- 31 Temmuz 2014
- 966
- 666
- 108
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.121
Cnm hergün takibindeyim. Oglumuz bir günü daha atlattı inşallah
iyim Allah razi olsun canm sen nasilsin.popomn altnda yastik ayklarm yuksekte yatiorum ☺☺sabahruzgari59 canımm bugun nasılsınn ne var neyok
Allah razi olsun canim saolasin bi gun daha atlattik evet.dr dun serumu kesmisti sabhtan sancn falan olcakmi ilacsz die ntsdede cikmadi iste sabah geldi istersenz eve gonderyim evdede boyle bakilcaksa dedi özel hastne ve trakyann enniyi hastnsi diolar kaldgm hastnye maddi yonden kulfetli olcak size dedi ama en ufack biseyde hemn gelceksin dedi nolursa olsun dedi.eşimde bana birakti karari dedim az cok anliorum artik dedim gidelim hastnyede cok yakiniz zaten ciktkm az once geldim eve yatiorum canm.drumda cok tecrubeli cocugn ele gelceni zannetmiorum dogum annda bence ilk kanama sonrda suyun gelck dedi ciktik canm.hayrlisi bakalim ne zamnankadr durrsa oglum.
ayy insallah durr ya vallahi ama cok rahatladm burda kinustktan sonra onerilerni dikkate alcam canim insallah hepimz kucagmza aliriz saglikla.drum dedi eger bu kadar bilincli bi hasta olmasydn birakmazdm dedi.ne olursa gidicem.oglum saglikli dogsunda.rabbim bize bagislasn yavrukarmizi.Maşallah gayt iyi gidiosnz.sana tavsiyem hic kalkma bnyo isinide 15 hatt 20 gnde bi yap oturur pozisynda 5 dk bile durma en ufacik akintida norml renkte ve kokuda olsa bile mutlaka dktra gt enfeksiyon belirtisi oluyo ve agrin karin bolgesinde azda olsa varsa yine dktra gt .benim onceki hamileligimde senin durumundaydm bu dediklerimi hic onemsemedim akintiyi flan meger enfeksiyon kapmisim dogum olmustu hic te öyle aman aman bi rahatsizlik hissetmedim yani .ins seninki durcak gbi kendine cok dikkt et canm
insallah canim.beni tek korkutan kesenin biraz sarkmis olmasi iste.sende gurbettesn galiba bende annem sadece 1 hafta kalabildi simdide esim izne ayrildi o bakio.gecer insallah zamn cabucak hepimz icin.sana dikis erken atildysa korkma hic bana acil yapildgi icin sansm dusktu.Çok sevindim inşallah 30 larıda görecez.kalkma ama.bende aynı yatıyorum.annem ve babam geldi.uzaklık zor işte. Yarın kısmetse 17 hafta bitecek.gunu güne duayı dua ya ekleyerek zaman geciriyorum
Hadi bakalim canim en ufak bi kasilma kasik agrisi falan olursa hemen hastaneye cnmiyim Allah razi olsun canm sen nasilsin.popomn altnda yastik ayklarm yuksekte yatiorum ☺☺
drum dun serumu kesmsti nstde sanci cikmadi hic istersen eve gonderyim boyle bakilcksa dedi bende gondern hocam dedim oda en ufacik biseyde hemen gelin dedi evimzde cok yakin hastnye zaten ciktik canim.
insallah canim.beni tek korkutan kesenin biraz sarkmis olmasi iste.sende gurbettesn galiba bende annem sadece 1 hafta kalabildi simdide esim izne ayrildi o bakio.gecer insallah zamn cabucak hepimz icin.sana dikis erken atildysa korkma hic bana acil yapildgi icin sansm dusktu.
insallah canimm.yok simdi daha rahatim artik olcala ölce çare yok derler bizim yaramaz ne zamn gelirse artik.biz elimzden geleni yapioruz gerisi Allaha emanet canim.Cook sevindm cnm adina, hersey yolunda gitmeseydi eve gondermezdi dr. Sen yorma kendini stres yapma, rahat olursan keseb geri cekilir insallah. Allah sifalar versin cnm sen ve senin gibi bekleyen arkadaslara bebeklerinizi bagislasin.
Ben yeni yeni bi bitamin kullanmaya basladim ama magnezyum baska. Pruluton dept dusuk onleyici,ise yariyor bence. Vitaminlerden farkli bunlar. Magnezyum ilerleyen haftalarda ayaklardaki kramplari da azaltiyor canim. Kasik agrisi bende fe var normalmis,dr oyle diyor. Bi de hafta ilerledikce sanki ufaklik cikivercekmis gibi ama cimiyor cok sukur. Ama bizimkilwr hep asagida duruyor,normaller gibi ustte degil.ben net olarak cikicsk gibi hissediyorum canim. Artik surekli dua ediyorum cocuk pek bi imanli olcak hatta dun kalkip biseyler pisirip dagittim bi de. Gonulvrahatligida onemli. Huzur arayisim var.inanmak.Allahim saglikla zamaninda aldirsin evlatlarimizi kucagimiza. Ama inan sıtkım siyrildi.bi daha hamile lafi duymak isyemiyorum inanimisin.bi de hemoroid basladiki evlere senlik. 26 dan sonra dikkat et.hep yumusatici seyler ye.kabiz olma canim. Yuce Rabbim gulsun yuzumuze.haYirlisi olsun hakkimizda. Habersiz birakma beni.sevgilerAmiiiin amiiiin insallah canim pruluton depot ilk kez duyuyorum dusuk onleyici icin kullanilan ignemi ?Soylemen ii oldu mutlaka dr uma soylerim magnezyum dedin decavit kullaniyorum bicok vitamin var gerci ,sen hangisini kullanyorsun? Evet canimmm inan duygularima tercuman oldun bizim gibilerine zaman cabuk gecsin insallah cok zoooor gecmiyo valla bide su kadarcik kaldi deyip baska bi olay zamani kiyasliyorum oyle avutuyorum kendimi gecer geceeer diyorumRabbim guc verir insallah ilgin icin cok tesekkur ederim surekli yatmaktan vucudum uyusuyo lavabo disindada kalkiyorum sut aliuorum meyve ve meyve suyu aliyorum dr umsadece lavaboya kalk dedj ama olmuyo oyle,sence kotumu yapiyorum ?bide yataktan kalkarken kasiklarim yani dikislerim agriyo normalmi,sende de oluyormu?beni bilgilendirirsen sevinirim canim
Amiiiin amiiiin insallah canim pruluton depot ilk kez duyuyorum dusuk onleyici icin kullanilan ignemi ?Soylemen ii oldu mutlaka dr uma soylerim magnezyum dedin decavit kullaniyorum bicok vitamin var gerci ,sen hangisini kullanyorsun? Evet canimmm inan duygularima tercuman oldun bizim gibilerine zaman cabuk gecsin insallah cok zoooor gecmiyo valla bide su kadarcik kaldi deyip baska bi olay zamani kiyasliyorum oyle avutuyorum kendimi gecer geceeer diyorumRabbim guc verir insallah ilgin icin cok tesekkur ederim surekli yatmaktan vucudum uyusuyo lavabo disindada kalkiyorum sut aliuorum meyve ve meyve suyu aliyorum dr umsadece lavaboya kalk dedj ama olmuyo oyle,sence kotumu yapiyorum ?bide yataktan kalkarken kasiklarim yani dikislerim agriyo normalmi,sende de oluyormu?beni bilgilendirirsen sevinirim canim
Allahin izni ile gecer bu gunler.bu arada bu kadat gectikten sonra ustunden cok bisi olmaz serklajin.olsa hemen ilk 3 gunde oluyor genelde.zaten haftanda guzelmis. 28 i bi devir. Sonra artik hep artilara oynayacaksin.:)))) her gecen gun arti her dakika hatta. Allh yar ve yardimcimiz olsun.ne ciciler yaptim ben bebisime oturdugum yerde allah mutlulukla kullanmayi nasip ettsin.guzel dualrin icin aminn cookk cokkk amin insallah saglikla aliriz kucagimza bebeklermizi.bir hafta oldu banada acil serklaj yappilali diken ustndeyim resmn gece uykularm gitti resmen daha cok kucuk miniklermz Allah yar ve yardmcmz oksn insallah durrlar rabbim bu sunavnda gecirsin bizi birakmasn insallah.hersey takdri ilahi.
Allahin izni ile gecer bu gunler.bu arada bu kadat gectikten sonra ustunden cok bisi olmaz serklajin.olsa hemen ilk 3 gunde oluyor genelde.zaten haftanda guzelmis. 28 i bi devir. Sonra artik hep artilara oynayacaksin.:)))) her gecen gun arti her dakika hatta. Allh yar ve yardimcimiz olsun.ne ciciler yaptim ben bebisime oturdugum yerde allah mutlulukla kullanmayi nasip ettsin.guzel dualrin icin aminn cookk cokkk amin insallah saglikla aliriz kucagimza bebeklermizi.bir hafta oldu banada acil serklaj yappilali diken ustndeyim resmn gece uykularm gitti resmen daha cok kucuk miniklermz Allah yar ve yardmcmz oksn insallah durrlar rabbim bu sunavnda gecirsin bizi birakmasn insallah.hersey takdri ilahi.
Yat yat nolir yat.. 34 u devir sonra daha rahatsin.Allah razi olsun canim saolasin bi gun daha atlattik evet.dr dun serumu kesmisti sabhtan sancn falan olcakmi ilacsz die ntsdede cikmadi iste sabah geldi istersenz eve gonderyim evdede boyle bakilcaksa dedi özel hastne ve trakyann enniyi hastnsi diolar kaldgm hastnye maddi yonden kulfetli olcak size dedi ama en ufack biseyde hemn gelceksin dedi nolursa olsun dedi.eşimde bana birakti karari dedim az cok anliorum artik dedim gidelim hastnyede cok yakiniz zaten ciktkm az once geldim eve yatiorum canm.drumda cok tecrubeli cocugn ele gelceni zannetmiorum dogum annda bence ilk kanama sonrda suyun gelck dedi ciktik canm.hayrlisi bakalim ne zamnankadr durrsa oglum.
Amin canim insallah valla ben 2 gundur ayaklandim sandalyede oturarak esime yemekte yardim ediyorum Rabbim Esimin yoklugunu hicbirzaman gostermesin insallah Bastacim herseyimde yardimci oluyo guc veriyo bana Allah im yuzbin kere razi olsun insallah canim ben progeston kullaniyorum gunde 2 kez bu ilactandanmi etkili prulont ? Valla garip ama masallah ayaklaninca daha bi ii oldum dikislerimin kasiklarimin agrisi azaldiBen yeni yeni bi bitamin kullanmaya basladim ama magnezyum baska. Pruluton dept dusuk onleyici,ise yariyor bence. Vitaminlerden farkli bunlar. Magnezyum ilerleyen haftalarda ayaklardaki kramplari da azaltiyor canim. Kasik agrisi bende fe var normalmis,dr oyle diyor. Bi de hafta ilerledikce sanki ufaklik cikivercekmis gibi ama cimiyor cok sukur. Ama bizimkilwr hep asagida duruyor,normaller gibi ustte degil.ben net olarak cikicsk gibi hissediyorum canim. Artik surekli dua ediyorum cocuk pek bi imanli olcak hatta dun kalkip biseyler pisirip dagittim bi de. Gonulvrahatligida onemli. Huzur arayisim var.inanmak.Allahim saglikla zamaninda aldirsin evlatlarimizi kucagimiza. Ama inan sıtkım siyrildi.bi daha hamile lafi duymak isyemiyorum inanimisin.bi de hemoroid basladiki evlere senlik. 26 dan sonra dikkat et.hep yumusatici seyler ye.kabiz olma canim. Yuce Rabbim gulsun yuzumuze.haYirlisi olsun hakkimizda. Habersiz birakma beni.sevgiler
Amin canim amin. Bu arada sen ayaklanma daha ben 30 dayim nerdeyse ondan rahatladim biraz. Ama sen daha erken evrelerdesin.birak esin yapsin ne yapiyorsa.sonucta onunda cocugu. Kalkma ayaga. Unutma erken oten horozu keserler. Sabir sabir sabir.isler olur her zaman. Bol bol protein tuket. Bulabiliyorsaniz avokado cok guzel besliyor ufakliklari.migrosta guzel indirimler yapiyorlar bazen,1.5 liraya falan dusuyor. Ucuzlayinca al sertlerinden yanina elmA koyunca bigunde yumusuyor.ye bol bol.hergun yarim ya da bir taneAmin canim insallah valla ben 2 gundur ayaklandim sandalyede oturarak esime yemekte yardim ediyorum Rabbim Esimin yoklugunu hicbirzaman gostermesin insallah Bastacim herseyimde yardimci oluyo guc veriyo bana Allah im yuzbin kere razi olsun insallah canim ben progeston kullaniyorum gunde 2 kez bu ilactandanmi etkili prulont ? Valla garip ama masallah ayaklaninca daha bi ii oldum dikislerimin kasiklarimin agrisi azaldimutlaka birbirimizle haberleselim canim buarada decavit kullanmadan once bacagima kramp giriyordu sukur decavite basladiktan sonra agri da kalmadi ve bende bu hamileligimin ilk haftalarinda bunu dogurayim tekrar hemen hamile kalacam diyordum ameliyattan sonra fikrim tamamen degisti yoook bu bebisimi hayirlisiyla sag salim dogurayimda rabbim yavrumu saglikli uzun omurler versin insallah bi daha cocuk istemiyorum diyorum tabi kismet Allah tan gelirse yapacak bisey yok bende yavrum icin bol bol zikir cekiyorum ve yasin suresi bol dualar okuyorum canim Rabbim kabul eder insallah dualarimizi ayrica pisirip dagitmissin Allah kabul etsin insallah
İkiz disinda ayniyiz. Benimkide ayni.heepp asagida.kurcalayip suruyor. Benimki 1,6 ya kadar dusmustu enson. Pruluton depit haftada 2 progestan gunde 3 ayrica kasilmalar icin ilac ve magnezym gunde 2-3 allahun izniyle bisicik olmaz.kalkma sen yataktan hic.konus miniklere rahat durun diyeMerhaba arkadaslar 22+4 haftalik ikizlere hamileyim gecen ayin 13unde rahim agzi boyu olculdugunde 36mm dedin bugun yine gittim bugunde 27 mm dediler ben zaten surekli uzaniyordum hic kalkmiyordum lavabo ve yemek disinda
Ben simdi ne yapacam cok korkuyorum burdaki doktor hala risklisin diyemeyiz diyor 25mm uzerinde
Surekli yatiyorum Zaten banyo haftada bir ilaclarda vitamin disinda pruloton depot haftada bir kullaniyorum turkiyedeki doktorum vermisti bunlari
Ha kizlar bide bebeklerim asagi tarafi cok tekmeliyorlar resmen vajinamin icin hisediyorum belki buda kisalmasina sebeb olmustur
Kizlar cok korkuyorum
Canim car mi bi gelisme.iyimisiniz bebisleKızlar çok korkuyorum.bugun tam 17 haftalıgı doldurduk. 12 gün önce serviks birden 2.74 cm e düştü acil serklaj oldum devamlı yatıyorum dün akşam kanamam oldu dr bu sabaha çağırdı lütfen dua edin inşallah Bebeğimi sağ salim kucagıma alırım
Naber? Yatiyorsun di miAmin canim amin. Bu arada sen ayaklanma daha ben 30 dayim nerdeyse ondan rahatladim biraz. Ama sen daha erken evrelerdesin.birak esin yapsin ne yapiyorsa.sonucta onunda cocugu. Kalkma ayaga. Unutma erken oten horozu keserler. Sabir sabir sabir.isler olur her zaman. Bol bol protein tuket. Bulabiliyorsaniz avokado cok guzel besliyor ufakliklari.migrosta guzel indirimler yapiyorlar bazen,1.5 liraya falan dusuyor. Ucuzlayinca al sertlerinden yanina elmA koyunca bigunde yumusuyor.ye bol bol.hergun yarim ya da bir tane) gunde 2 yumurta.ufaklij Onden gitsin simdiden. Kilosu artsinki ilerleyen haftalarda erken dogum olursa ki Allah korusun kilosu falan yerinde olsun miniklerin.benim icimden yumurta agaci cikacak inanir misin.. :)) ama olsun sabirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?