- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.501
Hadi ya... Nasıl dr öyle. 4 yıl önce benim de 24 artı 3 te kanamam oldu 24 artı 5 te suyum geldi. Dr gelip bana 24 ten önce doğan bebeklere müdahale etmeyin derler bize dedi. ama 24 ü geçmişti benim ve ciğer geliştirici vurdular bana bebek 25 haftalık 800 gram doğdu oğlum hemen yoğun bakıma koydular ve 4 gün yaşadı doğunca ağlamışt da... ve idrar boşaltamadığından vefat etti. Dün showda güldür güldür programında seyirci dedi 6oo küsür gram 24 haftalık doğum yaptım ped şişe kadar dedi. Ali Sunala dedi 8.5 kilo oldu şimdi o da damacana olmuş dedi. Bence mahkemeye bile verebilirsin 22 artılarda küveze konuyorlar bazı arkadaşların dr leri ve birkaç gün bile yaşayan var nefes alıyorsa koymalılardı. çok kızdım o dr ye....[/QUOTE
Burası küçük bir şehir hastanede yattığım dönem hemşireye sordum bebek doğarsa küveziniz var mı diye o da biz sevk ediyoruz en erken 29 haftalık doğuımu sevk ettik daha küçüğü yok dedi.Doktor doğum engellenemez artık dediğinde sevk edin diye çok ısrar ettik hayır yaşama ihtimali yok dedi o an kendim kalkıp gidemezdim zaten bebek doğmak üzereydi.Benim oğlum da 670 rg doğdu ve ağladı doğduğunda((Ablam sağlık bakanlığını aramış onlar da bebeğin canlı doğduğunu anlamak için otopsi yapmak gerekiyor anne babasının başvurması lazım demişler ben de bebeğimin tekrar mezardan çıkarılmasını istemedim o yüzden Allah'a havale ediyorum.Gerçi geçenlerde bir profesöre gittim bu durumu söyledim o da yaşamazdı dedi 24 haftalık doğuma biz erken doğum diyoruz ama yurt dışında hala düşük kabul ediliyor dedi.Dünya rekoru bile değil dedi.Doktor öyle deyince biraz rahatlamıştım ama senin de dedğin gibi ben de duydum 24 haftalık yaşayanları o yüzden içimde bir şüphe kaldı
Hadi ya... Nasıl dr öyle. 4 yıl önce benim de 24 artı 3 te kanamam oldu 24 artı 5 te suyum geldi. Dr gelip bana 24 ten önce doğan bebeklere müdahale etmeyin derler bize dedi. ama 24 ü geçmişti benim ve ciğer geliştirici vurdular bana bebek 25 haftalık 800 gram doğdu oğlum hemen yoğun bakıma koydular ve 4 gün yaşadı doğunca ağlamışt da... ve idrar boşaltamadığından vefat etti. Dün showda güldür güldür programında seyirci dedi 6oo küsür gram 24 haftalık doğum yaptım ped şişe kadar dedi. Ali Sunala dedi 8.5 kilo oldu şimdi o da damacana olmuş dedi. Bence mahkemeye bile verebilirsin 22 artılarda küveze konuyorlar bazı arkadaşların dr leri ve birkaç gün bile yaşayan var nefes alıyorsa koymalılardı. çok kızdım o dr ye....
bu arada benim erken doumda 53 sürdü hormonal kist oluşmuş ve doğum kontrol hapı verdi dr. git baktır bence..
Olmaz Allah'ın izniyle. Yanlızmı kalıyorsun canım. Uzağa değil Evine yakın SSK geçen bi özel hastane olabilir canım. Sadece nst bağlar. Ağrı hissediyorum dersim kesin serum bağlarlar Rahatlarsın. Arda hocanın telefonuna mesaj yazdın mı 2 gündğr tweet atıyor kesin telefon elinde
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu arada benim erken doumda 53 sürdü hormonal kist oluşmuş ve doğum kontrol hapı verdi dr. git baktır bence..
cok geçmi olsun kaç h da atıldı dikiş ve eger yeterince istiraat etmediysn b yuzden kısalmıs olabilir allah acil sifa versin simdi nasılsınız
Bana dönmedi 2msj attım. Onada kırıldım zaten... Annem var yanımda ama. Oda hasta mecburiyetten dürüyor. Gözünün biri hiç görmüyor. Diğeride az görüyor. Ağrım yok aslında karnım kasılıyor sık sık. Pazartesi'ye kadar sabretçem. Doktorlarda pek dikkate almıyor beni sanki yalan söylüyorum... Bu haftalara hiç gelmedim... Herkes mi böyle oluyor bilmiyorum...
arkadaşlar merhaba bende
24 haftalık bebeğimi ray yüzünden kaybettim simdi 7 haftalık hamileyim nelere dikkat etmem gerekli yardımcı olurmusunuz
sagolasin canim 16 haftalikken dikis atildi. evde yattgim halde acilma olmus.
cok sukur suan 30 haftanin icindeyiz. cok sükür iyiyim ve hala hastanedeyim.
Rabbim sag saglim kucagimizi almayi nasip etsin.
Zor gercekten burada günler gecmek bilmiyor inanin...
Ve suan tam 5 hafta oldum buraya geleli..
Allahim bundan kötü etmesin.
Alllahin izniyle iyi haberimizide aldik 3 hafta sonra insallah bir sey cikmazsa eve cikacagiz.
sonra biraz evde yattiktan sonra doguma insallah...
burada 34 haftadan sonra cocuklarin durumu iyi oldumu kuveze koymuyorlarmis.
Rabbim bu günleride getirdigine sükürler olsun.
Rabbim herkeze hayirlisiyla yavrusunu kucagini almaya nasip etsin insallah (Amin)
Burası küçük bir şehir hastanede yattığım dönem hemşireye sordum bebek doğarsa küveziniz var mı diye o da biz sevk ediyoruz en erken 29 haftalık doğuımu sevk ettik daha küçüğü yok dedi.Doktor doğum engellenemez artık dediğinde sevk edin diye çok ısrar ettik hayır yaşama ihtimali yok dedi o an kendim kalkıp gidemezdim zaten bebek doğmak üzereydi.Benim oğlum da 670 rg doğdu ve ağladı doğduğunda((Ablam sağlık bakanlığını aramış onlar da bebeğin canlı doğduğunu anlamak için otopsi yapmak gerekiyor anne babasının başvurması lazım demişler ben de bebeğimin tekrar mezardan çıkarılmasını istemedim o yüzden Allah'a havale ediyorum.Gerçi geçenlerde bir profesöre gittim bu durumu söyledim o da yaşamazdı dedi 24 haftalık doğuma biz erken doğum diyoruz ama yurt dışında hala düşük kabul ediliyor dedi.Dünya rekoru bile değil dedi.Doktor öyle deyince biraz rahatlamıştım ama senin de dedğin gibi ben de duydum 24 haftalık yaşayanları o yüzden içimde bir şüphe kaldı
Evet canım bende de kist oluşmuş 3.5 cm.İki farklı doktora gittim biri profesördü.Çok önemli bir kist değil vucut atar kendiliğinden dedi diğer doktor da iki ay sonra gel tekrar bakalım o kiste dedi.Ben hamile kalmdan önce de kistim vardı ben de doğum kontrol hapı kullanmıştım geçmişti.Ama şu an hap falan vermediler neden acaba ki?Kanama ile ilgisi var mı ki?
Chnb senin menopoz testin çıktı mı? Arada okuyorum yazmadım.
arkadaşlar merhaba bende
24 haftalık bebeğimi ray yüzünden kaybettim simdi 7 haftalık hamileyim nelere dikkat etmem gerekli yardımcı olurmusunuz
Benim yogun kivamli akintim vardi 2 hafta oldu serklaj olali bugun tahlil yapti doktorum bisey.cikmadi ama fitil verdi bu akintiyi kesmemiz lazim dedi bide hunilesme dikise kadar gelmis dikisden yukarisi acikmis yani 19+5 gunluk bugun ileride bebek buyuyunce baski artinca ne olur bilmiyoruz caresizlik cok zor bisey bende esimde kafayi bozmak uzereyiz icimizde hep bir aci allah kimselere yasatmasin
Benim yogun kivamli akintim vardi 2 hafta oldu serklaj olali bugun tahlil yapti doktorum bisey.cikmadi ama fitil verdi bu akintiyi kesmemiz lazim dedi bide hunilesme dikise kadar gelmis dikisden yukarisi acikmis yani 19+5 gunluk bugun ileride bebek buyuyunce baski artinca ne olur bilmiyoruz caresizlik cok zor bisey bende esimde kafayi bozmak uzereyiz icimizde hep bir aci allah kimselere yasatmasin
Çoğunlukla evet yaşamıyor 24 haftalık ama yaşayanlar da olunca insan istiyor ki keşke tüm tedaviler yapılsaydı da yaşamayacaksa o zaman yaşamayasaydı.( Ben de hep düşünüyorum acaba büyük şehirde ameliyatla idrarı boşaltılamazmıydı çok üzüldüğüm anlar oldu malesef. Tabiki suç bizim değil ama dr ler de bilinçli olmalı...
Şu AN var mıymış hala kist? Belki ondandandır varsa?
Evet kist varmış birkaç gün önce gittim doktora ama tedavi amaçlı bir şeye gerek yok şu an dedi benim de kafama takıldı aslında bu kistler kendi kendine geçmiyor benim önceki kistim de doğum kontrol hapı ile geçmişti şimdi neden hap vermedi ki doktor?
Allah sabir güç şifa versin canim senin dikiş 1 cm aciklik varken atilmisti bu Hunilesme baslangicta kaç cm di su an kaç cm ama Dr lar hunilesme varsa ve acil.serklaj yapildiyda zaten dikise kadar gelebileceğini söylüyorlar.bak metal 41 var 20 de dikise dayanip siki yatak istirahatiyle 34 e kadar gidebilen bu yüzden sen ve esin Allah a siginin bol dua et ve elinden geleni yap ki hayirlisiyla ilerleyebilesin hepimiz inşallah en az önce 28 leri sonra 30 34 leri görürüz nidilat proluton progestan çok çok önemli inşallah Dr un da acil serklaj yapabildigine gore iyi bir Dr dir hangi sehirdeydin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah 25 den 30 a 1 cm den kisa serviksle gelmisin canim serklaj yapildiginda Hunilesme vs var miydi Serviks kaç cm di bir de acilma nasi olmuş onu yeni yazmisin dikise rağmen mi inşallah hayirla 34 u gorun 34 sinir.hastanede kalmak kolay degil hem de.çok zor inşallah çektiğim.sikintilarin mukafatini hepimiz bebeklerimizle alacagiZ
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim. Valla hiç kimseye demedim ama sana diyeceğim al nidilat başla canım ya. Sanki biz yalan söylüyoruz. Neyse sen bana bakma kızdım ondan böyle yazıyorum. Sen yine Dr kontrolünde al ilaçlarını canım.
Bende hep kasılıyordum banada inanamıyorlardı çoğunlukla. Nst çıkmayınca. O yüzden dedim baktın kasılıyorsun git SSK geçen bi özel hastaneye.
Veya Kadıköy Acıbadem de Gül Telci var çok şeker ve bizleri anlayan bi Dr. Benim 32. Haftada dikişim kayınca Arda bey bebeği akmamız gerekebilir dedi. Bende hocam ben sonuna kadar denemek istiyorum. hastaneye yatırın. fakat benim siğortamın geçtiği hastane orası orda güvendiğiniz bi Dr yönlendirmeniz beni dedim. Gül Hanım'a yönlendirdi. Sağ olsun melek gibi biri. Arda beyle korrdineli de olsan bana nidilat başlattı. Kasılmalarım tamamen durdu 10 gün daha durdu oğlum fakat suyum geldiği içim sezeryana alındım. Gül hoca hastasının canını açırmamak için o kadar ince davranıyorki. Ne vajinal ultrasonda ne elle muayenede ne smear testinde hiç ama hiç canım açılmayan tek doktor. Çok ama çok alçak gönüllü. Eşinle biz ona kanatsız melek diye takıldık hep.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?