Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ben devamlı kullanıyorum cnm bısey olmaz kullan.

Ben kullandim canim vagi-hex dunde 10 tane fitil verdi yine

Eğer enfeksiyon varsa fitili ihmal etme.progestanı bende fitil olarak kullanıyorum.bu şekilde daha etkili olabileceğini söyledi doktorum.bi zararı yok bu şekilde kullanmanın için rahat olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağolsn insan tedirgin oluyo işte buarada masslh bitmis senn nerdeyse ayaklandin mi geziyomsn artk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rica ederim cnm. Ayaklandim ama sicaklarda pek gezebildigim söylenemez .. Rabbim herkese nasip etsin.

Rahim boyum 3.8 idrara sıkışıkken bu Dr ölçümü pelinatologun ölçümü ise 4.5 şuan 14 haftalığım mesane doluyken yapılanım yoksa boşkenmi hangisininki doğru şaşırmış vaziyetteyim bilgisi olan varmı

Vajinal ölçüm en doğru sonucu verecektir.karın üzerinden bakılınca yanılma olabiliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

WC harici yat canim inşallah tahlil de enfeksiyon.için sanirim vajinal kültür mu alinacak Serviks uzunluğunu biliyor.musun peki

WC harici yat canim inşallah tahlil de enfeksiyon.için sanirim vajinal kültür mu alinacak Serviks uzunluğunu biliyor.musun peki

Serviks uzunlugu 4 cm sadece kan idrar tahlili yapiyolar kultur almiyorlar canim ya

Gerçekten raysa o zaman 12-16 hafta arası serklaj yaptırıp dikkatli bir yaşam sürmelisin aktif olmayan mümkünse yatarak. İlişki yok:) Progestan takviyesi mutlaka...

doktorum 14. hafta dikiş atalım dedi proluton depot verdi haftada bir .

Kasilma bebegin olmadigi yerde olur mu yani gobek deliginin üzerinde sanki bi sertlesme oluyo ama kese daha asagida

Kızlar sabah sancıya uyandım... Perişan oldum. Böbrek ağrısı önceden taş düşürdüm tanıdım ağrıyı... Sonra doktora gittik serum verdi. Birde enfeksiyon için gece tek içimlik toz... Eve geldim ama hala hafif ağrıyor... Bu ağrı yüzünden erken doğum yapmam umarım... Zaten kasılmam vardı... CNm çok sıkıldı. Arda beyi aradım açmadı. Yeşim hemşire ile görüştüm ama o da pek yardımcı olamadı uzaktan. Pazartesi randevum... Benim gibi gebelikte taş düşüren var mı?

Canım ya geçmiş olsun. Allah korusun tabi erken doğumu tetikler böbrek ağrısı.
Tek içilmiş toz saşe var monural mi neydi onu verdiyse iyi geliyor o. Peki idrar tahlili yaptınmı canım birde kanda crp baktırsaydın. Neyse iki gün var şurada Arda bey e randevun bu sefer güzel bi sitemi hak etti. Allah Allah dağın başında değil ya.
Twitter yaz istersen hocam size ulaşamıyorum diye.

Metal ne diycemki arda beye ben öyle sitem eden bir insan değilim. İçime atıyorum. Ben o gitmeden önce dedim bişey olursa ne yapıcam diye bana arkadaşı Tolga beyi söyledi. Ona gelseydin diycek. 30+3 olduk. 32 olsaydım. Sonrada 34 hayalim İnan ötesinde gözüm yok. Bir hafta önce 900gr ölçüp bebeğin zayıflamış diyen doktor bugün 1800 ölçtü. Vallahi ona bile bir haftada 900gr mı almış beni o kadar sitrese soktunuz demek vardı. Ama biçare gidiyoruz muhtacız.
O kadar dua ettim çilesini çektim Allah bu sefer nasip eder inşallah... Allah'ın takdiri neyse o doktorlardan bişey beklemîyorum artık.

Haklısın canım insan canıyla uğraşıyor. Birde onlara laf söylemeye dermanı kalmıyor.
Maşallah BarekAllah canım. Dikişsiz bu haftalara geldin.
Bugün randevun varmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum.

CNm evet gittim doktora. Ru 4cm miş. 1600gr bebeğim. İyi dedi arda bey. Arada ulaşamadığımı söyledim ama hiç bişey demedi... 2 hafta sonra gene gidicez. Böbrek ağrıma iğne yazdı. Çok ağrırsa gidip. Vurulcam... Kasılma için ilaca gerek yok dedi... Bende 4cm duyunca ısrar etmedim... Bide onun yan etkilerinden korktum... Allah ol derse olacak gerisi boş geliyor artık bana... Rabbime sığındım...

Selam kizlar benim bitek rahim filmim kaldi geriye onuda zeynepkamilde cektiricektim ama arkadasim beni korkuttu mutlaka anestezi olsun vs. diyerek. Ümraniyedeyim ben rahim filmi icin onerebileceginiz bi yer varmi ?

Selam kizlar benim bitek rahim filmim kaldi geriye onuda zeynepkamilde cektiricektim ama arkadasim beni korkuttu mutlaka anestezi olsun vs. diyerek. Ümraniyedeyim ben rahim filmi icin onerebileceginiz bi yer varmi ?
selam bennu rahim filminde anestezilik bir durum yok.icin rahat olsun .ilkin bende cok endişeliydim.ne oldugunu anlayamadım bile.acı felan hicbir sey hissetmiyorsun.ben avrupa yakasında oturuyorum.radyotomda cektirmiştim.istersen oranın numarasını vereyim.sana yakın bir yere seni yönlendirsinler.4443627.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…