- 31 Temmuz 2014
- 966
- 666
- 108
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.141
cAnim insallah bebisne bisi olmazda sag salim kucgna alirsin rabbim korusun insallah seni ve bebegini...haberdar et merak ettim.bende hastanedeyim sabhtan kasilmalrm ve akintim cok artti sabah geldim dr yatrdi evr gitmk yok dedi bida banda.ultrasnda 28 hafta 4 gun gorunuo kilosuda 1245 grm olmus sevindim biraz kilosuna.Kızlar çok korkuyorum.bugun tam 17 haftalıgı doldurduk. 12 gün önce serviks birden 2.74 cm e düştü acil serklaj oldum devamlı yatıyorum dün akşam kanamam oldu dr bu sabaha çağırdı lütfen dua edin inşallah Bebeğimi sağ salim kucagıma alırım
cok sevindm canm benimm yaaa masallh senn oglunda insallh korkyugmza ugramayiz hicbrimiz☺Kızlar hamd olsun güzel haberlerle döndüm. Kanama icin dikis tahriş etmiş olabilir dedi.oglusumda çok iyi.serviks uzunlugu aynı kısalması olmamış rahim ağzı kapalı dedi birde kese servikse doğru h unileşme yapmıştı o da geçmiş şükürler olsun.dun gece nasıl geçti bilmiyorum kızım da devamlı gelip gelip gözlerimi kontrol etti ağlama diye.ona da çok üzülüyorum 6 yıldır hep birlikteydik o da tüp bebek olunca çok düştüm üstüne. O yüzden bana çok düşkundur şimdi de yatınca hiç ilgilenemiyorum.sabah rüzgarı oğlunun güzel haberine çok sevindim gelen her mutlu haber hepimize umut oluyor.rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz inşallah
canım akıntın çok yoğun ve fazla mı boyle avucun doluyo mucAnim insallah bebisne bisi olmazda sag salim kucgna alirsin rabbim korusun insallah seni ve bebegini...haberdar et merak ettim.bende hastanedeyim sabhtan kasilmalrm ve akintim cok artti sabah geldim dr yatrdi evr gitmk yok dedi bida banda.ultrasnda 28 hafta 4 gun gorunuo kilosuda 1245 grm olmus sevindim biraz kilosuna.
Hadi insallah canim ya ayin 10unda yine gidecem bakalim ne olacak ben cok stres yapiyorum nedense rahat olamiyorum her kibirdadiklarinda bak hala benimleler niye takiyorum diyorum ama bosİkiz disinda ayniyiz. Benimkide ayni.heepp asagida.kurcalayip suruyor. Benimki 1,6 ya kadar dusmustu enson. Pruluton depit haftada 2 progestan gunde 3 ayrica kasilmalar icin ilac ve magnezym gunde 2-3 allahun izniyle bisicik olmaz.kalkma sen yataktan hic.konus miniklere rahat durun diye) bende serklajyok.gerek bile duymadular. Ama yatiyorum bende hep. Kontrollu okduktan sonrea dayanirlar rahar ol.en guzel tedavi. ;())
valla peceteye yogun yogun geldi hep canim geceden beri vardi sari renkli boyle bide kasilmm cok oldu belimdende sanci girdi dedim doguruyrum heralde hastnye geldim hemn dr bida eve gitmk yok dedi alttan bakti ilerleme yok dedi kesede gorunuo ama acilma yok ayni duruo dedi az miktrda enfeksyn cikti antibytk vurdu hemen bide fitil kullancam dr artik beklicez gityigi yere kadr dedi canim.1245 grm olmus biraz sevindim iste oyle simdilik 1500 grm olsaydi oglum.canım akıntın çok yoğun ve fazla mı boyle avucun doluyo mu
canım dr ne derse yap kalkma ınsallah guzelce atlatırsınız bu badıreyı devalla peceteye yogun yogun geldi hep canim geceden beri vardi sari renkli boyle bide kasilmm cok oldu belimdende sanci girdi dedim doguruyrum heralde hastnye geldim hemn dr bida eve gitmk yok dedi alttan bakti ilerleme yok dedi kesede gorunuo ama acilma yok ayni duruo dedi az miktrda enfeksyn cikti antibytk vurdu hemen bide fitil kullancam dr artik beklicez gityigi yere kadr dedi canim.1245 grm olmus biraz sevindim iste oyle simdilik 1500 grm olsaydi oglum.
insallah canm saol Allahim yardmcimz olsun .canım dr ne derse yap kalkma ınsallah guzelce atlatırsınız bu badıreyı de
ama uzulme bebegının kılosu da gayet ıyı haftasına gore bıraz kuvozde kalır tabı kı temennımız 40 hafta ama olssun bebıs dısardada yasar artık boyle dusun rahat olinsallah canm saol Allahim yardmcimz olsun .
Allahim kismet etyiyse yassr insallh tek duam saglikli olsun insallh.bugun bebk yogun bakim odasni gordm gozlermnden yad suzuldu dedim dogdugnda kucama almyip hemn buraya getrckler dedim icim sizladi sonra eşim ordan cikip kucgna gelck ama dedi ya farketmstdn dogsaydi hic goremcktn dedi sonra dedim dogru betrn betri var şükur halimize... ultrsnda gordm yuznu kaptmsti sipa kusum ben ona diorum ya hissettimi acba oda bana kustu galiba diorym.Allhim istyn herkese versin insallah.dogmdi daha ama sevgisi cok farkliymis.ama uzulme bebegının kılosu da gayet ıyı haftasına gore bıraz kuvozde kalır tabı kı temennımız 40 hafta ama olssun bebıs dısardada yasar artık boyle dusun rahat ol
tabı canım eşin haklı benımkı 23. haftada doğdu yuzunu bıle göremedım ama sen onu goreceksın cnm şukret bu durumuna canım benım rahat ol bosver akışına bırak belkı dolduracak 40 haftayı hıc bellı olmaz cnm hıc umutsuzluga kapıulmaAllahim kismet etyiyse yassr insallh tek duam saglikli olsun insallh.bugun bebk yogun bakim odasni gordm gozlermnden yad suzuldu dedim dogdugnda kucama almyip hemn buraya getrckler dedim icim sizladi sonra eşim ordan cikip kucgna gelck ama dedi ya farketmstdn dogsaydi hic goremcktn dedi sonra dedim dogru betrn betri var şükur halimize... ultrsnda gordm yuznu kaptmsti sipa kusum ben ona diorum ya hissettimi acba oda bana kustu galiba diorym.Allhim istyn herkese versin insallah.dogmdi daha ama sevgisi cok farkliymis.
allah sanda sabir versin canim....en kisa zamnda bebisin yoksa eger tekrr nasip etsn sana da insallah.so kadr umutsz degiim artik canim..Allahima emanetiz artik.destgn icin saol tekrrdan.tabı canım eşin haklı benımkı 23. haftada doğdu yuzunu bıle göremedım ama sen onu goreceksın cnm şukret bu durumuna canım benım rahat ol bosver akışına bırak belkı dolduracak 40 haftayı hıc bellı olmaz cnm hıc umutsuzluga kapıulma
maalesef canım bebısım yok ılkı 16. hafta ıkıncı 23. hafta ıkı kaybım var sana dua edıyorum canım sen yasamıycaksın benım yasadıgımı benımkıler yasayamayacak kadar kucuktu o yuzden sana dıyorum onu goreceksın benım ıkısıde erkektı cnm senın gıbı oglusum olcaktı nasıp dıılmıs olsun yıne olunca onlem alınacak ve ben yataktan hıc cıkmıycam alıcam kucagıma ınsallah :) sen de alıcan sapsağlam alıcan hem deallah sanda sabir versin canim....en kisa zamnda bebisin yoksa eger tekrr nasip etsn sana da insallah.so kadr umutsz degiim artik canim..Allahima emanetiz artik.destgn icin saol tekrrdan.
en kisa zamnda hamike kalablmn icin dualrma senide alcam insallah rabbim sanada tez zamnda nasip etsin tekrrdan ya dikkat ediorumda cogu okudgm erkk erken dogan boyle annem dioki erkek cocuklar nazli oluo kizim boyle dio cidden dogru galiba Allah sennde gonlne gore versin insallah... yazni okuyunca gozlerm doldu inanki.insallah aliriz kucagmza.maalesef canım bebısım yok ılkı 16. hafta ıkıncı 23. hafta ıkı kaybım var sana dua edıyorum canım sen yasamıycaksın benım yasadıgımı benımkıler yasayamayacak kadar kucuktu o yuzden sana dıyorum onu goreceksın benım ıkısıde erkektı cnm senın gıbı oglusum olcaktı nasıp dıılmıs olsun yıne olunca onlem alınacak ve ben yataktan hıc cıkmıycam alıcam kucagıma ınsallah :) sen de alıcan sapsağlam alıcan hem de
Zar zor bulduk nidilat.yurtdisinda var.getirttik. onu kullaniyorum.kisalmayi sadece kadilma yapmiyor malesef.yurumek bile yetiyor maalesef.benim kisalmam adimm adim oluyor. Yarin dr randevum var bakalim kac santim?? Dinlenmek iyi geliyor.kisaligi uzatiyor bile.senin kasilman var mi diye nstye baglamalari gerek en net orada anladiliyor canim.bol bol dinlen oturma bile sen. Uyu uyu sonra cok arariz bu rahatiHadi insallah canim ya ayin 10unda yine gidecem bakalim ne olacak ben cok stres yapiyorum nedense rahat olamiyorum her kibirdadiklarinda bak hala benimleler niye takiyorum diyorum ama bos
Allaha emanetler meleklerimoz insallah
Canim kasilmalar icin hangi ilaci kullaniyorsun nidilat bulunmuyor diyorlar turkiyede ben bilmiyorum kasilmam varmi yokmu anlayamiyorum ama buyuk ihtimalle varki cok cabuk kisaldi
Turkiyedeki doktorum arayim soracam bi bu kasilma ilaclari hakkinda
Canim senin kac haftalikti kisaldi masallah 30 a gelmissim gerisi rabbimin izniyle kolay olur insallah darisi benim basima insallah
Burdaki doktorlar hemen vermiyor bende trden getirtirim diye dusundum ama bulamadi annem bende yurtdisindayim sen nerden getirttinZar zor bulduk nidilat.yurtdisinda var.getirttik. onu kullaniyorum.kisalmayi sadece kadilma yapmiyor malesef.yurumek bile yetiyor maalesef.benim kisalmam adimm adim oluyor. Yarin dr randevum var bakalim kac santim?? Dinlenmek iyi geliyor.kisaligi uzatiyor bile.senin kasilman var mi diye nstye baglamalari gerek en net orada anladiliyor canim.bol bol dinlen oturma bile sen. Uyu uyu sonra cok arariz bu rahati)) ayrica bnm drum dediki acilma olsa bile 2 haftaya kadar dayanabilirmis dogum olmadan. Tabi 2-3 cm ile. ))
Allah razi sun cnm duaya cok ihtiyacim var bugun nasilsiniz bakalim bi sorun olmadi insallahen kisa zamnda hamike kalablmn icin dualrma senide alcam insallah rabbim sanada tez zamnda nasip etsin tekrrdan ya dikkat ediorumda cogu okudgm erkk erken dogan boyle annem dioki erkek cocuklar nazli oluo kizim boyle dio cidden dogru galiba Allah sennde gonlne gore versin insallah... yazni okuyunca gozlerm doldu inanki.insallah aliriz kucagmza.
yok canim cok sukur bugunde gelmedi die şükrediorum insallh yavrum daynrda gelmez su kesesi nasil bisey aceba hemn patlick kdar incemiki valla kafamda deli sorular dun szbh aksam ciger gelistrci vurdular etkisi oluodur demi bebise gelissde cigerleri kendi solunumunukendi yapsa bari..sen nasilsin.Allah razi sun cnm duaya cok ihtiyacim var bugun nasilsiniz bakalim bi sorun olmadi insallah
Canim benim su kesem iki defa patladi cok ince degil ama patlayagini anlarsin rahminde cok ciddi bir basinc oluyo oyle zorki patlamasi o ciddi baskiya ragmen hemen patlamiyor patlayinca su bosaliyor ve oyle bi rahatliyosun ki ohh diyosun o derece bi basin belin agiriyo cok zatenyok canim cok sukur bugunde gelmedi die şükrediorum insallh yavrum daynrda gelmez su kesesi nasil bisey aceba hemn patlick kdar incemiki valla kafamda deli sorular dun szbh aksam ciger gelistrci vurdular etkisi oluodur demi bebise gelissde cigerleri kendi solunumunukendi yapsa bari..sen nasilsin.
tamm canm aklimda bulunsun saolasin oyyy oyyyy vallahi beklemk zor yahu ama hastnede dha rhatim yaa dr serumu kesti yine bol bol su icicekmisim insan bi saskin oluo bundurumlarn başına gelceni hic düşünmuyosun ama gelio iste Allahimn vardr bi bildigi.Canim benim su kesem iki defa patladi cok ince degil ama patlayagini anlarsin rahminde cok ciddi bir basinc oluyo oyle zorki patlamasi o ciddi baskiya ragmen hemen patlamiyor patlayinca su bosaliyor ve oyle bi rahatliyosun ki ohh diyosun o derece bi basin belin agiriyo cok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?