var doktor 9 doğurdu diye.üçüzlerden birinin ayağını itip dikiş atmış. Bu konuda başarılı bir dr. bu arada progestan verdi mi her hafta vurmak için;;?

ay canım benim sen bir kitap yaz bence :) yaşadıkların hep ibretlik, çok geçmiş olsun bu arada , ALLAH başka hastalık vermesin , yerime öp yakışıklı arda beyi

Sağ ol canım benim. Bahtsız Bedevi gibiyim:)) Başıma gelmeyen kalmıyor:)) Allah daha büyük ders vermesin... Sen iyisin dimi?

Tekrar geçmiş olsun. Arda beyin gazete haberinde de var doktor 9 doğurdu diye.üçüzlerden birinin ayağını itip dikiş atmış. Bu konuda başarılı bir dr. bu arada progestan verdi mi her hafta vurmak için;;?

sana sabah akşam progestan yeter ölü doğumun olmadığı için dedi. Ama sonra haftada bir devam da edebilirsin dedi. Elimde 3 kutu var. Onları vurdurucam sonrasında duruma göre bakarız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…