Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Cnm bugun baktirdim 7.41 cikti cok yeni bi gebelik varmis cumartesi gunu ku sonuc kesin bisey soyluycek bize deger cok dusuk

Çok düşükmüş cnm gerçekten, inşallah yükselir. Güzel haberler alırsın ctesi. Normalde bugün mü regl olmalıydın, öyleyse sonucun düşük olması normaldir heralde.

Çok düşükmüş cnm gerçekten, inşallah yükselir. Güzel haberler alırsın ctesi. Normalde bugün mü regl olmalıydın, öyleyse sonucun düşük olması normaldir heralde.
Yha benim yumurtam cok gec olustu bugun yarin olurdum ama 21. Gun yumurtam catladi bugun 34. Gunum yani catlamadan 13 gun gecmis oluyo dr ilk basta boyle olur dedi tekrar olcucez dedi oyle iste insallah yukselir adet olmadim bu arada

Yha benim yumurtam cok gec olustu bugun yarin olurdum ama 21. Gun yumurtam catladi bugun 34. Gunum yani catlamadan 13 gun gecmis oluyo dr ilk basta boyle olur dedi tekrar olcucez dedi oyle iste insallah yukselir adet olmadim bu arada

Hadi inşallah canım, kendim hamile kalmışım gibi sevincem inan. Dualarım seninle.

Mutlaka kesin dr uma sorucam proluton depot u cok cooook tesekkur ederimm canimmm 13-14 gibi randwvum var dr um ozel test yapacam dedi ama ne testi oldugunu soramadim sanirim 3lutest yapacak galiba o zaman da enfeksiyona bakiyorlarmiki yoksa ayri test mi yapiliyor canim dr um bisey demeyince bende evin icinde ayaklandim oyle is yapiyorum surekli yatarak da zaman gecmiyo uyusuyo vucudum valla sabir sabir sabiirrrr cekmek lazimm beni arada bivhaber et kendinden canim

Insallah cnm hala adet olmasim miratech yaptim cok silik bi cizgi cikti yukselmismidir degerim sence

Ben kan testiyle 350 yi gördüğümde idrar testim silik çıkmıştı cnm, yükselmiş olabilir. İdrar testleri geç gösteriyor. Bi de geç döllenme olmuş. İnşallah yükseliyordur. Bhcg yükselmese ikinci çizgi silik de olsa çıkmazdı, bende gebeliğim haricinde hiç ikinci çizgi görmedim, gerliğimde de silik çıktmıştı işte.

Cnm bugun baktirdim 7.41 cikti cok yeni bi gebelik varmis cumartesi gunu ku sonuc kesin bisey soyluycek bize deger cok dusuk
Cnm 5 nin üstü hamilelik.daha erken o yüzden öyle çıkmış ben kızimda transfer den 12 gün sonra baktirdim zamanında yani 27 çıktı önemli olan artması ve katlanarak devam etti.hemde ikiz kese göründü ama birinin kalp atışı olmadı.ama kızım şükürler olsun devam etti hemde epey kanamam vardı. Demek istediğim cumartesiyi bekle.hamilesin inşallah bu seferde kuzucugunu kucağına alacaksın.simdiden hayırlı olsun

amın cnm ınsallah adet olmadım sabah da test yaptım çokk ınce sılk bı cızgı cıktı artıyo sanırım benım dıger gebelıklerımde degerın artması konusunda hıcbı sorun olmammıstı cumartesıye kadar kanamam olmassa tutunur sanırım progestan ıctım hemen zatensalık ocaandakı dr da 5 ın ustu gebelık çok yenı henuz boyle olur artacaktır dedı ınsallah oyle olur su rahım agzı ne yapacak acaba ondan cok korkuyorum

ben de hiç görmedım hatta hiç o testlerle öğrenmedım kanda öğrendım sonra bı hafta gunum gecmıstı yapınca sılık cıkmıstı ama bu mıratech erken gebelık testı 20 ml ye duyarlı bende yukseldıgını dusunuyorum yoksa cızgı hıc olmadı bende de 3.5 yıldır ıkı defa gordum o cızgıyı aha bı de sımdı hayırlısı bakalım hersey rabbım nasıl ısterse oyle olur

canim sikayet yojsa cogu dr baknaz enfeksiyona. israrka baktir. gerekirse yalan sotke yanmam var de))) uclu test bebegib sendromuyka ilgilu tahmini bir test. yani enfeksiyoba baknaz. ultrasobda inceler ve kan alir bakar. yasin fazlaysa da genelde risk cikar. benin dortlu kotu cikti amniyosentez yapnadik. sukur saglikli dogdu oglum. sen dr yi dinleme. bak 25 haftaik dogdu birr oglum dort gub yasadi 800 gram dogmustu. bilmiyordum hareketli yasadim. tedbir alamadim. birden dogdu. sen biliyorsun tedbir al. ben 7. haftada doguna dek yatmistim.

Cnm hayırlısıyla tutsun onu şimdilik düşünme hersey kader kısmet bende rahim ağzı problemı yoktu.tup bebekle hamile kaldım ama erkek nedenliydi. Kendimde bütün testleri yaptırmıştım üstelik de bir kızım var ona hamileyken böyle sorun olmadı.simdi birden 15 haftalik ken serviks kısaldı. Acilen serklaj yapıldı yani yaşayacağın varsa yaşıyorsun. Rabbim evlat Hasretiyle sınamasın

amın cnm zaten ben dıkkat edıyorum bu rahım ağzı yetmezlıgı hep tedavı olanlarda oluyo kendılıgınden olan nadır yanı sanırım bu ılaçlar da yapıo kısalmayı tup bebek de sen iğne kullanmadın mı ben artık buna ınanıyorum ama ne yapayım normal yollardan da olmuyo belkı beklesem 3 5 yıl ıcınde olacak ama onu da yapamıosun ne bılım yhaaa ınsallah bu seferkınde olmaz

Arkadaşlar merhaba, sayfaların bazılarını okuyabildim. Bu başlıkla ilgili size danışmak istediğim bir konu var. 2. gebliğim, şuan 5 yaşında bir oğluma var. İlk gbelik sonrası rahim ağzı ameliyatları oldum(LEEP) ve bu nedenle rahim ağzım 21-24 mm. Şuan 13 haftalık hamileyim ve doktor ikili test sonrası serklaj yapma kararı aldı. Daha önc bu ameliyatlarımı gerçekleştiren doktorun izni ile hamile kalmıştım ve o da serklaj olman gerekmeyebilir demişti, 35. haftaya kadar gelirsin demişti. Bu konuda aklım karışık biraz? Şuanki doktorumdan önce de iki doktor değiştrdim, ve karın ultrasonu ile 3 cm civarı ölçmüştü. Şuanki doktorum ölçümün vajinal yapılması gerektiğini ve 25 mm altına serklaj yapılması gerektiğini söyledi..Aranızda LEEP sonrası serklaj olan var mıdır?

Merhaba ins hamilesindir pihtilasma testlerini hemen yaptirmalisinn benim hcg yukselir yukselmez kan sulandiriciya baslatti Dr um bebegin daha iyi tutunmasına da yardimci oluyorrmus

Merhaba ins hamilesindir pihtilasma testlerini hemen yaptirmalisinn benim hcg yukselir yukselmez kan sulandiriciya baslatti Dr um bebegin daha iyi tutunmasına da yardimci oluyorrmus
öncekınde de oyle yapmıstı drum aspırın ıcıyordum bende baslıyım ona

[QUOTE="adrenalin85, post: 37652754, member: ping klasman testin de oyle yapmıstı drum aspırın ıcıyordum bende baslıyım ona[/QUOTE]
Canm sadece aspirin yeterli olmayabilir buna pihtilasmantestine.gore sulandirici dozu ayarlanmalidir

[QUOTE="adrenalin85, post: 37652754, member: ping klasman testin de oyle yapmıstı drum aspırın ıcıyordum bende baslıyım ona
Canm sadece aspirin yeterli olmayabilir buna pihtilasmantestine.gore sulandirici dozu ayarlanmalidir[/QUOTE]
bılmıorum cnm ılk gebelıgımde asprin yoktu 16. haftada su kesesı patladı ıcınmde oldu ama kese patladıktan sonra bı gece yasadı ıkıncı de aynı 23. haftaya kadar gıttı pıhtılasma sorunu sonradan ortaya cıkar mı kı

[QUOTE="adrenalin85, post: 37652754, member: ping klasman testin de oyle yapmıstı drum aspırın ıcıyordum bende baslıyım ona
Canm sadece aspirin yeterli olmayabilir buna pihtilasmantestine.gore sulandirici dozu ayarlanmalidir[/QUOTE]
aptt di mi pıhtılasma testı gıtcem saglık ocagına yıne yapıolar orda ısterım eger oysa

merhaba arkadaslar ben 20 haftalık hamileyim 13 haftalık iken serklaj yapıldı tecrübeli olan arkadaslar ben bundan sonra nelere dikkat etmem gerekiyor acaba yardımcı olurmusunuz

Canm sadece aspirin yeterli olmayabilir buna pihtilasmantestine.gore sulandirici dozu ayarlanmalidir
aptt di mi pıhtılasma testı gıtcem saglık ocagına yıne yapıolar orda ısterım eger oysa[/QUOTE]
Canm bu testleri yaptirmalisin hangi sehirdesin s ocaginda yapilmiyordur bu testleri yapan özel lab lar.oluyor.ya da üni hastanelerindenyapiliyor Dr un yönlendirdi şart sen bi an önce Dr unlangorus ve bu testleri nerede yaptirabilecegini Daniş Dr un riskli gebelik uzmaniysa dahaniyi yardimci olacaktir

Eklentiler

• received_m_mid_1415278093467_18587abca841a6cb13_0.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…