- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.981
Bugün 34+4 de oğlum spinal c/s ile dünyaya geldi.Şu an küvezde kalıyor.Durumu iyi diyorlar ama sanırım biraz kalacak orada.Lütfen bizim içi dua edin teyzeleri.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza da gelir inşallah dualarımız sizinle. Suyun mu geldi neden oldu doğum?
Sabah şiddetli sancılarım başladı.Doktora gittiğimde %80 effase 5 cm dim ve ağrılarım sıklaşmıştı.Yenidoğan doktoru küçük olduğu için sezaryen önerdi.Demin ayağa kaldırdılar ama sancıdan kalkamadım,nasıl kalkacağım bilmiyorum,hiçbir anne adayını korkutmak istemem ama çok sancım var,hiç kalkamayacakmışım gibi geliyor.
Malesef ilk gün oluyor o sancı. Gaz çıkınca azıcık rahatlanıyor benim öyle oldu. Benim 2. sezaryendi. Akşam hemşireler gezdirirken acı içinde başbakan demek biliyor boşuna demiyormuş normal doğurun demiyormuş diye diye geziniyordum koridorlarda:)) Ama sonraki günler iyi oluyor. İnşallah çabucak geçer...
Gozun aydin canim.Bugün 34+4 de oğlum spinal c/s ile dünyaya geldi.Şu an küvezde kalıyor.Durumu iyi diyorlar ama sanırım biraz kalacak orada.Lütfen bizim içi dua edin teyzeleri.
Bugün 34+4 de oğlum spinal c/s ile dünyaya geldi.Şu an küvezde kalıyor.Durumu iyi diyorlar ama sanırım biraz kalacak orada.Lütfen bizim içi dua edin teyzeleri.
Biz senle sanki daha önce görüşmüştük. Maşallah çocuğunu lucağına almışsın. Darısı tüm isteyenlerin başına. Ama bende genetik rahatsızlık olduğu için 12-16. Haftada hem anomali testlerimi yaptırmam lazım hemde dikişimi attırmam lazım. Çalışıyorum ayrıca ben nasıl yatıcam dikişten sonra 6 ay??? Peki bebekte ilerki anomali çıkarsa tekrar dikişi attıtıp düşük mü yapıcam??? Yoksa 12. Haftada cvs mi yaptırsam onun sonucuna göremi dikiş attırsam?? Bide 2 kürtaj oldum artık eskisi gibi kolay hamile kalabilirmiyim?? Bi sonraki hamileliğimde beni neler bekliyor??? Offfffff bu sorulara bi cewap bulabilsemmm(((
canım ben de hatırlıorum seni..bu genetik anomaliyle ilgili konuşmuştuk sanırım senle..evet çok şükür 2 yılın sonunda kucağıma aldım oğlumu..allahım herkese nasip etsin inşallah..numaranı kaydediyorum..müsait bi zamanda ulaşıcam sana.yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..Canım sende antepteydin sende öğretmendin eğer görürsen mesajımı irtibata geçebilirmiyiz senle?
530 402 72 92
ilaçlarla ilgili yazıcaktım ama doğum yapmışsın arkadaşım.hayırlı olsun.allahım sağ salim küvözden de çıkmasını nASİP etsin inşallah..sütünü mutlaka sağ ver bebeğine..ilk hemen herkesin damla damla geliyo zaten..ben önce pompa da akıl edemedim..elimle çay kaşığına biriktiriodum damla damla..o ilk süt çok çok kıymetli..mama verseler de sen sütünü sağıp arada vermeye devam et çünkü sütüm artsın diye beklersen asla artmaz..sütün artmasının tek mantığı bol bol su içmek ve memeyi boşaltmak..allahım tez zamanda kavuştursun bebeğine..Doğum yapan veya ileri haftalara gelen arkadaşlar doktorlarınız size proluton,protestan ve nidilatı ne zaman bıraktırdı?
Doktorum 34 haftadan sonra hepsini bırakmamı önerdi ama yabancı forumlarda baktım hep 36 ya kadar devam etmişler.
Nidilatı azalttım,azaltarak keseyim dedim,çünkü günde altı tane alıyordum,onda bile kasılmalarımın şiddetlendiğini hissediyorum.
Şimdi bu ilaçları bırakınca pat diye doğurmaktan korkuyorum
merhaba arkadaşım..ben tekil gebelikle dikiş yaşadım ama bir arkadaşım vardı aynı senn gbi ileri haftada ikiz gebeliğinde acil dikiş atılmıştı..şu an bebekleri 2 yaşına gelmiştr sanırım..tabi detayları bilmiorum..ikiniz arasında muhakkak farklar vardr..o yüzden doktoruna güvenmelisin..en iyisi budur sanırım..inşallah sağ salim alırsın yavrularını kucağına..merhaba arkadaşlar 21 haftalık ikizlere gebeyim. En sn muayenede rahim ağzım 20mm ölçüldü. Doktor ikiz gebelik olduğu için dikiş önermedi. Şu anda evde istirahatteyim. İkiz gebelik yaşayıp dikiş attıran var mı aranızda. Çok korkuyorum. Yatarak ne kadar devam edebilir bilmiyorum
Gaz çıkarabildim ama ayağa kalkıp üç adım anca attım maalesef.Doktor mutlaka yürüyeceksin dedi ama ancak üç adım işte.
Bir de süt meselesi var.Yarın süt vermeyi deneyeceklerini söylediler.3 saatte bir hastane pompasıyla pompalıyorum ama 3-4 damla dışında süt gelmiyor.Yarın mama verirler herhalde
Gaz çıkarabildim ama ayağa kalkıp üç adım anca attım maalesef.Doktor mutlaka yürüyeceksin dedi ama ancak üç adım işte.
Bir de süt meselesi var.Yarın süt vermeyi deneyeceklerini söylediler.3 saatte bir hastane pompasıyla pompalıyorum ama 3-4 damla dışında süt gelmiyor.Yarın mama verirler herhalde
Biz de bugün dil altı bağı vardı onu kestirdik oğlumun. Ayrıca anestezi almışken sünnet de ettirdik. Sünnet yeri ağrıyor ağlıyor o zaman da dil altı kesiği acıyor(
Ben memorialde doğum yaptım çocuk dr si farketmedi. benden sonra orada doğum yapan buranın kurucusu hideniskonun kızında da varmış onun fark ettiler ama çocuk dr leri farklı idi. Ve ben antakyaya döndükten sonra her ay özele götürdüm kimse farketmedi. Kim fark etti bilin? Bakıcı teyzemiz. Doğum sonrası lütfen hatırlatın kızlar o zaman kolay oluyormuş.
arkadaşlar merhaba
Dün arda beye gittim. Rahim boyum toparlanmış 3,3 cm olmuş. Arda bey dikişe gerek yok dedi takip edecek. Arkadaşlar dinlenmek çok önemli, ben rapor aldım evde yattım. Progeston almaya başladım.3 günde baya iyi gelmiş. Arda be 2 cm olsaydı dikiş atardım dedi. Benim durumda olan ikiz anneleri olursa diye yazıyorum. Çoğu doktor yanaşmıyor ikizlere diiş atmaya ama arda bey baya cesur bu konuda. İnşallah tekrar kısalmaz :)
ay canım benim sen bir kitap yaz bence :) yaşadıkların hep ibretlik, çok geçmiş olsun bu arada , ALLAH başka hastalık vermesin , yerime öp yakışıklı arda beyi
Tekrar geçmiş olsun. Arda beyin gazete haberinde de var doktor 9 doğurdu diye.üçüzlerden birinin ayağını itip dikiş atmış. Bu konuda başarılı bir dr. bu arada progestan verdi mi her hafta vurmak için;;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?