- 15 Ekim 2009
- 126
- 21
- 318
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.181
Cnm bugun baktirdim 7.41 cikti cok yeni bi gebelik varmis cumartesi gunu ku sonuc kesin bisey soyluycek bize deger cok dusuk
Yha benim yumurtam cok gec olustu bugun yarin olurdum ama 21. Gun yumurtam catladi bugun 34. Gunum yani catlamadan 13 gun gecmis oluyo dr ilk basta boyle olur dedi tekrar olcucez dedi oyle iste insallah yukselir adet olmadim bu aradaÇok düşükmüş cnm gerçekten, inşallah yükselir. Güzel haberler alırsın ctesi. Normalde bugün mü regl olmalıydın, öyleyse sonucun düşük olması normaldir heralde.
Yha benim yumurtam cok gec olustu bugun yarin olurdum ama 21. Gun yumurtam catladi bugun 34. Gunum yani catlamadan 13 gun gecmis oluyo dr ilk basta boyle olur dedi tekrar olcucez dedi oyle iste insallah yukselir adet olmadim bu arada
Mutlaka kesin dr uma sorucam proluton depot u cok cooook tesekkur ederimm canimmm 13-14 gibi randwvum var dr um ozel test yapacam dedi ama ne testi oldugunu soramadim sanirim 3lutest yapacak galiba o zaman da enfeksiyona bakiyorlarmiki yoksa ayri test mi yapiliyor canim dr um bisey demeyince bende evin icinde ayaklandim oyle is yapiyorum surekli yatarak da zaman gecmiyo uyusuyo vucudum valla sabir sabir sabiirrrrBence de ayaklanma canım. Genelde çoğumuz proluton depot iğne kullandık haftada bir.erken doğumu engellemede çok etkili. Bazı dr hap ya da jlini veriyor ama iğne en etkilisi. Bir de enfeksiyon tahlilleri dr istemese de yaptırın kanda crp baktırın sık sık...
Insallah cnm hala adet olmasim miratech yaptim cok silik bi cizgi cikti yukselmismidir degerim senceHadi inşallah canım, kendim hamile kalmışım gibi sevincem inan. Dualarım seninle.
Insallah cnm hala adet olmasim miratech yaptim cok silik bi cizgi cikti yukselmismidir degerim sence
Cnm 5 nin üstü hamilelik.daha erken o yüzden öyle çıkmış ben kızimda transfer den 12 gün sonra baktirdim zamanında yani 27 çıktı önemli olan artması ve katlanarak devam etti.hemde ikiz kese göründü ama birinin kalp atışı olmadı.ama kızım şükürler olsun devam etti hemde epey kanamam vardı. Demek istediğim cumartesiyi bekle.hamilesin inşallah bu seferde kuzucugunu kucağına alacaksın.simdiden hayırlı olsunCnm bugun baktirdim 7.41 cikti cok yeni bi gebelik varmis cumartesi gunu ku sonuc kesin bisey soyluycek bize deger cok dusuk
amın cnm ınsallah adet olmadım sabah da test yaptım çokk ınce sılk bı cızgı cıktı artıyo sanırım benım dıger gebelıklerımde degerın artması konusunda hıcbı sorun olmammıstı cumartesıye kadar kanamam olmassa tutunur sanırım progestan ıctım hemen zatensalık ocaandakı dr da 5 ın ustu gebelık çok yenı henuz boyle olur artacaktır dedı ınsallah oyle olur su rahım agzı ne yapacak acaba ondan cok korkuyorumCnm 5 nin üstü hamilelik.daha erken o yüzden öyle çıkmış ben kızimda transfer den 12 gün sonra baktirdim zamanında yani 27 çıktı önemli olan artması ve katlanarak devam etti.hemde ikiz kese göründü ama birinin kalp atışı olmadı.ama kızım şükürler olsun devam etti hemde epey kanamam vardı. Demek istediğim cumartesiyi bekle.hamilesin inşallah bu seferde kuzucugunu kucağına alacaksın.simdiden hayırlı olsun
ben de hiç görmedım hatta hiç o testlerle öğrenmedım kanda öğrendım sonra bı hafta gunum gecmıstı yapınca sılık cıkmıstı ama bu mıratech erken gebelık testı 20 ml ye duyarlı bende yukseldıgını dusunuyorum yoksa cızgı hıc olmadı bende de 3.5 yıldır ıkı defa gordum o cızgıyı aha bı de sımdı hayırlısı bakalım hersey rabbım nasıl ısterse oyle olurBen kan testiyle 350 yi gördüğümde idrar testim silik çıkmıştı cnm, yükselmiş olabilir. İdrar testleri geç gösteriyor. Bi de geç döllenme olmuş. İnşallah yükseliyordur. Bhcg yükselmese ikinci çizgi silik de olsa çıkmazdı, bende gebeliğim haricinde hiç ikinci çizgi görmedim, gerliğimde de silik çıktmıştı işte.
Cnm hayırlısıyla tutsun onu şimdilik düşünme hersey kader kısmet bende rahim ağzı problemı yoktu.tup bebekle hamile kaldım ama erkek nedenliydi. Kendimde bütün testleri yaptırmıştım üstelik de bir kızım var ona hamileyken böyle sorun olmadı.simdi birden 15 haftalik ken serviks kısaldı. Acilen serklaj yapıldı yani yaşayacağın varsa yaşıyorsun. Rabbim evlat Hasretiyle sınamasınamın cnm ınsallah adet olmadım sabah da test yaptım çokk ınce sılk bı cızgı cıktı artıyo sanırım benım dıger gebelıklerımde degerın artması konusunda hıcbı sorun olmammıstı cumartesıye kadar kanamam olmassa tutunur sanırım progestan ıctım hemen zatensalık ocaandakı dr da 5 ın ustu gebelık çok yenı henuz boyle olur artacaktır dedı ınsallah oyle olur su rahım agzı ne yapacak acaba ondan cok korkuyorum
amın cnm zaten ben dıkkat edıyorum bu rahım ağzı yetmezlıgı hep tedavı olanlarda oluyo kendılıgınden olan nadır yanı sanırım bu ılaçlar da yapıo kısalmayı tup bebek de sen iğne kullanmadın mı ben artık buna ınanıyorum ama ne yapayım normal yollardan da olmuyo belkı beklesem 3 5 yıl ıcınde olacak ama onu da yapamıosun ne bılım yhaaa ınsallah bu seferkınde olmazCnm hayırlısıyla tutsun onu şimdilik düşünme hersey kader kısmet bende rahim ağzı problemı yoktu.tup bebekle hamile kaldım ama erkek nedenliydi. Kendimde bütün testleri yaptırmıştım üstelik de bir kızım var ona hamileyken böyle sorun olmadı.simdi birden 15 haftalik ken serviks kısaldı. Acilen serklaj yapıldı yani yaşayacağın varsa yaşıyorsun. Rabbim evlat Hasretiyle sınamasın
Merhaba ins hamilesindir pihtilasma testlerini hemen yaptirmalisinn benim hcg yukselir yukselmez kan sulandiriciya baslatti Dr um bebegin daha iyi tutunmasına da yardimci oluyorrmusYha benim yumurtam cok gec olustu bugun yarin olurdum ama 21. Gun yumurtam catladi bugun 34. Gunum yani catlamadan 13 gun gecmis oluyo dr ilk basta boyle olur dedi tekrar olcucez dedi oyle iste insallah yukselir adet olmadim bu arada
öncekınde de oyle yapmıstı drum aspırın ıcıyordum bende baslıyım onaMerhaba ins hamilesindir pihtilasma testlerini hemen yaptirmalisinn benim hcg yukselir yukselmez kan sulandiriciya baslatti Dr um bebegin daha iyi tutunmasına da yardimci oluyorrmus
Canm sadece aspirin yeterli olmayabilir buna pihtilasmantestine.gore sulandirici dozu ayarlanmalidir[/QUOTE][QUOTE="adrenalin85, post: 37652754, member: ping klasman testin de oyle yapmıstı drum aspırın ıcıyordum bende baslıyım ona
Canm sadece aspirin yeterli olmayabilir buna pihtilasmantestine.gore sulandirici dozu ayarlanmalidir[/QUOTE][QUOTE="adrenalin85, post: 37652754, member: ping klasman testin de oyle yapmıstı drum aspırın ıcıyordum bende baslıyım ona
aptt di mi pıhtılasma testı gıtcem saglık ocagına yıne yapıolar orda ısterım eger oysa[/QUOTE]Canm sadece aspirin yeterli olmayabilir buna pihtilasmantestine.gore sulandirici dozu ayarlanmalidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?