- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.161
yabak sen sakın ol eger kese patlayacak olsa onu anlıyacaksın rahım aşağıya doğru çok fena bastırıryo canım ve ben hastanede yatıyordum 4 gun yattım 3 gun o baskıyı dogum sancısını fecı bı sekılde cektım 3 gunde anca patladı kese sen orda sımdı rahat dur agrın yoksa sorun da yok bıtanemtamm canm aklimda bulunsun saolasin oyyy oyyyy vallahi beklemk zor yahu ama hastnede dha rhatim yaa dr serumu kesti yine bol bol su icicekmisim insan bi saskin oluo bundurumlarn başına gelceni hic düşünmuyosun ama gelio iste Allahimn vardr bi bildigi.
agrim yok evet masallh ntsdde cikmio cok sukur tsmm sakinim canm bnim saolyabak sen sakın ol eger kese patlayacak olsa onu anlıyacaksın rahım aşağıya doğru çok fena bastırıryo canım ve ben hastanede yatıyordum 4 gun yattım 3 gun o baskıyı dogum sancısını fecı bı sekılde cektım 3 gunde anca patladı kese sen orda sımdı rahat dur agrın yoksa sorun da yok bıtanem
haaaa şöyle işte ben tecrube abıdesıyım burda bakma boyle konustuguma cok zor zamanlardı çocugum gıttı ama dayanılmayacak kadar da acı cektım nst de cıkmıo sancı cnm sen hıssedersın sancını 32 den sonra cıkıo sancı orda kasılma varsa sen hıssedıyosan hemen soyle drunaagrim yok evet masallh ntsdde cikmio cok sukur tsmm sakinim canm bnim saol
Cnm bebisin bugunde gelmediğine çok sevindim benim kızım 34 hftlık doğdu hemde hiçbir erken doğum tehditim yoktu birden suyum geldi.ama 2 gündür bel ağrım kabızlık gibi basınç hissi vardı bende hersey normal diye dra gitmemistim. Aklıma bile gelmemişti ve kızım iğne vurulmadıgından 1 hafta yogunbakim da kaldı.ama arkadaşımın erken doğum tehditi biliniyordu doğumdan 1 gün önce ciğer geliştirici oldu bebek 30 haftalık doğduğu halde yogunbakim a girmedi maşallah. O yüzden içini rahat tut bebisin 30 lu haftalarıda görecek inşallahtamm canm aklimda bulunsun saolasin oyyy oyyyy vallahi beklemk zor yahu ama hastnede dha rhatim yaa dr serumu kesti yine bol bol su icicekmisim insan bi saskin oluo bundurumlarn başına gelceni hic düşünmuyosun ama gelio iste Allahimn vardr bi bildigi.
ayyyy canim insallah ben bi iki hafta once oldum ciger gelistirici bide iki gun once oldum yerleri hala agrio popom mahvoldu ama olsun bebegim i olsunda her aciya raziyim simdilik bi baski yok su iciorum bol bol o biraz şisknlik yapio galiba 30u gorsem rahtlicamda zamn gecmioki hic.sen nasilsin.Cnm bebisin bugunde gelmediğine çok sevindim benim kızım 34 hftlık doğdu hemde hiçbir erken doğum tehditim yoktu birden suyum geldi.ama 2 gündür bel ağrım kabızlık gibi basınç hissi vardı bende hersey normal diye dra gitmemistim. Aklıma bile gelmemişti ve kızım iğne vurulmadıgından 1 hafta yogunbakim da kaldı.ama arkadaşımın erken doğum tehditi biliniyordu doğumdan 1 gün önce ciğer geliştirici oldu bebek 30 haftalık doğduğu halde yogunbakim a girmedi maşallah. O yüzden içini rahat tut bebisin 30 lu haftalarıda görecek inşallah
benım bı arkadasım vardı senın gıbıydı 30 u gorsem dıye yanıyodu 38 ı gordu serklajını aldılar 40 haftada dogdu cocuk maşallah sende oyle olucaksın canım :)ayyyy canim insallah ben bi iki hafta once oldum ciger gelistirici bide iki gun once oldum yerleri hala agrio popom mahvoldu ama olsun bebegim i olsunda her aciya raziyim simdilik bi baski yok su iciorum bol bol o biraz şisknlik yapio galiba 30u gorsem rahtlicamda zamn gecmioki hic.sen nasilsin.
Bende iyiyim şükürler olsun dediğin gibi zaman geçmiyor keşke bende senin haftalarıni görebilsem. Bana o iğneleri dr kısmet olursa 24. Haftada yapacağını söyledi.ayyyy canim insallah ben bi iki hafta once oldum ciger gelistirici bide iki gun once oldum yerleri hala agrio popom mahvoldu ama olsun bebegim i olsunda her aciya raziyim simdilik bi baski yok su iciorum bol bol o biraz şisknlik yapio galiba 30u gorsem rahtlicamda zamn gecmioki hic.sen nasilsin.
Cnm sanada dua ediyorum inşallah bir an önce sagsalim bebegini Kucağına alırsınbenım bı arkadasım vardı senın gıbıydı 30 u gorsem dıye yanıyodu 38 ı gordu serklajını aldılar 40 haftada dogdu cocuk maşallah sende oyle olucaksın canım :)
amın cnm ınsallahhhhCnm sanada dua ediyorum inşallah bir an önce sagsalim bebegini Kucağına alırsın
siz boyle konusunca okadar umutlaniyorumki vallahi diorum gorcem o gunleri sonra bi oluo bi karamsarlik alio basini gidio dogru dua edeyim insallah zamni gelince gelir sipa oglum drum bugun gittiği yere kdar gotrcez insallah dedi:)benım bı arkadasım vardı senın gıbıydı 30 u gorsem dıye yanıyodu 38 ı gordu serklajını aldılar 40 haftada dogdu cocuk maşallah sende oyle olucaksın canım :)
insallah gorceksin canim insallah rabbim hrpimizin gonlune gorr versin...Bende iyiyim şükürler olsun dediğin gibi zaman geçmiyor keşke bende senin haftalarıni görebilsem. Bana o iğneleri dr kısmet olursa 24. Haftada yapacağını söyledi.
goreceksın merak etme o arkadaım da boyle varya 27 den 40 kadar basımın etını yedı serklajını aldılar yuruyo cocuk dogsun dıye çocuk dogmuyo :) sezaryen yapacaklardı bı ıkı gun daha gelmeseydısiz boyle konusunca okadar umutlaniyorumki vallahi diorum gorcem o gunleri sonra bi oluo bi karamsarlik alio basini gidio dogru dua edeyim insallah zamni gelince gelir sipa oglum drum bugun gittiği yere kdar gotrcez insallah dedi:)
Allah razi sun cnm duaya cok ihtiyacim var bugun nasilsiniz bakalim bi sorun olmadi insallah[/QU
...
valla peceteye yogun yogun geldi hep canim geceden beri vardi sari renkli boyle bide kasilmm cok oldu belimdende sanci girdi dedim doguruyrum heralde hastnye geldim hemn dr bida eve gitmk yok dedi alttan bakti ilerleme yok dedi kesede gorunuo ama acilma yok ayni duruo dedi az miktrda enfeksyn cikti antibytk vurdu hemen bide fitil kullancam dr artik beklicez gityigi yere kadr dedi canim.1245 grm olmus biraz sevindim iste oyle simdilik 1500 grm olsaydi oglum.
Amin canim insallah valla ben 2 gundur ayaklandim sandalyede oturarak esime yemekte yardim ediyorum Rabbim Esimin yoklugunu hicbirzaman gostermesin insallah Bastacim herseyimde yardimci oluyo guc veriyo bana Allah im yuzbin kere razi olsun insallah canim ben progeston kullaniyorum gunde 2 kez bu ilactandanmi etkili prulont ? Valla garip ama masallah ayaklaninca daha bi ii oldum dikislerimin kasiklarimin agrisi azaldimutlaka birbirimizle haberleselim canim buarada decavit kullanmadan once bacagima kramp giriyordu sukur decavite basladiktan sonra agri da kalmadi ve bende bu hamileligimin ilk haftalarinda bunu dogurayim tekrar hemen hamile kalacam diyordum ameliyattan sonra fikrim tamamen degisti yoook bu bebisimi hayirlisiyla sag salim dogurayimda rabbim yavrumu saglikli uzun omurler versin insallah bi daha cocuk istemiyorum diyorum tabi kismet Allah tan gelirse yapacak bisey yok bende yavrum icin bol bol zikir cekiyorum ve yasin suresi bol dualar okuyorum canim Rabbim kabul eder insallah dualarimizi ayrica pisirip dagitmissin Allah kabul etsin insallah
Kromozom analizleri yapildi ama pihtilasma testi yapilmadi valla cnm ne gerekiosa yapicaz artik cumartesi kesin sonucum belli olck hamile miyim diyeinşallah en tez zamanda siz de hamile kalıp zamanında doğum yaparsınız. Bu sayfalarda yıllarım geçti benim. Çok şükür yavruma kavuştum .Lütfen başta tüm tetkikleri yaptırın rahim filmi çektirin pıhtılaşma var mı baktırın
Kromozom analizleri yapildi ama pihtilasma testi yapilmadi valla cnm ne gerekiosa yapicaz artik cumartesi kesin sonucum belli olck hamile miyim diye
canim insallah hamilesindir. coj dikkatli bir gebelikle insallah basarili olursun.Kromozom analizleri yapildi ama pihtilasma testi yapilmadi valla cnm ne gerekiosa yapicaz artik cumartesi kesin sonucum belli olck hamile miyim diye
Cnm bugun baktirdim 7.41 cikti cok yeni bi gebelik varmis cumartesi gunu ku sonuc kesin bisey soyluycek bize deger cok dusukCtesi mi baktırcaksın cnm, bugün baktırcaksın diye bekliyordum. Reglin gecikti mi?
Insallah cnm bi hamile oluyum da insallah ne gerekiyosa yaptircmcanim insallah hamilesindir. coj dikkatli bir gebelikle insallah basarili olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?