Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canim siz kaç haftalık oldunuz benimde 15 26 arazi sürekli pubis kemiği yani cati kemiğigibi aGrim oldu sanirim rahim büyümesinden ve yatmamla alakali hepimiz mutlu sonlari görelim ins

Gecmis olsun canim ins 36 lari goruruz bende 26 +4 yim bugun doktorum banada ciger gelistirici yapmadi daha kacinci haftalarda yapiliyor nir bilgin varmi
canm benim 228+1 ve 28+2 de yapilacak ikişer ampul genelde Dr lar 28 de ve çok riskliyse tekrar ini 30 da yaptiriyorlar maşallah siz de buyudunuz bebis erkek miydi

canim siz kaç haftalık oldunuz benimde 15 26 arazi sürekli pubis kemiği yani cati kemiğigibi aGrim oldu sanirim rahim büyümesinden ve yatmamla alakali hepimiz mutlu sonlari görelim ins

Ben suan 24 haftaligim aynen dedigin gibi bi agri kalcamin icinde bazen igne batar gibi bazen daha farklı heralde normal bi durum hayirlisindan 30 u göreym ayaklanrm ins

Serviks uzunluğu kacti neden 1cm acikliga kadar ilerledi ski takip yapilmadi mi inşallah kolay olur ama burada 2cm acillikla bile serklaj la mutlu sona erenler var ski istiratle
Serviks Uzunlum 3. Üstü ve her hafta konturole gidiyorum Dr beklemiyordu bunu sürekli yatmama rağmen böyle olması beni yıktı moralim çok bozuk daha önceki kaybımda 23 haftalıkta ve vücudum dikişi kabul etmiyor ne olcak bilmiyorum yarın başka bi Dr gideceğim inşallah o olumlu Şeyler Söyler lütfen dua edin

Belki pesser denenebilir ya da daha önceki de son anda atilan bi dikistiyse basarili olmamis olabilir Allah yardimcinin olsun korktugunuz olmasin yarin yazin mutlaka inş iyi haberlerle

Ca
n
Canim ben 26 haftalik hamileyim su an rahim agzi 2cm ve hunilesmede var bencede ayaga kalkma hic

Mrb arkadaslar..bende 2 yil once 23 haftalik erken dogum yaptim ve bebegim 2 gub yasadi ...simdi yine gebeyim...14 haftalik ve cuma gunu serklaj yapildi..cok sukur kanamam cok olmadi hatta hic olmadi bile diyebilirim..ama hala akintim kahverengi geliyor.bende progesteron aliyom gunde 600 mg ...5 aydan sonra nidilat a baslicam...cok korkuyorum rahim agzim acilirsa diye..rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin...

arkadaşlar merhaba ,23. hftada kasık ağrısıyla doktora başvurmuş ve erken doğum tehlikesi ile karşılaşmıştım. şükürler olsun yatarak dinlenerek 32. haftaya kadar geldim. son bir haftada 2 defa adet sancısı gibi ağrı yaşadım kısa süreli düzensiz ve tekrar etmeyen . doktorumu aradım önemli olmadığını söyledi. netten araştırma yaptım. gerçek doğum ağrısı için düzenli olması lazım diyor. bu ve ilerleyen haftalarda olupta aynı durumları yaşayan varmı acaba. paylaşırsanız sevinirim.. hoşcakalın.

[QUOTEDr a feridetamer, post: 37006085, member: 558906"]Yemek yapmak ve wc icin kalkiyom sadece canim dikislerin oldugunu bile hissedmiyorum ins hayirli haberle donersin[/QUOTE]
Serviks uzunluğu kacti neden 1cm acikliga kadar ilerledi ski takip yapilmadi mi inşallah kolay olur ama burada 2cm acillikla bile serklaj la mutlu sona erenler var ski istiratle
Buugn dr a gidecektin ne oldu acaba ?

S.a arkadaşlar dün konturolde 3 cm açılma ve hunileşme görüldü Dr yatırdı hst hemen bu gün Dikiş atılacak cumaya kadar hst yatıracakmış dua bekliyorum sizden Allah'a emanet olun

arkadaşlar merhaba ,23. hftada kasık ağrısıyla doktora başvurmuş ve erken doğum tehlikesi ile karşılaşmıştım. şükürler olsun yatarak dinlenerek 32. haftaya kadar geldim. son bir haftada 2 defa adet sancısı gibi ağrı yaşadım kısa süreli düzensiz ve tekrar etmeyen . doktorumu aradım önemli olmadığını söyledi. netten araştırma yaptım. gerçek doğum ağrısı için düzenli olması lazım diyor. bu ve ilerleyen haftalarda olupta aynı durumları yaşayan varmı acaba. paylaşırsanız sevinirim.. hoşcakalın

Surekli yattinmi arkadasim...banyo .yemek ws bu işleri nasil yaptin...bana cuma gunu rahim agzina dkis atildi...1 hafta yaticaksin dedi dr.sonrasinda eger hersey yolunda ise gunluk islerimi yapabilecekmisimm....yatmak gercekten cok zormuş..Rabbim hayirlisiyla saglikli sıhhatli zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin...

S.a arkadaşlar dün konturolde 3 cm açılma ve hunileşme görüldü Dr yatırdı hst hemen bu gün Dikiş atılacak cumaya kadar hst yatıracakmış dua bekliyorum sizden Allah'a emanet olun
Senden alinti yapayim derken feridetamerden alinti yapmisim inşallah herşey yolunda gider Allah YARDIMCINIZ.olsun Dr acilmayi eliyle mi bakti vajinal USG ile mi Serviks uzulugi nasilmis

[QUOTE="neri_27, post: 37028787, member: 25Serviks urekli yattinmi arkadasim...banyo .yemek ws bu işleri nasil yaptin...bana cuma gunu rahim agzina dkis atildi...1 hafta yaticaksin dedi dr.sonrasinda eger hersey yolunda ise gunluk islerimi yapabilecekmisimm....yatmak gercekten cok zormuş..Rabbim hayirlisiyla saglikli sıhhatli zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin...[/QUOTE]
Canm bana dan15+2 de serklaj yapildi benim serviks

Neri bu istirahat isi Dr ve senin durumuna gore değişiyor bana 15+2 de serklaj yapukdi Serviks her kontrolde yatmama rağmen kisalfi ve Hunilesmeuzadi senin sServiks kaç.cm Hunilesme var mi ve bu durumlardaki değişmelere gore istirahat durumun bbelirlenebilir yalniz ben serklaj olan her gebenin normal gebe gibi davranmamsi gerektiğini düşünüyorum kendi Dr umuz kendimiz olmaliyoz aci yasamais kişiler olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…