- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.701
rabbim evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin iyiki buraya yazmışsınız bizlere umut olun.bende oğlumu
rahim ağzı yetmezliği nedeni ile kaybettim.tekrar anne olmak istiyorum.
Selam kizlar benim bitek rahim filmim kaldi geriye onuda zeynepkamilde cektiricektim ama arkadasim beni korkuttumutlaka anestezi olsun vs. diyerek. Ümraniyedeyim ben rahim filmi icin onerebileceginiz bi yer varmi ?
Merhaba canm kac haftaya geldiniz maşallah size bende dikiş var 22 de ölçüm 26 mm di korkuyorum ama seni görünce olabilecegini düşündüm hem de seninki ikizmis ama bende hunisleme var sende öyle bi durum var mi ve ölçü ne zmanadir.böyle sürekli istirahat halinde oldugun içinmi sknti oolmadi bende istirahat ediyorumasozlkaç hafta post: 36795078 .!.:arkadaşım ben de ikiz gebeyim. 21. haftada 19mm-23mm arasıydı rahim boyum. Serklajsız bak bu haftalara kadar geldim. Serklajın da riskleri var, ikiz gebelikte önermiyorlar. Bence istirahatle sen de dayanırsın.
Merhaba canm kac haftaya geldiniz maşallah size bende dikiş var 22 de ölçüm 26 mm di korkuyorum ama seni görünce olabilecegini düşündüm hem de seninki ikizmis ama bende hunisleme var sende öyle bi durum var mi ve ölçü ne zmanadir.böyle sürekli istirahat halinde oldugun içinmi sknti oolmadi bende istirahat ediyorum
kızlar bişey sorcam
belki bebeğim 36. haftada alıncak... 2000gr civarında ... bu kiloda doğan bebeğe prematüre kıyafetlerimi almalıyım.. küçük gelir mi boşuna almayayım...
2 beşli zıbın aldım. 2 hastane çıkışı gelcek... bir kaç tane prematüre alayım belki bunlar büyük gelir dedim...
Ya ben hep yattığım için CNm bide pat diye doğum kararıyla karşılaşınca bişey alamadım... Prematüre tulum internetten eşime dedim bir tane olsun sipariş et diye... Bende bebotadan aldığım 5li zıbına ufak demiştim, normal setten açtırdım bitane oda minnacık, eeee bunlar kızıma büyük gelecekse benim kızın boyutu korkuttu beni...burcim muhtemelen ben de 36. hafta içerisinde doğum yapıcam o yüzen prematüre giysiler aldım. Aslında prematüre hastane çıkışı değil de alt-üst aldım.Benim hastane çıkışları 3-3,5 kilo bebeğe olurdu. Bunlar onunla aynı boy gibi ama baya darlar. Bence sen de al. Ama pahalı bir şey alma. Çok kısa giyecek sonuçta.
Merhaba onceliklenbasiniNz sağolsun ben de tekrar hamile kalananksdar tiparlanamadim 4 ay sonra tekrar gebeydim ama simdi de psikolojinin.çok iyi olduğu söylenemez.aynisneyleri yasayacagim korkusu hic bitmiyor ama en azından kendimi insanlarla iletişim halinde buluuorumbicime kapanmiyorum artuk hamilengorunce aglamiyor.bebek görünce.sevebiliyorum.Dr kar genelde 6 ay diyor benim Drum 3 ay yeterli ddemişti.kontrolde.Serviks uzunluğuna bakildi mi mesela ya da pihtilasma genetik rahim filmin vs yaptirdinmi bunlar.çok çok önemli testler venbundonemde birnkac Dr ye gitmenin hatta bir de mutlaka perinatologa gozukmeni gebelik fikrine vebbekleme sürecine o şekilde karar vermenin oneririm
İnşallah öyle olur yatmadan geçirmek tabikş çok daha iyiAllah razi olsun.melegim1478 Maşallah abdominal serklaj çok çok.iyi olmuş bende normal.serkalj olduğu için Hunilesme skintim var Ama abdominal serkalj olup da ikiz hamile olan bi arkadaş vardi nickini hatirlayamadim su an 33 lerde sanirim ve yatmadi ikiz olmasına rağmen maşallah inşallah senin için de hayrli bi gebelik olur bekleme suren çabucak gecer
Maşallah maşallah bebeklerine allahin izniyle az kalmis-)35. haftayı bitirdim canm. Bende de hunileşme vardı ama evde istirahatla geçti
Arkadaslar merhaba. Size bir sorum olacak. Açılma ile rahim agzi boyu farkli seylermi. Yani bazı ark rahim agzi boyu 2 cm yazarken kimi 2 cm acilmam var diyor. Bu acilma ve rah boyu olayinda beni aydinlatacak biri varmi?
Rabbim insallah herkesin yardimcisi olur. Ümidimizi yitirmeden rabbe sığınmaliyiz.
Bugun kontrolumuz vardi rahim ağzı 2cm, 2 cm de hunilesme var 17. haftadan buyana boyle duruyor 25. Haftadayiz, doktorum bebegin suyu sinirda dedi birde bu cikti bugun-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?