- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.021
Kizlar ozellikle chnb arkadasim sana birsey sorucaktim rahim agzina dikis atildiktan sonra Normal dogum yapabilme sansimiz varmi? Ben suan 36 haftamdayim merak ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah canim benim hala inanamiyorum bu gunlere geldigime 20 haftadan beri yatiyorum bende :) Allahim cok yardimci oldu bana yatmaktan baska cok sukur hic bir agrim olmadi :) sadece meraktan sordum doktor direk sezeryan diyor ama istersen normalde olur dedi tabi ama sıda var riskli oluyrmus serklajlilarlar daha gunde vermiyor :)
kizlar seker cikanlar nasil beslendi bendede cikcak galiba. annemin aletiyle olctum dun 160 cikti... moralim bozuk... yedim hep kekeleri sekerleri pekmezleri... bebegime bisey olmasinda listeye uyarim ben... 2 hafta var teste ama varsa diyet yapan bende fikir edinip simdiden dikkat edeyim diyorum.
Canım benimde serklajım var 33.haftadayım ama doktorum bana da normal önermiyor riskli olacağını düşünüyor hatta başka bir doktora daha sordum o da bu kadar yattın riske atma sezaryen ol dedi.hiç istemesem de sanırım öyle olacak.. Bu arada senin çok az kalmış maşallah ne güzel :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim...
Nere apse yapmış canım?
İnşallah bulursun canım...
Evet şükür farkettik canım sağ ol sen ne yapıyorsun oğlan nasıl?
Arda beye mi devam edeceksiniz?
aslında ben avrupa yakasında oturuyorum, arda bey bana baya uzak. Bir de burada okuduğum yorumlardan arda bey sgk anlaşmalı bir yere doğum yaptırmıyor gibi anladım. Bizim ikiz olduğu için küvez gerekebilir bu nedele arda beyin doğum yaptırdığı hastanelerde bu masrafın altından kalkamayabiliriz. Şimdilik devam edicem. En azından riskli haftaları geçirene kadar.
bende de ayni dusunce var. Avrupa yakasindayim bende... erken gelirse 32 haftadan once Arda beyin hastanesine mecbur yatabilirim. artik kredi cekeriz olmadi diyorum. ama 32 yi gecerse Arda beyin tavsiye ettigi bir yer olsun istiyorum en azindan. Fatih medicalpark yada bahcelievler var aklimda... oralari bile.pahali ama kuvez ucreti yok. kardesimin bebegi fatihte dogdu sadece ameliyat parasi verdiler kuveze para vermediler 3 hafta kaldi.
canim ben baya araştırdım medicalpark bahçelievler ve hizmet hastanesi iyi. Tabi ben bakırköyde oturduğum için bu hastaneleri araştırdım. İkisinde de küvez ücreti yok, yeni doğan yoğum bakım üniteleri var, sadece doğuma ücret veriyorsun.
hizmet hastanesi nerde?
o da bahçelievlerde. Bahçelievler ömürde. e-5'ten görülebiliyor
o da bahçelievlerde. Bahçelievler ömürde. e-5'ten görülebiliyor
hizmet hastanesi nerde?
benim oglum hizmet hastanesinde yattı oda memoriyılın hastanesi canım amam rpo muayenesi kalp ve 1 gece kalıyorsun biz 2-5 milyar verdik haberin oolsun eger kalpbe ropa girmezse 550 tl 1 gece yatırıyorlar orda onu verğiyorsun yogun bakımı hemşirekleri çok iyi sezeryan normal dogum 5 milyarın üstünde haberin olsun daha sormak istedigin brişey varsa seve seve yazarım benim oglum attı orda benim doktorum azerbaycanlıydı o memeleketine geri döndü şimdi kim bakar bilemiyorum amam yogun bakımı olsun hemşireleri olsun çok iyi
Canim tşk ederim ,kafamda bir suphe vardi danismak istedim ,belki normal dogum yapabilirim diye dusundum..sanirim kullandigimiz ilaclardan bacaklarim bile yumusadi( progestan ve magnezyum kullandm sadece) doktorlarda dogum konusunda tabiki risk almamizi istemiyorlar aslinda dogru... Sizede masallah ben 34ten sonra rahatladm biraz ,ve benim gec dikis atildi 20+4 te doktor hic umutlu knusmamisti 28 haftayi gorebilecekmiyim
hayalini kuruyordum sadece hepp yattim doktor yatma biraz dolas dedi genede yattim yatakta yemek yedim 2 haftada bir dus aldim ama benim sansim kisa denk gelmekti ,dusunuyorum da yazin daha zor..Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
sen sadece o civardaki hastaneleri mi inceledin. istanbul genelinde bunlardan iyisi var mi biliyormusun... ben her yere giderim evime yakin uzak farketmez. kagithanedeyim simdilik ama silivriye tasinicam. aslinda cok garantici biriyim suan bunlari konusmak erken geliyo hayal kirikligina ugramak istemiyorum.
pasam senin dogum atasehirde olmadimi bide 1 gece kaldi demisin diger gunler nerde kaldi. seninkini sevk ettiler diye hatirliyorum
aslında ben avrupa yakasında oturuyorum, arda bey bana baya uzak. Bir de burada okuduğum yorumlardan arda bey sgk anlaşmalı bir yere doğum yaptırmıyor gibi anladım. Bizim ikiz olduğu için küvez gerekebilir bu nedele arda beyin doğum yaptırdığı hastanelerde bu masrafın altından kalkamayabiliriz. Şimdilik devam edicem. En azından riskli haftaları geçirene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?