- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.781
Sendede dikişten sonra kanama oldumu benim kanamam pıhtı halinde Dr demesine göre içerdeki biriken kanı atıyor dedi ara ara ağrımda var of ya moralim çok bozukAllah yardimcin olsun canm aklimdaydin insallah serklaj bu sefer basarili olur sizde
Canm 3ngun suren mikatri gittikce azalan kanamanoldu ilk gün çok geldi ama bunu sonuçta operasyon yapildi kanama olacak demişti Dr larkadriyeakdemir .!.:Sendede dikişten sonra kanama oldumu benim kanamam pıhtı halinde Dr demesine göre içerdeki biriken kanı atıyor dedi ara ara ağrımda var of ya moralim çok bozuk
Senle Dikiş haftamız aynı olduğu için senden cesaret alıyorum inşallah bende 28 haftamı görürüm daha fazlasında gözüm yokCanm 3ngun suren mikatri gittikce azalan kanamanoldu ilk gün çok geldi ama bunu sonuçta operasyon yapildi kanama olacak demişti Dr lar
Yok canm ben 15+2 de serklaj oldum ama bi çok kişi var senin haftanda serklaj yspilanSenle Dikiş haftamız aynı olduğu için senden cesaret alıyorum inşallah bende 28 haftamı görürüm daha fazlasında gözüm yok
Ya bende senden destek alıyordum inşallah Rabbim kimseye evlat acısı göstermezYok canm ben 15+2 de serklaj oldum ama bi çok kişi var senin haftanda serklaj yspilan
Acilndikis atilannve ski istirahatle bebegine kavuşan bir çok kişi var gurupta drn tavsiyelerini dinle ve gerekirse hastanedenkal riski atlatana kadarYa bende senden destek alıyordum inşallah Rabbim kimseye evlat acısı göstermez
Canım gecmiş olsun eksik dilek dileme inşallah 35 36 lı daha da vakıtlı haftaları görürsün :) ben de acil serklaj oldum 19.haftada su an çok şükür 33. HaftadayızSenle Dikiş haftamız aynı olduğu için senden cesaret alıyorum inşallah bende 28 haftamı görürüm daha fazlasında gözüm yok
selam arkadaşlar 21 haftalık kayıptan sonra suan 22 haftalık hamileyim çok şükür 12.haftada seklaj yapıldı.1 haftadır hastanede yatıyorum kanda crp suanda 26.87 sedimasyondu galiba oda 26 idrarda da enfeksiyon var antibiyotik tedavisine ragmen bugun dahada yükselmiş.suyunu getirebilir diyo doktor ne yapmalıyım neden olur tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum suyu gelen oldumu hiç acaba
Cok saol canim bu stres yetmiyormus gibi bide aa hapsurdum gitti aa oksurdum kisaldi dusunceleri beni epey zorlamaya basladiBende dikiş atildiktan sonra narkozun etkisiyle istifra etmistim.ederken karnimda haliyle kasilmisti ve vajinaya koydugum progestan tamamiyle akinti haliyle geri gelmisti ama diil kisalma doktr uzams demisti.yani korkma bisey olmaz ins.hapsururknde yastiga yüzünü bastir fazla rahatsiz olmazsin.geçmiş olsn canm
Inşallah sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına alırsın daha önceki dikişinde 20 haftada atıldı Onda yaşadıklarım bununla aynı olunca korkuyorum bende çok isterim Günü'nde almayı 8 ay küvez köşelerinde bekledim sonu hüsranla bitti peki sen neler yapıyorsun sürekli yatıyormusun ben hala hst yarın çıkıcam bana wc kalkmak bile yasakCanım gecmiş olsun eksik dilek dileme inşallah 35 36 lı daha da vakıtlı haftaları görürsün :) ben de acil serklaj oldum 19.haftada su an çok şükür 33. Haftadayız
ÂminnnnnMerhaba,
Önerileriniz ve dualarınız için sağolun.İnşallah sizde bebeğinizi sağlıkla neşeyle büyütün.
Ben çok dikkat etmeye çalışıyorum.Ama şimdilerde bir yemek yapmak için oda oturarak 15-20 dk kalkıyorum 1 yataktan.Günde en fazla toplamda 30 dk yı geçmez ayakta kalmam,oda ara ara.Hafta sonları bir yardımcı kadın geliyor,işleri o yapıyor Allah'tan..
Hımm dediklerinize daha da dikkat edeyim,inşallah bir sorun çıkmazda 37 ye kadar taşıyabileyim,
34.haftada güzel bir hafta peki bebeğiniz küvezde kalmadı değil mi?Şİmdi nasılsınz,kaç aylık oldu minnoş?
Allah'ım korusun onu,inşallah bende sağlıkla dünyaya zamanında getiririm bebişlerimi.
Sağolun,sevgiler...
Geçmişler olsun canım. Dikişin sımsıkı tutsun kuzunu. Günlerin su gibi akıp geçsin. Sağlıkla kucağına zamanında almayı mevla nasip etsin.S.a arkadaşlar dün sabah serklaj oldum hala hst yatıyorum Dr wc için bile kaldırmıyor 3 cm Açıklık varmış Artı rahim boyum 3 cm Dr dikerken Bebeğin su kesesi gözüküyordu dedi suan çok az ağrım var ama kanamamda var sizde kanama ne kadar oldu ve kaç gün sürdü
Merhaba arkadaslar,
Dun arda beye gittim butun tahlilleri inceledi hamilelik gecmisimi anlattim 2tane 19 haftalik kayiptan dolayi yeni gebelikte 12. Haftada dikis aticagini soyledi.
Bide kilomu cok buldu once diyet dedi
RabbiM yar ve yardımcın olsun canım.selam arkadaşlar 21 haftalık kayıptan sonra suan 22 haftalık hamileyim çok şükür 12.haftada seklaj yapıldı.1 haftadır hastanede yatıyorum kanda crp suanda 26.87 sedimasyondu galiba oda 26 idrarda da enfeksiyon var antibiyotik tedavisine ragmen bugun dahada yükselmiş.suyunu getirebilir diyo doktor ne yapmalıyım neden olur tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum suyu gelen oldumu hiç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?