- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.741
Canm ya geçmiş olsn inş gnunde gelir bebeğin. Seni o kadar iyi anliyorum ki günler geçtikçe insanin korkusu da bi o kadarda artiyo. inş ekim ayinida hayrlisyla atlatsak birz rahatlariz bende hep diken uzerindeyim simdide kalcamda bi agri var acaba geliyo mu dmkten kendimi yiyiyorm
canim siz kaç haftalık oldunuz benimde 15 26 arazi sürekli pubis kemiği yani cati kemiğigibi aGrim oldu sanirim rahim büyümesinden ve yatmamla alakali hepimiz mutlu sonlari görelim insCanm ya geçmiş olsn inş gnunde gelir bebeğin. Seni o kadar iyi anliyorum ki günler geçtikçe insanin korkusu da bi o kadarda artiyo. inş ekim ayinida hayrlisyla atlatsak birz rahatlariz bende hep diken uzerindeyim simdide kalcamda bi agri var acaba geliyo mu dmkten kendimi yiyiyorm
Serviks uzunluğu kacti neden 1cm acikliga kadar ilerledi ski takip yapilmadi mi inşallah kolay olur ama burada 2cm acillikla bile serklaj la mutlu sona erenler var ski istiratle20 haftadayım 1 cm Açıklık var p. Tesi dikim olucak büyük ihtimalle sürekli yatıyormusun dikişler çok rahatsız ediyomu
canm benim 228+1 ve 28+2 de yapilacak ikişer ampul genelde Dr lar 28 de ve çok riskliyse tekrar ini 30 da yaptiriyorlar maşallah siz de buyudunuz bebis erkek miydiGecmis olsun canim ins 36 lari goruruz bende 26 +4 yim bugun doktorum banada ciger gelistirici yapmadi daha kacinci haftalarda yapiliyor nir bilgin varmi
canim siz kaç haftalık oldunuz benimde 15 26 arazi sürekli pubis kemiği yani cati kemiğigibi aGrim oldu sanirim rahim büyümesinden ve yatmamla alakali hepimiz mutlu sonlari görelim ins
Serviks Uzunlum 3. Üstü ve her hafta konturole gidiyorum Dr beklemiyordu bunu sürekli yatmama rağmen böyle olması beni yıktı moralim çok bozuk daha önceki kaybımda 23 haftalıkta ve vücudum dikişi kabul etmiyor ne olcak bilmiyorum yarın başka bi Dr gideceğim inşallah o olumlu Şeyler Söyler lütfen dua edinServiks uzunluğu kacti neden 1cm acikliga kadar ilerledi ski takip yapilmadi mi inşallah kolay olur ama burada 2cm acillikla bile serklaj la mutlu sona erenler var ski istiratle
Belki pesser denenebilir ya da daha önceki de son anda atilan bi dikistiyse basarili olmamis olabilir Allah yardimcinin olsun korktugunuz olmasin yarin yazin mutlaka inş iyi haberlerleServiks Uzunlum 3. Üstü ve her hafta konturole gidiyorum Dr beklemiyordu bunu sürekli yatmama rağmen böyle olması beni yıktı moralim çok bozuk daha önceki kaybımda 23 haftalıkta ve vücudum dikişi kabul etmiyor ne olcak bilmiyorum yarın başka bi Dr gideceğim inşallah o olumlu Şeyler Söyler lütfen dua edin
Sagol canim bebis kız -)canm benim 228+1 ve 28+2 de yapilacak ikişer ampul genelde Dr lar 28 de ve çok riskliyse tekrar ini 30 da yaptiriyorlar maşallah siz de buyudunuz bebis erkek miydi
Yemek yapmak ve wc icin kalkiyom sadece canim dikislerin oldugunu bile hissedmiyorum ins hayirli haberle donersin20 haftadayım 1 cm Açıklık var p. Tesi dikim olucak büyük ihtimalle sürekli yatıyormusun dikişler çok rahatsız ediyomu
nSahunileşme enım,içimi rahatlattınız ama benim gün içinde çok açık sarı lekelenmelerim oluyor,sanırım fazla ayakta kalma,buda geçecek diyor:)
Peki şu ana kaç haftalıksınız?Sizin de ikiz miydi?
Sağlıkla kalın...
Buugn dr a gidecektin ne oldu acaba ?Serviks uzunluğu kacti neden 1cm acikliga kadar ilerledi ski takip yapilmadi mi inşallah kolay olur ama burada 2cm acillikla bile serklaj la mutlu sona erenler var ski istiratle
Sizde inşallah sağsalim bebeğinizi kucağınıza alırsınız...Ca
n
Canim ben 26 haftalik hamileyim su an rahim agzi 2cm ve hunilesmede var bencede ayaga kalkma hic
arkadaşlar merhaba ,23. hftada kasık ağrısıyla doktora başvurmuş ve erken doğum tehlikesi ile karşılaşmıştım. şükürler olsun yatarak dinlenerek 32. haftaya kadar geldim. son bir haftada 2 defa adet sancısı gibi ağrı yaşadım kısa süreli düzensiz ve tekrar etmeyen . doktorumu aradım önemli olmadığını söyledi. netten araştırma yaptım. gerçek doğum ağrısı için düzenli olması lazım diyor. bu ve ilerleyen haftalarda olupta aynı durumları yaşayan varmı acaba. paylaşırsanız sevinirim.. hoşcakalın
Senden alinti yapayim derken feridetamerden alinti yapmisim inşallah herşey yolunda gider Allah YARDIMCINIZ.olsun Dr acilmayi eliyle mi bakti vajinal USG ile mi Serviks uzulugi nasilmisS.a arkadaşlar dün konturolde 3 cm açılma ve hunileşme görüldü Dr yatırdı hst hemen bu gün Dikiş atılacak cumaya kadar hst yatıracakmış dua bekliyorum sizden Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?