Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yabak sen sakın ol eger kese patlayacak olsa onu anlıyacaksın rahım aşağıya doğru çok fena bastırıryo canım ve ben hastanede yatıyordum 4 gun yattım 3 gun o baskıyı dogum sancısını fecı bı sekılde cektım 3 gunde anca patladı kese sen orda sımdı rahat dur agrın yoksa sorun da yok bıtanem

agrim yok evet masallh ntsdde cikmio cok sukur tsmm sakinim canm bnim saol

agrim yok evet masallh ntsdde cikmio cok sukur tsmm sakinim canm bnim saol
haaaa şöyle işte ben tecrube abıdesıyım burda bakma boyle konustuguma cok zor zamanlardı çocugum gıttı ama dayanılmayacak kadar da acı cektım nst de cıkmıo sancı cnm sen hıssedersın sancını 32 den sonra cıkıo sancı orda kasılma varsa sen hıssedıyosan hemen soyle druna

Cnm bebisin bugunde gelmediğine çok sevindim benim kızım 34 hftlık doğdu hemde hiçbir erken doğum tehditim yoktu birden suyum geldi.ama 2 gündür bel ağrım kabızlık gibi basınç hissi vardı bende hersey normal diye dra gitmemistim. Aklıma bile gelmemişti ve kızım iğne vurulmadıgından 1 hafta yogunbakim da kaldı.ama arkadaşımın erken doğum tehditi biliniyordu doğumdan 1 gün önce ciğer geliştirici oldu bebek 30 haftalık doğduğu halde yogunbakim a girmedi maşallah. O yüzden içini rahat tut bebisin 30 lu haftalarıda görecek inşallah

ayyyy canim insallah ben bi iki hafta once oldum ciger gelistirici bide iki gun once oldum yerleri hala agrio popom mahvoldu ama olsun bebegim i olsunda her aciya raziyim simdilik bi baski yok su iciorum bol bol o biraz şisknlik yapio galiba 30u gorsem rahtlicamda zamn gecmioki hic.sen nasilsin.

benım bı arkadasım vardı senın gıbıydı 30 u gorsem dıye yanıyodu 38 ı gordu serklajını aldılar 40 haftada dogdu cocuk maşallah sende oyle olucaksın canım :)

Bende iyiyim şükürler olsun dediğin gibi zaman geçmiyor keşke bende senin haftalarıni görebilsem. Bana o iğneleri dr kısmet olursa 24. Haftada yapacağını söyledi.

benım bı arkadasım vardı senın gıbıydı 30 u gorsem dıye yanıyodu 38 ı gordu serklajını aldılar 40 haftada dogdu cocuk maşallah sende oyle olucaksın canım :)
siz boyle konusunca okadar umutlaniyorumki vallahi diorum gorcem o gunleri sonra bi oluo bi karamsarlik alio basini gidio dogru dua edeyim insallah zamni gelince gelir sipa oglum drum bugun gittiği yere kdar gotrcez insallah dedi:)

siz boyle konusunca okadar umutlaniyorumki vallahi diorum gorcem o gunleri sonra bi oluo bi karamsarlik alio basini gidio dogru dua edeyim insallah zamni gelince gelir sipa oglum drum bugun gittiği yere kdar gotrcez insallah dedi:)
goreceksın merak etme o arkadaım da boyle varya 27 den 40 kadar basımın etını yedı serklajını aldılar yuruyo cocuk dogsun dıye çocuk dogmuyo :) sezaryen yapacaklardı bı ıkı gun daha gelmeseydı

Allah razi sun cnm duaya cok ihtiyacim var bugun nasilsiniz bakalim bi sorun olmadi insallah[/QU

...

inşallah en tez zamanda siz de hamile kalıp zamanında doğum yaparsınız. Bu sayfalarda yıllarım geçti benim. Çok şükür yavruma kavuştum .Lütfen başta tüm tetkikleri yaptırın rahim filmi çektirin pıhtılaşma var mı baktırın

Canım ben büyük oğlumda ishal oldum 29 artı 4 te. Karın ağrısı yaptı o ağrı da tetiklemiş 4 cm açılmayla hastaneye gittim. 11 gün tokoliz tedavisi yaptılar. 35. haftaya dek hep yattım. 38 de doğdu sen de göresin inşallah...

Bence de ayaklanma canım. Genelde çoğumuz proluton depot iğne kullandık haftada bir.erken doğumu engellemede çok etkili. Bazı dr hap ya da jlini veriyor ama iğne en etkilisi. Bir de enfeksiyon tahlilleri dr istemese de yaptırın kanda crp baktırın sık sık...

Kromozom analizleri yapildi ama pihtilasma testi yapilmadi valla cnm ne gerekiosa yapicaz artik cumartesi kesin sonucum belli olck hamile miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…