- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.541
bende radyotomda iki kere çektirdim için gaz doluyor gibi bir gerginlik oluyor kasıklarında ama 5dk anca sürüyor. Korkulacak birşey yok. Özelde ağrısız oluyor 350 tlydi yanlış hatırlamıyorsam...Selam kizlar benim bitek rahim filmim kaldi geriye onuda zeynepkamilde cektiricektim ama arkadasim beni korkuttumutlaka anestezi olsun vs. diyerek. Ümraniyedeyim ben rahim filmi icin onerebileceginiz bi yer varmi ?
anımmmm forumda dolaşırken yazını gördümm tedavin olumlu geçmiş bebişlerinee kavuşmuşsunnSlm kizlar ben micro enjeksiyonla 11 haftalik ikizlere hamileyim bu benim 6.tedavimdi sukurler olsun rabbime bu sefer nasip etti oncedende bi 7 haftalik dusugum vardi
Ben danimarkada yasiyorum ama bu son tedavimi turkiyede yaptim 5. Aydan beri trdeydim gecen hafta geldim ama turkiyedeki doktorum rahim agzinda biraz kisalma olduguni 14. Haftada dikis yapilmasi lazim dedi burdaki doktorlar dunki muayenede 40 mm oldugunu ve bununda dikise gerek olmadigini gosterdigi soylediler ama ben onlem olsun diye istiyorum serklaji o yuzden iki hafta sonra turkiyeye gitcem ama benim korkum serklajdan sonra ucakla yolculuk yapabilirmiyim 1 ay falan kalacam trde 10. Ayda gelmeyi dusunuyorum Allahin izniyle ama sizce sorun olurmu olmazmi bide sizce bi serklaji yaptirsammi yaptirmasammi
Kusura bakmayin uzun oldu biraz hem kendimi tanitiyim hemde sorularimi sorim dedim
Ben cok korkuyorum ya bebeklerime bisey olursa cunku burdaki doktorlar hep son noktada devreye giriyorlar
Rabbim saglikli hayirli bebeklerimizi vaktinde zamaninda kucagimiza almamizi nasip etsin
Evet canim kavusturana sukurler olsun darisi senin basina insallahh dualarimdasin buna emin ol saolasin Allah razi olsun hemsehrimanımmmm forumda dolaşırken yazını gördümm tedavin olumlu geçmiş bebişlerinee kavuşmuşsunn
çokkk sevindimmm sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAHHH
cinsiyetleri bellini
RABBİM tamamına erdirsin çokk çokk sevindimm
hemşehrimm aldığım en güzel haber buuEvet canim kavusturana sukurler olsun darisi senin basina insallahh dualarimdasin buna emin ol saolasin Allah razi olsun hemsehrim
Yok esmacim daha kucukler cinsiyete daha var hayirlisiyla
Amin canim insallahh Rabbim cumlemize gule gule kucaklarimiza almamizi nasip etsin bebeklerimizi
simdide senden bi bomba bekliyoruz canim insallah bende forumda senin yazini gorup seninle ayni duygulari sevinci paylasirim hic kimseyi evlatsizlikla sinamasin
Kiz ben ozlemisim ya yazmayi yazdikca yazasim geliyo)
Selam kizlar benim bitek rahim filmim kaldi geriye onuda zeynepkamilde cektiricektim ama arkadasim beni korkuttumutlaka anestezi olsun vs. diyerek. Ümraniyedeyim ben rahim filmi icin onerebileceginiz bi yer varmi ?
Coklu alinti yaptim ama olmadi sanirim servis olayi iyiymis ama arastiricam bakalim bu yakada bulamazsam oraya giderimMerhaba Bennu,
Haziran ayında bende fındıkzade radyotom&radyomar'da çektirdim rahim filmi. 400 Tl idi. çok kısa sürüyor ve kesinlikle ağrı, acı hissetmiyorsun, tavsiye ederim. Sonucunu da 10 dk içinde alıyorsun. İstersen Anadolu yakasından servis ile seni alıp tekrar geri getiriyorlar.
Slm kizlar ben micro enjeksiyonla 11 haftalik ikizlere hamileyim bu benim 6.tedavimdi sukurler olsun rabbime bu sefer nasip etti oncedende bi 7 haftalik dusugum vardi
Ben danimarkada yasiyorum ama bu son tedavimi turkiyede yaptim 5. Aydan beri trdeydim gecen hafta geldim ama turkiyedeki doktorum rahim agzinda biraz kisalma olduguni 14. Haftada dikis yapilmasi lazim dedi burdaki doktorlar dunki muayenede 40 mm oldugunu ve bununda dikise gerek olmadigini gosterdigi soylediler ama ben onlem olsun diye istiyorum serklaji o yuzden iki hafta sonra turkiyeye gitcem ama benim korkum serklajdan sonra ucakla yolculuk yapabilirmiyim 1 ay falan kalacam trde 10. Ayda gelmeyi dusunuyorum Allahin izniyle ama sizce sorun olurmu olmazmi bide sizce bi serklaji yaptirsammi yaptirmasammi
Kusura bakmayin uzun oldu biraz hem kendimi tanitiyim hemde sorularimi sorim dedim
Ben cok korkuyorum ya bebeklerime bisey olursa cunku burdaki doktorlar hep son noktada devreye giriyorlar
Rabbim saglikli hayirli bebeklerimizi vaktinde zamaninda kucagimiza almamizi nasip etsin
Cevabin icin tesekkur ederimen son dr gittiğimde eskiden risk taşıyan hastalara direk dki atıyorduk , ama son zamanlarda kısalma olunca yada iki-3 defa erken doğum yapan kişilere dikiş atıyoruz dedi, bu dikişte pek masum bişe değil dedi. sen belki şimdi geldiğinde dr fikir değiştirmiştir. kaç haftalıktı düşüğün bu arada?
Saolasin canim evet iki tane rabbime sukurler olsunhemşehrimm aldığım en güzel haber buu
ayy nasıl süpriz oldu bana hep aklımdaydınn MAŞALLAH iki tane
sağlıkla geçirirsin İNŞallah hamileliğini
konyadamısın ?darısı başıma İNŞAllah bende böyle güzel haberler veririm
Slm kizlar ben micro enjeksiyonla 11 haftalik ikizlere hamileyim bu benim 6.tedavimdi sukurler olsun rabbime bu sefer nasip etti oncedende bi 7 haftalik dusugum vardi
Amin İNŞAllAH kavuşacaksın canım az kaldııı dualarım seninleSaolasin canim evet iki tane rabbime sukurler olsun
Insallah canim suan tek duam o hayirli saglikli bebeklerime saglikla ve zamaninda kavusmak
Yok iki hafta once danimarkaya dondum canim
Allahin izniyle eger serklaj olursa iki haftaya tekrar konyada olurum
Insallah canimm sira sende simdide bekliyorum hayirlisiyla bebek haberini
Canim ben danimarkadayim burdakiler gerek yok diyor ama ben burdakilere guvenmiyorum dedigim gibi bunlar bi hastaliga kitaba bakip teshis koyup ilac veriyorlar bilmiyorlar yani son anda yapabiliriz diyorlar bende acil olsun istemiyorum cunku o dahada riskli oluyormus hem tek hemde ikizler icin ben yapilmasini istiyorum cunku cok korkuyorum belki serklaj yardimci olabilir erken dogumu engellemek icin diye dusunuyorumİstersen bulunduğun ilde başka bir dr ye daha görün bence. Ve ikiz gebelik riskli gebeliktir bu yüzden bence takibini yapa dr perinatolog yani riskli gebelik dr si olsun mümkünse. Serklaj 4 cm ise gerekmeyebilir. Araştırırsan ikizlere serklaj daha da riskli olabiliyormuş netten de araştır. Allah tamamına erdirsin kaç saatlik yolculuk dr ne sorarsın olmazsa bir kaç saat olabilir ama çoksa bilemiyorum...
Canim ben danimarkadayim burdakiler gerek yok diyor ama ben burdakilere guvenmiyorum dedigim gibi bunlar bi hastaliga kitaba bakip teshis koyup ilac veriyorlar bilmiyorlar yani son anda yapabiliriz diyorlar bende acil olsun istemiyorum cunku o dahada riskli oluyormus hem tek hemde ikizler icin ben yapilmasini istiyorum cunku cok korkuyorum belki serklaj yardimci olabilir erken dogumu engellemek icin diye dusunuyorum
Yolculuk 3 bucuk saat hem burda turkiyeye gidecem hemde serklajdan sonra turkiyeden buraya geri gelebilmem icin sordum fakat hicbir serklajli kimse yolculuk yapmamis galiba doktor gidebilirsin diyor ama ben bi ornekde duymak istedim
Cevabin icinde tesekkur ederim sizedemi serklaj yapildi
CNm vallahi bu haftaya gelmek hayaldi. Ama insanın içi rahatlamıyor tam olarak... Minnoşumu kucağıma sağlıklı bir şekilde bir alsam... Dün kasılma için Magnezyum toz içtim.. Sabah şekerim çok yüksek çıktı.. Dahiliye doktorum izin vermişti. Tabi umudum arttı... Salı günü randevumuz var Arda beyde... Umudun arttığı yerde kaybetme korkusu daha çok artıyor... 28. Haftada günlük tutmaya başlayacaktım. 32 olsun dedim. Ama cesaretim yok. İlk bebeğime yazdığım günlük canımı çok yakmıştı... Gözümden yaşlar süzülüyor her andığımda Allahım buna ömür versin... Şimdi hedef 34 maşallah...Burcim nasil oldun masslh 32 oldun heralde merk ettm seni
CNm vallahi bu haftaya gelmek hayaldi. Ama insanın içi rahatlamıyor tam olarak... Minnoşumu kucağıma sağlıklı bir şekilde bir alsam... Dün kasılma için Magnezyum toz içtim.. Sabah şekerim çok yüksek çıktı.. Dahiliye doktorum izin vermişti. Tabi umudum arttı... Salı günü randevumuz var Arda beyde... Umudun arttığı yerde kaybetme korkusu daha çok artıyor... 28. Haftada günlük tutmaya başlayacaktım. 32 olsun dedim. Ama cesaretim yok. İlk bebeğime yazdığım günlük canımı çok yakmıştı... Gözümden yaşlar süzülüyor her andığımda Allahım buna ömür versin... Şimdi hedef 34 maşallah...
CNm vallahi bu haftaya gelmek hayaldi. Ama insanın içi rahatlamıyor tam olarak... Minnoşumu kucağıma sağlıklı bir şekilde bir alsam... Dün kasılma için Magnezyum toz içtim.. Sabah şekerim çok yüksek çıktı.. Dahiliye doktorum izin vermişti. Tabi umudum arttı... Salı günü randevumuz var Arda beyde... Umudun arttığı yerde kaybetme korkusu daha çok artıyor... 28. Haftada günlük tutmaya başlayacaktım. 32 olsun dedim. Ama cesaretim yok. İlk bebeğime yazdığım günlük canımı çok yakmıştı... Gözümden yaşlar süzülüyor her andığımda Allahım buna ömür versin... Şimdi hedef 34 maşallah...
Bende oyle yapicam bi kac doktora gorunup karar verecem konyada perinatolog bulamadim nette baya arastirdim ama konyada yok galibaTr ye geldiğinde birkaç dr ye görünürsün. Mümkünse en azından biri perinatolog olsun. Bazen serklaj da erken doğumu tetikleyebiliyor. Sanırım önceden ileri hafta kaybınız yok. Öncesinde kayıp yoksa şu an ölçüm de kötü değilse belki progestan tedavisiyle yetinebilirler.
Uçağa gelince ben 12 artılarda 1. 30 saatlik uçak yolculuğu yaptım Hataydan İstanbula gittim ama serklajlı gitmedim. Burada eskilerden sayılır Ravzanur arkadaşımız serklajlı uçak yolculuğu yapmıştı İstanbul izmir arası yanlış hatırlamıyorsam.
Ben 14. haftamda serklaj olmuştum ama çok zaman oldu:)) Oğlum şu an 21 aylık. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrularını...
Evin içinde geziniyorum. Ama dışarı çıkmıyorum... Arda bey bana 4-5 aylıklen çalışabilirsin bile demişti. Ama bence yatmamın çok faydası oldu. Ben hareketimi arttırdığım haftalarda ru kısalıyordu. Vallahi şeker bir yandan, böbrek taşı bir yandan., bide kalçamda sinir sıkışması çıktı bacağım kopçak gibi ağrıyor kalçama kemik batıyor gibi ben bunlarla uğraşırken karaciğer sen gelen el ayak kaşınmasıda var ... İki günde bir doktordayım. Önceki gece sabah sekizde geldik eve hastaneden... Ama isyan etmiyorum mutlu sona kavuşayımda Allah sabrını veriyor. Sadece içimde korku var yavruma bişey olur diye... Gününde doğurmayı çok istiyorum... Doğumdan sonra minnoşu kucağıma hemen alsam... Ahhhh. Ahhhhh ...Bu haftadan snra korkma gününde dogum yapicaksin ins. rahim uzunlgnda gayet iyi heralde diger sikintilarinda nrml hamileliklrde de oluyo .rahim kasilmasi aslinda her hamilelrde oluyo ama iste bizmkisi korkutuyo .peki yatiyomusn hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?