- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.801
KiZlar banada yardım edin ray boyu 2cm doktorum yatak verdi bende annemde yatıyorum bana dikişi önermedi fitil gibi proteston kullaniyorum sorun suki yatiigim icin kabiz oluyorum nasıl çözdünüz bu sorunu Rabbim vaktinde kucAmizA almayı nasip etsin dua edin olurmu
KiZlar banada yardım edin ray boyu 2cm doktorum yatak verdi bende annemde yatıyorum bana dikişi önermedi fitil gibi proteston kullaniyorum sorun suki yatiigim icin kabiz oluyorum nasıl çözdünüz bu sorunu Rabbim vaktinde kucAmizA almayı nasip etsin dua edin olurmu
Maşallah ölçün uzamış ve haftan da çok güzel.. hep böyle güzel haberlerle inşalllah.Kizlar biraz once kontorlden geldim rahim agzi izunlugum 2cm idi simdi 2.75 cm olmus bebegin suyuda haftasina gore normal dedi dk. 27. Hafta icindeyim 10 gunde 1 gidiyom kntrole
Sağol canim allah herkesi bebegini kucaklamayi nasip etsin hep bu haftalara gelmeyi arzu etiyordum simdi hedefim 32.hafta ins hep beraber goruruz 30 lu haftalariMaşallah ölçün uzamış ve haftan da çok güzel.. hep böyle güzel haberlerle inşalllah.
Merhaba kızlar;
Bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim...bende de rahim ağzı yetmezliği var 18.haftamda tanı konuldu serklaj bu yüzden yapılmadı benim 30 mm lerde seyerediyordu 25 mm altına inerse serklaj yapacağını söyledi doktorum 25 lerin altına düşmedik Allahtan dikişe bu yüzden gerek kalmadı ilaçlar ile yatarak geçirdik bu dönemi...haftada bir pruluton iğne oluyordum günde 6 saatte bir nidilat içiyordum arada progestan vajinadan alıyordum hatta 2 kere hastanede yattım serum tedavisi gördüm 29. haftamda rahim 2 cm açılmıştı ilaçlarla durdurduk kalkmadan yattım hep...Çok şükür 36.haftamdayım ilaçları ve iğneyi kestik artık doğarsa yaşama şansı çok yüksek dedi doktorum ama ben yinede dikkat ediyorum ne kadar çok anne karnında kalırsa o kadar iyi gelişir bebeğim...normal doğum düşünüyorum Allahım bütün hamilelerimize yardım etsin sağ sağlim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Amin
23 teyim magnezyum kullanıyorum zaten de bu gün aradım doktorumu kayisi şerbeti dedi kayisi ye dedi ilaç kullanmiyalim dedi ama daha etkili bi yol bulmam lazim çünkü hareket yokTatlım rahim ağzı yetmezliğinde kabız olmak çok riskli ıkınmaman gerekir. Druna da danışıp magnezyum yada dubhalac gibi kabızlık giderici ilaç kullanmalısın kaçıncı haftadasın?
bende aynı durumdayım iysallah o haftalari bende görürüm. Kabiz ilk ısını nasıl çözdün bende yatıyorum banada yardım edermisin Rabbim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin hepimiziMerhaba kızlar;
Bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim...bende de rahim ağzı yetmezliği var 18.haftamda tanı konuldu serklaj bu yüzden yapılmadı benim 30 mm lerde seyerediyordu 25 mm altına inerse serklaj yapacağını söyledi doktorum 25 lerin altına düşmedik Allahtan dikişe bu yüzden gerek kalmadı ilaçlar ile yatarak geçirdik bu dönemi...haftada bir pruluton iğne oluyordum günde 6 saatte bir nidilat içiyordum arada progestan vajinadan alıyordum hatta 2 kere hastanede yattım serum tedavisi gördüm 29. haftamda rahim 2 cm açılmıştı ilaçlarla durdurduk kalkmadan yattım hep...Çok şükür 36.haftamdayım ilaçları ve iğneyi kestik artık doğarsa yaşama şansı çok yüksek dedi doktorum ama ben yinede dikkat ediyorum ne kadar çok anne karnında kalırsa o kadar iyi gelişir bebeğim...normal doğum düşünüyorum Allahım bütün hamilelerimize yardım etsin sağ sağlim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Amin
selam ray boyunu uzatmak icin bi ilaç yada bi taktik kullandinmi bilgi verirmisinKizlar biraz once kontorlden geldim rahim agzi izunlugum 2cm idi simdi 2.75 cm olmus bebegin suyuda haftasina gore normal dedi dk. 27. Hafta icindeyim 10 gunde 1 gidiyom kntrole
Slm kacinci haftadasin bilmiyorum ama 6 ayda kasilmalar yani yalanci dogum sancilari basliyor bende doktora kontrole gittiğim gün karnim tas gibi oldu sertlesti doktorda görünce bana adalat verdi şimdilik günde bi tane iciyorum yatmadan once al dedi bilgin olsunhanımlar merhaba;
bende de erken doğum riski var. ıkınınca rahmimde açılma var dedi doktor. size bişey sorucam,
kasılmalarınız oluyor mu? ve nasıl oluyor.
ben arada olan karnımdaki dalgalanmaları bebeğimin hareketi farz ediyordum. gece yine karnımda dalgalanma hareketlenme oldu. aklıma uyku sersemi ya kasılma böyle bişeyse diye bi düşünce geldi. ben bu hareketi bebek olarak düşünücem demi. kasılma bi yerin sert bi şekilde gerilmesi?
fikri olan yazsın lütfen.
Slm kacinci haftadasin bilmiyorum ama 6 ayda kasilmalar yani yalanci dogum sancilari basliyor bende doktora kontrole gittiğim gün karnim tas gibi oldu sertlesti doktorda görünce bana adalat verdi şimdilik günde bi tane iciyorum yatmadan once al dedi bilgin olsun
bu kasılma nasıl oluyor? sertleşme oluyor küçük yumrular. 27. haftadayım.
Ra
selam ray boyunu uzatmak icin bi ilaç yada bi taktik kullandinmi bilgi verirmisin
Canim ben surekli yatiyom ilaç olarak magnezyum progesteron ve hafta 1 repenton depot igne oluyom 14 gun once 2cm idi simdi 2.75 olmus doktorumda sasirti bu durumaRa
selam ray boyunu uzatmak icin bi ilaç yada bi taktik kullandinmi bilgi verirmisin
Maşallah gününde kucakla bebeğini ins .ayağa nezamn kalkmaya başladın .normal hayatina donebiliyo musun kalktigin zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?