- 4 Mart 2011
- 142
- 85
- 123
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.821
B
bende aynı durumdayım iysallah o haftalari bende görürüm. Kabiz ilk ısını nasıl çözdün bende yatıyorum banada yardım edermisin Rabbim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin hepimizi
sağol kardeşim inşallah Rabbim herkese kolaylaştırsınBayramınızı kutluyorum hayırlısıyla hamile arkadaşlarımın vakitlice yavrularını kucağına almalarını, hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımın sağlıkla hamile kalmalarını diliyorum.
Bende hic kilo almadim 64 kiloydum simdi 66 oldum o 2 kiloda bebekle suhu galiba-)Evt ya kimseler yok burda cok sukur 27 olduk bizde ve cok kilo aldik yatmktan
Bende hic kilo almadim 64 kiloydum simdi 66 oldum o 2 kiloda bebekle suhu galiba-)
Canim cok yiyom ama kilo alamiyorum sen kacinci hafta olmusdun serklaj unuttum-) benim 20. Hafta akintim vardi 2 gundur yine basladi canimi sikiyo
bende 20. haftada acil serklaj yapıldığında akıntım vardıCanim cok yiyom ama kilo alamiyorum sen kacinci hafta olmusdun serklaj unuttum-) benim 20. Hafta akintim vardi 2 gundur yine basladi canimi sikiyo
Enfeksiyon hok ayni akinti serklajdan sonrada olmusdu bebegin icin cok uzuldum benim de 20 haftalik kaybim var bu bebekde acil serklaj yapildi 17. Haftada 2cm aciklik vardi 29 haftanin icindeyiz simdi 32 haftayi gormeyi cok istiyom bana ilk kaybimda ray tehsisi konsaydi belki acilma olmadan dikis atilirdi ama boylede devam etiyoruzBen daha once 27 haftalik dogum yaptim bebegim 3 gun yaşadı. Acil serklaj olmustum.bunda 13.haftada atildi .bi sıkıntı yoktr ins o akintida enfksyn var miydi
Canım öncelikle başın sağolsun benimde 19. haftada rahim ağzımın açılması sonucu dikiş atıldı ve enfeksiyon sonucu 24. haftada ikizlerimi kaybettim çok zor bir süreç rabbim yardımcımız olsun 2,5 ay sonra kendiliğinden hamile kalmışım şu an 14. haftaya girdik çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye ama rabbime sığınmaktan başka hiçbir şey gelmiyor elimden dua ediyorum bende kuzucuklarımı çok özlüyorum inşallah rabbim senin de yüzünü en kısa zamanda güldürürArkadaşlar sizler bebeğinizi kaybettikten sonra kendinizi nasıl ve ne kadar sürede toparladınız ?
Ben iki ay oldu hala çok kötüyüm. Cuma günü doktor kontrolüm vardı doktor mart ayında tekrar muayne edeceğini tekrar hamile kalmamı o. Zaman karar verileceğini söyledi , altı ay çok uzun bir süre nasıl geçecek bilemiyorum oysaki ben tekrar hamile olmayı çok istiyorum kendimi boşlukta hissediyorum zaman geçmiyor sanki.
Tekrar hamile kaldığımda bu yaşadıklarımı unutabilecekmiyim yoksa her anımı korku içindemi geçireceğim sizler neler yaşadınız ? Meleğimi çok özlüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?